Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
//www.youtube.com/embed/HWdnLlyeEBs

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DCS HUNAF Szerverek 07.28.

DCS HUNAF

DCS - HUNAF Normandy 1944 Map + WWII Assets Pack Szerver!
Elindítottuk a Normandy 1944 Map + WWII Assets Pack szerverünket is!
Nem dedikált szerverként van indítva, így a légvédelem és a földi egységek visszalőnek, működnek rendesen.

HUNter

repvez
ha jol tudom ezt a kapcsolót azért forgatták el 45Fokkal , mert a botot is elforgatták, hogy jobban kézreessen .
A vak pilótáknak fehér készül...

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Vagy a vak pilóták így különböztetik meg az A10-et at F-16-tól ;)

Mondjuk nekem tök kényelmes, de a grip nekem el van fordítva és így kurva jó!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

SZerintem simán lehet, hogy egy idő után egyszerűen egy kicsit változtattak rajta. Pilóták jelezhették, hogy nem lehetne-e <#alien>

LeonSilver
Igen, én is néztem miután kérdezted.

Oh, köszi. Érdekes, az A-10C-n meg 45 fokkal el vannak fordítva a körmök... (és ugye a TM WH hivatalosan az A-10C stick replikája)

Na mindegy...

LeonSilver
Erre gondolsz?
Itt ha nem is túl jól, azért látni, hogy hogy van.

Urak, bocsi, ha fingreszelés, de a való életben az F-16 sidestick DMS switch-én a kis körmöknek (amiken elméletileg gondolom meg kellene tudnod támasztani az ujjadat) hol a helye? Fent, lent, jobbra, balra, vagy 45°-kal elfordítva. Csak azért kérdezem, mert a Warthog joy-on konkrétan 45°-ban vannak, viszont a DMS-t eredendően jobbra-balra-fel-le kellene billenteni, amihez így pont nem nyújtanak támaszt a kis körmök. Csak nincs jobb dolgom, azért kérdezek ilyeneket, bocsi... <#circling>

VO101Tom
ok

www.pumaszallas.hu

HUNAF megvan? ts Mert újrarakás óta nincs meg a másik 19.15 rte fent leszek hunaf on
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2019.07.26. 18:41:02

VO101Tom
Nincs tervben semmi, de felmehetek most is.

www.pumaszallas.hu

Leszel ma ts Tom?

Eddig úgy volt nem veszem meg. Még mindig így van, de most már erősen mondogatom, hogy nem veszed meg..nem veszed meg...<#alien>
Nagyon elvagyok a hornettel, lassan kész is, de már most a legjobb gép a dcsben. Szóval ha kész lesz a 16, lehet megveszem<#banplz> Szerintem jóval előrehaladott állapotban dobják ki mint a 18-at, de azért lesz vagy egy év mire 90% lesz.

LeonSilver
Nem rossz.. Mármint a videó :)

VO101Tom
<#eljen>

www.pumaszallas.hu

repvez
comming soon... :)
//www.youtube.com/embed/8QfANpD0GHY
repvez
ha valaki egy uj gépet akar kiprobálni MB339
//www.youtube.com/embed/n1o5B_GeljQ
Utoljára szerkesztette: repvez, 2019.07.25. 19:24:16
Papa01
Az szép... :( Remélem kijavítják, sokkal kényelmesebb lenne a track file elküldése. :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Bírom ezt a kis gépet :)

//www.youtube.com/embed/ohBrT61AE84

LeonSilver
Nem, nem Nálad van a hiba - ismét elqrták, ahogy szokták. Akkor kell felvenned, amikor csinálod.

Papa01
Köszi! :) Akkor nem az én készülékemben van a hiba... Én is néztem, nagyot, amikor a cimborám írt, hogy szépen leszedtek... pedig milyen büszkén küldtem el neki a felvett track-et (Phoenix-ek kerülgetése Szu-33-asban... :) )

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Na, kipróbáltam most én is Papa - egészen elképesztő, hogy mennyire sikerült megint elqrni.

repvez
Papa01
OFF:
A mai nap kapcsán, akit érdekel:

http://eaglelander3d.com/index.html

j0nNyKa
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Papa01
Köszi, megnézem! :)
@Repvez: Épp ellenkezőleg, nem volt rá igény... LINK - 26875-ös HSZ. Az ikonokat a beállításokban ki tudod kapcsolni. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.07.20. 09:58:40

repvez
Akkor ezért jelentek meg a különféle ikonok a nevek mellett.Gondolom kaptak valami szponzorációt és már nincs szükségük plusz bevételre a fenn maradáshoz..Viszont a cenzúra kedv megnőtt vele a különböző topicokban ha nem PC korrekten nyilvánul meg az ember.
LeonSilver
Próbáld meg úgy Papa, hogy teljesen lépj ki a DCS-bül, indítsd el majd úgy töltsd vissza.
Persze lehet, hogy így sem elsz jó :D EDe...

Papa01
Kemény! :D Lementettem, majd visszaakartam nézni... ekkor jött a meglepi... azért köszi az infót! :)

LeonSilver
Hogy csinálod Papa? Ez a replay funkció "kicsit" bugos :D Ha lerepülöd a küldetést és azonnal visszanézed, akkor még véletlenül sem azt fogja mutatni, ami történt :D :D (EDe ruleZ).. el kell menteni, legalább a kezdő menüig visszalépni és úgy visszatölténi / visszanézni.

Papa01
Sziasztok!

Az miért van, hogy felveszek egy küldit, amiben lelövök 1 gépet, de visszanézve a küldit ő lő le engem? :)

OFF:
Aki sokat SG-zik: LINK.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2019.07.20. 08:06:04

Az utolsó jelenetben egy Tomcat van. !?
LeonSilver
Készülget a sajár bűr.. :)

repvez
Igen ezt olvastam, csak gondoltam, hogy ha egy videót egy héttel előre bejelentenek akkor már van olyan állapotban az anyag, hogy csak fel kell tölteni és egy megfelelő időpontra várnak csak vele, nem akkor kezdik el összeállítani és megvágni. Mert a késést is 2 nappal ezelőtt jelentették be, hogy megbetegedett GA.
Na mindegy csak kíváncsi lettem volna mit alkottak eddig.
Nem akarom védeni őket, most nem érdemlik meg, de GlowingAmraam csinálja nekik a videókat és lebetegedett, az még egy vállalható indok azért :)
repvez

Az egy hete mára beharangozott Trailert is sikerült elhalasztani EDÉ-nek. már egy videót sem tudnak időre megcsinálni :)
repvez
Ahogy nézem copy-paste, tomcat helyett Hornettel,de azért nem tűnik rossznak így elsőre
//www.youtube.com/embed/qSqVVswa420
LeonSilver
Azt kell mondanom srácok, hogy a hibák ellenére is egyre jobban kedvelem ezt a kis gépet.

LeonSilver
Nagyon király a cucc bakker!

LeonSilver
Ezek egy ideje problémásak. Arra hivatkozik a polychop, hogy EDe változtatott valamit a hangokon amiről nem szólt és ezért van ez.
EDe egy fasztalicska, de azért én azt elég erősen kétlem, hogy egy kész modult kéászítő vsapat előtt bármit titkolnának, ami nekik kell.

A sunglass meg már rohadt régen olyan, amilyen - szánalmas. Egészen pontosan 2017 december 30.-án már posztolta valaki, hogy szar... Azért nehogy már másfél év alatt ne lehessen megcsinálni.

Nem cukroztad a fikát... <#nevetes1>

LeonSilver
Vannak azért problémák a modulla. Firkantottam egy kérdést a fórumon, qrva kíváncsi vagyok, hogy válaszolnak, törlik vagy leszarják...
Vagy a Kiowa-n dolgoznak és ezért nem foglalkoznak a Gaz Ellával?

Hello Mister Polychop.

You made the module and we bought it.
There's a lot of us who love this module and like to fly it.
Unfortunately there are bugs in it, some of them for a long time.
What am I thinking of?
- no RWR sound
- no fuel pump sound
- no Mistral sound
- the sunglass looks ridiculous in VR
Can we expect these to be fixed and if yes, when?
Or should we forget about the module?
If possible I'd like a proper answer, not the "we're working on it, we'll fix it" kind because we heard that and nothing happened.
Thank you.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.07.14. 19:02:18

Faxa!
Tankolásnál a joy baxott sokat számít!

Életem első sikeres légitankolása :) Sajnos elég gagyi botkományom van, ezzel nem túl könnyű kivitelezni. Érdekes, hogy mióta sikerült újra próbáltam és ismét összejött, úgy látszik egyszer ha áttöri az ember a határt már elhiszi magáról vagy a rutin, fene tudja. Mindegy, büszke vagyok magamra :)
//www.youtube.com/embed/YfCdi0-4PAU

Egyébként akartam már linkelni, hogy mit gyártottam. Mivel VR-ben nyomom ahol körülményes a billentyűzet használata, csináltam egy kontrollert. Jelenleg 27 joystick gombot szimulál plusz 25 billentyűt.
Így néz ki:

Utoljára szerkesztette: bunny, 2019.07.13. 20:29:38

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Leon írtam privit
LeonSilver
Azé' nem olyan rossz ám ez...
Nekem inkább olyan "félelmem" van, hogy a Polychop elengedi a gazella kezét vagy nem tudom.. vannak oylan bugok, amik roppant bosszantóak és már egy ideje jelen vannak.
Például nincs hangja az RWR-nek, a Mistralnak. Egy ótvar a sunglass a VR-ben.

//www.youtube.com/embed/l5kxqQPwDjs

Kösz Papa, kiprószálom ezekkel a beállításokkal.

Ka-50