Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
www.pumaszallas.hu
Lehet pl. az Sz-300PSz-t vele kommandírozni vagy hajókat olyan szinten, hogy te jelölöd ki a célokat és radarokat ki/be lehet vele kapcsolni?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Csak sajnos , hogy minden ilyen dolog egyenlöre csak techdemóként szerepel és nem egy konkrét fejlesztés része.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
www.pumaszallas.hu
De nekem se jjön be az , hogy szinte semmi sincs az épületekben, a mozgás nehézkes és kevés variáció van, meg, az ablaktalan épület vagy jármü beljesében is nappali világosság van a lámpa fénye nem vet árnyékot stb..
Egyébként pont az általad felsorolt dolgok miatt se nagyon értettem, hogy mit akarnak kezdeni a CA modullal DCS alatt? Mert egyik sincs olyan részletesen kidolgozva , mint a repülök , hogy azok rendeltetés szerüen lehessen használni , gyalogság megint csak disz .
Nem tudom, hogy anno a WW2 onlinea-al (Battleground Europe néven is futott) játszottál-e, az volt olyan összfegyvernemi kombinált játék, amiben egész jó tank modellezés, akkori színvonalon jó fps és repülő modellezés is volt (épületbelső ott is teljesen üres volt). Franciaországban lehetett harcolni, de ott is a front 2-3 nagyvárosa, szektora volt kijelölve, hogy hol ment a harc. Még egy ekkora térképre sem lehetett ráengedni mindenkit, hogy menjen és ott csináljon azt amit akar (egy nagy szerveren volt mindenki).
Az outerra nagyon jó lenne abból a szempontból, hogy a térkép már adott, de BMS szerű hadjárathoz itt is fel kellene készíteni az AI-t, hol futnak az utak, hol vannak a stratégiailag fontos helyek, repterek, városok. Meg kell hozzá csinálni az ATC-t, az utánpotlásokat, qrva sok mindent. Szerintem teljesen fölösleges lenne ezt az egész világra megcsinálni, ha annak csak alig pár helyszínén repkedne az ember. Nehéz elképzelni, hogy egy USA vs Kanada háború tömegeket mozgatna meg, pedig megcsinálni azokat a területeket rohadt sok erőforrás. És persze az évjárat sem mindegy, ha Outerra műholdas képekkel dolgozik, akkor csak nagyon modern era konfliktusaihoz használható. Még a Vietnámi háború sem lehetne benne (legalábbis nem a 70-es években).
www.pumaszallas.hu
Talán még a fákon is fennakadnak a tárgyak .
Annyiban egyetértek veled, hogy egyszerre csak egy kis része lenne kihasználva a területnek, de legalább nem kellene várni évekt egy uj területre, hanem egyik nap még az iraki területen repülsz másnap már afgán terület felett, meg bejöhetnek a commercial repülök is a képbe, igy még jobban meg kéne gondolni és betartani a szabáéélyokat a repülés alatt , hogy senkit se zavarjon senki más amig nem muszáj .
Meg mégjobban meg kéne nézni, hogy kire lösz.
rengeteg lehetőség rejlene benne, ha valaki felkarolná és tartalmat is tenne alá.
www.pumaszallas.hu
3:42-nél pont Budapest van.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.05.28. 23:44:21
FPS kombinálva a DCS részletes repülöivel és a BMS dinamikus kampányával. végre nem kellene területekre várni, mert az egész föld benne lenne és lehetne olyan küldetés, hogy egy bizonyos épületet kell likvidálni a városba ahova bemegy a ellenség vezére .
www.smart-bus.hu
Van nekem egy igen király Dell S2240T Touch monitorom, amit a Helioshoz használtam.
Mivel a Helios már tárgytalan nálam, így eladó a monitor.
Nem garanciális már, de királyul működik, saját dobozában, tartozékaival adom.
Akit érdekel, az izenjen bátran 😊
(22"-es, full hd, 10 ponton érzékel, majdnem gvizszintesre lehet dönteni, VGA, HDMi és DVI csatija van).
Ismerem a srácot, aki a nagy részét videózta (gopro az a sajátja <#alien>#alien>), azt mondta ők nagyon szívesen csinálnak még hasonlókat, de az engedélyezési, kiadási folyamat nem lett egyszerűbb. Remélem én is, hogy lesznek még ilyenek.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.05.27. 21:03:11
www.pumaszallas.hu
A Boriéknak valami qrva nagy Sony mutatványuk van, van talán 85 centis, 4K - teljesen jó rajta az FHD. Persze a tv-n is múlik a dolog.. milyen a tied?
www.pumaszallas.hu
Voltam bent az Expertben, megnéztem élőben, kurva nagy az a tv. Még jó, hogy nem az 55"-ost rendeltem meg. Nem is tudom majd az asztalra tenni,rendelnem kell a cockpithez állványt.
Utoljára szerkesztette: macleody, 2019.05.26. 17:44:12
www.smart-bus.hu