36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#32748 A policsop végre kikalapálta a Gazellát. Gondolom közeledik az OH-58D Kiowa Warrior kiadása és nem akarták, hogy a szar gazella miatt ne fogyjon a cucc. Habár azért most is van bug... Például ha az ember el is durrogtatja az összes rakétát legyen az Mistral vagy a HOT3 a csövek nem lesznek üresek :D Ez bizony egy jó, méretes grafikai bug. -
#32747 Talán a jövő héten visszakapom a zsetont, amit a kozmoszra vertem el és akkor én is megrendelem.
Írhatnál rála Te is néhány sort.. ;) -
#32746 Ez hogy lehet? Matt aszonta' az Oculus S-el mindent lát, minden olvasható és az mindenre elég
De most komolyra fodítva, mennyi fps-ed van? 1080ti még ezt is faszán viszi? -
#32745 Örülök hogy neked is bejött. Akkor ezek szerint egy véleményen vagyunk, szimhez a legjobb. -
Wampapa #32744 Mirage-t ne is emlitsem. A Harriert meg főleg ne, mindkettőnél alap a két tök. Ahogy én tolom (singliben) egyedül az A-10C nek nem fogy el soha az üzemanyag. Jó nálam a 18 is birja, de nem is fáklyázok, afterrel pillanatok alatt kifogy a nafta. Nem tűnik nekem egy szemmel se rosszabbnak az üzemanyag management mint a BMS-nél.
A 16-osról nem irtok semmit, video se nagyon van, egyedül Zoly-tól láttam egyet.
Annyira szar/semmilyen, vagy what ? :)
-
sakkay #32743 Hp Reverb..megjött faxa minden, egy fél napot kell szarozni DCS-ben amíg minden ok lesz-de messze jobb mint bármi amit eddig láttam(szimulátorhoz). Van egy nagyon jó settings leírás a neten) Nekem pont átlag a szem távom, szóval lehet emiatt, de az éles folt nagyon jónak tűnik . Talán a legjobb eddig. A felbontás valóban hatalmas, minden-minden-olvasható. Isten fény' gyakorlatilag nincsen. Ami meglepett. A screen door játékok közben, vagy bármi közben ami nem fehér , tényleg nem látszik, azonban én nagyon világos, vagy fehér háttérnél még látom. A feketéje megint csak a legjobb eddig(LCD vr közül), kéz követés alapvetően jó, de a játék teszteket(nem szim) most kezdem csak el, szóval gondolom ott lesznek gondok. Nekem kényelmes, barátnőmnek 1 perc után minden baja volt-szóval ember függő. A vezeték nagyon vastag, a szett maga iszonyat könnyű. Egyenlőre ennyi. Szerintem, aki szimezik ilyet vegyen. -
#32742 Most én is megnéztem és nálam is működik. Nekem nem is volt liveries mappám, létrehoztam és benne egy Mig 21 mappát, belemásoltam kitömörítve is és működött.
-
gantus68 #32741 Fejlesztési tervek (Matt interjú alapján) -
Death Rattle #32740 Persze, kicsomagoltam ! Ezért nem értem mi a fene van... -
#32739 Kicsomagolva másolod be a Mig-21_CP mappába? Most próbáltam ki és működik faszán. -
Death Rattle #32738 Helló srácok !
Kínlódok valamivel : A MiG-21BiSz-hez letöltöttem Ezt a szürke műszerfalat, de sehogy nem akaródzik neki feltűnni a DCS beállításaiban. Ott csak az orosz, kínai és angol opció látható. Az install utasítás alapján jártam el, ezért nem értem mi a krampusz...
Install :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!INSTALL:
Copy the 'Black Cockpit 2.5' and 'Black Cockpit 2.5' folders into this folder:
C:\Users\your user name\Saved Games\DCS\Liveries\Mig-21_CP\
or
C:\Users\your user name\Saved Games\DCS.openbeta\Liveries\Mig-21_CP\
Run DCS and go into the Settings\Special tab, and sel ect the Mig-21. Select the mod fr om the Cockpit list.
Nálam ez így néz ki :C:\Users\Death Rattle\Saved Games\DCS\Liveries\MiG-21_CP szóval nem vágom mi a baj...
Tud valaki segíteni ? Köszi !
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2019.10.22. 20:11:16 -
sakkay #32737 Itt nem repülnek vele sokan-multiban-én igen. És elárulom, hogy már most nagyon sokat számít, hogy pl a 18 nagyon eszik ha nyomod neki-és rohadtul észnél kell lenni, ha komolyabb küldit csinálunk, és beüt valami. Nagyon is van már most értelme, hogy minek mennyi a hatósugara, meg mennyit eszik full gázon'...Erről ennyit. -
#32736 Elnézést, hogy 10+ év után elvárnám azt, hogy legyen olyan környezet, ahol van értelme a gépek hatósugarának. Egyébként DCS környezetben ez azt jelentené, hogy ASF-ként használva a világból kirepülne utánégetővel. F-15C-hez képest 70%+ keró úgy, hogy minimális a tömeg és légellenállás növekmény. -
#32735 Az. -
#32734 A név, amit nem lehet kimondani BMS Falcon.
Szánalmas... -
#32733 DCS környezetbe értve.Ne keverd megint bele a való világban betöltött szerepét. -
#32732 Mit? Egészen más valódi képességeket, a világból kirepül CFT-vel és 3 db pótossal. -
Wampapa #32731 Ez nagyon baba -
#32730 sztem ez nem függ össze, hogy milyen gépet készitenek, egy mig29 szu27 vagy egy sz22, de ha a szu25-öst is feljavitanák, sztem jópár ember lenne nyugaton is akinek tetszene a modul, de legalább lenne párja a nyugati gépeknek.
DE amit nem árult most el csak utalt rá, hogy nagyon várja mindenki az a F15E lesz.Csak nem értem, hogy egy Honet és egy falcon mellett mi mást adhat egy F15? egy keleti technikánál sokkal másabb az egész gép és fegyverek kezelése mások a harcászati profilok .Több érték lenne benne,mint egy ujabb rókabőr. -
#32729 A nyugat erősebb vásárlóerő. Azoknak kb. 1 max 2 ebéd ára egy 70 dolláros modul...
A 2021 évszám is jópofa, mert ez lehet 2021 dec. Ez kb. a Holdban van. Ahhoz képest mit mondtak alig 1 éve, hogy 1 éven belül mutatni akarnak valamit...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.10.19. 13:47:47 -
#32728 Az interju alapján én ugy látom, hogy a régi bugokkal azért nem foglalkoznak, mert teljesen átdolgozzák a grafikus enginet és tájat egyebeket, meg szinte megint ujra csinálják az egész játékot.
Igy ha jót akarnak akkor a régi bugoka megszünnek az uj verzióba,
Az, hogy a hajófedélzeti AI elörébb van mint a földi mozgás, az csak azért lehet, mert elörébb tart a fejlesztése és a hajó modullal egybe készül.
A mi viszont számomra még mindig furcsa, hogy nincs tervben egyetlen egy orosz repülö sem ami olyan szinten lenne kidolgozva mint a Hornet vagy a Falcon vagy a Tomcat.
A mig23asról is volt már pár kép régebben ,de mostanába tt is nagy a csend..multirole gépről meg még semmi sem volt.
A dinamikus kampány is csak 2021 táján lesz béta, ugyhogy méd sokminden változhat .
A legnagyobb baj, hogy folyamatosan csinálják az ujabb és ujabb modulokat és kampányokat amiből pénzt tudnak csinálni,de közbe meg nem építenek köré semmi szisztémát és olyan mint a lotto sorsolás, hogy sose találja ki az ember,hogy mi lesz a következő modul ami következik a sorba. -
#32727 Tekintve, hogy statikus hadjáratokért egy centet sem fizetnék az én értelmezési tartományban ilyen bevétel eddig nem volt. Szóval ezért is fizetni kell majd... -
sakkay #32726 Nem, látszik nem használod. Egy ideje az a rendszer, ha te valamelyik géphez csinálsz kampányt, bemutatsz 2-3 "részt" és ha ede elfogadja megcsinálhatod a maradék 8-10-et, és azt szerződés alapján ede elkezdi árulni. Így már érted? Ha kész lesz a dinamikus kapmpány akkor ennek részben befellegzik-de addig jó bevétel forrás.. -
#32725 A dyn. camp. kapcsán akkor alapvető nem értés van. Én úgy értelmeztem, hogy a free DCS World része lesz. Az, hogy a modulok mit tesznek mellé, az más kérdés. Tehát mindig elindítható lesz legalább 1-2-3 hadjárat vagy te állíthatod be, hogy milyen gépek vannak benne és attól függ mibe ülsz bele, hogy melyik modult vetted meg.
Egész egyszerűen nem derül ki, hogy mit akar az ED. Pedig ezzel lehetne "kizsarolni" a modul vételt vagy egyben értelmet adni a már meglevőknek, hogy ne izolált környezetben repkedjenek. -
sakkay #32724 Én úgy értelmeztem, hogy a 3rt party a gépekhez való kampányt jelenti csak, a dinamikust ők csinálják! Érted? A deck crew meg azért elsődleges, mert hamarosan érkezik a teljesen kidolgozott hordozó, case 1-2-3 anélkül, hogy a fedélzeti ai ne legyen tökéletes, abszolút használhatatlan lenne. Totális csőd és katasztrófa lenne már egy 4 gépes kötelék, indítás\fogadás is. A többivel egyetértek. -
#32723 Az interjú egyik felénél tapsikolnék az örömtől a másiknál meg vakarom a fejem, hogy "ez most hogyan gondolják...?"
Csinálnak végre úgy tűnik egy dinamikus hadjáratot úgy egész jónak hallatszó szinten...
...majd közlik, hogy játékosnak / 3rd partynak kell is összerakni nagyrészt...? Ha jól értem Hát, ezzel aztán nagyon beljebb vagyunk, továbbra is másnak kell dolgoznia az élményért. Nem one click a történet és nem a core DCS része, ami mellé a modul azért kell, hogy eldöntsed mivel akarsz repülni. Ha az összerakás mondjuk annyi, hogy fő területeket jelölsz ki a földi egységnek, meg egységszámot, ratio és használható repterek és flotta nagyság, tehát egy konfigurátor és autogen, akkor még ok. De az neked kell kézzel minednt kirakni, akkor jaj...
A generális AG AI javításnál fontosabb az, hogy a játék egy szeletének, a szelete, a CV deck crew jobb legyen? Ezt sem tudom elfogadni. Az alap DCS modul, a környezet modellezése, fejlesztése és bugtalanítása kéne lennie az első prioritásnak. Lásd a videóban említett éjszakai fények, amik a videó szerint 2 éve (!) nem jók. Az mondják 50% dolgozik ezen most. Csak akkor nem értem, hogy alapvető dolgok hogyan nincsenek javítva több év után sem. Fények, közelségi gyújtó, normális IR és radar kódnak nyoma sincs.
Szóval most nem tudom, hogy akkor ez a szokásos mondjuk nagyot és aztán semmi sem lesz belőle, vagy az, hogy mondunk nagyon, megvalósul a fele és az is bugosan 3 év múlva. Igen, a keserűség szól belőlem részben.
De ne legyen igazam. Bár az nem világos, hogy pl. a számomra érdektelen Normaniánál miről paroláznak, amikor kvázi nincs hozzá repülőgép...? -
sakkay #32722 Amúgy nagyon érdekes! -
sakkay #32721 Mudspike cikk: "How is the DCS Dynamic Campaign coming along? Will it be a complete multiple-layered simulation of an entire war, like a certain other sim famously tried? Or will it be smaller and more gamey like the Enemy Engaged helicopter sims did?"
A név, amit nem lehet kimondani BMS Falcon. -
Akkor most le is csapok erre :) -
#32719 50%os akcio van nov 4ig a legtöbb modulra az újakat kivéve -
#32718 Ja, olvastam, hogy rövid az izé és egyhurkapálcika darabbal csinálta meg egy manyus :D És hát igen... kurva drága. -
Paladin #32717 Képminőségre nagyon jó véleményekkel találkoztam, csak drága. Plussz volt valami gond a kontrollerek thumbstickjével, de nem minden példánynál, és lehet, hogy csak a korai darabokon. -
#32716 EZT néztétek? -
#32715 Ja, és még valami :D Ha a kozmosz van a gépen és ugye fut a szoftvere, akkor megbolondul az egér. Vagy nem is működik, amikor indul a gép, vagy menet közben tűnik el (kihúz, bedug - működik egy darabig). Tuti, hogy a kozmosz sara, mert akkor jött elő a probléma, amikor öszepászítottam a géppel és eltűnt, amikor leszedtem és uninstalláltam a cuccot. -
Paladin #32714 Jaja, nálam is ez volt, ami döntött. -
#32713 A gyakorlatilag nulla sweet. Más gondom nincs vele. Illetve annyi, hogy sok cucc nem megy vele (nekem például a No man's elindul faszán, szép is, csak a kontroller nem működik - a kezemet látom, tudom forgatni, de semmi más), de ez szoftveres probléma, ami orvosolható. -
Paladin #32712 Neked mi tett be végül? -
#32711 Eldőlt a kozmosz sorsa. Ma adtam még egy esélyt neki - holnap vagy holnap után megy vissza. Sem magamat nem szopatom tovább, az unokáimmal meg végképp nem akarok kibaszni. -
Wampapa #32710 Kattingattam ide oda és a Lock Onról sikerült az D 14 modul cockpitjére, azt hittem egy jó minőségű IRL video. Nagyon durva. -
#32709 A videóban azon lepődtem meg, hogy dinamikus hadjáratról beszél. Én nem is tudtam, hogy anno ezt ígérték. Ha igaz, akkor azért ez durva, hogy még 17 évvel később sincs.