Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehez nekem sem szerszámom, sem türelmem nem lenne.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Csak azért hozza haza, mert van rá jelentkező, asszem a sogoráé volt vagy mi.. De megkérdem, az nem kerül semmibe.
kaptam egy Warthogot. A TM honlap support oldalon van egy csomó pdf, egyetlen driver és szoftver update. Előbb telepítek, aztán rádugom, vagy előbb rádugom, aztán driver + firmware update? Milyen típusú/összetételű zsírt szabad belekenni, ami nem bántja a műanyagot?
Köszi
Abszolút jó választás!
GOOBY, pls
Én a kezdetektől extensionnal használtam és nekem nagyon bevált, magasan veri a Saitek összes cuccát.
Vannak hibái persze, de egyrészt együtt lehet élni vele, amásrészt ha zavar valakit, akkor meg lehet csinálni - némi kézügyesség és szakértelem kell hozzá, mert szét kell szedni teljesen, kicsit csiszolgatni, jól megzsírozni és kész.
Megéri az árát? Sokkal pontosabban lehet vele repülni?
GOOBY, pls
Valamint azért egy joyt hasonlítani egy VGA kártyához vagy egy VR szemüveghez, maradjunk annyiban, hogy botorság.
Még annyit, hogy a warthognál szarabbul megkreálni és összerakni valamit háááát, elég nagy művészet, de a lenti cucc akkor is csak valami kínai szar, ami persze lehet jól megtervezett, megépített, összerakott, de azért én egyelőre fenntarásokkal kezelem ezt. Meg kell várni a tapasztalatokat és NEM az első néhány százat, mert az első darabok összerakására tuti figyelni fognak. ;)
Ha valakinek egy jó hotas ér ennyit akkor nem az, meg ha azt nézzük, hogy ez több évig kitart mig a másikakat pár év alatt cserélheted kb ugyan annyiért megint.
Ráadásul Hornet throttle nincs is a piacon egyáltalán... :)
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Egy ösmerősöm augusztus 12 körül jön haza az egybesült állatokból.
Ha van érdeklődő, akkor hoz magával egy alig használt Riftet cakk & pakk (a búvárszemüvek, szenzorok, kontrolerek).
Az ár igen baráti, 80 000,- forint.
Ha valakit érdekel szóljon - természetesen ez nem jár semmiféle kötelezettséggel. Csak igényfelmérés, hogy betegye a bőröndbe vagy ne.
Rendben, még most az egyszer félrenézek...
Itt a hiba, szóval akkor alignolt az INS, amikor az EAC is bekapcsolható lett :)
A fura, hogy a navigáció annak ellenére pontos volt, hogy felszálltam mindig, mielőtt az INS elhelyezett volna a világban.
Valószinűleg ha ilyen hülye valaki, mint én, a GPS korrigál.
Ha beszélsz az Elnökkel, kérlek ne emlitsd neki ezt a kis malőrt.
Tehát startup közben (a lehető legelőbb, mert ez a boot up tart legtovább, én már akkor bekapcsolom, mikor még csak pörög fel az APU) EGI és CDU kapcsolók be, utána a jobb MFD-n CDU nyomógomb, és alulról a második sor mutatja az eltelt időt kb. percben (elég lassan ugrál, nem másodpercenként). 4.0.0.8-at elérve villogni kezd az ALIGNMENT RDY, ekkor jobb oldalon NAV OSB-t megnyomod, utána a lábad között elöl a szürke EGI gombot, majd csak ez után tudod bekapcsolni az EAC-t. EAC nélkül egyébként PAC-1-ed sem lesz.
Az updatek nem frissítik a manualokat ? Akárhogy keresem, pld. a Hornethez, nem találom az újdonságokat és ha már F 18, lassan kezd elügetni mellettem az új cuccaival.
Az A-10C nél az EAC (coldstartnál) mennyi idő múlva kapcsol be ? Általában már egy ideje a levegőben vagyok, mikor életre kell és (nem tudom ez IRL hogy van) nekem fontos , mert a gép igencsak el tud mászkálni emelkedés közben.

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.06.29. 18:59:35
- A cég segített neked beszerezni ezeket a doksikat?
- Nem. De ha történt is volna ilyen, az 2008 előtt történt volna. <#zavart1>#zavart1>
- Mit szólsz ahhoz, hogy ED letagadta, hogy bármi köze lett volna a doksikhoz, és ez csak a te magán akciód volt?
- Nagyon jól tették, végülis ez visszaüthetett volna a cégre is, szeretetem a munkám, nem akarom elveszteni, ők nem akarják elveszteni a céget. Helyesen cselekedtek. Engem nem bántottak (ezzel), még segítettek is (pénzzel amíg sitten volt). Hétfőn megyek vissza dolgozni.
Kicsit furcsa válasz, én valami olyasmit várnék erre a kérdésre, hogy "persze, hiszen nem volt közük semmihez". <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
interview
(ja, most nézem, az előbb valami sg.hu-s címet is beillesztett a link elé.)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.06.26. 19:01:55
www.pumaszallas.hu
Ha bármilyen térképet, modult veszel hozzá, azokat ugyanígy installálja.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.06.22. 14:19:57
www.pumaszallas.hu
Megpróbáltuk az ismerősöm gépén is
Az ő gépének a paraméterei: Intel I7 proci VGA:,MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6GB ,Memória:Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
és amikor feltelepitjük aztá letöltjük a frissitést akkor mikor elindítanánk ujjabb frissitéseket tölt le és így tovább .
Lehet hogy a telepítéskor valamit nem jól csinálunk vagy nem tudom de nem müködik. Ha nem lenne túl nagy kérés akkor leírnád hogy hogyan telepitsem.
Előre is köszi
Here are the DCS World System Requirements (Minimum)
CPU: Core i3
RAM: 8 GB
VIDEO CARD: Discrete video card: 2 GB RAM (AMD, NVIDIA)
FREE DISK SPACE: 30 GB
DEDICATED VIDEO RAM: 2 GB
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.06.22. 13:18:57
Mik a géped paraméterei? Proci, VGA, RAM?
Köszönöm szépen az eddigi segítségeteket a DCS Worl-el kapcsolatban, le is töltöttem de nem igaán akar elindulni állandóan frissitéseket tölt le de ezt követően sem indul el.Vagy csak akkor működik ha vásárolok hozzá valamelyik gépnek a modulját?
segítségeteket előre is köszönöm
Lassú mozgásnál nincs gond, de a gyors mozgás nekem élvezhetetlen látványt nyújt... :)
@Razor18: Milyen manual-ra gondolsz? :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.06.20. 23:05:56
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
US deports Russian convicted of smuggling F-16 manuals
www.pumaszallas.hu
Razor18: Erre való az Oculus Tray Tool, abban el tudsz menteni profilokat...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2019.06.20. 20:47:58
www.smart-bus.hu