36920
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#33028 Ez vastag és kicsit merev, de legalább nem gubancolódik, mint a rifté :) -
#33027 Igen, a kábel egy fos. De ez legyen a legnagyobb gondunk :) -
#33026 Azért ha a rift vezetéke egy agybaj volt, mert az volt, akkor a reverb madzagja 3 agyvérzés, 2 szívroham és egy agyfasz... Simán meglehetne béklyózni vele egy rinocéroszt.
Igazán nincs mit! Ha töröd a fejed rajta, akkor nyugodtan! Nem egy kókler cég, levélre is válaszolnak és nem hülyeséget! -
beci43 #33025 Köszi! -
#33024 Persze. Ma meg a holnap este nem jó. Szombaton délelőtt dolgozom. Szombat délután, vasárnap egész nap jöhetsz. -
#33023 Már kitaláltam. :)))
Megnézhetném valamikor a tiédet? -
#33022 El kell dugni... -
#33021 Nem. Egy Holland bótbul :) Minden rendben volt, egy hét alatt jött meg kábé. És már "többen" rendeltek tőlük innen. -
beci43 #33020 Amazonról rendelted Papa? -
#33019 Az oké, de a bankszámlát látja. :DD -
#33018 Sehogy :D VR- VR mit tuja a nej :D -
#33017 Remélem arra is van leírás benne, hogy ezt hogyan adom be otthon! :D
-
#33016 100%! Össze sem lehet hasonlítani!
-
#33015 Bakker! Akkor ha elmegyek hozzád megnézni, ki fogom kukázni a Rift-et? No meg az 1070-est is? :) -
#33014 Reggel késve indultam munkába :D :D Még jó, hogy én nyitok.
Válaszoltam tegnap, hogy hová tűnt az számomra rejtély... :D :D
Szóval Sakkay kolléga is elküldte a linket, hasznos összefoglaló, köszi!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.11.07. 08:49:03 -
#33013 Ha esetleg nem ismered, itt egy leírás a Reverb beállításához:
reverb for dcs
Jó rekedést :) -
#33012 Alapon néztem, a hét végén nekiállok piszkálni :) Sakkay is mondta, hogy próbáljam ki, mert leteszem a hajamat :D
És tényleg tök sajnáltam a HTC-t, hogy elbalfaszkodta, de most már inkább örülök neki :D :D 100% jobb a Reverb!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.11.06. 21:17:05 -
#33011 Na, örülök hogy neked is bejött, akkor már hárman vagyunk :)
Alap beállításokkal próbáltad vagy felhúztál mindent+ss?
Ha esetleg nem próbáltad, akkor rakd fel a windows gépházban a headset kijelzőt nagyon magasra, és a steam vr beállításokban adj neki 200% ss-t -mondjuk ilyen 3000*3000 felbontás körül.
Nekem leesett az állam, il2-ben a Messzerben a magasságmérőn a hangyapöcsnyi barometrikus skálát le tudom olvasni. Igaz hogy van 30 fps-em de a látvány nagyon durva.
Direkt megnéztem, a full hd monitoromon nem látom ilyen jól a műszert. Szóval most 2080ti-re gyűjtök :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.11.06. 21:13:07 -
#33010 Még csak egy-két kört mentem, de nyugodtan mondhatom, hogy itt kezdődik a VR élmény!
Persze én a riftet is szerettem és tök jó, hogy az volt az első, mert így látom a fejlődést, ami tényleg hatalmas.
Olvasáshoz +2-es szemüveg kell. De a Reverbben tökéletesen látok, nem kell közelhajolnom a feliratokhoz, mindent el tudok olvasni.
Fergeteges srácok! És ha azt nézzük, hogy a kozmosz 300e forint körül mozog... ez ~700€ volt, a rift s meg 183e ... Szinte ingyen van a reverb :) -
#33009 Nos meg van az első röpcsizés. Őszinte leszek, nem kertelek.
Azt a kurva életbe!! Nem sokban marad el a monitortól! A Kozmosz sem volt rossz képminőségileg, de ez köröket ver arra is!
Ja, és szerintem nagyobb a sweet, mint a rifté.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.11.06. 20:46:50 -
#33008 Hát ehhez nem értek mert a kontrollereket én ki sem vettem a dobozból, fogalmam sincs hogyan kell beüzemelni :D -
#33007 Hát... szeretnék fizetni, hogy elvidd ;) -
#33006 Dee és elképesztően jól néz ki. De egyelőre a DCS csak simán indul, a sztím meg nemlássa. De most valamit mókoltam, minjárt kipróbálom.
Azé' azt, aki kitalálta azt a hangyafasznyi nyomógombot az elemtartó alatt a párosításhoz... hát igen csúnya dolgokat tudnék vele művelni :D -
Caterpillar #33005 Feléből mennyit engedsz? -
#33004 Na mizu? Mi nem működik? -
#33003 Egyelőre agyfaszt kapok... A Rift oylan egyszerű volt. Miért kell bonyolítani? Miért kell qródni? :D -
#33002 Értem, köszi. -
#33001 NineLine -
#33000 -
#32999 Egen. Őt mondjuk néha nagyon pofánvágnám. De aztán Cutter mindig alászúr valami olyat, amivel nem tud mit kezdeni, aztán megsajnálom. :D -
sakkay #32998 DCS fórumon egy kommunikációs...faxkalap :)) -
#32997 Ki az 9L? -
#32996 Én igazából annak örülnék, ha lenne katonai vonulata is (nem lesz sajnos), rombolható tájjal (nem lesz), meg rendesen kidolgozott katonai gépekkel (ez se), meg mindegy egyébbel ami ehhez kell, és akkor megnézném másnap Wags meg 9L arcát, ahogy frissítik a CV-jüket :)
Utoljára szerkesztette: Capt Baloo, 2019.11.05. 17:51:21 -
-
#32994 Én csak azt várom, mikor kezdi el valaki fikázni a DCS grafikáját, mutogatva az FS2020 fotoreal videóit, csak azért, hogy legalább egyetlen egyszer lássam DCS júzertől leírva azt, hogy "a grafika nem minden"
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.11.05. 17:33:15 -
#32993 ki mondta, hogy vége van ? -
sakkay #32992 -
#32991 -
#32990 Legközelebb kipróbáljuk úgy, hogy szedünk belépőt. :D -
#32989 Tök élvezettel olvastam ezt a kis csörtét - komoylan!
És köszönöm mindenkinek, hogy sikerült normális keretek között maradni!