23835
  • Balázs 17
    tetszetős az első kép
  • SzocsA
    Hány iylen szimulátoros játék van? Ennek a játéknak milyen lesz a következő része, mi lesz benne az újítás?
    Leszedtem a farm expert 17et de nem lehet traktorok között váltani, meg automatán csinálni semmit sem,
    Igazából az tetszik, hogy sok mindent lehet benne termeszteni, de hogy tarktort sem kellene venni a játékban úgyis lehetne játszani vele....
  • endy papp

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.11. 17:40:05
  • endy papp
    A Múltkorában valaki kért tőlem olyan pótot amiről nem esnek le a raklapok az Ackendor map-nál.
    Ha valaki tolja az Ackendor map-al és nincs kedve sokat targoncázni a raklapokat,mindegyik fajtát gombnyomásra fe-le rakja.
    Picit jöhetett volna előbb de még így is jókor van.
    it Runner plateau v1.0
    Ha nem pótkocsira szeretné felrakni itt egy működő kamion is hozzá.
    MAN_ITRunner
    A póthoz meg ez.
    Мод ITRunner DLC Pack
  • dimre
    Számomra ez természetesnek tűnik, szerves eredetű trágya (nem valami műszar), mit nem értenek ezen ?
    Minden nap elcsodálkozom, milyen buták az emberek jelentős hányada, ahogy fejlődik az elektronika, robotika stb (lényegében helyettünk gondolkodnak, cselekednek), talán a fejlődésnél gyorsabb iramban butul az emberiség. Nem tudnak végiggondolni egy ok-okozat folyamatot, az ilyenek gondolják pl. hogy a paradicsom gyárban készül, és nem egy élő nővényen terem, de számtalan példát lehetne idézni. A legszomorúbb az egészben, mikor elmagyarázzák neki, és nevet a saját butaságán (de még akkor sem érti, fogja fel). Lehet extrém a példa, de sajnos valóságos, főleg a fiatalok (persze nem tanulta meg 18 év alatt) nagyon alultápláltak szellemi tartalommal.
    Nem vagyok, és tartom magam egy IQ bajnoknak (lehet még a limitet se érném el), de talán az alapvető ésszerű dolgokat fel tudom fogni.
    Bocs kicsit off lett.
  • endy papp

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.09. 18:47:21
  • traktorista
    Most hogy már lehet tárgyakat fogdosni, a modderek biztos megcsinálják majd a disznóölés modot. :D Majd akkor visítozhatnak a sötétzöldek. Húsüzemek, vágóhidak.
    Láttam egy képet most a játék honlapján egy tavon ringatózó csónakkal. Azt nem tudom, hogy bele lehet-e ülni majd, de lehet javasolni a készítőknek a halászat, horgászat, tógazdálkodás megvalósítását is.
  • n0tr3adY
    Nitrado cikk
    Döglött disznók
    KillerCrock videója

Emlékszem, Marhu fórumán mennyire kiverte az etikai biztositékot a döglött disznó modom (UPK-val csináltam) Pedig ez is hozzá tartozik, hogy komposzként landol (jobb esetben) a szántón.

@endy papp
    Mindenkinek, aki egy picit is szeretne belelátni ebbe az egészbe, és nem csak a végeredményt kérdőjelezi meg :)
  • Caliph
    nem tom mi ezzel a gond. adott a láncfűrész,csináljunk kolbászt ,max rácsapnak egy 18as karikát a dobozra :D
  • dimre
    Na ezen már sírtam vagy röhögtem (nagy az isten állatkertje)
    Nem tetszik az állatvédőknek az FS 17
  • endy papp
    Kinek és miért is éri meg pl. nekem??????vagy bárkinek ????
  • Balázs 17
    majd ha lesz elég pénze a Giantsnak, hogy megvegye a Frostbite motort, utána jöhet az AAA Farm Sim
  • n0tr3adY
    FarmCon16

Megéri az 5 dodót :)
  • Caliph
    Gta sorozat,egy rakás kamu autó ami kb ugyanúgy néz ki mint az igazi,még a neve is hasonlít rá :D
  • traktorista
    Vagy ott volt a Flight Simulator. Eredeti néven futnak a gépek és alapból nincs törés, de csináltak a készítők egy kiskaput, át kell írni egy sort a konfigurációs fájlban és máris van törés. Kamu légitársaságok vannak benne alapból, semmi probléma, modok százai vannak valós légitársaságokra. Hogy emiatt nem vennék meg? A Flight Simulator egy népszerű játék volt, sőt ma is az, még annak ellenére is, hogy jó ideje semmi fejlesztés nem volt már a gyári kiadásban.
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.09.07. 22:26:35
  • traktorista
    Érdekes ez a licenc dolog. Ha nekem mezőgazdasági gépeket gyártó cégem lenne, direkt én fizetnék a Giantsnak, hogy belekerülhessek a játékba, nincsen ennél jobb reklám. Ehelyett ők kuncsorognak a gyártóknál engedélyért. De ha tényleg nem engedik a törést, lehetne kamu neveken futtatni a gépeket és egy moddal kicserélni őket, semmi probléma nem lenne, sokan csinálják, így volt a Mafiában is. De valahogy még a hajlandóság sincs meg bennük, hogy ne ötéveseknek csináljanak "szimulátort".
  • Gerileveri
    A törés jópofa lenne, de nem tudok sok olyan játékról ahol engedélyeznék a licencegazdák. Nem engedik hogy akár egy karcolás is legyen a csilivili traktorukon.
    Amúgy a Giants költségvetésének a nagy részét a licence díjak teszik ki. Brutálisak lehetnek. De anélkül senki nem venné meg noname gépekkel.
    Utoljára szerkesztette: Gerileveri, 2016.09.07. 22:15:57
  • McEachran3
    Amit mondasz az a profit kiszámolásához szükséges lépések. Amik ebbe az esetben teljesen irrelevánsak, mert az érvelésemnél azt hoztam fel, hogy ki mennyi pénzből dolgozik. Namost hogy ezt a 27 milliót mire költik az engem nem érdekel, csak látszana a játékban az eredmény. Hogy lehet, hogy más töredéknyi forrásból is képes(a videók alapján) legalább megközelíteni az FS-t? A Giants-nek több pénze, ideje, munkaerelye, és tapasztalata van, mégis a C and C húzza a nagyobb lapot(úgy néz ki).

A polygonszámra visszatérve meg, a spintires is volt említve, ott is van dinamikus talaj, hasonló megoldással, és ott sem kellett egy Paks2, hogy elmenjen rajta. És ott még a víz is szimulálva volt, nem is akárhogy. Nyilván a motor is befolyásolja, hogy milyen hatékonyan dolgozza fel a proci meg a VGA az adatokat, de ehhez én nem értek annyira mint te.
  • traktorista
    Az világos, hogy nem lehet olyan játékot készíteni, amelyik mindenki igényeinek egyformán megfelel. Csak olyat lehet, ami ebben vagy abban erős. Ezért lenne jó egy konkurencia, és majd a közönség eldönti, hogy neki mi a szimpatikusabb. Nekem ez a csilivili, cukormázas, valótlan, unalmas vonal egyre kevésbé szimpatikus, ugyanakkor kétségtelenül vannak erősségei. Mondjuk akár lesz konkurencia, akár nem, én ezt a vonalat már nem nagyon fogom támogatni.
  • Carl Davies
    20 embernek megpróbáltam kisaccolni a 2 évi fizetését. Úgy 1.3 milliárdra jöttem ki. (Forintban számolok, 27millió Euró kb 8milliárd nagyvonalakban) Az a baj, hogy tippem sincs, hogy hányan dolgoznak ott, menyit kaphatnak. Hírdetések, kisfilmek ... biztos hogy milliárd fölött van ennek is az összege. Gondolom nem egy irodát bérelnek ... Egy irodával kb. 1 milliádnál vagyunk a két év alatt. Rájönnek még ugye a számlák, stb. Gondolom az ilyen Gamescom és társai rendezvények sem ingyen mennek. Nekem nincs kedvem belemélyülni, meg igazából értelme sem lenne, mert nem ismerem az ottani árakat, de aki nagyon akarja, kiszámolhatja, hogy mennyire jön ki, és szerintem nem lesz sok rés a megtermelt és a kiadott pénz közt.

Szerk.: Előttem jó hogy most írták. Az adókra még nem is gondoltam.
    Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2016.09.07. 21:05:44
  • n0tr3adY
    Én egy picit belemennék ebbe a dinamikus talaj dologba. El kell kezdeni modellezni, és egyből meg fogod érteni a háromszög mint polygon, és a valósidejű fizikai számitás és deformáció fogalmát, összefüggését.
    Leegyszerűsitve : minél több polygon van a képen, annál nagyobb a terhelés a VGA-nak / processzornak = nagyobb gépigény.

Mondok egy, az FS-re levetitve egy egyszerű példát :
    13-ban valaki kiadott egy ásóboronát, cirka 384.000 polygonból állt. Az a 384.000 polygon 10 Giantses pótkocsi egymás mellé téve.
    A dinamikus talaj története ugyanez. Ha figyelmesen megnézed a C&C egyik postolt képét, ott tisztán és világosan látszanak a háromszögek a földön.
    Ahogy mész rajta, úgy számolja folyamat a physX / cpu a háromszögek változásait. 1-2 mozgó gépnél ez még oké. De ha már 5-6 traktor + hozzá való pót/stb lesz a képen, valószinűleg egy i7+gtx970 kombó is el fog hasalni alatta.
    És akkor az 5-6 traktoros képen még nincsenek nyitható ajtós épületek, fényforrások, fák, stb...

A másik, hogy ők kemény licenszdijakat fizetnek a gépek után. Mellette fenntartanak két irodát, fizetést adnak a dolgozóknak és adót fizetnek. Szóval nem hinném, hogy aranykolbászból van minden Giants dolgozónál a kerités.

Egyébként én nem tudok még 1 ilyen, relative *kevés* tanulással könnyen moddolható játékról.

• endy papp
    Szerintem még ezzel a "talicska szarral kell gurigázni" egy jó darabig ,ha csak valaki fel nem találja a spanyol viaszt....
    Vagy várni arra ami talán soha nem fog megjelenni,és az csak egy "fél talicska szar" lesz.....
    Igénytelenség ide vagy oda,fát lehet vágni a dagonyázást meg többit,majd odagondolom.....
  • McEachran3
    Én is hozzászólnék az FS és konkurenciák témához.

Csak hogy tisztán lássunk, a Cattle and Crops-ot fejlesztő csapat, FÜGGETLEN, és korábbi kiadott játék nélküli csapat. Tehát saját forrásaikból fejlesztenek, ami ha csak valamelyikük nem euró milliomos akkor nem túl sok.
    A Giants a Steam szerint 1,1 millió példányt adott el az FS15-ből, és ez csak az a játékok száma amitt a steam-en is regisztráltak! Ha belevesszük a dobozos verziók árát, meg a különböző promóciókat is akkor is számolhatunk példányonként kb. 25 euróval(lehet keveset mondtam). Ez 27,5 millió euró(nagyjából)! Nyilván ez nem teljes mértékben az övék, kell illetéket fizessenek a steam-nek, meg minden egyéb kereskedő ráteszi a maga százalékát, de ez akkor is nagy összeg. Ezért a pénzért ők csináltak két év alatt egy játékot, ami nagy részben a 15-re alapszik.
    Nekem nem az a bajom, hogy a modderekre építenek. Fantasztikus közösség a FS modder közösség, ezt bárki bizton állíthatja aki már néhány modot letöltött a játékához. Ezt a közönségeset ki kell használni, viszont ki is kéne szolgálni egy olyan játékkal aminek az alapjai legalább rendesen le vannak téve. És ezzel van itt a baj. A játék alapja egy talicska szarral egyenlő. Egy 5-6 éves játék motorra építenek, és olyan alap dolgok sem kerültek bele most már a 17-be amit már több konkurencia is használ, lásd dinamikus talaj.
    A legidegesítőbb, hogy szarnak a játékosok fejére. Nekem ne adja be senki, hogy ennyi pénzért két év alatt csak arra jutottak, hogy néhány új modell, növény, állat bekerült a játékba illetve lehet kosarazni meg táblákat gyűjteni.
    Ez a tipikus esete annak, hogy a célközönségről le akarnak húzni még egy adag bőrt ugyanazért a játékért amivel már lehúztak egy adagot a 15-el, illetve a 13-al.
    Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.09.07. 19:30:58
  • joceruza
    A lényeget valóban kihagytam.....
  • traktorista
    A favágás szerintem egy jó ötlet volt, szép példa arra, hogy a szarból is ki lehet hozni valami jót. Mert a fa kivágása, felpakolása, szállítása mindig kínál valami izgalmat, van benne véletlenszerűség. Néha leborul, van benne idegeskedés, ügyeskedni kell, stb. A többi termény előállítása hót unalmas, ugyanúgy zajlik, semmi kihívás. Most mit számít őszintén, hogy napraforgó textúrát viszek a pótkocsiban, vagy kukoricatextúrát? :D És ráadásul a favágós rész nem is mezőgazdaság, de jól el lett találva.
    Egy élethűen működő fizikai motorra, univerzumra aztán már nagyon sok mindent rá lehetne húzni, útépítéstől kezdve, a vasúton át a bányászatig. Csak ehhez bizony már intelligencia is kéne, meg sok pénz.
  • endy papp

Na ezt jól össze szedted......csak kimaradt hogy ,a végén meg a malacok felzabálják ami marad belőled a vonatos ütközés után ,mert ugye már lesznek malacok is....XD
  • Carl Davies
    Hát a gépek igen, de én most leginkább olyanra gondoltam, mint pl. a favágás, ami anno volt ilyen helyzetben.
  • traktorista
    Erre már írtam, hogy csinálhatsz 77 ezer kombájnt és traktort, meg munkagépet, ha az mind ugyanúgy viselkedik. Nincs tömegérzet, nincs valós fizikai viselkedés, nincs sérülés. Csak púder a sok mod, akármennyi munka is van vele, mert az univerzum maga szar, amiben el akarjuk őket helyezni.
  • Carl Davies
    Ehhez a modos, újítós témához egy kicsit. Ugye mondjátok, hogy hú de nagy újítások, ezt már rég megcsinálta egy modder. Mostmár szinte minden féle mod létezik, akkor mit találjanak ki a játékfejlesztők? Csak olyant tudnak bele rakni, amit már egy modder megcsinált.
  • traktorista
    Hát igen, az unalom. :) A 2013-as rész is megvan eredetiben, ahogy a 2015 is, de szerintem már az életben nem veszem elő többet. Míg a Mafiaával még manapság is el tudok játszani néha, pont a véletlenszerűsége miatt.
    Talán emlékeztek még egy magyar fejlesztésű "Insane" nevű autós játékra, a Terep nevű szintén magyar programra épült. Változatos terepeken kellett menni autóversenyeket. Zseniális volt az autók rugózása, random törések voltak benne, évekig el tudtam vele szórakozni, mert nem volt benne két egyforma helyzet és törés. De ehhez hasonló a Spintires is. Vannak példák rá, hogy meg lehet csinálni, csak akarni kéne.
    Itt van egy kiváló ötlet, vigyük számítógépre a mezőgazdaságot, van népszerűség is, érdekli a tömegeket. Erre csinálnak egy olyan megvalósítást, hogy az ötéveseknek való műanyag traktorok nagyobb élvezetet adnak a szőnyegen tologatva. És mindezt olyankor, amikor a 2000-es évek viszonyaihoz képest már szinte szuperszámítógépek vannak elérhető áron. De nem éri meg ilyennek foglalkozni, amikor a tömeg a selejtet is zabálja. Méghogy "brand". :D Ez talán a készítők szempontjából elismerés, hiszen ügyesen tudnak pénzt keresni. De mit kezdek én a branddel? Nekem egy élvezetes, nagy szavatosságú mezőgazdasági program kéne, amivel hónapokig, évekig el lehet szöszölni szabadidőmben. A Farmingot meg nagyon gyorsan meg lehet unni, mert nem él a program. Ez egy számítógépre vitt, szőnyegen tologatós, műanyagjáték szimulátor, amit nagyon imádnak a kisgyerekek, viszont ez szimulációnak édeskevés.
  • joceruza
    Nem értem miért unatkoznál? Amíg az autopilot dolgozik, addig összeszedsz pár stop táblát és nekidobálod a kosárpalánknak. Ha viszont azt megunod,amit kétlek,akkor kifekhetsz a vonat elé.
  • traktorista
    Másik nagyon izgalmas dolog az elhasználódás, sérülés, törés. Ezek szerintem nagyit dobnának a játékélményen. Annak idején a Mafia című játékban random törésmodellek voltak. Nagyon élveztem, ahogy egy izgalmas autósüldözés után a roncs sosem nézett ki két egyforma módon. És ez még 2002-ben volt. Én azt látom, hogy a játékok érdemi része mintha pusztulna és csak a grafikára, látványra mennek ma már. Miközben a videokártyák egyre több áramot zabálnak, egyre többet számolnak és a parasztvakítás egyre nagyobb. Abszolút a mennyiségre tevődött át a hangsúly a minőség helyett. A másik idegesítő dolog ez a kétéves ciklus. Majd akkor adnának ki új részt, ha azt egyáltalán alkalmasnak találják a kiadásra és nem futószalagon gyártjuk a selejtet. Csak hát ugye a pénz.
    A modderkedés is azért kell bele ennyire, mert amúgy a játék borzasztó unalmas, és ezzel próbálják feldobni, hogy folyamatosan új dolgokat lehet kipróbálni. De hát miféle újdonság az, hogy egy x kombájn helyett aratok egy y-nal, miközben mindkettő olyan érzést kelt, mint egy kartondoboz. Nincs a játékban randomitás, minden úgy viselkedik, mint egy ideális világban, ami rém unalmas.
    Biztos emlékeztek még a 2011 autopilótájára, amiben pont azt szerettem, hogy kicsit olyan balf.sz volt, sosem tudott pontosan haladni és hibákat ejtett, mint a való életben is, különösen ha részeg a traktorista. :D Na ezt is ki kellett belőle venni, most már tökéletesen dolgozik, csak éppen halálra unom magam.
    Egyébként a 2011-ig volt még a játéknak valami vonzereje a hibái ellenére is, a 2013-tól kezdődően ezt is kiölték belőle. Engem a grafikával lehet a legkevésbé megszédíteni.
  • traktorista
    Végülis a program neve Farming Simulator. Nem egyértelmű, hogy mit is akarunk szimulálni. Van aki inkább a gazdasági részt kedveli és minél több folyamatot szeretne látni, akár már stratégiai játékhoz hasonlóan. Míg mások inkább a gépek fizikai szimulációjával lennének elégedettek. Azért abban egyet érthetünk, hogy ez utóbbiban a Farming nem túl erős. Nem értek a programozáshoz, de az sejthető, hogy egy olyan játék megírásához már komoly tudás kell, mint a Spin Tires és úgy tudom nem is nagy a csapat. A Farming inkább olyan esetlen iparosmunka. Ugyanakkor nem biztos, hogy Spin Tires fizikájával egy mezőgazdasági játék is elfutna gyengébb gépeken. Az világosan látszik, hogy a farming ma is ugyanazt a képszéleken torzító engine-t használja, mint a 2008-ban. A játék egyre szépül, egyre több a gép, nagyon kidolgozottak, de borzasztó unalmasak. Másnál viszont ez a része a dolognak nem szempont, nem vagyunk egyformák.
  • Gerileveri
    Így igaz. A modderkedést, leginkább a "pure" modellezéshez tudnám hasonlítani, elképesztő idő és munkaigényes hobbi. Ha valaki ebből akar megélni annak nagyon nehéz dolga van.
    És persze, a Giantsnál nyilván abba az irányba próbálnak fejleszteni ami a modok közül népszerű volt.
  • n0tr3adY
    No offense, de készitettér már nulláról bármilyen modot?
    Vegyünk egy egyszerű pótkocsit, úgy, hogy nulláról készül (se skinned node, se hydraulic hoses, nulla script)

Modell : 40-60 munkaóra minimum.
    UV Mapping : 10-12 óra.
    AO Render : 3+ géptől függően.
    Ingame gyári alapra, csak az indexeket cserélve, semmi script, semmi speckó dolog : 3-4 óra.
    Ez 56 óra egy pótkocsira, ami a szabadidődből megy el. És ha ezt a munkád viszontlátnád egy oldalon, 10 euróért?

A másik része, emlitettem, hogy modderek dolgoznak a Giantsnek. Innentől kezdve teszt jelleggel mehet az ásványvizcsomagolás 15-be, ha eszi a nép, benne lesz a 17-ben. De szerintem ebben gerileveri is meg tud erősiteni.

Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.09.07. 11:53:28
  • Caliph
    kemény vadkapitalizmusban élünk. Most hogy pluszként berakták a malactenyésztést,miért is tartoznának bármivel is annak a modkészítőnek aki már a 2015ben megcsinálta a komplett malacfaktort...értem én hogy ő dolgozott vele,de semmi jogot nem birtokol ahhoz hogy megakadályozza hogy egy farm management játékban malacot lehessen tartani. És a többi modra is ez a helyzet,ami nem valami extra levédett saját tervezésű gép,mint teszem azt a marhu féle lehelyezhető mixed food keverő gép,hanem pl egy tök átlagos futószalag amit egy frontloaderrel oda rakok ahova akarok
  • Gerileveri
    Az Agrar simulator sok tekintetben jobb volt mint a Farming, én nagyon szerettem.
  • n0tr3adY
    Akkor, mint az FSH Modding tagja, modder oldalról én is hozzátennék pro / kontrát ehhez a diskurushoz, és megpróbálok pár dolgot tisztába tenni (mert gondolom közületek nem sokan járnak GDN-re).

A modlopással kapcsolatban. Martin Rabl (jól irtam Gerileveri?), a Giants PR képviselője deklaráltan kijelentette, hogy csak a németországi irodában 5-6 modder dolgozik nekik. Nem beszélve a zürichi "központról". Bár konkrét neveket nem mondott, a kooperáció/támogatás alapján valószinűleg a BM Modding és/vagy Marhu. A 13-as Forst Mod (erdészet) egyik készitője -frukt0r- már a Giants berkeit erősiti, Emil Drefers néven a GDN fórumon.

Másrészről : számtalanszor hangoztatták, hogy NEM támogatják a modok titkositásának lehetőségét -pont azért, hogy mindenki tanulhasson belőlük - , azt gondolom ha egy modder munkáját átemelik a következő kiadásba.. Nos,egy kétélű dolog. Megtiszteltetés a készitőnek. Amiről viszont nem tudunk, hogy a Giants honorálja-e ezen modkészitők munkáit (akár egy tiszteletpéldánnyal a kövi játékból). Mert ha csak úgy átemelik / kisajátitják és pénzt keresnek vele...Szóval kétélű.

Ami roppant érdekes : a lua scriptek. Elvétve 1-1 francia / angol, illetve jópár német programozótól származó kód van. Kiváncsi lennék, ők hogyan tanulták meg, alapvető tutorialok nélkül...Mert az alapján amit LUA szinten szolgáltat a Giants, nagyon jó lehetne, de alapvető támogatás / példák nélkül esélytelen.

Fejlesztések:
    Látszik, hogy próbálják valamennyire szinten tartani a játékengine-t, de úgy, hogy dzsondeerjózsika12 10 éves tescogazdaságos gépén is játszható legyen. Próbálnak minél szélesebb réteget elérni. Bevételmaximalizálás, és ez teljesen rendben van, hisz egy profitorientált cégről van szó; ők nem a Máltai Szeretetszolgálat.
    A fejlesztésekhez kapcsolódik még, hogy próbálják minél ...hm.. szóval faék egyszerűségűre degradálni a játékot. Bármennyire is nem hiszitek el, az FS-el játszók 90%-a informatikai analfabéta. Csak egy példa: FSH Modding map V5. Ugye decemberben adtuk ki, benne az AnimationMapTrigger (ajtónyitás) scripttel, ami LEGALÁBB 1.2-es patchel működik (aktuális patch 1.4.2). Tegnapelőtt is jött üzenet fb-n, hogy nem nyilnak a kapuk!!!4444négynégy!!!44

Szóval néha az egyszerűség pont a széles célzott réteg, és javarészt agyhalott játékosok miatt van.

Tehát alapjában véve nem rossz a Giants koncepciója. Viszont alapvetően ellentétes rétegnek próbálnak egyszerre megfelelni.

Emlitettétek a C&C-t és a Pure Farmingot.
    C&C : egy hypevonat, semmi konkrétummal. Láttunk 1-1 videót belőle, de semmi konkrét alpha gameplay.
    Pure Farming : na itt lesz sirás-rivás, ugyanis Unity 5 engine-re készül. Aminek híresen, és messzeföldön rossz a "gyáritól" (azaz az enginebe beépitett) kerékkezelése (wheelcollider). Ráadásul minél több fizikát kell számolnia, annál jobban megeszi még az i7 kategóriát is.

Bár sok dologgal nem értek egyet a Giants koncepcióival - főleg a modok terén - , az üzleti stratégiájuk hibátlan.

ui.: valaki felhozta az ETS-t. Azt tudni kell, hogy ott a modderek munkáját az SCS inkább akadályozza, mint segíti...

Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.09.07. 11:00:23
  • Gerileveri
    Én egy pillanatig nem személyeskedtem hanem a játékról osztottam meg információkat és a véleményemet.
    Én is írhatnám rólad hogy szánalmas vagy azért mert más a véleményed mint az enyém, de ez a primitívség legmagasabb foka lenne.
    A véleményedet a játékról tisztelem, a sértegetéseidet visszautasítom.
    ARRÓL az a véleményem, hogy szorgalmas vagy és buta ami borzalmas kombináció.
  • Caliph
    Fs helyében mindig csekklnám melyek a legsikeresebb modok és a következő verzióba beleraknám. És nem hinném hogy a 2015höz a legtöbbet letöltött mod a kosárlabda vagy táblakihúzó mod volt :D