23847
  • endy papp
    Nálam semmi gond sem a fák fizikájával sem a rakodó gépekkel.
    Nyilván rakodóból és villából is a megfelelő kell hozzá.
    Senkit nem akarok megbántani de akinek nehéz és szar a favágás annak többet kellene gyakorolni.....
    Én speciel felüdülök a sok monoton földtúrás után a famunkákkal ,nálam szabad idős tevékenység.
    Egy ilyen pótot fél óra alatt telerakok ,közbe ha 1-2 leesik de az is csak azért mert nem "középen fogtam meg" mind ezt a pót, darus rakodójával.
    Pót tele rakva fával.

Mellesleg a Cattle and Crops-ba és nagy valószínűséggel a többi "konkurenciába" sem lesz.
    Nagy valószínűséggel nem oly egyszerű megcsinálni olyanra amilyen most az fs 15-ben.
    Azt aláírom az elején megjelenés után eléggé bugos volt de a legutolsó pach után szerintem hibátlan.
    Majd ha jobbat tud más ennél csinálni akkor megemelem a kalapom.
    A 17-ben ha jók az infók a fákon is piszkálnak valamit ,de erről még semmi biztos infó nincs.
  • Carl Davies
    Szerintem is jó a favágás. A fák fizikájával nincs is akkora baj, inkább a rakodógépekkel. Elhajlik a villa például.
  • McEachran3
    Én meg pont ellenkezőleg vagyok vele. Utálom az egészet. Szar a fizikája a fáknak az egész játékban ezért borzasztóan nehéz, és irreális a favágás, én csak felhúztam magam rajta. Egyáltalán nem hiányolnám ha nem lenne pl. a Cattle and Crops-ba.
  • endy papp
    Na igen ,nekünk csak jó lehet hogy ilyen "nagy" a verseny.
    De ha csak a favágást veszem(emelem ki) nem nagyon lesz legyőző,a többinél nyomát sem láttam.
    Speciel én nagyon szerettem benne.
    Órákat el tudtam szórakozni vele....
  • Caliph
    már vagy a 3. "trónkövetelő" :D egyszerre ébredt mindenki 7 év fs simulátorozás után:D
  • endy papp
    Bocs az off-ért

Itt lesz dinamikus talaj és miegymás,de valahogy olyan "mese szerűnek" tűnik az egész körítés.
    De egy próbát ha megjelenik ez is meg ér....
  • Carl Davies
    Csak az a baj, hogy lehet hogy jó a fizika, de maga a játék rosszul van meg csinálva. (Agrar Simulator 13)
  • traktorista
    Nekem is fontos a látvány, de csak másodsorban. Én inkább egy jó fizikai motor átalakításnak örülnék. A játék egyik legnagyobb hiányossága a végtelenül unalmas földmunkák és az a szomorú, hogy még a 2011-ben sem ennyire kiegyenlített a traktorok haladása, mint a 2013-tól kezdődően. Ott valamit nagyon elrontottak, üveglapon járás lett belőle. Mindenki azt gondolja, hogy a játék egymást követő részei egy töretlen fejlődést jelentenek, pedig nem. Sok olyan momentum van, ami az újabb részekben bizony visszalépés volt. A látvány kétségtelenül fejlődött, de a készítők inkább azt az utat választották, mint a lusta lakásfelújító, hogy a koszra rákenjük a festéket.
    Ha a riválisok között lesz olyan, ami a fizikára jobban odafigyel, de nem lesz ennyire látványos, egyértelműen azt fogom választani, még több pénzért is. Ha meg nosztalgiázni akarok a Farminggal, akkor ott lesznek a korábbi részek. De azért az új rész is érdekel, hogy milyen lesz, én is tűkön ülve várom már, csak legfeljebb virágboltival próbálom majd ki. :D
    Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.08.06. 14:35:16
  • endy papp
    Amit láttam vidit-képeket annak alapján marad a "4 ciklus" növekedés.
    Igazából ha 8 lenne sem változtatna semmin,csak "optikai tuning" lenne.
    Az meg hogy sok érte a 7000ft relatív.
    Volt akinek itt még a 2000 is sok volt a 15-ért azért nem vette meg.
    Gondolom ha az euro nem 315 körül lenne ,hanem 280 mint 2 éve akkor ez is olcsóbb lenne.
    De ha a steam árhoz nézzük olcsó ,és azt is sokan meg fogják venni.....
    Szerintem semmilyen trónfosztás nem lesz,mivel HA lesz is konkurencia mindegyik más lesz.
    Én alapból a többinél azt látom a szokásos világ nyelvek benne lesznek,de magyar nagy valószínűséggel nem ,így sokakat ezzel el is riaszthat.
    Az biztos ez nekem tuti vétel ahogy kijön, a többi "konkurenciát" majd meglátjuk,mi volt az ígéret és mi a valóság.
    Igazából neked aki a 15 helyett is inkább a 11-el tolja tök mindegy is mit raknak bele úgy sem venné meg mert ,mindig találna valamit ,hogy ez meg az miért nincs benne.
    Olyan úgy sem lesz ami mindenki igényét ki fogja elégíteni,hozzá teszem egyik konkurenciában sem.
    Az eddigi infók alapján lesz benne "elég" "újítás" a többit majd a modderek megoldják.
    Ahogy az "újításokat" is már a modderek rég beletették ,de hát ez van eszi nem eszi nem kap mást.....
  • traktorista
    Arról lehet valamit tudni, hogy a növények fejlődési szakaszai fokozatmentesebbé válnak-e? Hogy azok a ronda ugrálások a növekedésben eltűnjenek. Az aktív égbolt végre jó ötletnek tűnik, rá is fért már a játékra, a Flight Simulator már a 2000-es évek elején is tudta.
    Kíváncsi leszek az első visszhangokra, meg persze a riválisokra is. Azért a Farming sorozatnak óriási előnye van a fejlesztésben a sok év alatt, nem hiszen, hogy könnyen megy majd a trónfosztás. A 7 ezret sokallom érte jelenleg, nekem nem tűnik sokkal többnek így ránézésre, mint a 2015.
  • endy papp
    Pár új kép a 17-ről.

• endy papp
    Örülök hogy működik,köszönöm az elismerést.
    Nos semmi trükk nincs benne,csak sok munka és odafigyelés,mit mikor mennyit vetsz és hova,legalább is ezen a mapon.
    No meg sok-sok óra,kitartás.....
    Igazából szántani még a 13-nál az elején szántottam pár órát de hamar ráuntam,mert nem egy hatékony megoldás.
    Külön tárcsázás csak a burgonyánál kell.
    A többinél egyből ahogy tárcsázok már vetem is és egyben a műtrágyázás is megvan,egy munka eszközzel és egy munka folyamattal.
    (A permetezés-trágyázás(ki hogy csinálja) kell hozzá mert anélkül kevesebbet terem minden(asszem majd csak felét de ez nem biztos) )
    Így marad idő a favágásra és egyéb munkákra.
    Mivel a repce terem a legkevesebbet ,ennél a mapnál különösen nagy jelentősége van,abból ültettem az elején a legtöbbet és a csak utána a többit,hogy legyen elég a gyárba,de a legelején asszem az állattenyésztésbe is csak a 3. nap tudtam belefogni(minden nem megy egyszerre) Ezért is szerettem ezt a mapot,sokrétű és változatos,persze több száz óra után ezt is meg lehet unni....
    Én annyira nem komálom a girbe-gurba földeket így ahogy lehetett kölcsönből megvettem a nagy földeket ,majd azokat is kiegyenesítettem,ahogy a többit is,ezzel is el megy egy csomó idő de megéri mert a munkás utána mikor már rengeteg a munka tud rajta dolgozni.
    Már vagy másfél hónapja nem toltam a mapot,de így is össze jött, a próbákkal együtt kb 150 óra.
    Ehhez kellet a játékban (gyors növekedésre állítva a terményeket) 6 nap,de most már dübörög a gazdaság ,folyamatosan munka van 0-24-ben,de hogy fokozzam még leraktam plusz 4 krumpli mosót....
    Így néz ki a map és a gépek arzenálja.
    termények beérése
    Géppark
    termények elhelyezkedése
  • kitt2000
    Te hogyan szoktad művelni a földeket a pálya elején a meg lévővel?
    Mert nekem alig van rajta termés főleg a repce!
    Hogyan lehet nagyobb termés hozzam!

Hogyan csinálod a földművelés szakaszait!

működik a mentés gratulálok hozzá hogy így eljutottál eddig!
  • kitt2000
    köszönöm majd megnézem!
  • endy papp
    Hi.
    Remélem működni fog.
    Ackendorf mentések
    Értelem szerűen ki kell csomagolnod a zipet mert betömörítettem.
    Itt aztán előre van haladva minden csak győzd erővel.....
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.08.03. 18:36:55
  • kitt2000
    valaki tudna linkelni egy ackendorf v2.2 változathoz automata mentést(savegame1)?
    el veszett a mentésem és nem akarom újra elkezdeni a pályát!
    Tudom hogy más gépparkot használnál de nekem a pálya elöhaladása érdekell
  • nono28
    Köszi!
  • Carl Davies
    Hátuljához odamész, azthiszem az N-el kinyitsz egy kis ajtót, és O-val fel tudod tölteni.
  • nono28
    Sziasztok!

Ezt a bálázót Sipma Z224 v1.1 hogy lehet madzaggal feltölteni?
  • DonPedro22
    És a Cattle and Crops-ról ne feledkezzünk meg, állítólag még ebben az évben akarják kiadni azt is, de ott kevés infót adnak havonta a készítők.
  • dimre
    Az FS-nek itt a konkurencia, előéletük alapján színvonalas játék várható tőlük
    Pure Farming 17: The Simulator
  • endy papp
    Köszi a fordítást
  • LeWyTy
    Ez elég hasznos volt! Köszönöm!
  • dimre
    FS 17 játéktartalom, infók.
    (Forrás FS Portál mgpeps)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sziasztok srácok!
    Lefordítottam nektek az első FS 17 es blogot, amit a Giants mutatott be.
    Ebben a részben a megújult Küldetés rendszert mutatják be, érdekes dolog lesz ez :) Akinek van kedve, olvassa el. :)

Sziasztok gazdák !

Ahogy közeledik a Farming Simulator 17 megjelenése, folyamatosan fogunk bemutatni különböző blogokat a tudáséhség csillapítására. Ezekben a blogokban be fogjuk mutatni, az újdonságok egy részét, és hogy mire számíthatsz az új évadban.
    A blogok tartalmából:
    Új tartalmi elemek
    Új gameplay mechanika
    Új járművek
    Új márkák
    Új környezet
    …és még sok más!

Ezeken belül most szeretnénk bemutatni a teljesen új küldetés rendszert a Farming Simulator 2017-ben!

Küldetések a földeken

A korábbi részekben már bemutatott, föld megvásárlási lehetőség megmarad, csak kicsit átdolgoztuk ezt az opciót. Eddig úgy működött, hogy csak akkor dolgozhattál a földön, ha azt előre megvetted, ez most változni fog.
    Megtekintéskor megjeleníti a részleteket a megvásárolható területről , és ekkor két lehetőséget ajánl fel neked a játék. Vagy megveszed az adott területet, vagy ad neked egy küldetést, ebben egy NPC fog segíteni. (Aki nem tudja, hogy mi az az NPC, az egy olyan emberi karakter, amely különböző funkciókkal van ellátva, és ő tud neked segíteni az adott feladatok helyes elvégzésében, tehát tanácsot ad. Aki MTA-zik az úgyis tudja.) Földjeiken minden mezőgazdasági ciklus megjelenik, és minden feladatot el tudunk végezni. Például vetés , trágyázás, betakarítás és így tovább! Minden egyes munkafolyamat egy igazi mezőgazdasági folyamatot próbál bemutatni.

Mielőtt elkezdené a munkát , megjelenik az összes arra vonatkozó információ, hogy és miként kell befejezni az adott küldetést.
    Fizetés - Minden sikeres küldetés elvégzése után megkapod a fizetésed érte.
    Járművek és eszközök - Szükség van ezekre a feladat elvégzéséhez, , Ezek csak az adott küldetés időtartama alatt érhetőek el számodra.
    Munkaköri leírás – az aktuális föld tulajdonosa el fogja neked mondani, hogy mit kér tőled, mi a feladatod.

A START gomb megnyomásával fogod elkezdeni a küldetést. . Ezt követően , az összes jármű, ami szükséges a küldetéshez meg fog jelenni előtted. Gyakran előfordul, hogy ezek drága eszközök , és esetleg nem tudod megvenni saját magadnak, de a küldetések közben ki tudod próbálni őket, és megtanulod, hogy mire kell használni őket.
    Ezeket a küldetéseket egy bizonyos időtartamon belül kell befejezned , és ha az adott időn belül teljesíted a feladatot különböző bónusz jutalmakat fogsz kapni. Ha nem tudod befejezni a küldetést az adott időn belül, akkor a fizetésedtől is „elbúcsúzhatsz”.

Hűséges dolgozó
    Ha be tudod fejezni az adott küldetést időben, akkor meg fogod kapni a megbeszélt fizetést, és bónuszt a munkádért. Ha a munkaadó, akié a föld, meg lesz veled elégedve, akkor több munkát is adni fog neked.

Minél nagyobb a bizalom, hűség az adott földtulajdonos és a munkás között, annál nagyobb árengedményt fog neked adni akkor, ha esetleg a későbbiekben meg szeretnéd vásárolni a földet.
    Sok különböző gazdálkodó kínál küldetéseket a Farming Simulator 17-ben , mindegyiknél egyedi feladatok hárulnak rád. Ha mindegyikük bizalmát elnyered, tehát hűséges leszel hozzájuk, a későbbiekben sokkal könnyebben fogod tudni a saját farmod méretét növelni.
    Köszönjük, hogy elolvastad az első Farming Simulator 17 blogot.
    Ha további részletekre is kíváncsi vagy, kövess minket, és be fogjuk mutatni a többi izgalmas funkciót, különböző kiegészítéseket, és javításokat!

Találkozunk legközelebb is
    GIANTS szoftver .

Angol nyelvről fordította: FumiLS

Még napvilágott látott egy újabb leírás is, ezt is gyorsan átpörgettem anyanyelvünkre :D
    Még egy kis plusz infó a Farming Simulator 17 ről

• A játék nehézség szintje sokkal jobban szabályozható pár plusz funkció segítségével
    • Női karakter, a karakter testre szabása
    • Szántás elengedhetetlen dolog lesz, de ezt ki lehet kapcsolni (Ezt a részt nem nagyon értem, de sejtem mire gondol)
    • Stop and Go fékrendszer
    • Automatikus motorindítás
    • Egy villogó jel mutatja a bejelölt helyeket a térképen
    • További segítő beállítások
    • üzemanyag fogyasztás
    • vetőmag
    • műtrágya
    • trágya
    • a segítő értesít téged, ha rossz időjárás közeledik
    • kerék lapulás
    • állatok: Disznó, Tehén, Juh
    • Új növények: Szója, Napraforgó, Olaj retek
    • sokkal jobb géphangok
    • Rádió állomások a játékban (Tehát már játékon belül is lehet a rádiót ki be kapcsolni)
    • Goldcrest Valley  új map
    sok országút
    sok fa
    Észak-Amerikai stílus
    • Javított állat „menü”
    takarítás az állatok után
    víz, fű, szalma, siló mennyiség mutatása
    kevert takarmány mennyisége
    • Bála spaniferrel való rögzítése
    • A karakter képes lesz apró tárgyakat megfogni pl labda, fa, tartozék
    • Járművek konfigurálása szín, motor teljesítmény, kerék súlyozásának kiválasztása (Na ez nagy baromság lesz itt még rózsaszín Challenger is..)
    • Jármű bérlet
    • Új farm objektumok
    • Új műhelyek és silók
    • Új tökéletes műtrágyázó rendszer 1x műtrágya1x művelés1xműtrágya1xművelés És minden alkalommal 30%al több hozam
    • Új hígtrágya szórás
    • Fű műtrágyázásGyorsabban nő
    • Forgalom megmarad Multiplayer modban is
    • A napraforgó követi a nap állását
    • Szép égbolt, a nap szépen emelkedik, kel fel és nyugszik le
    • Az istállókat mindig ki kell takarítani
    • Új vonat, amely vezethető, és rakodható. Tehát itt is ellehet adni a terményt
    • BIG BAG zsák megjelenése vetőmag, műtrágya, sertés táp, folyékony műtrágya
    • Jármű munkaóra 600 órára növekedett. Ezek után megnövekszik a járművek fenntartási költsége, és az eladási ár nagyon gyors mértékben csökkenni fog

Forrás: BM Modding FumiLS
  • dimre
    FS Portál/Fórumon több eséllyel találsz, van játékos kereső multihoz.
    Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.08.01. 00:47:48
  • LeWyTy
    Nincs itt valami szerveződés ahova be lehetne szállni játszogatni kicsit?
  • LeWyTy
    Azt közben megtaláltam, de mind zárt.
  • DonPedro22
    Én még el leszek a 15-el még megjelenik a Cattle and Crops
  • Carl Davies
    Többjátékosba bemész, Csatlakozás szerverhez, kiválasztod a Continental Eu-t. Alul be tudod állítani, hogy magyar szervereket keressen, meg az egyéb dolgokat.
  • LeWyTy
    Sziasztok. Szereztem egy fs15-öt és lenne pár kérdésem:
    Hogy megy itt a multizás? Hogy tudok találni valami magyar szervert ahol szoktak is játszani?
  • endy papp
    Előrendelhető......
    Farming Simulator 2017 (Megjelenés előtt)
    Farming Simulator 17
  • traktorista
    Ez a modolás átka is egyben, sok kompatibilitási probléma. Meg talán nem is akarnak gyöngyöt szórni a disznók elé. De azért megérik ők is a pénzüket, profitmaximalizálásra hajtanak. Sok olyan játékot lehetne felsorolni, ahol a készítők idejüket, energiájukat nem kímélve igyekeztek azt minél tökéletesebbé tenni, már csak a szakmai büszkeség miatt is. Szerintem ilyen játék a Spin Tires is. Pár lelkes programozó munkájának gyümölcse.
  • joceruza
    Az ilyen embereket mi élteti a játékban? A gépek fizikája? Az igazi gazdálkodás? Vagy hogy valódi talaj és időjárás szimuláció? Nem hinném!
  • traktorista
    Ez igaz. Én is sok olyan modolt traktorral játszottam, amihez képest a gyáriak fényévekkel jobbak fizikai viselkedésre. Ugyanakkor olyat is találtam, ami rávert a gyáriakra. Kétségtelen, hogy igénytelen a közönség is, de ez amiatt is van, hogy kevés az igazi szakmabéli vagy rajongó. Sok a laikus és a gyerek. Én jóval több pénzt is kiadnék a játékra, de akkor az minimum olyan legyen, mint a Spintires.
  • dimre
    A "Classic DLC"-t mindegyikhez kiadják ingyenesen
  • joceruza
    Nem az a gond hogy milyen gyártmányú és mennyi idős vasakkal akar az ember földet művelni........ A dolog lényege hogy ha valaki csinál egy kockát amire rá van írva hogy MTZ,az már jó. Ha a játékban van egy képekből összetákolt MTZ-d és van némi sár textúrával elfedett gödör, akkor az már tuti játékélmény. Kevés embert hat meg már a fizika és a valódi földművelés. Ezekhez az igényekhez képest amit adnak az már bőven sok. Kijön a játék és hála az igazi fanoknak, a 2011-es játékhoz összeekézett *zarokkal nyomatják orrvérzésig. Minek fejleszteni?
  • Carl Davies
    Simán csinálhatnának bele régebbi traktorokat alapból. 13-ban még volt 2-3, 15-ben már egy sincs.
  • traktorista
    Az a játék szempontjából nem minőségi értékmérő, hogy valaki öreg masinákkal szeret játszani. Ezekkel is meg lehetne valósítani maximálisan reális grafikus motort. A hiányérzet amiatt van, hogy a gépek fizikai viselkedése nem valós, nem valós a talajművelés és úgy általában az egész gazdálkodás. A többséget viszont az ilyen tartalmi dolgok kevésbé érdeklik, megveszi a játékot anélkül is. Igaz nincs is más alternatíva, monopolhelyzetben vannak.
  • joceruza
    Úgy őszintén! Ezek után te törekednél a minőségre? Ennél 1000-szer többet kap a nép,mégis ez kell nekik.

(a kép készítőjétől elnézést kérek,de példának tökéletes)
  • oneal1
    tényleg Spintires-t kijavították már?

volt egyszer a balhé hogy a kiadó és a készítők összebalhéztak és a készíték direkt szarul patchelték a gamet,hogy ne lehessen játszani :D