23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#18987 Akik majd szeretnék a 15-ből átmenteni kedvenceiket a 17-be, azoknak íme a tutorial
-
endy papp #18986 Attól tartok az előzetes vidi alapján hogy nem ez fogja ledönteni a trónról az FS szériát.
Mellesleg majd koppig FS 2015....másolat
Persze jobban örülnék ha nem lenne igazam és csak ezzel kellene tolnom mert annyira HC farm szim.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.08.26. 18:34:14 -
endy papp #18985 Igazából nem a koraival van a gond szerintem ,hanem nem látom benne azt a nagy koncepciót ami miatt annyira ezzel szeretnék farmozni,no de 1 hét múlva már okosabbak leszünk.
Sokat nem várok tőle.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.08.26. 18:29:09 -
endy papp #18984 Ja bocs még annyit hogy ,most olvasom,a teheneknél még mindig nincs manuális tej leadás.......nagyon bonyolult lett volna "Marhu" féle elhelyezhetőt beletenni.... -
endy papp #18983 Múlt héten megnéztem egy hosszabb vidit belső nézetben de még külsőben is,pár perc után azt hittem hajón ül a paraszt mert annyit billegett....
A másik meg hogy, az FS-nél mégis hogy gondolják ezt a tyúkoknak nem kell semmi(kaja,víz).....ÁÁÁÁ nem is mondok inkább semmit. -
#18982 kicsit korainak érzem még videók alapján a kiadását,de ott a refund ahogy mondod :) -
#18981 Az aszfalton vagy sima talajon is ugyanúgy imbolyog a traktor menet közben mintha szántásnyomban menne. -
#18980 Csendben röhögnek a markukba
Állatokról kis infó (a pipik megmaradnak fényevőknek alapból, majd a Marhu brigád úgyis "feltuningolja" az állattartást)
FS 17 ÁLLATTARTÁS -
Balázs 17 #18979 Hi
Kicsi off:
Már nagyon el kéne egy jó kis konkurencia a játéknak és eddig talán ez a legígéretesebb, sőt... :D -
endy papp #18978 Semmi gond a múltkorában én is tettem be a dinamikus talaj miatt vidit.
Az Fs-nél még úgy is csend van egyenlőre....
Egy próbát meg ér ez is, max vissza kérem a pénzem ha annyira gáz lesz Steam-n
De lehet elszórakozok vele októberig.....
Megjelenés szept.2.
De dobozos is lesz ha valakinek az kell.
Farm Expert 2017 -
#18977 farm experte beta gameplay bocs az offért :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.25. 14:23:46 -
endy papp #18976
Egy részletesebb hosszabb bemutató a mapról és egyebekről..... -
#18975 Dinamikus talaj majd talán csak az FS2025-ben lesz, viszont van már pattogó kosárlabda, amit meg is lehet fogni. Hurrá!
A vonatvezetés ötletes, bár a fizikai jellemzőire nem figyeltek annyira, ilyen sebességénél már kisiklana. Ez egy leporolt és kicsit kifényezett 15-ös lesz. Már nagyon várjuk a 19-et. Csókolják meg a -em!
-
endy papp #18974 Aki esetleg unatkozik,
Újabb Gameplay vidi
Egyenlőre ennyi újat találtam
-
endy papp #18973 Hogy az Fs-ről is essék szó.
Ha ezt még a modderek megpiszkálják a terményeket is lehet majd ide-oda rakodni szállítani......jóóóó lesz ez
De ez a farakosgatás is baba lesz.
-
endy papp #18972 Picit off.
Ha már egy ilyen kompatibilis lesz az FS-el akkor semmi szükség a dinamikus talajra.
Ebben azért komoly dinamika van.....
-
endy papp #18971 Aki ezért ad majd 50 eurót ,nem bántásból, annak sok a pénze....
Farming Simulator 2017 (Megjelenés előtt)
Farming Simulator 17
Félre értés nem essék én is drukkolok egy igazi Farm szimnek,de tuti az FS-ből többet el fognak adni mint a többiből főleg hogy már alapból multi platformra jön ki.
Innentől a Giants-t meg már nagyon nem fogja érdekelni a konkurencia.
Az meg hogy majd mi lesz 2019-ben.....még meg is kell érni.
A fákat én is láttam az előzetesben épp olyan sokszögletű volt mint a 15-ben ,de legalább ebben van favágás
Amiket meg hiányolsz ,nem is ígérték mivel a moderek már a a 13-ban megcsinálták ,ők minek erőlködjenek,1 év azt minden benne lesz ebben is.
Nyilván szerintem se így kellene lennie ,de akinek ez így nem felel meg megy a konkurenciához......igaz egyiknél sem tudjuk igazán mit is kapunk,de várunk türelmesen.
-
Carl Davies #18970 Youtube videó alatt szerintem felesleges nézni a Like-Dislike számokat. Nagyrészbe a feliratkozók ígyis-úgyis rányomják a Like-t. Nem nagyon tükrözi a videó tartalmának minőségét -
#18969 Nos én nem is vártam sokat főleg mióta először megpillantottam a játék képeit. Igazából ők csinálják jól, mert beszedik a sok pénzt és alig dolgoznak valamit rajta. Ennek a játéknak a 90%-a már 2 éve megvan és ugyanaz a többit részt kitöltik új gépekkel, egy két újítással amit a modderek alkottak meg. Amíg nem lesz nagyobb felháborodás emiatt (ebben nem nagyon hiszek) vagy egy nagyon jó konkurencia, addig ez lesz. Még emlékszem, hogy talán jó egy évvel ezelőtt lehetett szavazni, hogy mit javítsanak, mire fókuszáljanak az új részben. Na abból sem lett semmi :) -
McEachran3 #18968 A közönségre visszatérve, érdemes megnézni, a legutóbbi gameplay alatt a lik-dislike számokat. Ez a játék, kerek perec a 15-ös, feljavítva pár dologgal. És ezért kérnek majd 50 eurót(nem biztos). Erre a videó alatt alig van 100 dislike, emelett viszont több mint 1000 like. Ebből is látszik, hogy az átlag 10-16 éves bömbikéknek bőven elég ez a szint. Lehet csak mi vagyunk tele ennyire elvárással egy olyan játékkal szemben aminek a nevében ott a szimulátor, és ami immár 8 éve fejleszt farming témakörű játékot.
Engem az a gameplay nem nyűgözött le, sőt. A fények amire nagyon büszkék voltak, gyakorlatilag semmi. A fák kezelésének a javításáról is büszkélkedtek, erre a srác amikor kivágja az első fát az pörög lefele a hegyoldalon, pont mint az FS15-ben az első néhány hónapban. A földmunkák tök ugyanúgy néznek ki, még mindig nincs növény taposás, a trágyaszórásnak még mindig nincs nyoma, tök olyan mintha simán vegyszert permetezne. Egy rakás szar az egész.
Emiatt is bízok nagyon a vetélytársakban, hogy hátha hoznak valami jót is, mert hanem 2 évig nem lesz normális game(farming témakörben) amin lehetne játszani. -
endy papp #18967 Mint simulator nincs vele baj ,már mint a névvel,olyan játékokat is neveznek simulatornak ,amiben még talán a készítők sem tudják mit is szimulál az a játék.
Itt legalább mindenki látja hogy két évente azt szimulálja amit már előtte 4 évvel más leszimulált......vagyis a nagy semmit.
De mivel jó pénzért így is el lehet adni.... tolják is a képünkbe rendesen.
Sajna ez van...... -
#18966 Jó hozzáállás. Ha mákunk van,fél év alatt kipofozzák a modderek. Jobb az FS17 helyett mentek volna nyaralni a fejlesztők. DE tudják nagyon jól hogy a 10-16 évesek még így is kajálják majd, a "nagyok meg lenyelik..... A következő produktum remélem az Farming Game19 lesz. A szimulátort lehagyhatják a nevéből. -
endy papp #18965 Nos a képek csak szép képek ,amíg nem látunk egy hasonló gameplay vidit róla addig,kár messze menő következtetéseket levonni.
A képek alapján FS 2015 koppintás,semmi olyat nem láttam amitől menten eldobnám az fs-t....
Arról nem is beszélve, majd mikor kész lesz kipróbáljuk ,na akkor mutatja meg mit is tud többet-kevesebbet mint az FS17.
Ezt csak azért tettem be mert itt picit részletesebben mutatja az első gameplay vidit.
Természetesen a 17-től se dobtam egy hátast,meg valószínű nem is fogok az előzetesek alapján.....de ott már (sajnos) nem lepődök meg azon amit kapok.
Pedig egy pici dinamikus talajjal nagyobb kreativitással ,verhetetlen lenne.
De mint tudjuk totál a modderekre van építve már évek óta az FS.
Ez egyrészről "jó" ,másrészről a készítők szégyene hogy "csak" ennyi újdonsággal tudnak előrukkolni két évente. -
#18964 A topikjába raktam be egy linket ahol látszik a játék futás közben képernyőfotókon.
off vége -
#18963 Az viszont látható, hogy több szegmense is lesz a gazdálkodásnak. -
n0tr3adY #18962 Fórumtárs!
Igazad is van, meg nincs is...Lehet respektálni a készítő munkáját, de azt gondolom vannak erre jobb megoldások.
Ezekből a sebesség-limites megosztó oldalról eurocentek(!) csörögnek vissza 50-100 letöltés után. Röhejes. És amint megosztásra kerül, 30-40 percen belül már van limit nélküli mirror...
-
#18961 nem tűnik gameplay képeknek
Addig sztem kár beszélni róla
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.08.17. 22:00:23 -
DonPedro22 #18960 Remélem a paradicsommal teli ládát rendesen fel kell emelni és feltenni a platóra.... -
#18959 Pici off: Mit szóltok az egyik lehetséges konkurencia által kiadott mai képekhez? Pure Farming 2017 -
endy papp #18958 Nos pár ötlet.
Lehetne a gépeket is ide oda (mod mapon) szállítani.
Az állatokat úgy szintén.
Komolyabb útvonalakat megcsinálni ,nem ilyen Karácsonyfa alá tevős, körbe körbe ,kisvasút útvonalat.....
Nem csak vonatok (de ha igen akkor több fajta)fogják húzni azokat a szállító vagonokat,ebből adódóan több féle vagon is lesz ahogy (mod) pót is ezer egy fajta van.
Ha csinál valaki egy nagyobb mapot ezzel a vonatos dologgal jobban fel lehet dobni.
A különböző akár faipari gyárakat e köré a szállítási eszköz köré építik fel már mint a koncepciót.....
Most így hirtelen csak ennyi ,de nem aggódok a modderek ebből szerintem sok okosságot ki fognak hozni.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.08.17. 21:17:25 -
#18957 és ez miért is lesz nekünk jó? egy két kör aztán úgyse ül bele senki. Nagyon mod ötletem sincs hogyan lehetne felturbózni -
endy papp #18956 Fs Train Simulator.....
A modderek ebből még hihetetlen dolgokat ki fognak hozni.
-
#18955 Egy kis FS17 gameplay
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2016.08.17. 20:02:14 -
endy papp #18954 Hi Zolcsika.
Igen ez már igazi kihívás ,mire minden működik és termel.
Nyugodtan fogjál bele nagyon klafa főleg ezzel a sok újítással
Az előző verzióval sajna nem működik (vagyis annak a mentésével) mivel ezen elég sokat változtattak.
Újat kezdeni, megint a nulláról....hát nem tudom.
Nem hiszem hogy bele fogok, ebben a 2 hónapba míg jön a 17 ,de ki tudja talán,inkább folytatom a 2.2 verziót ott már jól beindult a mani... -
zolcsika080104 #18953 Szia Endy
Abszulut igazad van,ha monden modert vagy mod mapért fizetni kellene senki nem játszana szerintem.Egyébként ez az ackendorf elindul nekem gond nélkül irtó hamar betölt az ezelőtti verzió be sem töltött.ez hasonlit az elevages maphoz abban is van minden.De sz tem az ackendorf még ennél is összetetteb nem? -
endy papp #18952 Abszolút igaz ....de speciel én ,meg lehet mások sem, tudnak letölteni ilyen olyan ok miatt.
Amit én linkeltem onnan hamar lejön mindegyik.
Én nem aratok senki kaszájával.
Ha nem szeretnék megosztani a Nagy Világgal gondolom nem tennék ki más oldalakra.
Vagy most hogy, ezért is fizessek ....
Mellesleg én, az általam linkelt oldalt és még 1-et látogatok letöltés céljából a többin nincs semmi újabb és olyan ami előbb felkerül a Nyilvános letöltési oldalra így akinek ez nem tetszik csak sajnálni tudom...
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.08.17. 07:12:41 -
#18951 Nem kötekedésből, nem lenne fair ha az igazi készítő oldalát linkelnéd, nem tudom a Tamásnak mennyi köze van a térképhez, a linkben utalás sincs a valós csapatról. Ezért szeretem ezt a játékot, sokan szeretnek mások kaszájával aratni.
Akik valójában a térképet összehozták: FSM TEAM Ackendorf v2.3
És tudom, sokan nem szeretik ezt a letöltő linket, a készítők ha már ingyen módolgatnak, akkor legalább ebből kapjanak valami szerény juttatást.
Respect for Modders
-
endy papp #18950 Aki esetleg még több kihívást keres az itt megtalálja felújított,tovább fejlesztett Ackendorf v2.3, itt aztán van minden....
Ackendorf v2.3 -
endy papp #18949 Az is jó, legalább lesz még plusz elfoglaltság.
Kérdés mennyire egyszerűsítik le a termesztését,stb.. -
n0tr3adY #18948
Igen, az. Ma olvastam a BM Modding oldalán.