Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem csak rontott az 1.3,, így kukáztam! Apropó! Már sosem fog CLAAS dominator, vagy Mega mod készülni? .aszottúl unom már a sok modern böszmenagy gépeket! Alig jelenik meg valami használható mod, Ferrari meg Lamborghini az bezzeg van, mert az kumvára kell egy farmer szimbe!
Az, hogy valaki épp egy i7-4770K-n vagy egy Celeron1600-on játszik, nem befolyásolja a modok működését. Legfeljebb a 60 fps helyett lesz 10.
Az AAA_ ill. zzz_ kiterjesztések semmit nem jelentenek, csak a rengeteg mod közötti keresgélést könnyítik meg.
Egyébként nem "szinkronizálni" kell a modokat, hanem összeválogatni, méghozzá MAP-onként.
Sajnos az engine hibájából adódóan olyan gyermekbetegséggel küzd, hogy a /mods mappában szereplő ÖSSZES map infóját, scriptjét betölti, nem csak a kiválasztott map-ét. Egy példa : Nádasdfalva map + egy multifruitos map egy könyvtárban. Az esetek 99%-ban megjelennek a multifruitos map növényei a Nádasdfalvában is.
Már másik fórumon is írtam, érdemesebb megváltoztatni .xml-ben a modok alapértelmezett elérési útját, és maponként készíteni egy válogatott script / gépcsomagot. Így biztosan nincs ütközés. Nálam ez a módszer már '13-as kiadás óta bevált 😊
Annyit még hozzátennék, hogy a konzolos verzióra kiadás után magasból sz@rnak. Az kimegy lemezen, se patch, se modok se semmi.
Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2015.06.22. 11:53:40
Desktop #1 ASRock Fatal1ty Z370 Gaming K6 / i7 8700k / MSI GTX 1060 6gb / 16GB Corsair 3200Mhz Desktop #2 ASRock Fatality H87 / i7 4770 / MSI GTX 960 / nVidia Quadro 2000 / 16GB Corsair XMS3 LP
Mert ha ezeket kikapcsolod sokat segít az akadásokban ,és simábban fut.
De ha nem használsz sok módot ,szerintem tedd vissza az 1.2 ,nálad úgy se kellett sokat várnia betöltéssel.
Sajna ez a javítás nem úgy sikerült ahogy ,de a készítőket ez annyira nem zavarja ,mivel most adták ki a konzolokra is így szerintem eléggé háttérbe került a PC.
Mondjuk én díjazom az 1.3 mert hamar betölt,igaz azon kívül nem sok jót tudok rőla elmondani ami hozzá tett és jobb lett tőle a játék.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.22. 08:02:54
Olyat mondj amit nem tudok........persze ez csak poén akart lenni...<#nyes>#nyes>
De nem mindig ilyen egyszerű a képlet ,ha nagyon sok és sokféle mod van .....<#wink>#wink>
Mint írtam is nálam már nem okoznak gubancot mivel tudom mindről ,ami össze akad hogy mit "nem szeret".
Szerintem az illető arra akart utalni ,ha jól értettem,hogy ő külön szedte azt amit multiban(MP) és azt amit egyéniben (SP) használ hogy ne legyen gubanc.
Te most melyiken tolod????
Én még mindig A Brorneluxmapon,jött hozzá új frissítés újítások ,így még jobb lett.,igaz nem a legújabbat használom ,mert ott meg a tejüzemek akadtak össze.<#shakehead>#shakehead>
Volt a tavasszal egy-két jó és hangulatos map,de ott meg a dupla compost üzem és a több féle "fluor akármi" akadt össze de ezek benne voltak,a mapban ,hiába szedtem ki akkor is ,gubancolt így több óra teszt után feladtam,<#falbav>#falbav>dehogy kínlódok vele ha egyszer,nem működik minden a másiknál meg egyéb gondok akadtak.
Nagyon kevés az olyan map amin minden működik és még tetszik is.......
Minden tiszta és érthető abból amit írtok helytálló is.amit nem értek csupán az az, hogy mi az az MP és Sp mod?Nekem minden be van suvasztva egy mapba a modba kb 6 GB egyszerre pedig egy map.De sajna arra rájönni melyik gubancol nehéz feladat.írta valaki a Nádasfalva mapot tényleg tetszetős mindenben hungarikum..A porta westfalica multifruit map pl már gubancol,általában a zzz elejű scriptek szokták csinálni,illetve az AAA jelűek.Jelen esetben az összes állatot nem jeleníti meg sem a boltban ,sem PDA ban.scrptek okozzák csak,remélem ez is segítség volt nektek.
a traktorista pálinkával müködik
Ahogy írtad is,<#wink>#wink> a többit meg megoldom.
Amúgy a modoknak van egy sajátossága ha erre rá jön az ember akkor könnyen ki tudja szelektálni ,venni azt ami ütközik,így ha kell egy másik maphoz ,akkor már tudom ,mi merre.
Persze nem ment ez egyik percről a másikra ,sok időm van benne de pl: ha van egy új multi map ,amit ki szeretnék próbálni 1-2 perc alatt kiszedem ami nem "passzol" oda ,mivel tudom mik azok amik nem szeretik ezt a fajta mapot és már mehet is.<#eljen>#eljen>
A régi vinyón, ennyi punnyad jelenleg. 😄
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.06.21. 22:25:50
Én azért nem teszem vissza az 1.2 ,mert ennyi mod mellett és ha tele van objektummal,gépekkel egy adott map,akkor nagyon sok idő kellett a betöltéshez,így az 1.3-al felénél is kevesebb idő a betöltés.<#eljen>#eljen>
Sajna ezeknek a javításoknak a nagy hátránya hogy van a mit javít van amit ront ,főleg ami eddig jó volt azt is....el..sza<#shakehead>#shakehead>
en is mindig nezegetem mik jonnek ki aztan tesztelgetem oket, tenyleg sok melo van vele.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ha valaki kéri szívesen feltöltöm ,de feleslegesen nem vesződöm vele,mellesleg semmi extra nincs bennük csak sok munka,mivel minden nap átrostálom őket,mármint amik megjelennek naponta, a nekem tetszőket letöltöm, kipróbálom tesztelem.
nekem 1,2GB mod van fent ebbe 1 map sincs, alap westbridge mapon tolom +ahhoz addonok illetve lerakhato cuccok 😊
(nem akarod vhova feldobni azt a modpakkot? lehet sokan orulnenek neki 😛 ha mast nem mapok nelkul.)
ahh vegulis nem fontos mert mindenki azt szedi le ami jo neki.. 😊
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.06.21. 16:02:23
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Annyit nem tett hozzá az új Patch hogy megérje rátenni, aki akart privát szerót az eddig is megtehette-vehette!
És még akadozik is a game! Miután visszaraktam az 1.2-est, minden müxik megint rendesen...
Olyan van hogy összeakadnak egymással,de ez mindig is így volt ,még a 2013.nál is,ezeket ki kell szűrni..<#nezze>#nezze>
Pl? mod se kell hozzá, van olyan map ami egy másikkal nem működik,mert.....csak ha kiveszed és egymaga van benne.
A multi mappoknál vannak általában mod és egyéb összeférhetetlenségek ,de ezt is szűrni kell és simán játszható mind.
Nagy rákfenéje viszont ennek a játéknak, hogy a talaj 2d-s és undorítóan unalmas így a szántás, vetés, aratás. Ez kellett volna a játék fejlesztése során az egyik alap legyen, mert egy 3d-s talajjal már nagyon szórakoztatóvá válna a játék. Elakadás, billegések, hepehupák, folyamatos korrigálás, igazi móka lenne. Ami jelenleg van, hogy kikúszik oldalra az orra, az nagyon gyenge próbálkozás a készítők részéről, de úgy emlékszem az előző részben ez sem volt, mintha üveglapon ment volna a traktor. Nagy ritkán előveszem az agrar simulatort, ha egy jót akarok szántani, boronálni. Földmunkákban a farming sajnos egy nagy nulla.
Szeretek mindent én irányítani és a legelejéről kezdeni.
Felépíteni a magam "kis karrierjét" persze azért teljesen "mazoista" nem vagyok hogy a legnehezebb fokozaton toljam,mindig a legkönnyebben tolom,de azért az elején mindig veszek fel még így is kb,500 ezer induló tőke kölcsönt amit vissza fizetek.
Igazából nálam úgy kezdődik mielőtt bármibe is komolyabban belekezdenék ,minden mapot tesztelek ha kell több órát is hogy működik é minden és úgy ahogy én szeretném.
Nem szeretem a felesleges munkát és a pofára esést,mikor 60 óra után kiderül hogy ,ez se, az se műkszik.<#falbav>#falbav>
Nos valahogy így.....
Magad uram,ha szolgád nincsen😊
én megjelenés óta a WestBridge mapon tolom, persze szedtem le hozzá addont és lerakható cuccokat, de ideje kipróbálni valami mást 😊
De mikor kijött ennek a map azóta se találtam olyat ami nekem úgy igazából minden szempontból megfelel,így a mai napig ezen nyomulok.
Ez is az alap mapra épült,átalakított.
Igaz már tele raktam elhelyezhető objektumokkal ,gyümölcsös stb... de alapból is nagyon hangulatos.
Itt elsősorban a magára a farmra értem,de az egész úgy egyben is jó.
Minden működik rajt ,elég jól fut is.,pedig már nagyon tele van ,mivel az összes földhöz a sok gép és az objektumok lassítják ,de kisebb nagyobb akadással így is elmegy éjjel is,ami még nem annyira zavaró,de nálam nagy felbontás miatt azért érthető(5760x1080)
Töltsd le próbáld ki ,majd meglátod neked be jön é.
Ez már egy tovább fejlesztett mint az amin én tolom de nem sokban különbözik,max még több minden van rajt.
Ami kijött a megjelenés óta map majd mindet kipróbálta,de valamilyen hibája volt mindnek,vagy csak nem tetszett,vagy már a 13-ból ismertem így félre tettem ,talán egyszer,megint vissza térek rá.
Ebben több száz órám van és még ,most is előveszem,néha ha farmozni támad kedvem,
Bjornelux map
Ha bármi kérdésed van szólj nyugodtan,de elég egyértelmű minden és átlátható.
elore is koszi!
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2015.06.16. 19:46:45
VÍZ nélkül melyik élőlény tud létezni,de itt a készítőknek még nem tűnt fel,több év után se,hogy illene nem csak kajával tömni őket,ja a tyúkok azt sem kapnak,legeljenek füvet.....<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.16. 18:25:36
(Erről még bővebben.)
Miért, ha előttük van 3 féle, csak először a legjobb falatokat eszik meg majd ha elfogy akkor nyúlnak a maradék nem oly finom és táplálóhoz.
Azért szerintem ez még "életszerű" is lehet és hihető.
Nem ezzel van a baj.
Még mindig állatok ha már szóba került.
Alap mapról van szó.
A tyúkoknak elég ha csak kapirgálnak,semmit nem esznek,(tudom fényevők<#idiota>#idiota>)de tojás az van....<#falbav>#falbav>
Arról a kis "apróságról" nem is beszélve hogy VÍZ nélkül nem sokáig maradnának életben, nem hogy kapirgálnának.
Ugyan ez érvényes a barikra és tehenekre.
Na ez ám az életszerűség.
Azért a készítőktől szívesen megkérdezném ,hogy ez milyen """"szimulátor""""",vagy ebben az állatok valamiféle klónozott droidok,
Vagy netán konnektorról tölthetők ha lemerülnek???<#help>#help>
Ja 2015-öt írunk és még mindig itt tartunk.
Vethetsz alap növényeket(direkt nem írom ki ) mindenki tudja,a többivel mi van???,azért az elmúlt 6 évben ennél tovább léphettek volna,ahogy nem csak az alap állatokat teszik,bele.
Tudom majd a 2017-ben ezek mind benne lesznek.....de vizet még ott sem kapnak a tyúkok ,meg majd még ott is a füvet legelik.....<#nyes>#nyes>
Na de nem is folytatom,ez csak úgy kikívánkozott.
A sor még elég hosszú......
Legalább a modderektől tanulhatnának és koppinthattak volna valami életszerűséget.
Még a favágás úgy ahogy elmegy ,de egy idő után már az is uncsi,de itt is a növekedésük egy vicc.
A teljes növekedés 10 nap könyörgöm az mennyi óra is.....szigorúan alap mapon ,még az életed is megunod nem a farmozást,de persze egyénenként ez is eltérő lehet ki mit és mikor un meg válogatja.
Na de a lényeg ez az egész akár hogy is szépítjük akkor is, ultra gáz ahogy van ,nem hogy farming """szimulátor""""
De persze ettől függetlenül játszunk vele, szeretjük<#shakehead>#shakehead>igen én is ,de szigorúan csak mod mapon,vagy ha az alap mapra tévedek akkor telerakom minden féle üzemmel,stb ,hogy valami "életszerűség" is költözzék ennek a földtúró parasztnak(természetesen magamról beszélek,nehogy bárki is félre értse vagy magára vegye) az életébe....<#nevetes2>#nevetes2>
Ebben a játékban ha nem lennének a modok már rég halott lenne,vagyis nagyon kevesen lennének annyira "elvetemültek" hogy több száz órán keresztül azt várnák míg a "fák az égig érnek"<#hehe>#hehe> stb..., stb....
Bocs ha picit hosszúra nyúlt.<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.06.15. 23:38:11
A másik érdekesség, hogy a játék honlapján ott van még az 1.2-es patch is. Ezek szerint biztos ami biztos alapon még fent hagyták, hátha ez az 1.3-as selejtes lesz. De azt nem tudom, hogy visszafele hogy lehet patchelni.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2015.06.15. 23:05:02
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/