23835
  • endy papp
    Jó hát nem lepődök meg már semmin.
    Majd javítják így megy ez mindenhol sajna.....
    Mellesleg már órákat töltöttem a játékkal de,még mindig nem jutottam előbbre,annyira el tudok szórakozni 1-1 dologgal.
    De nem is sürgős ha ennyi bug van még benne,addig gyakorlom a 3 pontos kosárra dobást, még nem sikerült, igaz csak 2-3x próbáltam,a tábla döntögetés az már jól megy....
  • n0tr3adY
    Mire gondolsz?

SP-ben , hajnalban 20-30 percet játszottam kb, annyira volt időm.
    Ott amit biztosan tudok mondani : a faapritók nem tolják a kupacot a földre, illetve az új faapritó nem nagyon akaródzik bevenni a legvékonyabb gallyat sem.
    Közben most olvasom, hogy gőzerővel dolgoznak a Giants Editor frissitésén...
    Nekem kicsit olyan "adjuk ki igy hibásan, és majd patchelgetjük" szaga van jelenleg...
    Németeknél 6 oldal már tele van bugreporttal.

Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.10.25. 15:15:08
  • LeWyTy
    Esetleg nem tenné meg valaki hogy megosztja a magyarítás a virágosokkal?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    plsplsplspls meg fogom én is venni csak még nem most, de jó lenne magyarul :D

És 2016-ban miért nincs hangbeállítás a játékban?
  • endy papp
    Csak érdeklődés szintjén ,mivel már 13 óta hidegen hagy a multi.
    Értem én hogy sok a hiba de ezek az FS13-15-ben mind jók voltak már mint MP-ben amiket felsoroltál és amiket nem?
  • n0tr3adY
    Zsónak meg nekem eleve az 1.2-es verzét töltötte le a steam. Balunak official oldalról is eleve az 1.2 jött le.
    Hivatalos fórumon ánglus nyelven nincs is bugreport topic, csak a dojcsoknak...
    Ami inkább aggasztó, hogy GE-ben megnyitva az alap mapot, már a Giants Editor dob pár logot. Kiexportálva a hiba megszűnik, helyette keletkezik 2 másik...
  • FrezeR
    Ez elég szarul hangzik, ebben már benne van a most kiadott javítás áldása is? Nem néztem még meg mit javítanak benne. De akkor ez után is lesz vele munka...
  • n0tr3adY
    No, letoltunk egy közel 8 órás multis tesztet 3 fővel, ~high-end PC-kkel, jó nettel. Elég elkeseritő az eredmény :

-random FPS droppok
    -particle emittere ha fény forrás esik random zuhan az fps
    -fizika a 15 höz képest visszalépés
    -tekeredik a traktor a munkaeszköz előtt
    -egér mozgásos ajtó mp ben nem működik
    -alap map lua hibát ír, többször is
    -alap map ge-be hibázik
    -siló tömörítés csapnivaló
    -növények érése összevissza
    -mp-ben a particle system sokszor eltűnik
    -a shader plane mpben még mindig nem jó csak a szerver gazdának
    -cukorrépa felszedőnél hibás asztal animáció
    -fehér planek
    -kivágott fa beesik a terrain alá
    -sampo favágó "bebicskázott" vágófejjel indit

Nem irom tovább.. Úgy látszik 2 év alatt egy singleplayer játékra futotta :(

• endy papp
    Fél 8 kor már itt volt,most települ mert közbe meló volt.
    Majd este írok.....
  • Caliph
    erdészetet próbálta már valaki? állítólag sokkal jobban kezelhetőek a rönkök...nekem még meló 8ig,szal addig is csorgatom a nyálam :D
  • Skynet85
    Nah ez jó hír, megnézem aztán ha leköt jöhet a vétel :) Viszont él bennem az a félelem ami nálam már a 15-né is meg volt, hogy mi az ami olyan újdonság vagy annyi pluszt ad (NEKEM ez fontos mert ugye ez relatív), hogy azt érezzem pl. a 17-nél, hogy ez annyival jobb, hogy ne a 15-el játszak félreértés elkerülése végett 12-től az összes meg van eredetibe szóval nem a szokásos, ,,megnézem, hogy meg akarom-e venni majd úgy maradtam 100 óra játék idővel" szlogen voltam.
  • dimre
    A gőzben még nem volt update, azokat a modokat játékon belül is letöltheted (végre ezt is megcsinálták ).
  • LeWyTy
    Ééééééééééés már a "virágboltban" is kapható LOL
  • dimre
    Szántás

A testre-szabhatóság grafikailag, hang, és a gépek terén is nagyon jól sikerült.
  • dimre
    Megsürgettem neked a futárt, már robog a játékkal hozzád, sztm nem fogsz csalódni, engem kellemesen hátba-vágott, vannak apró bibik, de több a pozitívum, klasszissal jobb a 15-nél.
    PL. Van értelme a küldetéseknek, nem csak a fűnyírás van, az összes munkafolyamatot elvégezheted bérmunkába jó pénzért, nem kell csalni sem mint eddig. Persze vannak hosszadalmasabb feladatok, pl. szántás, de talán a legjobban fizető munka. A változatos gépparkot végigpróbálhatod a munkák során, röhögve összejön a lóvé akármelyik kedvencre. Kis hiányérzetem azért volt, valami navigációs eszközt rakhattak volna bele (GPS sztm kötelező mod lesz), néha nehéz követni a sormintát.
    A gépek halmaza magáért beszél, JD, Claas nélkül is csurog a nyála az embernek, egy-egy csili-vili szörny láttán.
    Pár apró hibát találtam, dupla kerekes traktornál (MF), bizonyos sebesség felett az első kerekek álltak, vagy amit traktorista írt, a vágóasztal szélei nem igazán egy-vonalba vannak a vágással.
    Az első pár óra után nekem nagyon-nagyon tetszik, pedig még alig próbáltam ki pár dolgot, úgy érzem Giants fiúk most gatyába rázták magukat, és egy nagyon tartalmas részt hoztak össze, jár nekik részemről a nagy piros pont.
  • endy papp
    A házigazdától majd szeretnék kérni egy szép új banner képet,hogy mi legyen, rá bízom,előre is THX
  • endy papp
    Már kinn az első update....
    Farming Simulator 17 Update 1.2.0 (*)
    Értelem szerűen ez NEM steam-s.
    Itt már módokat is tölthet aki szeretne.
    FS 17 modok
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.25. 05:35:42
  • dimre
    Aki még nem vette meg, két "olcsóbb" üzlet

AQUA

ÁRUMÁNIA
  • endy papp
    Én inkább megyek lefekszem,kipihenem magam ,mert holnap este nem megy majd a kosárra dobás
  • dimre
    Idegőrlő egy óra lesz , utána maraton, majd kb. akkor fejezem be, ha a futár kézbesíti neked.
  • endy papp
    Aki steam-s verziót vesz az már éjfél után tolhatja....
    Nekem jó lesz a holnap délután is,addigra ideér a futár.
  • endy papp
    Parasztos......mégis milyen lenne
  • Carl Davies
    Majd holnap kiderül! :D
  • dimre
    Nézem én is videókat, de legszívesebben már belecuppannék a virtuális gumicsizmámba, és körbenéznék a vidéken.
    A térkép nem fogott meg, Giants-nél nem igazán tudnak pofás mapot építeni, a kedvencem meg vlsz. csak jövőre lesz kész.
    Látva a videókat, a következő év szabadidős tevékenysége meg van oldva.
  • dimre
    Azért vannak, és lesznek modok, amelyek nélkül nekem nem fs az fs (GPS, Follow Me, Autocombine....), ez is pár apróság.

• Caliph
    A lerakható tárgyak is bővültek szépen,nagyobb siló,fix faaprító,műhely,sterimó,víztorony,többféle futószalagrendszer,garázsok,tárolók,kis faházak a szokásos greenhouse napelem szélerőmű méhészet mellé.. :)
  • Caliph
    nézegetem a videókat a játékról,úgy nézem végre be lehet állítani hogy a segítő megoldja e a gép feltankolását,ha kifogyott az üzemanyag(gondolom itt a szokásos módon vonja a pénzt és nem fogy a nafta). Ha ezt kikapcsoljuk végre értelme lesz a mobil üzemanyagtartálynak. és ahogy nézem seed fertilizer manure és slurry is szerepel a kikapcsolható dolgok között.
    Van úgynevezett fertileizer state beállítás , ez nem tudom mi lehet,illetve azt is be lehet állítani mennyi ekézést akarunk(periodic plowing required).
    További beállítási lehetőseg hogy mennyire koszolódjanak a gépek,az autómatikus gépinditás beszálláskor átállítható manuálisra.Pár apróság.
  • endy papp
    Majd nem olyan élethű mint a játékban....
  • dimre
    Napi evangélium
  • dimre
    Valós FS (tetszetős gépparkkal)
  • endy papp
    Parancsolj ,remélem benne lesz az is amit szeretnél szállítani
    BBS 900 Multifruit Trailer V 2.0 Multifruit
  • joceruza
    Nagy valószínűséggel bárhova teszed,nem fogsz tudni MULZIZNI!
  • gonosz88
    sziasztok hova kel tegyem amulti módot afarming simulátor 2015 be hogy tudjaAK MULZIZNI
  • Carl Davies
    Helló! Valaki tudna linkelni egy olyan pótkocsit, amivel tudom szállítani a gyümölcsöt?
  • endy papp
    Aggodalomra semmi ok már a pénz biztosítva van....igaz picit korán jött,habár aki már 1 hete tolja annak nagy szüksége volt rá hogy mire hivatalosan megjelenik minden meglegyen.....
    Itt már több mod is megtalálható hozzá.
    Fs 17 modok

Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.22. 10:14:47
  • endy papp
    Most találtam ezt a vidit.
    Pl: erre a funkcióra is kíváncsi leszek,nagyjából sejtem ,hogy mi ,mivel a modderek megcsinálták a 15-ben,csak itt ahogy látom picit,tovább gondolták,mivel egyszerre fogy a "vegyszer" is.
    Lehet e nélkül nem is lehet vetni? ,vagy lehet ,de akkor elgazosodik,na majd kiderül.
    Én speciel ilyen apróságokat is tudok értékelni.
    Ahogy leengedte a vetőt, a traki is "lesüllyedt" no meg azért van mozgás (dülöngélés a trakinál) persze nem nagy de valami,majd a modderek hozzá teszik úgy is a magukét.
    Némely vidin a hangokat is lehetett hallani hogy átdolgozták részletesebb jobb lett.
    De van azért bőven "újítás" persze lehetne többszöröse,de ez van.
  • endy papp
    Egy darabig biztos nem fogom unni, míg minden funkciót gépet ki nem próbálok ,el fog vele menni egy kis idő,no meg alapból én mindig pozitívan állok hozzá azért is várom.
    Másképp bele sem érdemes fogni ,mert ennyi erőből a 13-al is tolhatnám....
    No meg fát még midig vághatok,most meg már vonattal is szállíthatom....
  • endy papp
    Na ja ott meg a ló másik oldalára estek,de nem kicsit.
  • Papa51
    De azért olyan fizika, mint a Farm Expert 2017-van, inkább nem kellene, mert az agyrém, ahogy még a sima beton úton is úgy billeg a traktor, hogy az ember simán tengeri beteg lesz tőle. Bár billentyűzettel játszom , de már szinte vezethetetlen, alig lehet egyenesben tartani. Túlzásba vitték a fizikát, de nagyon!
  • traktorista
    Én is így vagyok vele, már így az előzetes videókat elnézve és még ki sem próbálva a játékot, azt érzem, hogy piszkosul fogom unni.
    Majd meglátom mi lesz, eddig mindig megvettem, de most majd olvasom itt a visszajelzéseket, kíváncsi vagyok a reakciókra. Biztos nem fogok elsőként rohanni a boltba. Előbb megnézzük, hogy a magyar közönségnek hogy tetszik a dolog. Vajon a kibővített tevékenységek ellensúlyozzák-e a semmitérő fizikát és az unalmas, meseszerű külsőt?
  • endy papp
    Néztem én is,a vidit, talán jó is lehet ,főleg hogy pont nem most jelenik meg, addigra bőven uncsi lesz a 17,már most is az.....