| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Másik nagyon izgalmas dolog az elhasználódás, sérülés, törés. Ezek szerintem nagyit dobnának a játékélményen. Annak idején a Mafia című játékban random törésmodellek voltak. Nagyon élveztem, ahogy egy izgalmas autósüldözés után a roncs sosem nézett ki két egyforma módon. És ez még 2002-ben volt. Én azt látom, hogy a játékok érdemi része mintha pusztulna és csak a grafikára, látványra mennek ma már. Miközben a videokártyák egyre több áramot zabálnak, egyre többet számolnak és a parasztvakítás egyre nagyobb. Abszolút a mennyiségre tevődött át a hangsúly a minőség helyett. A másik idegesítő dolog ez a kétéves ciklus. Majd akkor adnának ki új részt, ha azt egyáltalán alkalmasnak találják a kiadásra és nem futószalagon gyártjuk a selejtet. Csak hát ugye a pénz.
A modderkedés is azért kell bele ennyire, mert amúgy a játék borzasztó unalmas, és ezzel próbálják feldobni, hogy folyamatosan új dolgokat lehet kipróbálni. De hát miféle újdonság az, hogy egy x kombájn helyett aratok egy y-nal, miközben mindkettő olyan érzést kelt, mint egy kartondoboz. Nincs a játékban randomitás, minden úgy viselkedik, mint egy ideális világban, ami rém unalmas.
Biztos emlékeztek még a 2011 autopilótájára, amiben pont azt szerettem, hogy kicsit olyan balf.sz volt, sosem tudott pontosan haladni és hibákat ejtett, mint a való életben is, különösen ha részeg a traktorista. :D Na ezt is ki kellett belőle venni, most már tökéletesen dolgozik, csak éppen halálra unom magam.
Egyébként a 2011-ig volt még a játéknak valami vonzereje a hibái ellenére is, a 2013-tól kezdődően ezt is kiölték belőle. Engem a grafikával lehet a legkevésbé megszédíteni.