• traktorista
    Hát igen, az unalom. :) A 2013-as rész is megvan eredetiben, ahogy a 2015 is, de szerintem már az életben nem veszem elő többet. Míg a Mafiaával még manapság is el tudok játszani néha, pont a véletlenszerűsége miatt.
    Talán emlékeztek még egy magyar fejlesztésű "Insane" nevű autós játékra, a Terep nevű szintén magyar programra épült. Változatos terepeken kellett menni autóversenyeket. Zseniális volt az autók rugózása, random törések voltak benne, évekig el tudtam vele szórakozni, mert nem volt benne két egyforma helyzet és törés. De ehhez hasonló a Spintires is. Vannak példák rá, hogy meg lehet csinálni, csak akarni kéne.
    Itt van egy kiváló ötlet, vigyük számítógépre a mezőgazdaságot, van népszerűség is, érdekli a tömegeket. Erre csinálnak egy olyan megvalósítást, hogy az ötéveseknek való műanyag traktorok nagyobb élvezetet adnak a szőnyegen tologatva. És mindezt olyankor, amikor a 2000-es évek viszonyaihoz képest már szinte szuperszámítógépek vannak elérhető áron. De nem éri meg ilyennek foglalkozni, amikor a tömeg a selejtet is zabálja. Méghogy "brand". :D Ez talán a készítők szempontjából elismerés, hiszen ügyesen tudnak pénzt keresni. De mit kezdek én a branddel? Nekem egy élvezetes, nagy szavatosságú mezőgazdasági program kéne, amivel hónapokig, évekig el lehet szöszölni szabadidőmben. A Farmingot meg nagyon gyorsan meg lehet unni, mert nem él a program. Ez egy számítógépre vitt, szőnyegen tologatós, műanyagjáték szimulátor, amit nagyon imádnak a kisgyerekek, viszont ez szimulációnak édeskevés.