Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha így kerested és nem volt ott, akkor lehet, hogy GE-vel kell lerakni. Próbálj ki másik modot is akkor,
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Eredeti farming simulator 2015-ös játékom van, szeretnék beletenni mods-okat, de hiába töltöm le és mentem a Dokumentumok Farming Simulator mappán belül a mods mappába, a játékba nem látom sehol. Mit csinálok rosszul? Ezt szeretném beletenni.: http://www.farming-simulator.com/mod.php?lang=en&mod_id=10712&title=fs2015
Légyszíves segítsetek, köszönöm.
Nem tudom játszik e valaki a BANTIKOW map-al. Én igen. Az lenne a kérdésem, hogy a takarmány keverő ha tele van ,és 100% a feldolgozottság, hogyan és mibe lehet le ereszteni? Az alap akció billenytyűkkel nem csinál semmit. Elég sok mindent ki próbáltam már, de nem jöttem rá hogy is kell.
Ha tud valaki segíteni, előre is köszönöm!
előre is köszi.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Elhelyezhető formában és önmagában sajnos nem tölthető le. Ezt is egy mod pack-ból szedtem ki.
A modokat csak be kell másolni a "mod" mappába. A játékba belépve automata a helyén lesz a gyűjtő mindkét térképen.
A gyapjúgyűjtő csak a 2 gyári térképen működik!
Letöltés:
Bjornholm
Westbridge Hills
(A gyűjtőt más térképekre is meglehet csinálni csak egy kis módolás kell hozzá)
Utoljára szerkesztette: Hungarykum, 2015.03.08. 14:31:41
Mellesleg még a 13-nál sem engedte trágyaszóróról leönteni sehova a trágyát,csak szétszórni a földön,azért is trágya szóró, nem szállító,még ha szállítja is<#wink>#wink>
A homlokrakodóról sem engedi.
Öntsd fel egy pótra és úgy add le biztos tuti hogy működik.<#eljen>#eljen>
Most újból csak a te kedvedért megint kipróbáltam ,<#eljen>#eljen>gond nélkül,engedi a pótról leönteni,de mint írtam is a képeken is így mutatja....
Az esetek 99%-ban ha ide belinkelek valamit és ajánlok másnak,csak is olyat amit kipróbáltam előtte és működik,nem célom másokat "szívatni" ilyennel.<#shakehead>#shakehead>
1. Odaálltam a homlokrakodós traktorral, leöntöttem, semmit sem kaptam érte.
2. Odaálltam a trágyaszóróval, azzal sem engedte.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Köszi, hogy megkerested.
Utoljára szerkesztette: Sysfox, 2015.03.08. 12:10:24
Elírtam a múltkor nem 40-es 120-as<#wow1>#wow1>,ha gond nem raksz bele annyit vagy átírod kisebbre.
Kirovets 120000 Liters | 1900 HP | FS 2015
az arat es a kapacitast azt siman tudom allitani, de a munka teruletet nem, remelem innen majd tudja valaki mit es hogyan kell :) ty
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Nem ajánlottam volna ha nem működne,én is kipróbáltam ,nálam le lehetett adni nem csak a trágyát.
Sőt még a pda-ban is jelzi a leadót ,pl: a szilázsért többet is fizet mint a BGA<#wink>#wink>
A homlokrakodót meg kel hogy keressem.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.03.08. 11:04:37
Akkor "célba talált" az ajánlatom,valahogy éreztem ez kell neked,valami hasonlót keresel ,azért is ajánlottam.<#nyes>#nyes>
Örülök hogy tetszik,<#law>#law> hogy bug van é benne, azt nem tudom nem próbáltam ki a funkcióit menyire működnek,de ha esetleg elakadsz szólj és ránézek ha tudok segítek.
Igaz a mapot már töröltem ,ne foglalja a helyet, de ez nem gond,leszedem újból.
További jó farmozást<#integet2>#integet2>
Mindenkinek kívánok szép napot,és továbbiakban is kellemes nyugodt hétvégét!
Endy ,nagyon köszönöm neked azt a mapot,annak ellenére hogy alig van időm Simulátorozni,a mapban töltött néhány óra elegendő volt ahhoz hogy véleményezni tudjam.Kicsit olyan érzésem volt benne hogy eltévedek olyan hatalmas mutimap emlékeztetett a 2013 asok egyikére.Viszont még mélyebben nem mentem bele mint beton sör stb nem tom bugos e valahol.Szóval elleszek ezzel úgy vélem elég sokáig.telis tele van jó megoldásokkal.<#wink>#wink><#integet2>#integet2>
De jó lenne ha ez a probléma a készítőkhöz is eljutna és változtatnának rajt,no meg még sok minden máson is..
Ahogy korábban írtad is majd talán egyszer 20....<#fejvakaras>#fejvakaras>..
Valaki tudna nekem linkelni 1 jó,könnyen kezelhető rönk rakót? 1.0-ás v. Már milliót kipróbáltam,de még egy se igazán jött be.
Utoljára szerkesztette: KamionosSunesz, 2015.03.08. 08:09:20
Én sem azért írtam azt, amit, mert annyira pipa lennék a játékra: 200+ órám van benne csak Westbridge Hills-en, szóval azért annyira nem vészesen rossz...
Tudom, hogy nem főleg kormánnyal játsszák a népek a játékot. Csak a fórumokat nézegetve feltűnt, hogy a kormányos segítségkérések kilencven százaléka két kérdést érint: a black screen bug-ot és a "földet nézi-gépbe beszállva magától tolat" problémát. Gondoltam, megosztom, amit tudok a dologról, hátha valakinek ezzel segítek.
Lehet (biztos), hogy az előzőekben félreérthetően írtam: nem azt szeretném, hogy ismerje az összes létező játékvezérlőt, hanem azt, hogy kezelje a gázt meg a féket külön tengelyként (az utóbbi problémára eddigi tapasztalataim alapján ez megoldást jelentene). Ez gondolom 2015-ben nem egy irreális elvárás. Ennyi, kérem, kacsojja ki.
Utoljára szerkesztette: fbalfonso, 2015.03.08. 02:26:58
A 13-nál lassabb volt ez a megoldás mint a conveyor.
Ha gyorsan akarod akkor van olyan homlokrakodó ami 40000 litert tud és nem vágja orra magát,na azzal gyorsan megrakod ,még a 200000 pótot is.<#wink>#wink>
Egyenlőre itt az amit a gép elé teszel és felszed mindent amit szeretnél.
Frase v2.0
meg 1 olyan gepezet kellene nekem amivel fel lehetne szedni pl az erjesztett szecskat illetve a tragyat es pl ugy mukodne mint a szecskazo hoyg elol felszedne es hatul kifujna magabol egy potkocsira pl. tudom hogy ott a futoszalag de az eleg lassan tolt meg egy nagyobb potot.
A szerves trágyát itt tudod leadni.
Bio Heizkraft Werk v1.0
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.03.07. 19:34:40
esetleg tudna valaki linkelni nekem ehhez a komposztalo modhoz hasonlot amit nem GE-vel kell berakni?
ha csak tragyaleado van nekem az is jo.
Nagyon szépen köszönöm. :) :)
Compost Master ModPack LS15
A Compost Master Fs 15 object-tet honnan tudnám letölteni?
Vagy valaki tudna adni egy linket ahol el tudnám érni?
A válaszotokat előre is köszönöm.
Csupán az utolsó bekezdésre reagálnék.
Nem is annyira a játék védelmében hanem úgy általánosságban.
Szerintem azért nem támogatja rendesen a kormányokat,mert nagyon nincs is rá igény.
Nekem is van G27-em,(minden autós szimet ezzel tolok,) de Xbox kontrollerrel farmozom,egyszerűbb és kézre állóbb,semmit nem kell beállítani.
Egy példa ez is szimnek készült ,ráadásul autós de csak billel irányítható és kontrollerrel .<#levele>#levele>(többek között ezért is nem vettem meg)
SPINTIRES
Gondolom a nagy átlag meg még ennyit sem ruház be (már mint a kontrollerbe) billel tolja.
De igazából a kérdésedre a választ meg adja az a tény hogy, még annyira NEM "S ha már olyan "kőkemény-hű-de-nagyon-szimulátor" szimulátor, a játék.
Majd ha eléri azt a szintet mint pl az ETS2, na akkor gondolom már minden kormit támogatni fog,de arra még sokat kell várni,szerintem nem is annyira ez a cél.
Természetesen első sorban itt elsősorban az irányításra gondolok,igaz az előző részekhez az is fejlődött valamit de messze még az amikor okvetlen kormány kellene hozzá.
Az ETS2-ben is fékpedállal tolatsz ha automatára van állítva a váltó....<#wink>#wink>
Én is molyoltam vele sokat, mire sikerült életet lehelni bele (Logitech Driving Force GT). A következő dolgokat lehet-kell megtenni:
1. A Profilerben legyen neki inkább külön profil készítve: Profile -> New -> megkeresed a játék exe-jét, nevet adsz az új profilnak.
2. Edit -> Specific game settings fülön a következők legyenek:
A "report combined pedals" gondoskodik arról, hogy ne tolasson elengedett pedáloknál, meg ne a földet bámulja a parasztja.
3. Mivel még (feltehetően) mindig nem forgatható a lezárt force feedback miatt a kormány, ezért a játék indítása előtt a Játékvezérlők -> Tulajdonságok lappal forgathatóvá tesszük. (én a pedálokat is meg szoktam nyomogatni közben, hogy ne padlógázzal-padlófékkel induljon az első utamba kerülő gépjármű).
4. Most már akár el is lehet indítani a játékot, és bekonfigolni a kormányt. Egyetlen egy dolog nagyon fontos: a "menüpont elfogadása" pontot ne piszkáld! Ismert bug, hogyha hozzányúlsz, akkor fekete képernyővel köszönt a játék. Ha mégis megtörtént a baj, akkor az inputbinding.xml törlése segíteni fog, igaz, újra kell kezdeni a kormány gombjainak beállítását. (ha kezdésként kell egy nagyjából használható inputbinding.xml DFGT-hez, írj privátot, átküldöm az enyémet)
Remélem, hogy tudtam segíteni, jó játékot!
Egy kis füstölgés a fenti témához: vajon a játék mi a pékért nem támogat egy igen népszerű kormányt??? Én azt értem, hogy a DFGT hivatalosan PS3-hoz készült, de azért van egy jó pár PC-s játék, ami alapból ismeri, és nem kell ennyit b*zizni a beállításával. S ha már olyan "kőkemény-hű-de-nagyon-szimulátor" az egész, akkor miért a fékpedállal tolat a jármű? Na mindegy, majd talán a '21-ben (vagy a '27-ben...) megoldódik ez is.
Utoljára szerkesztette: fbalfonso, 2015.03.07. 01:34:11
Nem tudom játszik e valaki a BANTIKOW map-al. Én igen. Az lenne a kérdésem, hogy a takarmány keverő ha tele van ,és 100% a fel dolgozotság, hogyan és mibe lehet le ereszteni? Az alap akció billenytyükkel nem csinál semmit. Elég sok mindent ki próbáltam már, de nem jöttem rá hogy is kell.
Ha tud valaki segíteni, előre is köszönöm!
Az alap Western Bridge mapon mostanában a silózó bunkerek csak úgy nyelik a szecskát. Az eredeti 600k liter helyett most 950k liter a kapacitás. Ezzel még nem is lenne bajom(sőt) csakhogy az első 150k liter szecska amit beleöntök nem is látszik, és emiatt erjesztés után nem lehet kiszedni.
Megnéztem a modok között, semmi olyat nem találtam ami ezt csinálhatná, az alapmapba nem nyúltam szóval fogalmam sincs hogy mi van. Valakivel fordult még ilyen elő?
A 'kopter-rok" nekem is hiányzik,de addig is tudok ajánlani egy,gépet.
Ha megvan akkor bocsi<#shakehead>#shakehead>
Igaz nem repül, de majd nem...<#nyes>#nyes> ha kipróbálod majd meglátod.
Én ezzel megyek felderítő útra,mióta kijött.
Nem csak felmegy a függőleges falon de 160km/h a vége<#wow1>#wow1> imádok vele száguldozni.
Ami még lényeges, ha a kamera nézetet távolítod ,akkor magasabbról nézhetsz körbe mint a kopterről,jó annyira nem de na...<#wink>#wink>
Monstertruck v1.0
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.03.02. 20:48:33
Utoljára szerkesztette: zolcsika080104, 2015.03.02. 19:16:51
Pl: egy mod nálad bezavar és az okozhat ilyen textúra anomáliát,csupán tapasztalatból írom,nem okoskodás,no meg lehet ha kiszínezed is fen áll a probléma és hiába dolgoztál vele egy csomót.
Ajánlanék egy mapot megint ,(már volt egy korábbi változata de az még nagyon béta volt)szerintem tetszene ,hogy mást ne mondjak, van sok víz...természetesen multi gyümölcs sok állat,stb,stb..
Én már körbe száguldottam ,nekem nagy és girbe-gurbák a földek<#shakehead>#shakehead>,de neked a múltkori leírásodból ,asszem pont ez tetszik.
Ha mégse tetszene ne szidj meg,csak a jó szándék vezérelt.<#law>#law>
Iberian Southland v1.0
Erre szoktam mondani kevés az olyan map ,ami minden szempontból "úgymond" hibátlan<#sir>#sir>
Megoldás ha GE-vel kiszínezed ,vagyis a megfelelő textúrát a helyére rakod ha már a készítő nem figyelt rá.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.03.02. 18:24:39
De mint mondottam korábban, ezért (új gyáras modok) nem borítom fel a jól és szépen felépített mapom,majd talán később ha újat és másikat kezdek,használom.
Igaz ezen a mapon már csak 3-4 föld nincs meg, de így is semmi szabad időm nincs ,mindig van mit ténykedni,fa vágásra már csak ritkán jut idő.
Na mind 1 mert az előzőnél úgy is fűrészeltem eleget. <#nyes>#nyes>
Ami a GE illeti még korábban beillesztettem ezt-azt de végül nem sikerült,valószínű inkább nem voltam kitartó ,vagy csak valamit eltoltam és emiatt nem sikerült,de menni ment.
Igazából már nem izgat ,mert azért mindig akad egy-egy map ami tetszik és jó úgy ahogy van,no meg ha magam szerkeszteném,mindent ismernék hol-hogyan,persze időm sincs annyi.
Pont azt szeretem egy új mapban hogy én fedezhetem fel és jöhetek rá dolgokra.
Természetesen nagyon is jól és érthetően fogalmazol,így könnyebben át is látom miről is van szó.ennek ellenér dunsztom sincs mi okozhatja konkrétan melyik mod a problémát.így aztán én kiszedegettem mind a plussz gyáras modokat és én is csak olyan mapon használom majd amelyikben nem ütközik semmivel.Te azóta rájöttél már konkrétan mi a gond melyik az?Mégvalami lenne a GE amivel mod mapba illesztenék be tehén, juh legelőt ilyesmi.Az neked megy ,próbáltad már?
Van pár, nézegesd.
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2015.03.02. 14:25:59