24054
  • HelperHitler
    nem eredeti. pendrive-n hoztam egyik havertól de ő is letöltötte. operációs rendszer tegnap lett feltelepítve, vga driver??? az micsida??? és a log állomány???
  • bzsoli
    Eredeti? Ha nem, akkor a töréssel is gond lehet. Ha bármelyik verziód van, is még lehet ezer gondja, vga driver, op rendszer gond, akármi... log állományt nézted?
  • HelperHitler
    vagyis hogy mi lehet a baj???
  • HelperHitler
    sziasztok, olyan problémám van hogy elindítom a játékot és amikor elindulna kiválasztom hogy normál szint aztán tölt és kilép. mi lehet a kicsi???
  • Mate950309
    de nincs benne a dobozba mert letöltöttem és az oldalon se írják ahonnan letöltöttem (ez az az oldal amit megadtál)
  • bzsoli
    Úgy látom, egyes modok már nem elérhetőek, akkor a szerver alapgépekkel fog indulni, majd megírom 8 előtt időben.
  • bzsoli
    Ha eredeti a játékod és tudsz multizni, ma este is lesz szerver, hamarosan megírom az infókat.

Két modra szükség lesz:

http://lshungary.hu/page.php?54
    http://lshungary.hu/page.php?63
  • bzsoli
    A tehenek kétféle tápanyagot "vesznek be". Vágott lucernát/füvet és/vagy silózott kukoricát. A legjobb mindkettőből biztosítani nekik, sokkal jobban tejelnek. Ezeket a PDA egyik oldalán láthatod, ahol a tehenek számát is látod, ott alul két sorban, ezek ne legyenek nullásak. Nem tudom éhen tudnak-e halni, de sokáig ne éheztesd őket. A tej ára, szerintem kb 1 dollár / gallon, a tejes minden nap jön/megy, de szerintem nem a játékbeli napszaknak megfelelően, hanem minden x valósidő után, pl 15 percenként vagy a fene sem tudja, még nem tudtam lestopperezne, de nem is hiszem, hogy fogom. Amúgy 30 tehénnél, teljes ellátásnál (kétféle táppal) kb 100 ezer gallont visz/vesz át a tejes.
  • Sponnyabob
    Köszi! Amúgy a teheneket hogyan lehet ellátni? Mit kell nekik vinni bálás szalmát vagy amit termelek gabonát abból kell ellátni? Illetve a tejnek mennyi az ára hol tudom megnézni azt is a PDA-ban valahol?
  • bzsoli
    Köszi az infót! Mondjuk az 1.2-es mostani patch túl sokat nem változtat, de annak örülök, hogy a fejlesztő foglalkozik a kiadott termékének javításával/fejlesztésével.

Ennyi javítás/fejlesztés tartozik a mostani javításhoz:
    # Fixed baleloader saving, loading and deleting if bales are mounted (1.2)
    # Fixed manure fill level when using shovel (1.2)
    # Fixed rare shop screen button hovering and keyboard input issues (1.2)
    # Fixed self propelled sprayer not being able to refuel (1.2)
    # Fixed rare issue with combine unloading (1.2)
    # Improved PDA tip triggers stats on multiplayer clients (1.2)
    # Added multiplayer ban and kick user functionality (1.2)
  • bzsoli
    Amit a tehenészetnél veszel fel, az trágya (híg vagy darabos), amit a farmon, az meg MŰtrágya, ami folyadék.
  • bzsoli
    Ez király, nem is tudom, egyesek mit hisznek... Ez kb. olyan, mintha várnám a fizetést minden hó végén, miközben a szomszédnak van állása...
  • Sponnyabob
    Egyébként amikor azzal a tartályos cuccal dolgozok akkor az permetezés vagy trágyázás, és ha permetezés akkor hogy lehet trágyázni?
  • pecspapi
    köszi igen. megvan. csak én úgy telepítettem hogy iso fájlból és nem csomagoltam ki.
  • Omlás
    A dobozban vagy az oldalon ahol vetted...
  • Mate950309
    és a patch kódja????
  • Mate950309
    kössz!!:D
  • Omlás
    Kijött az 1.2-es patch!

Kyle07: Megveszed lesz multni, nem veszed meg nem lesz....

Mate950309: nincs még semmi információ.

Sponnyabob: Élőben sem izgalmasabb... :P vegyél nagyobb ekét...

W726:
    - angol és német nyelvő verziók vannak jelenleg de lesz magyar is majd..
    - trányázás és egyéb befolyásolja a termés mennyiségét
    - szalmát eltudod adni a farmodon, ahol a futószalag van, sajna a futószalag nem viszi még fel (lehet 1.2 es patch már javította még nem néztem) viszont ha bepakolod a futószallag mellet akkor megkapod érte a lóvét.
    - szénát nem lehet.
    - részletes magyar leírásról nem tudok az ls11-hez.
  • Kyle07
    Hello, lehet valahogy a játékkal játszani Hamachin? Nálam valamit a port-al kapcsolatban ír ki, és fogalmam sincs mihez kezdjek.
  • levi1989
    a bálákat hol lehet leadni csak a farmon? nincs valami olyan hely ahova egyből belehet borítani a pótkocsiról?
  • Mate950309
    Valaki nem tudja hogy mikor jelenik meg a játék magyarországon?????
    Előre is kössz
  • Bandy77
    Sziasztok!Volna egy kérdésem,nem e tudna valaki segiteni?Beraktam az Ls11-be egy általam kreált Lexion 770est minden működik rajta!Csak a vágóasztalt nem sikerült hozzá összeraknom.A J gombbal kellene működnie,de valahol még át kell irni egy pár dolgot.Ha tud valaki segiteni nagyon megköszönném!Üdv mindenkinek!Helló!
  • Sponnyabob
    Hello!
    Nem lehet valahogy megnövelni az eke hatósugarát vagy a méretét, mert egyedül azzal van bajom olyan rossz vele dolgozni. Szóval van valami tipp?
    Köszi!
  • szabii98
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1C mappa és Serial.txt, ha a Piratebayről szedted le.
  • W726
    szevasztok! lenne pár alap kérdésem a játékkal kapcsolatban, lécci segitsetek:
    -van-e magyar, angol vagy akármilyen csak ne dojcs verziója a gémnek
    -mivan ha nem szántok, nem trágyázok, nem permetezek csak rámegyek valameik másik géppel, és már vetek utánna egyből (meglátásom szerint semmi különbség, de biztos nem igy van)
    -mire jó a guriga szalma? hova kell bepakolni, nem lehet esetleg eladni, és mér pattog állandóan?!?!?!?!? néha berakok a pótkocsira 2t, addig vergődnek, hogy felborúl még a pótkocsi is :) a legjobb mikor alig bököm meg a villával, aztán elrepül 5-6 méterre (a szalma), olvastam valami bála súlynövelés, meg súrlódásnövelés.. ha valaki megmondaná hogy oldhatom meg azt, hálás lennék
    -szénát nem lehet bálázni? bár ezt kétlem, mert a bálázóban fel lenne tűntetve hogy szalma vagy széna van-e jelenleg benne
    -vagy esetleg nincs egy magyar nyelvű leirása valahol a játéknak ahol minden kis részlet ki van csontozva? járkálom a magyar ls portálok, de elég fos az egész
    Egyenlőre ennyi, várom a válaszaitok.. lécci seggitsetek
    ha angol volna ellenék, de olyan szavak vannak benne, hogy még a szótárból sem találom..

• Magnumrolcsi
    Farming.Simulator.2011.ENGLISH-TL
  • belapeter
    Én nekem is kb annyit.
    Szerintem ha elhordod a trágyát és a hígtrágyát a helyéről,akkor vehetsz több tehenet is.
  • vindzsi
    Sziasztok
    Lenne egy kérésem. Hány tehenet jelenít meg maximum a game? Mert nekem csak 10 db-ot. hiába veszek többet. Pedig max grafikai beállításon megy a játék. Vagy ennyit tud a játék? Ne i erőltessem?
    Thanks a választ
  • bzsoli
    Nah, örülök neki! Én az IFA-val jártam így... A shopban a mods képernyő megjelenítésekor is alig él a játék, úgy megfogja valamelyik mod.
  • tutika14
    ÉS tényleg így van :OO Köszi szépen :D
  • bzsoli
    Nekem is hasonló jelenséget produkálsz, de csak sokáig tölt a játék, várjál kicsit többet, és meg fog jelenni a szöveg, hogy megvásároltad.
  • Magnumrolcsi
    Olvass vissza, nemrég lett kitárgyalva.

"A karámba. Fent a "tehénfarmon" a hegyek között."
  • Tockos
    Nekem egy kis segítség kellene .Vettem teheneket de nem találom hogy hová tette a game.Megtaláltam a tejleszívót meg az elkerített etetot is de tehenek sehol se.Ha tudna valaki segíteni hogy hol lehetnek a tehénkék.
  • tutika14
    Mind1 melyiket mindel ezt csinálja
  • Mate950309
    ÉS magyar országon mikor jelenik meg?????előre is kössz
  • Sponnyabob
    menyű helyett menü XD
  • Sponnyabob
    Hello!
    Nincs véletlen a játékhoz valami angol esetleg magyar nyelvi csomag mert a németet egyáltalán nem értem. Azért el tudok navigálni a menüben, de jó lenne legalább pár kép amin a menyű fel van iratozva angolul is. Köszi!
  • allock #217
    milyen módolt trakit?
    lehet szarul van átrakva
  • Szunyoog
    remélem lesz hozzá még javítás , mert ez így elég gáz. szerintem.
  • tutika14
    Na Mostmár jó rajta a patch elindul minden megy de ha a be modolt traktort akarom megvenni most is lefagy :S Mit tegyek? Erős gépem van mellesleg.