| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
McEachran3 #19045 Én is hozzászólnék az FS és konkurenciák témához.
Csak hogy tisztán lássunk, a Cattle and Crops-ot fejlesztő csapat, FÜGGETLEN, és korábbi kiadott játék nélküli csapat. Tehát saját forrásaikból fejlesztenek, ami ha csak valamelyikük nem euró milliomos akkor nem túl sok.
A Giants a Steam szerint 1,1 millió példányt adott el az FS15-ből, és ez csak az a játékok száma amitt a steam-en is regisztráltak! Ha belevesszük a dobozos verziók árát, meg a különböző promóciókat is akkor is számolhatunk példányonként kb. 25 euróval(lehet keveset mondtam). Ez 27,5 millió euró(nagyjából)! Nyilván ez nem teljes mértékben az övék, kell illetéket fizessenek a steam-nek, meg minden egyéb kereskedő ráteszi a maga százalékát, de ez akkor is nagy összeg. Ezért a pénzért ők csináltak két év alatt egy játékot, ami nagy részben a 15-re alapszik.
Nekem nem az a bajom, hogy a modderekre építenek. Fantasztikus közösség a FS modder közösség, ezt bárki bizton állíthatja aki már néhány modot letöltött a játékához. Ezt a közönségeset ki kell használni, viszont ki is kéne szolgálni egy olyan játékkal aminek az alapjai legalább rendesen le vannak téve. És ezzel van itt a baj. A játék alapja egy talicska szarral egyenlő. Egy 5-6 éves játék motorra építenek, és olyan alap dolgok sem kerültek bele most már a 17-be amit már több konkurencia is használ, lásd dinamikus talaj.
A legidegesítőbb, hogy szarnak a játékosok fejére. Nekem ne adja be senki, hogy ennyi pénzért két év alatt csak arra jutottak, hogy néhány új modell, növény, állat bekerült a játékba illetve lehet kosarazni meg táblákat gyűjteni.
Ez a tipikus esete annak, hogy a célközönségről le akarnak húzni még egy adag bőrt ugyanazért a játékért amivel már lehúztak egy adagot a 15-el, illetve a 13-al.
Utoljára szerkesztette: McEachran3, 2016.09.07. 19:30:58