23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
endy papp #19189 Már volt szó róla vidikben ,és mutatták is ,hogy az összes platformra egyezőek a modok,vagyis ami pc-n meg van azt tudják majd használni konzolokon is.
Azt ne kérdezd milyen módon és hogyan valósítják meg ,mert nem érdekel ,a pc része legyen rendbe a többi a készítők és a konzolosok dolga.
De biztos lesz itt olyan aki részletekbe menően elmagyarázza,ha kell
Az tuti mert valamelyik nap olvastam hogy 12 mod hely lesz ahonnan a játékon belül(asszem)le lehet tölteni modokat,ha tetszik elfogadod és már használhatod is őket.
Így aztán gondolom a konzolosok is a net segítségével hozzáférnek.
-
Papa51 #19188 Én csak azon gondolkozom , hogy a konzolos verziókba is van mod mappa és ugyanúgy beletudják tenni a különböző modokat, bővítéseket? És hogyan frissítenek, mert hogy kell majd frissíteni az tuti! Vagy kapnak egy alapjátékot és azzal játszadozzanak életük végéig? Mert úgy nem nagy cucc lesz az biztos! Nekem van egy jó öreg PS2-őm, több száz játékkal , amiket a tizenöt év alatt többször végig játszottam, de aztán ennyi idő után már uncsi. Vagy az új konzolok már bővítésre is alkalmasak?
-
#19187 Egyetértek...ha nem lenne más a hud simán azt is hihetné az ember hogy a 2015el játszik... -
endy papp #19186 Na, végig nézve a vidit,persze csak az első kb 1 órát a többit pörgetve.
Kár hogy nem kínaiul volt mert akkor többet értettem volna az állandó nevetgélésből,jól szórakoztatta magát a srác ,gondolom most játszott először farmos játékkal....
Ahogy elnézem a neten jobbára konzolos (gameplay)vidiket látni.
A játékról:
Az kiderült hogy az 1 évvel ezelőtti sosnovka mapot(fs2015) picit átalakítva átemelték ide is ,mégis legyen valami töltelék.
Ugyan ez volt a 15-nél is az amcsi mappal...
Lesz sok "ÚJ" funkció az tény ,de az is ha nem lennének a lelkes modderek a készítők éhen halnának.
Mert amit láttam azt már rég a modderek megcsinálták,van amit jobban is és többet is.
Ezt kb fél éve kezdhették csinálni,így is kényelmesen elkészültek vele.
Ennyi erőből jöhetne minden évben is, csak ugye annyi mód 1 év alatt nem készül hogy egy teljes játékot összelapátoljanak a készítők....
Dehogy nem ,még több ötlet is megvalósításra vár, ami majd 2019-ben kerül bele "nagy újításként"
Persze a készítők nagyot húztak, akasztanak ezekkel a konzolos verziókkal,nem véletlen,hogy ennyire nyomják.
Gondolom a varez ott annyira nem játszik mint a pc-nél ,plusz konzolon hasonló asszem nincs a piacon,így a bevétel is garantált.
Összességében jó a játék így első blikkre a látottak alapján de,tartalomra - modokra továbbra is "Nagy" szükség van mert mint mindig vérszegény a kicsike....
-
#19185 Ma már letiltottak pár videót, mert valaki sokat beszélt, mutatott a játékról, de úgy látszik erről kicsit lecsúsztak :) -
endy papp #19184 Nem is értem hogy engedheti az ilyet a kiadó, de ők tudják......
Én kibírom ezt az 1 hetet ganélapátolás nélkül.... -
endy papp #19183
-
#19182 Élőben játszik valaki a 17-el, nem tudom meddig tart még.
-
#19181 Nem tudok róla, hogy akár kóddal is le lehetne tölteni a teljes verziót, hacsak nem steam-es. A Gold kiegészítőt valóban teljesen le lehet húzni a honlapról, ha van kulcsod.
Virágbolti verzióhoz meg minek a kulcs? :D
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.10.18. 19:55:13 -
Carl Davies #19180 Szerintem nem a 17-re gondolt! :D -
endy papp #19179 Te már használod ,mikor még meg sem jelent...
Azért majd tolhatnál pár hasznos és fontosabb infót de jöhetnek a videók is,persze nem 1 hét múlva mert akkor már "lerágott csont lesz" -
#19178 Meglett közben. -
endy papp #19177 Mivel ilyen jellegű infó hiányában "szenvedek" 1 hét múlva megmondom....
Szerintem nem lesz limit de ez csak találgatás a vidik alapján.
-
#19176 Sziasztok! Hol kell letölteni a játékot? Van kulcsom, nem steames... -
#19175 Ez a terményleöntés bárhol, korlátozott halmokban történik? Vagy akármekkora halmot létrehozhatok a szántóföld mellett? -
endy papp #19174 Farming Simulator 17 Dev Blog - Economy
Lely
Ha a linkelt oldalon katt a vidire már indul is.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.18. 18:10:42 -
Papa51 #19173 Köszönöm! -
endy papp #19172 -
endy papp #19171
Ezt én sem írhattam volna szebben és jobban le.... -
Papa51 #19170 Szia!
Ne haragudj kedves érdeklődő, de ha már feltetted ezt a költői kérdést ezen a fórumon, ahol olyan emberek játszanak ezzel a játékkal, akik valamilyen módon , de szeretik ezt a játékot, akkor én visszakérdezném tőled, hogy melyik játék az, amivel Te szívesen játszol!? Sokan ostorozzák ezt a játékot, van amiben igazuk van és van amiben nincsen igazuk. Szerintem ez is és a többi szimulátornak nevezett játék valahogy pótcselekvésnek is való. Vagyis vannak olyan emberek (felnőtt, idősebb !), akik gyerek korukban tátott szájjal nézték például a mezőn arató kombájnokat amik le aratják a búzát, amiből többet között lisztet, kenyeret készítenek, amit esetleg Te is fogyasztasz. Van, aki ugyan így nézte a kamionokat és buszokat és vágyott arra, hogy legalább egyszer beülhessen ezekbe a járművekbe. Vagy Te nem voltál gyerek és nem vágytál ilyen dolgokra? Nos, ezek az emberek és közöttük lehet fiatalabb is, a technika segítségével virtuálisan beülhetnek egy kombájnba vagy traktorba és a többi mezőgazdasági járműbe és egy kicsit pótolja nekik azt az érzést, amiben a valós életben nem volt részük, mert nem kerültek, olyan élet helyzetbe. Vannak buszos szimulátorok is ,amik között vannak jók és vannak gyengébb játékok is. És vannak kamionos játékok is, amik szintén nem egyformám eltalált készítésű játékok. De mindegyik "csak" játék! Érted? És ami a lényeg, hogy akik szeretik az ilyen típusú szimulátoros játékokat, azok között szerintem nagyon kevés olyan ember van, akik szeretik a lövöldözős , értelmetlen gyilkolásos agresszív játékot. És ez szerintem az embert is minősíti valamilyen szinten. Nem akarom bántani az olyan típusú embereket , de azokban a játékokban nincsen olyan szép dolog, mint például az ilyen szimulátorokban és konkrétan ebben a farmer szimulátorban. Az itt játszó fórumozó társak között bizonyára van olyan, aki nem csak ezzel a játékkal játszik, hanem a kamionossal és vagy a buszossal is. És van olyan játékos , aki a valós életben is kamionozik és képes még a számító gépén is azzal játszani. Ezek az emberek szerinted mit válaszolnának neked a feltett kérdésedre? Azt, hogy nem muszáj ezekkel a játékokkal játszanod, játssz amivel akarsz, de a kérdésed lehet, hogy bántó azokra nézve, akik viszont szívesen játszanak ezzel és a többi szimulátorral is. Ha akarsz , elgondolkodhatsz ezen, hogy helyén való volt ez a kérdésed itt, ahol, ha vissza olvasol oldalakat , tapasztalhatod, hogy akárhogy is "csak" játék, azért itt sokan komolyan veszik ezt a játékot. Ez a fórumozó kérdésekből és segítség nyújtásokból nagyon jól érzékelhető! Remélem, hogy nem bántottalak meg a hozzád szólásommal és nem kioktatásnak szántam, de ha nem találod meg ennek és a többi szimulátoros játéknak a lényegét, akkor tényleg nem neked valók ezek a játékok! Üdv. -
endy papp #19169 Az amire öntik a répát futó szalag , már a 13-nál találkoztam hasonlóval,ahogy a többivel isDDD.
De hát ezt tudtuk eddig is "örüljünk" neki...... -
#19168 Ja akartam is írni, hogy ez a "Burner, Sven, Manuel ..." csapat Ropa modelljének Holmer át-dolgozata Giants módra. -
endy papp #19167 Hozzá egy vidi is.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.17. 19:19:15 -
#19166 -
#19165 Kertészkedni sokan tudnak, de azért az nem sokaknak adatik meg, hogy egy gépesített gazdaságot mondhatnak magukénak.
De amúgy ismerek olyan embert, aki traktorozik minden nap, mégis mikor hazamegy, leül a Farming Simulator elé. :D
Én a valóságban is imádok kertészkedni, fát ültetni, figyelni, ahogy a semmiből lesz valami és ez a játék is le tud kötni.
Utoljára szerkesztette: traktorista, 2016.10.17. 19:11:02 -
#19163 A többi játékban mi a jó? -
endy papp #19162 Azért látszik a modderek munkája.
Lehetne több is belőle a játékban.....
Tetszett ez a vidi. -
#19160 -
-
endy papp #19158 -
#19157 Kösz szépen , én is emlékeztem rá, hogy dimre írt valamit róla, de már nem volt türelmem visszaolvasni. Nagyon hangulatos ez az Alföld map, csak sajnos nem lett teljesen kész. -
endy papp #19156 Na csak meg kerestem neked (2-3 perc volt)
Mind két oldalt olvasgasd ,ennyit találtam
Gyomok írtása
Még mindig gyom írtásról szól -
endy papp #19155 -
endy papp #19154 Való igaz de 1 év múlva már uncsi lesz max ha lesz valami jó mod map hozzá.
Igazából az ára is max 4-5 között lesz , nyilván 2 múlva lemegy 2-3-ra is de akkor már kit érdekel...
Ha a való életből indulok ki ott is ugyan ez van...csak ott akkor örül a gazda ha nincs "kihívás-probléma" és megy minden mint a karika csapás.
Dől a mani,persze nem ilyen egyszerűen de a lényeg ez.
Az meg hogy először bugos picit és nincs hozzá mod ,na pont ez lesz benne a kihívás,mindent elölről felépíteni,a nulláról,na meg igazából új a map ,sok új funkció ,személy szerint el leszek vele ,aztán majd jönnek a módok-mapok,no meg a javítások,de minden játék így működik.
Én már hetek óta nem farmoztam így ki vagyok "éhezve" egy jó farmozásra.... -
#19153 Hát halványan nekem is rémlik, hogy volt itt róla szó, de nagyon régen, lusta vagyok visszakeresni, elsüllyedt már a mélyben.
Amúgy tőlem nem teljesen idegen a dolog, vannak alapvető ismereteim a témában és pont ezért lenne érdekes, csak éppen nem tudom hogyan működik ez a játékban és milyen kiegészítő modok vannak hozzá.
Alapból a játék nagyon unalmas ilyen szempontból, csak vetni kell és aratni, nincs benne semmi kihívás.
Most már mindenki lélegzet visszafojtva várja a következő részt, senkit nem érdekelnek már ilyen kérdések.
Pedig nem ilyenkor érdemes megvenni a játékot, ha érdemes egyáltalán, hanem egy év múlva. Ilyenkor az ára is magas, tele van buggal és modok sincsenek hozzá. Igen tudom, a világ jelenleg a kétéves ciklusú fogyasztási mókuskerékre van berendezkedve, ugyanez megy mindenütt, az emberek nyálcsorgatva várják már a következő ájfont is, az se baj ha kigyullad és meghajlik a zsebben.
-
#19152 Valódi (nagy) "vasszörnyek", talán egy-két modder ihletet kap
-
endy papp #19151 Ahhoz képest hogy úgy volt az idén kiadják...:) már csak az a kérdés melyik márciusban.....
Na persze én örülnék neki a legjobban ha lenne a magyarul is. -
mokuci74 #19150 Nem véletlen írtam a múltkorában hogy ha a Catle and Crops honosítása nem lesz ,csak a 4-5 világ nyelven adják ki,akkor mégis mit kezdtek az ilyen és ehhez hasonló komplikáltabb funkciókkal benne.....???
Marciusban valaszolok majd a kerdesedre..... ;) -
endy papp #19149 Senkit nem szeretnék megbántani de....
Nem véletlen írtam a múltkorában hogy ha a Catle and Crops honosítása nem lesz ,csak a 4-5 világ nyelven adják ki,akkor mégis mit kezdtek az ilyen és ehhez hasonló komplikáltabb funkciókkal benne.....???
Ja csak nézitek hogy deformálódik a föld
Az Ackendorf map is némelyeknek gondot okozott pedig ott messze semmi különösebb ilyen jelegű nyelvtudást nem igényelt.
Hozzá tenném én 0 idegen ,nyelvismerettel rendelkezem ,de azért ott is és ha nagyon akarom az ilyen funkciókkal is elbírok,nyilván fordító segítségével.
Vissza térve kérdésedre.
Itt a fórumon korábban valaki írt róla leírta hogy is megy a menete,vissza kell keresni,vagy tüzetesebben átnézni a netet, jobbat sajna nem tudok.
Mivel engem eddig nem nagyon izgatott, ha volt is egy adott mapon nem használtam,de itt írtak róla hogy szinte már már növényvédelmi szakembernek kell lennie, hogy úgy működjön ahogy kell ,de ez nem biztos csak amit írtak itt róla nekem úgy rémlik.
Sok sikert hozzá.
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.16. 07:26:33 -
#19148 Most az Alföld mapon játszok és van ott egy olyan mod, hogy soil management mod. Lehet erről valami bővebbet olvasni magyarul valahol? Vannak angol videók a youtubon, de azokból nem sokat értek. Igényel ez a mod speciális munkaeszközöket, vegyszereket? Látom, hogy vannak különböző pH értékek, meg gyomosodás. Még régebbről rémlik valami, hogy meszezni is lehet a talajt és a "lime" a mész.