23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#19147 hosszú hétvégére pont jó is lesz :) -
endy papp #19146
-
endy papp #19145
Farming Simulator 17 Dev Blog - Radio Stations
-
endy papp #19144
Amit úgymond "arat a kombi" nyárfa és forgács lesz belőle.
A silós részből nekem az jön le hogy lesz benne manuál leállítás,hogy az indítás is így lesz é ,passz. -
TerDev #19143 én nem látok benne semmi mélyedést, ehhez hasonló a jelenlegi krumpli bakhát megoldás is, hogy sötétebb a sor közt a színe -
#19142 Ez milyen haszonnövény? A nem tükörsimát hogy kell érteni? Textúra vagy mélyedés van a sorok között? -
endy papp #19141
Jó szeműek észre vehetik hogy a sorok között már nem "tükör sima a föld ,
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.10. 17:53:14 -
Papa51 #19140 -
#19139 be se tudná indítani :DD -
Papa51 #19138 Na igen, vajon mit csinálna ez a csajszi egy jó öreg MTZ-én? -
#19137 Most, hogy már női karakterek is lesznek a játékban, nézegessünk nőket a volán mögött. Marketing ide, vagy oda, női traktoristát manapság sem sűrűn lehet látni. :D
-
endy papp #19136 -
Gerileveri #19135 Tecsóban elvileg ott lesz a megjelenés napján. Az más kérdés, hogy a gyáli raktárból milyen ütemben dobják ki az 58 áruházba.
A tuti a sadgames webshopja, ők ugyi a forgalmazó MO-on és Romániába, nekik lesz ott először, az összes bolt tőlük kapja. -
Papa51 #19134 Meglátjuk! -
#19133 A Tescoba még a megjelenés után se lesz kapható napokig az elmúlt évekből kiindulva :D -
endy papp #19132 Farming Simulator 17 Dev Blog - Head and Eye Tracking
Ha esetleg valaki ilyet szeretne....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.05. 19:16:16 -
endy papp #19131 -
Papa51 #19130 Az nekem megvan és egészen más a kép rajta, mint amit láttam a Tescóban, de majd legközelebb jobban megszemlélem, hogy mi az, de az is lehet, hogy meglehet náluk rendelni és azért van kirakva a polcra! Kár, hogy nem volt lehetőségem megnézni! -
#19129 Max a Farm Expert 2017 lehetett. -
Papa51 #19128 Sziasztok!
Ma délelőtt a Kaposvári Tescóban láttam a FS 17 játékot a szimulátorok között! Lehet, hogy már árulják mindenkit megelőzve? Sajnos közelebbről nem tudtam megvizsgálni, mert más ügyben jártam ott, így ez csak egy gyenge feltételezés! Jövőhéten szerdán megyek be újra, akkor majd jobban ráérek megnézni vagy tudtok arról, hogy előbb megjelent, mint azt hirdették? Üdv. -
#19127 Említettek régebben valami olyan funkciót, hogy lehet majd hidat építeni. Lett abból aztán valami?
Gyomosodás továbbra sem lesz? Jó lenne még földutak létesítése is, mert eddig ha beszántottam az utat, akkor az úgy is maradt. Tehát a visszaalakítás lehetőségét meg kéne csinálni, ne Giants editorral kelljen szórakozni, nem ért hozzá mindenki.
-
Gerileveri #19126 Még mindig jobb mint a C & C ahol felültek a Kickstarter Hype vonatra :)
Itt legalább rendes vasúton utazol, ott meg a lóvéd útán fogsz nézelődni :P
Star Citizen megtanított minden hobbykódert arra milyen remekül meg lehet élni a semmiből. -
endy papp #19125 No meg a szomszéd kosár csapat mennyi pontot dobot -
endy papp #19124 Na igen mint nagyon sok minden ami még mindig nem került bele a mostaniba sem -
#19123 Eddig is létezett mod formájában. -
#19122 Legalább így meg tudod nézni melyik táblákat akarod összegyűjteni..... -
endy papp #19121 Ismét egy hasznos funkció.
Körbe lehet nézegetni a mapon a bal felső sarokban levő nyilak segítségével.
-
#19120 Én is jobban szeretem kiadni munkásnak a szántást, vetést. Viszont az agrar-nál nagyon élveztem a földmunkákat, egyáltalán nem tűnt unalmasnak.
A modolt fs pályákon viszont meg van oldva a traktorok bukdácsolása, ugrabugrálása, így ott ez a meló már nem olyan unalmas. Ütött, kopott MTZ-kel nagyon szórakoztató tud lenni, főleg a saras földutak. Itt úgyis maga a játék engine-je érdekes, amire aztán a modderek ráhúznak mindenfélét. Az alappályák csapnivalóan unalmasak egy idő után és nagyon életszerűtlenek. Kockaföldek, meg tájidegen épületek és viaszos, rajzfilmes megjelenés. Viszont a modolt pályák és járművek valóban hoznak némi színt a játékba.
Más miatt talán nem is igényelmém a modolást, mert funkció van az alapjátékban is bőven, de a hangulat ott csapnivaló. -
endy papp #19119 Köszi az infókat jó tudni ilyeneket is.
Persze jó lenne ez a dinamikus "fityfene" meg minden,de a asszem még várni kell rá picit.....
Ha olyan kedvem van órákat elvagyok a favágással és a hozzá kapcsolódó munkákkal is,majd mindig a rabszolgák dolgoznak a földjeimen ,nekem csak közbe kell beavatkoznom,így aztán,ritkán látom hogy is "tekeredik" a barázda.... főleg hogy utoljára a 13-ban szántottam ,de ott is csak addig míg nem jött olyan mód amivel a "szűz" földet tárcsázni is lehetett...
-
n0tr3adY #19118 Van fizika az FS-ben, bármily hihetetlen...
Egy trükkel csökkentik az erőforrás-használatot a fizika kapcsán : bármely dinamikus object (bála, farönk, gép,stb), amelynek közelében nincs player, az átáll "alvó" üzemmódba, azaz nem számol semmilyen mozgást. Korábbi projektem kapcsán világositott fel frukt0r a GDN-n, ami jelen FS engine mellett kivitelezhetetlen emiatt a "spórolás" miatt.
És való igaz, modokkal és egy kis ügyeskedéssel elég fasza mozgást lehet kicsikarni az FS-ből.
-
#19117 Nézd meg alaposabban, amikor a kerék közel ér, a sár felkúszik hozzá. Nem azt mondom, hogy ez akkora baj, mert a Spintires fizikája még így is a legjobb a virtuális univerzumban. Na de akkor is, a valóság nem ilyen, akármilyen jól is próbálja közelíteni. De ez tényleg komoly programozói tudásra vall. Viszont a Spintiresnek nem kell nagy területeket megjeleníteni egyszerre, farmos játékban ez erősen lekötné az erőforrásokat. A járművek rugózása viszont nagyon jó, tanulhatna tőlük a farmingos team. -
endy papp #19116 Géppark tuning.....
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.10.01. 19:39:49 -
mokuci74 #19115 Isten latja lelkem nem akarok flame wart, de ha ezt megnezed akkor itt mi nyomja elore a sarat, ha nem a kerek ? :)
-
endy papp #19114 Tegnap hogy tüzetesebben megnéztem a vidit ugyan ez volt amit észre vettem,de még mást is....
Csak nem akartam leírni ,de így hogy nem csak én vagyok az aki már a mikulásban és a jézuskában sem hisz,már más a tészta.
Nem véletlen írtam hogy aki egy vidiből megállapítja egy adott játék dinamikáját és fizikai tulajdonságait az már több mint "ügyes"
Vannak gépeim az fs 15-ben amelyek, ha belehajtok velük a sárba és elakadnak,simán hozzák a talajdeformitást csak másképp.
Mind ezt modmapon.
Van trakim,kombim stb ami ha nem látom hogy milyen talajon megy simán eladható fizikai mozgásra bárminek,mindezt pár ügyes kezű moddernek köszönhetően úgy hogy SEMMI dinamika és fizika nincs az FS-ben legalább is az "ellenzék" ezt állítja...
Nos ha ezekből csinálnék egy jól össze vágott vidit simán mehetne bárminek,még grafikailag egy kis deformálódási tuning és verne mindent.
-
#19113 Szerinted egy év alatt változhat még ez a dolog? Gondolom lesznek akik megjegyzik nekik. Bár nem biztos, hogy ez változtatásra sarkallja őket :) -
#19112 Marad nekünk a jó öreg Farming. :D Egyelőre nincs trónkövetelő.
De most megnéztem a Spintires talajdinamikáját. Igazából ott sem a kerék nyomja a talajt, hanem a formálódó talajba illeszkedik be a kerék. :)
Ezt a mindennapi életben annyira jellemző hatást még nem igazán sikerült átültetni a virtuális valóságba.
Az Agrar Simulatorban meg nagyon el van túlozva a 3d hatás, túl nagy bakhátak alakulnak ki rövid idő alatt. -
n0tr3adY #19111 Napi kamu
Ez minden, csak nem real time deform.. Még dinamikus talaj se. A bal első kerék megy a "levegőben" a barázdán, és csak textúrát pakol maga elé?
Optikai csalás az egész, főleg azzal a gépigénnyel...
Az FS 4 föld + 1 wheeltrack textúrája helyett itt változik 7-8, de ettől még kurvára nem dinamikus.
Bullshit kategória, ez is be fog sülni az early access alphanál.
Utoljára szerkesztette: n0tr3adY, 2016.10.01. 09:44:08 -
Gerileveri #19110 C&C ugyanakkora bullshit, mint a kickstarteres szarok 99%-a. Az UIG-os agrár szim óta nincs normális konkurenciája a Farmingnak. Az is egy bughalmaz volt, de legalább volt némi alternatíva.
-
#19109 Igen, a járművek fizikája már ránézésre is jobbnak mondható. Ahogy ránéztem a videóra, olyan érzésem volt, mintha élőben látnám, rengeteg videó van fent a youtubon mezőgazdasági témában, van mihez hasonlítani. Biztos nem leszek az elsők között a megvételben, de a fórumokról hamar kiderülnek a turpisságok, sokan várják már a játékot. Mivel én nem is multizom, nálam az a szempont alapból kiesik. A 3d talajra több erőforrás marad. Sokszor még az alap funkciókat sem tudom kipróbálni az FS-ben idő hiányában, nem igénylem az összetett folyamatokat, meg a modolást. Ha egy szerényebb színvonalon, de szakmai alapossággal össze lenne rakva a játék, nekem az már jó lenne.
-
endy papp #19108 Ott kezdődik hogy márciusban (ha jól fordítottam) jön az Early Acces változat,gondolom kell a pénz a befejezéshez....
Persze nem ezt mondják, hanem a szokásos marketing dumát ,hogy kíváncsiak a játékosok véleményére,stb.stb... ,no meg teszteljék ők ,ha már nekik csak ennyi erőforrásuk van hogy nem bírtak össze rakni 4 év alatt egy kész játékot.
Nyilván a dinamikus fityfene meg a többi nem egyszerű, de nagy része koppintás akár honnan nézzük, nem ők találták ki ,csak átviszik az ő motorjukra ,ami persze komoly munka főleg hogy előtte senki nem csinált ilyet.
Nekik "csak" ennyi lesz az ütő kártyájuk az fs sorozattal szemben hogy dinamikus akármi azt jól van.
A többi egyenlőre ígéret és találgatás,ahogy a megjelenés is az volt és maradt......
A realitást azért még csak videón láttuk ahogy a fizikát is, ebből aki megmondja hogy realisztikus az már valami.....
Az hogy mennyire fogja alázni az fs-t, dinamikus talajban biztos, mivel az nincs az fs-ben a többi más kérdés,jobban mondva idő kérdése, mikor unja meg a paraszt hogy naphosszat csak a talaj deformálódását nézi.....
Ebben is csak ugyan azok a munkák lesznek mint az fs,ben ,bocs jóval kevesebb ,csak "felturbózva" kidíszítve,azért tűnik "komolyabbnak"ezt is megunja a paraszt 1 év alatt mert már nem lesz nagy újdonság ,de lehet előbb....
Természetesen én is nagyon várom és örülnék ha minden tekintetben egy igazi Farming szimet kapnánk és minden funkciójában verné az fs-t .....csak megérjem még ebben az évtizedben
A honosításról csak annyit hogy az fs-ben már régebben is volt,de még így is gondot okoz némely felhasználónak.....
Gondolom majd előre közlik mindenkivel hogy nincs benne bug megveheted....ugyan már
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2016.09.30. 19:34:55