Shogun 2 Total War
-
Yag #1032 Nézzétek. Én megértem, hogy sok jó ötletetek van arra mi lenne jó egy ilyen játékban. Abban biztosak lehetünk, hogy CA utánanézett és sok japán szakembert alkalmazott a játék elkészítéséhez másként nagy beégések lennének. Ez látszik a csaták közbeni egység mozgásokon a kifejezéseken a játék közbeni üzeneteken stb. Elhihetitek, nem a grafikusokat rendelelték be ahogy fakardokkal hadonásznak és imitálják a csatákat. Attól hogy "nem értünk hozzá", vagy nem ismerjük japán történelmét és a XV-XVI.sz politikai mozgatórugókat még nem biztos hogy bugos a játék. Én szeretek olvasni, javaslom nektek is hogy tegyétek. Sok sok apró infó előkerül ami miatt én például teljesen jónak találom az S2-t. Lehet hogy a Shogun könyv egy kitalált történelmi regény de részleteiben hiteles és nagyon jól megírt történet olvasható, fogyasztható formában. Két baromi vastag kötet 700 oldallal de szinte letehetetlen. részleteket fogok betenni mert tudom, hogy nem fogjátok sokan elolvasni. Ezekből talán látni fogjátok, hogy nem is akkora hülyeségek vannak a játékban mint ahogy azt most többen gondoljuk. ...
Max nem tetszik mert nem így gondoljuk jónak. Ez van, a történelem nem mindig nekünk tetsző dolgokkal volt tele ..: D:)