Shogun 2 Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HÁt az meg hogy lehet? Empire-be is feladásnak számít, ha kilépsz csata közben.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Szokásuk, mivel akkor nem könyveli el vesztes csatának.
1920*1080 large sereg, max grafon nálam is oké, de amikor ráerõltettem az anti-aliasingot, akkor nagyon durván beszaggatott, ez így barkácsban nem megy
Tudtok egyébként olyan modot, ami minden klánt játszhatóvá tesz???
Tudtok egyébként olyan modot, ami minden klánt játszhatóvá tesz???
Mai 4 csatámból 3 alkalommal kiléptek mert vesztésre álltak...a 4.-et meg elbuktam.
Csak én fogom ki ezeket a bunkókat vagy ez megy mindenkinél?
Csak én fogom ki ezeket a bunkókat vagy ez megy mindenkinél?
Köszi szépen mindkettõtöknek <#eljen>#eljen>
"a mûhely ne páncélt adjon, mert az úgyis maxon lesz, közelharci bónuszos legyen."
Mindkettot lehet fejleszteni, pancelt es fegyvert is, nem csak kulon-kulon.
Ui:
Amugy mar vannak modok: Par eleg turheto, mint pl az egyseg lassitas, mert alapbol tul gyorsra keszitettek oket, vagy az ijak es lofegyverek toltesenek csokkentese, megnovelt moral mod stb.
http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=1564
Mindkettot lehet fejleszteni, pancelt es fegyvert is, nem csak kulon-kulon.
Ui:
Amugy mar vannak modok: Par eleg turheto, mint pl az egyseg lassitas, mert alapbol tul gyorsra keszitettek oket, vagy az ijak es lofegyverek toltesenek csokkentese, megnovelt moral mod stb.
http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?f=1564
Tipp: --- Ha 2 generálisod van és egy seregbe teszed akkor csak az egyik fejlõdik de ha utánpótlásként érkezik a másik akkor az is fejlõdik. Ezt kihasználva okosan lépkedve gyorsan lehet fejlõdni.
Tipp: --- Van olyan terület ahol plusz Accuracyt kapnak az íjászok, ha a speciális épületet felhúzod, na ide mindenképp építs még egy ellátmányt segítõ épületet (fire and earth tudás kell hozzá) és annak a második szintjén van ami még ad accuracyt. Ezek után innen hozod ki az íjjászokat és azok ölnek...
Tipp: --- Specializálódni, Specializálódni, Specializálódni
Tipp: --- Van olyan terület ahol plusz Accuracyt kapnak az íjászok, ha a speciális épületet felhúzod, na ide mindenképp építs még egy ellátmányt segítõ épületet (fire and earth tudás kell hozzá) és annak a második szintjén van ami még ad accuracyt. Ezek után innen hozod ki az íjjászokat és azok ölnek...
Tipp: --- Specializálódni, Specializálódni, Specializálódni
Tipp: --- ha a tábornok szintet lép, van egy 3 fázisból álló emelés, amivel a technikai kutatás gyorsítható. szintenként 3%-ot ad, ez generálisonként 12%. 5 tábornok esetén masszív 60%! ehhez jön még az esetenkénti 100%-os gyorsítás 6 körön át, plusz ha van iskola egy tartományban, 10% jön még szintenként. ez azért lényeges, mert ha mindenkit megelõzve fejlesztesz ki egy a lánc végén álló technikát, extra tulajdonságot is kapsz mellé.
pl: ha a harci skilleket nyomatod és elsõnek fejleszted ki a katana hero egységet (brutálisak!!!), bónuszt kapsz mellé. ráadásul ügyesen szervezve olyan tartományban gyártod, ahol van kovácsmûhely, akkor tényleg feltartóztathatatlan katonák termelõdnek, ráadásul körönkénti 3 egység! a mûhely ne páncélt adjon, mert az úgyis maxon lesz, közelharci bónuszos legyen.
persze mindent nem lehet elsõnek kifejleszteni, érdemes egy dologra gyúrni, de arra nagyon. a fent leírtak esetén, egy kb.70 körös fejlesztés lazán a felére csökkenthetõ
Tipp: --- a térképen levõ üres kereskedelmi pontokra állva (trade ship) megnyílik egy új piac. érdemes több hajóval rámenni, mert hajónként számolja a bevételt. azonban ezeket meg is kell védeni, mert soxor más népek elfoglalják ha csak trade hajók vannak a flottában. én 4 trade + 4 harci hajóval megyek flottánként. a másik megoldás, 8 trade ship és ha megtámadják akkor menekülés. viszont a közelben cirkál a 8 hajós harci flottám, akik már le is verik az ellent, és mehet a kereskedés tovább.
Tipp: --- ha harcban állsz és nem áll jól a szénád, próbáld meg a következõt - persze csak ha van rá mód. idõt nyerhetsz azzal, ha egy nagyobb tartományban nagy számú ellenség gyûlik össze, és neked nincs kellõ haderõd a közelben, de a városát el tudod még foglalni, tedd vazallussá. ezzel a kör végére az összes ellenség elteleportál a határon kívülre, neked pedig lesz egy extra szövetségesed. aztán ha hadat üzennek nekik és leverik eltelik legalább 3-4 kör, ezalatt összeszedhetsz agy ütõképes hadat, visszafoglalod és voilá, tied a tartomány...
Tipp: --- ha a családfõ képességei nem megfelelõek a számodra, (-20 diplomácia, gyenge morál, stb.) ne sajnáld. adj rá egy vékony kabátot, mellé hadirokkantakból álló sereget, nyomj egy puszit a homlokára és küld el vmi öngyilkos misszióra.
pl: ha a harci skilleket nyomatod és elsõnek fejleszted ki a katana hero egységet (brutálisak!!!), bónuszt kapsz mellé. ráadásul ügyesen szervezve olyan tartományban gyártod, ahol van kovácsmûhely, akkor tényleg feltartóztathatatlan katonák termelõdnek, ráadásul körönkénti 3 egység! a mûhely ne páncélt adjon, mert az úgyis maxon lesz, közelharci bónuszos legyen.
persze mindent nem lehet elsõnek kifejleszteni, érdemes egy dologra gyúrni, de arra nagyon. a fent leírtak esetén, egy kb.70 körös fejlesztés lazán a felére csökkenthetõ
Tipp: --- a térképen levõ üres kereskedelmi pontokra állva (trade ship) megnyílik egy új piac. érdemes több hajóval rámenni, mert hajónként számolja a bevételt. azonban ezeket meg is kell védeni, mert soxor más népek elfoglalják ha csak trade hajók vannak a flottában. én 4 trade + 4 harci hajóval megyek flottánként. a másik megoldás, 8 trade ship és ha megtámadják akkor menekülés. viszont a közelben cirkál a 8 hajós harci flottám, akik már le is verik az ellent, és mehet a kereskedés tovább.
Tipp: --- ha harcban állsz és nem áll jól a szénád, próbáld meg a következõt - persze csak ha van rá mód. idõt nyerhetsz azzal, ha egy nagyobb tartományban nagy számú ellenség gyûlik össze, és neked nincs kellõ haderõd a közelben, de a városát el tudod még foglalni, tedd vazallussá. ezzel a kör végére az összes ellenség elteleportál a határon kívülre, neked pedig lesz egy extra szövetségesed. aztán ha hadat üzennek nekik és leverik eltelik legalább 3-4 kör, ezalatt összeszedhetsz agy ütõképes hadat, visszafoglalod és voilá, tied a tartomány...
Tipp: --- ha a családfõ képességei nem megfelelõek a számodra, (-20 diplomácia, gyenge morál, stb.) ne sajnáld. adj rá egy vékony kabátot, mellé hadirokkantakból álló sereget, nyomj egy puszit a homlokára és küld el vmi öngyilkos misszióra.
Nekem az alábbi gépen szépen fut. Az egységek kinézete minden kapcsolódó dologgal együtt, textúrával, árnyékokkal "ultra" minõségûre van állítva. Viszont egységméret kicsire, illetve egyéb beállítások (fák, fû, ég, stb) közepes minõségûre, vagy alacsonyabbra.
Így nagy csatáknál sem szaggat egyáltalán. Úgyhogy még tesztelgetem mit tudnék feljebb állítani...
Gépem:
- Win7 (32 bites)
- Memória: 3 Giga (DDR2)
- Proci: Athlon 64 x2 dual core 5200+ 2.70 GHz
- Videókártya: ASUS GeForce 9600GT 512MB DDR3
Így nagy csatáknál sem szaggat egyáltalán. Úgyhogy még tesztelgetem mit tudnék feljebb állítani...
Gépem:
- Win7 (32 bites)
- Memória: 3 Giga (DDR2)
- Proci: Athlon 64 x2 dual core 5200+ 2.70 GHz
- Videókártya: ASUS GeForce 9600GT 512MB DDR3
Takeda kampanyt nyomom hardon 19 turnal jarok, 3 szovetseges van 2 ellenseg a tobbi barat, a missionben elorit teruletek kyoto-n kivul mind megvannak, vvan meg 4 nagy klan, 2 vel szovetsgben, es 4 kicsi. Varosok most mar jol operalnak, kaja van, kereskedelem megy foldon vizen, hadseregben meg csak light calavary es archers es gyalogosok, semmi extra szamuraj, most kell majd hogy epuletek is megvannak a specko egysegek, innentol mar az enemy is komolyabb, de 19 korig siman eleg volt az alap. Olcso es sok.
Kikotok szepen hoznak, amit eszre vettem az elejen a hatorszagot le kell vedeni egy ket szovetseggel, aztan folyamatosan figyelni kell epp melyik klan kivel van joban rosszban,
eddig bevallt a kiszemeltterulet elfoglalasa elott, embargo, kikotok tamadasa ninjak.
Kikotok szepen hoznak, amit eszre vettem az elejen a hatorszagot le kell vedeni egy ket szovetseggel, aztan folyamatosan figyelni kell epp melyik klan kivel van joban rosszban,
eddig bevallt a kiszemeltterulet elfoglalasa elott, embargo, kikotok tamadasa ninjak.
Hali. Mennyire lett gépigényes a cucc? Egy átlagos gépen hogy futna?
2 kérdés:
A multi csatában a general miért nem olyan páncélban van, mint az avatar, miközben, ha a ruha színét változtatom az átmegy?
Hogyan lehet klán tokent szerezni? + Hogyan tudom beállítani a csatáknál, hogy a klán statisztikába kerüljön?
elõre is köszi
A multi csatában a general miért nem olyan páncélban van, mint az avatar, miközben, ha a ruha színét változtatom az átmegy?
Hogyan lehet klán tokent szerezni? + Hogyan tudom beállítani a csatáknál, hogy a klán statisztikába kerüljön?
elõre is köszi
very hardon? uhh...én csak normal😊 így nem olyan vészes mondjuk, de még csak tanulom a gémet...med2-vel sokat toltam, de ez más eléggé...
Waaaaaagh!
very hardon játszok, legendaryn elvileg nem lehet lassítani? vagy megállítani a csatákat (pause mellett parancsot adni), én meg pont azt szeretem, amikor közelrõl lehet szemlélni az összecsapást.
Azért meg kell jegyezni, hogy az Oda klán bónusza semmit sem ér 1 morál csak a parasztoknak, miközben a szomszéd provinciában lévõ templom ad minden unitnak hármat!!! + vegyük hozzá, hogy a kezdõ + a legközelebbi tartományban nincs stratégiai fontosságú nyersanyag. Mondjuk én pont azért kezdtem el velük, mert 3-ból 3-szor az elsõ körben kihaltak.
Az elsõ pár körben szinte minden fordulóra jutott egy túlerõvel szembeni csata, de már stabilizáltam a helyzetet, így már 11 területem van.
A könnyû hódításhoz tudok egy tuti módszert: egy fullos egységet be kell tenni egy hajóba és a hátországot támadni, nyilván fõleg ott hasznos, ahol sûrû a vízparti városállomány. én pl a hojo eredeti helyén támadtam be és a partraszállás utáni körben 4 várost foglaltam el!
Az pluszba segíthet ha a metsukeval vadászol olyan 1-2 fõs seregre, ami üres vár mellett áll. Ha elit egységek vannak a csapatban legyûzhetik a védõket, így 5000-8000 mani helyett egy 1000-bõl megúszhatod a hódítást.
Azért meg kell jegyezni, hogy az Oda klán bónusza semmit sem ér 1 morál csak a parasztoknak, miközben a szomszéd provinciában lévõ templom ad minden unitnak hármat!!! + vegyük hozzá, hogy a kezdõ + a legközelebbi tartományban nincs stratégiai fontosságú nyersanyag. Mondjuk én pont azért kezdtem el velük, mert 3-ból 3-szor az elsõ körben kihaltak.
Az elsõ pár körben szinte minden fordulóra jutott egy túlerõvel szembeni csata, de már stabilizáltam a helyzetet, így már 11 területem van.
A könnyû hódításhoz tudok egy tuti módszert: egy fullos egységet be kell tenni egy hajóba és a hátországot támadni, nyilván fõleg ott hasznos, ahol sûrû a vízparti városállomány. én pl a hojo eredeti helyén támadtam be és a partraszállás utáni körben 4 várost foglaltam el!
Az pluszba segíthet ha a metsukeval vadászol olyan 1-2 fõs seregre, ami üres vár mellett áll. Ha elit egységek vannak a csapatban legyûzhetik a védõket, így 5000-8000 mani helyett egy 1000-bõl megúszhatod a hódítást.
ki milyen nehézségi fokon tolja ?
én még csak sóvárgok, meg kb 8-10 nap mire ideér a zavvi-tól<#rinya>#rinya>
én még csak sóvárgok, meg kb 8-10 nap mire ideér a zavvi-tól<#rinya>#rinya>
na date-val vagyok, enyém japán harmada, ellenem van a 3 legnagyobb klán, terrifiing hadakkal😄 asszem esélyem van😊 2 váramhoz férnek hozzá, benne vannak fullos szamuráj seregeim, nem tudnak kiszedni belõle, de én sem tudok elõre menni😞
Waaaaaagh!
Én most vagy 7-8klán-al trade egyezményben vagyok,és elég jó. Bár ez a kaja dolog kicsit zavar,de ez van. 😉 Próbálom a lázadt egységeket a magam részére átállítani,és nem is rossz dolog. 😉
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
hi. Engem pedig nem is a szövetségek felmondása zavar hanem a kereskedelmi egyezségek felmondása! Sokszor volt már hogy miután megkötöttem a szerzõdést /+ még fizettem is érte 3-600 kokut/ a rohadék meg a következõ körben simán felbontotta!
Vkinek van ötlete, hgoy multinál miért van az, hgoy egyszer engedi össze rakni a saját csapatom, egyszer meg nem (kapok vmi #%-t...ilyenkor az ellenfél kb 2x-es túlerõben van) és be sem jön a katona választó képernyõ csak egybõl a csata.
Gratulálok! Nekem tetszik! 😊 Csak így tovább! 😉
Az Oda klán nálam a 2. körben elpusztult... Remélem ezen majd javítanak, hogy ne haljanak ki ilyen könnyen a fõ klánok.
A másik, meg, hogy nagyon bírom, amikor szidja valaki az AI-t, hogy felbontja a szövetségeket. Mert a játékos még sosem csinált ilyet, ugye...
de az AI-nak nem szabad <#lookaround>#lookaround>
A másik, meg, hogy nagyon bírom, amikor szidja valaki az AI-t, hogy felbontja a szövetségeket. Mert a játékos még sosem csinált ilyet, ugye...
de az AI-nak nem szabad <#lookaround>#lookaround>
Összedobtam egy kis videót kedvcsinálónak (azoknak, akiknek még nincs elég kedve 😛)
http://www.youtube.com/watch?v=Lw_K1qj7SNs
http://www.youtube.com/watch?v=Lw_K1qj7SNs
http://www.wix.com/swatopluc/castles
...ez a steam-függõség kicsit zavaró. Órákba tellett, mire az eredeti DVD-s játékot sikerült mûködésre bírni. Ha egyszer holtan terülne el a steam, nem mennék el a temetésre 😛
http://www.wix.com/swatopluc/castles
Hi! elkelne egy kis virágbolti help: mdx fájljaimat nem látja a daemon, mi lehet az oka? És honnan lehet leszedni a phonix-et, nem free progi?
Keresztény vallás sem gond igazán. Én általában ha olyan területet foglalok el ahol van nanban trade, vagy ikka ikki templom (vagyis keresztény a provincia), a következõt csinálom. Elpusztítom, nem kell parázni adott esetben pl nanban trade lerombolása után megmarad a kikötõ építése, szóval nem vesztesz semmit. Ezután budhista templomot építek, odarakok egy Monk-ot, és lást csodát volt nincs kereszténység😊
Ha pedig esetleg olyan provinciát akarsz elfoglalni amirõl tudod hogy keresztény, akkor a keresztény épület ellen egy-két ninja sabotage akció mielõtt elfoglalod és nincs problémád😊
Ha pedig esetleg olyan provinciát akarsz elfoglalni amirõl tudod hogy keresztény, akkor a keresztény épület ellen egy-két ninja sabotage akció mielõtt elfoglalod és nincs problémád😊
lovasból elég 1 csapat a vezéreden kívül. az úgyis csak az íjjak zavarására kell, ahhoz meg 1 csapat is elég, ha mégsem, akkor meg ott a vezér. íjjász az az egész csapat negyede legyen kb. ha nagyon szeretsz íjjazni akkor a harmada😊 spear csak a lovasok ellen jó, hanyagold, persze a játék elején még jó. katanás legyen sok, késõbb meg naginata (ez gyalogok meg lovasok ellen is jó, íjjak ellen gyenge mert lassú, de úgysem ezeket küldöd íjjak ellen)
Waaaaaagh!
Persze lehetnek mas strategiak, de az elejen tok felesleges ezekre gyurni, mikor az ai felbukkan 1500 fos sereggel.
Az Oda klán lehet nagyon durva... Olcsó a parasztok sorozása + bónuszt is kapnak a parasztjai... Gondolom irdatlan nagy létszámú seregeket tud elõállítani olcsón, amik még egész hatékonyak is lehetnek a nagy túlerejük miatt...
Akkor azt mondod inkább alap katonákat vigyek,és kész? Amúgy mennyi legyen az arány a csapatban? Gondolok itt arra,hogy 3spear+3bow+3lovas.....
sztem jók az íjjak ahogy vannak, nem túlzottan erõsek azok....
én már az elején a szamurájokra gyúrok, könnyebb irányítani egy kisebb létszámú sereget. pár katanás megeszik 3x annyi szar yari ashigarut...
én már az elején a szamurájokra gyúrok, könnyebb irányítani egy kisebb létszámú sereget. pár katanás megeszik 3x annyi szar yari ashigarut...
Waaaaaagh!
Egyebkent akarmelyik klannal nyomod az elejen nem kell semmi specko harcost eloallitani a sima paraztok boven eleg, olcso nagy szamban lehet hasznalni.
majd ugy 20 kor utan erdemes mar a speckokra gyurni de a bazisa a hadseregnek igy is ugy is a sima katonak voltak.
majd ugy 20 kor utan erdemes mar a speckokra gyurni de a bazisa a hadseregnek igy is ugy is a sima katonak voltak.
? Nem arrol voltak hiressek a japan klanok hogy sokaig tartottak az igeretuket😊 Persze AI csinal csunya dolgokat, de azert megoldhato minden.
Meg majd ha mar lesznek MOD ok akkor ezeket is finomhangolhatjak lasd: kicsit tulzott archer, ai generalisok orrba szajba..stb
Meg majd ha mar lesznek MOD ok akkor ezeket is finomhangolhatjak lasd: kicsit tulzott archer, ai generalisok orrba szajba..stb
Le volt irva a hivatalos forumon is, mivel uj technikakat alkalmaznak ezert AA nem muxik majd lesz patch, de ha dx10 es kartyad van akkor nhancer vagy nvidia inspector al be lehet loni hogy legyen AA.
Sziasztok
Az AA-t nem lehet beállítani egyszerûen nem engedi kiválasztani, ez nálatok is így van ? Van valami megoldás ?
Köszi a válaszokat elõre is
Az AA-t nem lehet beállítani egyszerûen nem engedi kiválasztani, ez nálatok is így van ? Van valami megoldás ?
Köszi a válaszokat elõre is
Total War Online - Magyarország © (TWO-HUN)
Ha ide csatlakozik valaki steam-en (nyílt klán), akkor a játékon belül a multiplayer résznél listázni fogja a steam-es csoportok között... Rákattintva lehet hozzá csatlakozni.
(Nekem elsõre nem sikerült... Annak ellenére, hogy nem csatlakoztam még klánhoz, meg kellett nyomnom a kilépés a klánból gombot, majd újra csatlakozni a fenti klánhoz a Shogun multi felületén)
Ha ide csatlakozik valaki steam-en (nyílt klán), akkor a játékon belül a multiplayer résznél listázni fogja a steam-es csoportok között... Rákattintva lehet hozzá csatlakozni.
(Nekem elsõre nem sikerült... Annak ellenére, hogy nem csatlakoztam még klánhoz, meg kellett nyomnom a kilépés a klánból gombot, majd újra csatlakozni a fenti klánhoz a Shogun multi felületén)
Én 2klánal voltam ally-ba+trade.és kb 10kör után az egyik bontotta,és nekem jött szóval elég lol.....
az szép, 30 kaja😊 ja mostmár rájöttem én is a kajás dologra nagynehezen. már csak a keresztény vallás miatti lázadások idegesítenek, tudom monk kell, de azokkal is idõbe telik. most úgy állok, hogy aki keresztény azt nem bántom, szövetségesemmé teszem😄
itt is van olyan vajon, hogy a szövetséges betámad, ha alkalom van rá? med2-ben gyakran csinálta, itt még nem tapasztaltam...
itt is van olyan vajon, hogy a szövetséges betámad, ha alkalom van rá? med2-ben gyakran csinálta, itt még nem tapasztaltam...
Waaaaaagh!
Egyébként azt tudtátok hogy anélkül is lehetsz shogun hogy legyõznéd az összes clant? El kell foglalni a fõvárost (KYOTO) és egy évig meg kell tartani. (Ettõl még nem nyerted meg az adott kampányt, az folytatódik tovább)
Elõnyök:
1. 10% adó bevétel növekedés
2.Nagyobb harci morál az összes egységednek
3.Megkapod a legnagyobb japán hajót (Nihon Maru)
4.Kapsz lovas egységeket, köztük a Great Guard-ot is
Hátrány:
Egész japán hadat üzen neked. De mivel ekkora már elvileg "isten" vagy, kit érdekel))))
Elõnyök:
1. 10% adó bevétel növekedés
2.Nagyobb harci morál az összes egységednek
3.Megkapod a legnagyobb japán hajót (Nihon Maru)
4.Kapsz lovas egységeket, köztük a Great Guard-ot is
Hátrány:
Egész japán hadat üzen neked. De mivel ekkora már elvileg "isten" vagy, kit érdekel))))
Kajánál egyszerû a dolog. Képernyõn jobb alsó sarokban van egy "Food Surplus" nevû ikon számmal(lásd kép). Csak arra kell figyelni hogy mielõtt kaját igénylõ épületet gyártasz (castle, rice exchange...stb) megnézed hogy a gyártás után is pozitívban legyél. Egyébként egyszerû a képlet: csak stratégiai pontokon fejleszd a kastályokat, többi provincián elég kb stronghold szintre fejleszteni. És MINDIG MINDENHOL építs farmot és utat!!!! Presze nem árt a farm upgradeket sem kfejleszteni mastery of art-ban a Chi ágon. Nálam még soha nem volt lázongás kaja miatt, stabilan zöld az összes provinciám😊

Lattam h van mar vmi update,de steamrol hogyan tudom leszedni a megjelent patchet?!
Cooperativban vmi kegyetlen elvezetes,persze nem mintha a singel resztol nem estem vna hanyatt...!
Nagyon jo lett ez a jatek!
Cooperativban vmi kegyetlen elvezetes,persze nem mintha a singel resztol nem estem vna hanyatt...!
Nagyon jo lett ez a jatek!
na külföldi fórumokon is ez a problémája sokaknak. de a megoldás: a kastély fejlesztések -1 kaja, a market is -1 ( az alap market nem, csak az upgradek). a farmok meg +1 kaja. így már lehet számolni, elnéztem a kaját, én azt hittem hogy a kastély termeli nem fogyasztja😄 meg kéne tanulnom olvasni😄 így már nincs gond...
Waaaaaagh!
mer'asszitted "Orbán" módszerrel majd célra jutsz <#nyes>#nyes>, ez nem Magyarország a 20 században ahol a bõrt is le lehet húzni, ha már elkúrtad...nem kicsit...😊...szóval, akkor akár mehet a reload is.
Egyébként most sikerült kipróbálnom nekem is. Nem is rossz 😊
Egyébként most sikerült kipróbálnom nekem is. Nem is rossz 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ha bírod anyagilag, pár körig vedd le az adó szintet.
Bár én mindig anyagi gondokkal küzdök...
Van vmi magyar közös multi megmozdulás? klán/chat room/vmi
Bár én mindig anyagi gondokkal küzdök...
Van vmi magyar közös multi megmozdulás? klán/chat room/vmi