7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#741 Hát az így járt... :D -
#740 És akinek nincs facebookja? -
#739 Akit amúgy nagyon érdekel a sztori, és jól tud angolul, annak nagyon ajánlom a facebook-os AC játékot, Project Legacy a neve. Nagyon jól kiegészíti a sztorit, most pl ott tartok, hogy kik is voltak valójában a multis karakterek, elég érdekes :) Ja és akinek vannak Brotherhoodos mentései, azok kapnak bónuszokat is a játékban attól függően, hogy mit érnek el a Project Legacy-ben. Csak mondom, jó angol kell hozzá, különben érthetetlen az egész :) -
Hoz_Hun #738 Lehet mutatja, csak a Romuluszos sírhelyek elvették a kedvem. Az a 8 perc az nagyon húzós. Már tudom, hogy csak háromnak feltétele a 8 perc (100%-hoz), abból megvan már kettő. Úgy hogy ma valószínüleg nekilátok. Meg levadászom a Subject 16 kódjait és megfejtem őket (már ami elérhető területen van).
A shop quest-ek semmi különös: bizonyos anyagokból kell neki valamennyi és akkor odadnak érte egy cuccot (kapitány kardja, vagy plusz nyilvesszőtartó, meg ilyenek). A probléma annyi, hogy ezek a anyagok elég ritkák és némelyiket nehéz beszerezni, főleg ha több is kell belőle. Van amit már megszereztem van amihez már csak egy anyag kell. Ládákból, tolvajoktól, futároktól és assassin megbizatásokból (itt látjuk mint jutalmat, úgy hogy ha kell egy anyag érdemes elküldeni érte assassinokat - csillagos questek) lehet őket összeszedni. -
#737 Hát ha aktiváltad a kódot, akkor mutatnia kéne a térképen. Nekem mutatta ha rázoomoltam, de amugyis látni. A shop questek miből állnak? -
Hoz_Hun #736 A 6. fejezetnél járok. Még két tornyot letettem és már csak egy van hátra (elzárt területen). Most eldöntöttem, hogy kicsit kutakodok, megcsinálom a shop questeket, meg a Rumuluszos küldiket. Amúgy merre vannak a bonuszpályák? Azok amiket templomos jellel látak el minta AC.II.-ben?
Tegnap (vééégre) sikerült a Leonardo tankos questje is 100%-ra. Most megint minden 100% eddig. De vért izzadtam vele. Neten olvastam azaz egyik legnehezebb, ha nem a legnehezebb 100% szinkronizáció. Ez igaz, részben. Inkább frusztráló, mert a nehézség az a 20 perces pálya utolsó 1-2 perce. Ott elrontja az ember kezdheti az egészet előről. Persze ha nem kell valakinek a 100% hanem elég az 50% akkor marha egyszerű pálya. -
#735 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"hallod is a párbeszédet, hogy visszateszik az animusba" Bocs nem vagy perfekt angolos :)
nálam meg pont fordítva :) Lucy az egyben olyan kis semmitmondó, visszafogott karakter volt. A kettőben meg egy harcias NŐ lett. Nekem Lucy szimpatikus, de Rebeca is az. -
Hoz_Hun #734 Úgy általánosságban; van aki szereti a modern kori eseményeket a játékban? Én leginkább utálom azt a részt. Érdekes a kerettörténet, de csak kényszerből játszom le azokat a részeket is. Mindig alig várom, hogy visszakerüljek az Animusba. Desmond az AC.I.-ben elég lúzer. Sajnáltam is hogy Altairnak ilyen leszármazottja lett. AC.II.-ben (és az AC:B-ben) kissé kikupálódott. Lucyt kifejezetten antipatikus, szót se vesztegetek rá. Egyedül Rebbeca-t kedvelem, ő jó fej. A szemüveges csávó, meg semleges, de még ő is jópofa. -
Hoz_Hun #733 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A jelenkori végét láttam a neten. Az egyértelmű, hogy Desmond NEM hal meg. A vége felirat alatt hallod is a párbeszédet, hogy visszateszik az animusba. Meg egyébként is hogy játszanál tovább Ezioval, ha meghalt volna. Lucyról meg nem tudni mi lett vele. Ne felejtsd el hogy Altairt az AC.I. elején ugyan így leszurják, csak a POE miatt ez trükk volt (vagy feltámasztották, felgyógyították... nem emlékszem rá). Ez igaz lehet Lucyra is. Bár őszintén engem nem zavar ha meghal, mert nem volt szimpatikus.
u.i.: Ezióval nem tudom mi a vége, arra nehogy véletlenül válaszolj :)... azt magam megnézem majd. A jelenkori történetet nem szeretem, csak a teljesség igénye miatt vagyok rá kíváncsi. -
#732 CSak az olvassa, aki már végigvitte!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végére értem, javítson ki valaki, ha tévedek, de nem úgy volt hogy a Brotherhoodal le fogják zárni ezio történetét? Így érne véget? Hogy Lucy és Desmond meghal? Happy end-re számította pedig. -
#731 Kb, Téli esetleg őszi akció.De nemhiszem hogy 5000 ft környékére megy, az kevés, max ha bejelentik az AC III-t, de úgy is csak előtte pár héttel. -
tomvader60 #730 Más: Korai erről még beszélni tudom, de szerintetek mennyi idő kell hozzá, hogy a Zavvin 5000ft környékén legyen a játék PS3-ra?:) Az meg egyenesen brutális, hogy az említett platformra kemény 3100ft a 2. rész:P -
tomvader60 #729 Na megnyugodtam Sound:). Ezek szerint nekem teljesen jó lesz, mivel én marhára élveztem a 2-t is és még toltam volna tovább a sztorit és kalandoztam volna Rómában:). Az az igazság, hogy nekem volt olyan, hogy csak túristáskodtam a 2-ben és csak futkároztam:P -
#728 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hosszan tartsd lenyomva LB-t, vagy tudom is én mid van :D, elvileg, 3 bar ""assassin power"" kell hogy meglegyen, és a 3 bar előtt ott van egy crossbow icon, ebben az esetben lehet szó a nyílzáporról. -
#727 be is tettem háttérnek. ;)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Am valakinek nyilat is lőnek az assassinjai? mert nekem csak hidden blade, pistol, smoke bomb -
#726 http://i.imgur.com/cuD7Y.jpg
Háttérnek. Elég egyszerű a koncept, de tetszett ez a két kép, gyorsan összedobtam őket, hadd barátkozzanak. :D -
#725 Már megoldódott a bónusz pálya:) Igen nekem csak azt a kettőt unlockolta, mivel csak ahhoz volt kódom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már 3at megtaláltam. Amugy tök szomorú zene megy alatta, mikor ott kint rohangálunk. Olyan fura így a villa, romosan, meg emlékkel teli -
Hoz_Hun #724 Jó majd megnézem, de egyenlőre nem tudom hogy merrefele kell lenniük. Akkor ezek szerint neked a kóddal csak ezt a két pályát unlockolta?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A jelenben az 5 db artifactot megtaláltad? -
#723 majd nézd meg h neked meg e van az a bónusz pálya. Nem a kódex változat van meg, hanem a Day One edition és ahhoz járt két pálya -
Hoz_Hun #722 Én csak ezüst felhasználó vagyok. -
#721 semmi, Lucy rád szól a headseten, h gyere vissza mert vár az Animus
Sajnos a The aqueducts pályát nem lelem továbbra sem, vagy lehet h előbb renoválni kéne az összes hiányzó elemet?
Apropó kinek van multija? Kipróbálhatnánk vs-ben egy meccset -
Hoz_Hun #720 Ja lehet akkor artifactokat kell megtalálni. 5 db van belőle.
Amúgy mi van akkor ha lejár az idő? -
#719 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de te is járhatsz ott, csak ki kell lépni a játékból, leave animus-ba -
ratgab #718 Úgy már jól hangzik! Kösz a választ! -
Hoz_Hun #717 Én ott még nem járok, de ha ez lenne a feladatom...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...akkor egy fehér furgont keresnék, mert Rebbeka levelezésében említí, hogy napok óta lát egy gyanus fehér furgont.
De lehet marhaság, mondom még nem járok ott. -
#716 711-re valaki? -
Hoz_Hun #715 Szerintem több. Legalábbis nekem biztos több lesz. Én kábé a felén járok és legalább 15 órám benne van. Igaz én sokmindenel eltökölök. És még ott vannak a zászlók, meg egy raklapnyi melékküldi. -
#714 Csak a fő szál, ebben talán 1 vagy 2 mellék küldetés volt. -
#713 kb 20, ez a duplája a mostanában szokásosnak, és még ott van a multiplayer is. -
ratgab #712 csak 20 óra?? Minden mellékküldivel együtt? -
#711 Hát ja, de ettől függetlenül ezt is imádom :)
Más:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudja valaki, hogyha visszamegyünk a jelenbe, mit kell csinálni fent a birtokon? Elkezd visszaszámolni 10 percet de nem találok semmit -
Hoz_Hun #710 Nekem ez jobban bejön mint az ACII. Nem vagyunk egyformák :). -
Hoz_Hun #709 Jaja, a többivel én is egyetértek. -
#708 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én is kb így látom a dolgot. Bár azt meg kell hagyni, hogy az AC II-őt nehéz überelni. Ezért nincs benne sok újdonság. Ma reggel 9től du 1ig nyomtam vele, annak ellenére, hogy sok minden pakoltak bele, secret locations, meg meg ilyen kis mellékküldik: templair agents stb mégis valahogy úgy érzem, hogy az AC 2 jobban bejött. Valahogy az 1 hangulatát érzem benne, összegyúrtak egy AC1et és egy AC2őt ebből lett a Brotherhood. Ki kellett volna hagyni az 1et...
-
Hoz_Hun #707 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Assassin guild szerintem nagy királyság. Igaz "over power", de nagyon, nagyon élvezetes "over power". -
#706 Valaki kérdezte, hogy van-e free run a játék végén, igen van. DE. a játék végesztével már nem mehet vissza a 2012-es Monteriggioni-ba.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Izmosan leírok mindent a játékról, szóval ennek tudatába olvasd. A játék nekem 20 óra volt, szóval hasonló hosszúságú mint ACII. Story szempontjából szerintem nem egy nagy durranás, sőt, a leges legvége kifejezetten szedett vett. A játék végén van egy cliffhanger, ami inkább értelmetlen, minthogy leesne tőle az állad. Igazából nem kell komoly dologra gondolni.
Gameplay. Borgia tornyok megléte szerintem jó ötlet volt. Nem mondanám nagyon nehéznek őket, de ha picit is bénázol, vagy az őrök észrevesznek, a Borgia kapitány elhúz a francba, és vagy várnod kell hajnalig, vagy visszajönni később.
Assassin guild: értelmetlen. Röviden így lehetne összefoglalni. Jó feelinget ad, ahogy egy intésre nyílzáport zúdítanak az enemyre, vagy egyszerűen behívod őket a harcba, de nagyon overpowered az egész, főleg a játék vége fele. Maga a rendszer úgy néz ki, hogy vannak eu városok ahol vannak küldik, a küldetés ad xp-t (assassinjaidnak) ad lóvét neked, vagy adhat trade item-et, amit vagy eladsz és jön belőle lovetta, vagy az item valamilyen Shop questhez kell. Gyak annyit csinálsz, kiküldöd az assassinjaidat, annyit küldj ki, vagy olyan küldetésre küld ki, aminek 75%+ az esélye hogy megcsinálja, és kész. Visszajön, kap skill ponokat amit vagy armorba vagy fegyverekre költesz. Majd kiküldöd újra és újra és újra. Ennyi. Szerintem rettentően bugyuta értelmetlen a rendszer. Főleg, amikor megjelenik az első magas szintű assassinod, aki aztán a low leveleket boosolja. Pikk pakk kilevelezed a low karaktereidet, úgy hogy egy küldetéssel akár 2 szintet is ugranak.
Fegyverek, és egyéb cuccok: Crossbow-> kurvajó cucc, én OPnak nevezném. Gyakorlatilag one-shotol mindenkit, kivétel talán bossokat, és borgia kapitányokat. De feelinges és téynleg jól használható. Azt hiszem a poison darts is új a játékban. Pontosan az amire a neve is utal. Nagyon jól használható pl. Borgia tornyok bevételekor. Ott áll 4 guard az ajtóba, meglövöd mondjuk a full páncélos arcot, aki a bárjával lekaszál mindenkit. Röviden talán ennyi. Leonardotól egy ejtőernyőt is kapsz majd. Ami szintén átgondolatlan. Pontosítok, jól lehet használni, de nincs egy küldetés se köré felépítve, ami szerintem nagy csalódás. Én gyak. a játék végén kezdtem el használni, amikor tollakat meg zászlókat gyűjtögettem. Pedig nagyon látványos gyilkolásokat lehetne végezni, ha Ubi köré építene pár küldetést.
Városrenoválásról nem beszélnék, nincs mit. Renoválasz, még több pénzed van, még többet renoválsz, repeat.
Shop questek, trade itemek. NE ADD EL AZ ITEMEKET, mert nem tudhatod, mi kell majd questekhez. Itemeket ládákból, banditákból, Borgia futárokból, és tudom is én honnan lehet szedni. Egy részük Shop questekhez kellenek, többi vendorozható. Mondanám hogy jó pofa dolog, de nem úgy ahogy kivitelezték. Pl. némelyik nagyon ritka, és gyak. ha be nem mákolod akkor soha rá nem jössz, honnan esik az item. Ilyen pl. a doktor shopquestje, fast poison, csak Borgia messagerektől esik, és ezt is fórumokról tudtam meg. És a napig sincs még meg, pedig van memória amit újrajátszva, farmolható egy Borgia futár. :\ A lényeg, hogy jó ötlet, hogy a legjobb cuccokat nem csak megkapod, hanem kicsit farmolni kell hozzá, csak a kivitelezés nem tetszik.
Most eljutottunk a szerintem legjobb részhez. Küldetések. Önmagába semmi új gameplay elem nincs bennük. DE. Egy küldetést 2 féle képpen lehet megcsinálni, megcsinálod azt ami a feladat... de csináld meg mondjuk 2 perc alatt, vagy air assassination-t használj, vagy hiding spotból öld meg, stbstb. Ha az extra feltételnek is megfelelsz, akkor 50% sync helyett 100% syncen leszel, ha pl. egy epizódot megcsinálsz 100% syncre, akkor outfit-et kapsz, vagy "cheat-eket", amiket csak újrajászott memóriában lehet használni. Amit nagyon hiányoltam ACII-ből, hogy gyak. egy küldetés kivételével, soha nem voltál rákényszerítve arra, hogy sunnyogj. Itt jópár olyan küldetés van, ahol 100% synchez sunyizni kell, tervezni, türelmesnek lenni. Szóval pl. van olyan küldetés hogy senki ne vegyen észre, és senkit ne ölj meg. Mennyi tűnik egyszerűnek? :) Nem baromi nehéz, de igenis teljesen más temperamentummal kell játszani. Ami szerintem tök jó.
Játékról összességében annyit, hogyha FAN vagy, akkor nagyon fogod élvezni, de a játék nagy hibája az, hogy nagyon kevés újdonságot hoz. Vagy ami újdonság, az szarul van kivitelezve (pl. a névadó Brotherhood aka. Assassin guild). Gyak. építettek egy új várost, teletűzdelték pár küldetéssel, beraktak egy-két fegyvert, ezt azt, és ennyi. AC1->AC2 között egy hihetetlen nagy ugrás zajlott le. AC2->AC:B között kb. 1 kis lépés van.
Ha szeretted az eddigi játékot, akkor ne pánikolj, élvezni fogod. De ha már AC2-őn is húztad a szád, akkor tuti, hogy nem jön be AC:B, mert semmi extra nincs benne.
Jah és a legnagyobb hiba: Armor of Brutus = szarul néz ki :( nyomába se ér Armor of Altaïr-nek.
-
Hoz_Hun #705 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megcsináltad Leonárdo "War Machine" küldetéseit főleg a tankost esetleg 100%-ra, van hozzá tipped? Összes Leonárdos küldit megcsináltam ,de a tankos nem megy 100%-ra, pedig eddig minden megvan 100%-ra. Az utolsó csatában, amikor kettő tankal kell megküzdeni 1x mindig eltalálnak. Nincs hely a manőverezésre. már legalább 5x nekifutottam. :/ -
Hoz_Hun #704 Te is a kodexes kiadást vetted? Hirtelen nem tudom a bonuszpályák nevét. Rajta van a dobozon, meg rövid lerás is. Ha hazaértem megnézem neked (ha érdekél, és nem a kodex változatod van). -
Hoz_Hun #703 Amióta assassin guildem van, nem tudok betelni a játékkal. Folyamatosan menedzselem őket. 9 assassinom (assassin tanoncom) van, 3 már elérte a csúcsot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Marha jó a ceremónia videó, ahogy assassiná avatják fel és meg kell csinálniuk a halálugrást. Hármat assassiná avattak, 3 db 9. szinten van 3 pedig 8. szinten. 3 meg még értelem szerűen hiányzik, mert a tornyok elérhetetlen területen vannak.
Brutálisan jól megcsinálták ezt a játékban és egyértelműen látszik ahogy fejlődnek az embereink. Igen hasznosak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abban a küldiben, amikor kísérni kell a manuszt a városban és minden őr megtámadja nekünk meg a teljes 100% szinkronhoz rejtve kell maradnunk (ugyanakkor megvédeni); egyfolytában assassinjaimat használtam. Hát az annyira élvezetes rész volt, hogy rég lelkesedtem ennyire valamiért. Magas szinten az assassinok letaglóztak mindenkit (nekem nem kellet semmit sem csinálni). Lándzsás, brutál fejszés, de még a lovas sem állítja meg őket. Használnak mindent; dobótőrt, füstöt, pisztolyt sőt még lóra is szálnak. Egyszer láttam egy lovascsatát, a lovon ülve kardoztak. A nyílvessző támadás, mikor egyszerre ráküldjük mindet, kegyetlenül hatékony. Kb 2 másodperc 8-9 fős őrség -
#702 aki kapott 2 bónusz pálya kódot, attól kérdezném h nekem mért csak egy templair lair-t mutat a térképen? A trajan market már megvolt