Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #733 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A jelenkori végét láttam a neten. Az egyértelmű, hogy Desmond NEM hal meg. A vége felirat alatt hallod is a párbeszédet, hogy visszateszik az animusba. Meg egyébként is hogy játszanál tovább Ezioval, ha meghalt volna. Lucyról meg nem tudni mi lett vele. Ne felejtsd el hogy Altairt az AC.I. elején ugyan így leszurják, csak a POE miatt ez trükk volt (vagy feltámasztották, felgyógyították... nem emlékszem rá). Ez igaz lehet Lucyra is. Bár őszintén engem nem zavar ha meghal, mert nem volt szimpatikus.
u.i.: Ezióval nem tudom mi a vége, arra nehogy véletlenül válaszolj :)... azt magam megnézem majd. A jelenkori történetet nem szeretem, csak a teljesség igénye miatt vagyok rá kíváncsi.