7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    na megvan a templar vision :) tök jó, talán egyedül vadász módban van értelme használni, úgy értem menekülőként nem sok értelme van
  • TDC Geronimo
    Leonardo ott lesz később is csak mindig máshol tűnik fel. Keresd az L betűt a mapon. "ugrás-elkapás combot mászásnál (AC 2) hogy lehet aktiválni/megszerezni?" Ehhez egy kesztyű kell és ezt is Leonardótól tudod beszerezni.
  • NandorHUN
    Hello. Az lenne a problémám h amikor találkoztam Leonardoval megkérdezte h mit akarok vásárolni, megvettem a 2x hidden blaidet, de volt még ott 2 cucc, amire nem volt pénzem, viszont leonardot késöbb már nem találtam sehol...
    Illetve az lenne még a kérdésem, hogy a Shop quest és az ugrás-elkapás combot mászásnál (AC 2) hogy lehet aktiválni/megszerezni? Thx
  • robotnyk
    február talán.
  • GamEszti
    Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy PC-re mikor jön? Bocs ha gyakori kérdés, lusta vagyok visszaolvasni.^^'
  • byzhouse
  • Atkamon
    1ik része sem?:)
  • DarkSector
    azért mert ki sem jött még. :)
  • byzhouse
    trailer valami hatalmas o.o f-szom,hogy nem fut a gépen 1ik része se -.-
  • elitehun
    AC túladagolás? :P
  • Hoz_Hun
    Nem tegnap nem voltam. Kicsit túlzásba vittem aztán inkább aludtam. Előtte este 3-ig toltam meg tegnap egész délután, aztán kicsit besokaltam. 25 vagy már 27 szinten vagyok, hirtelen nem is emlékszem. Ma este nem tudom, délután még lehet hogy megyek.
  • CroftManor
    és ma este leszel? :)
  • Hoz_Hun
    Jaja a Temlar Vision az olyan mint az Eagle Vision. Benyomod és kb 10 m körben kéken világít a préda (vörösen meg a vadász) úgy 3-5 másodpercig.
    Sokan dicsérik a Charge-ot. Meg kéne tanulni használni. Übereli a sima killt, azaz ha a vadász rád is agrózott Charge-al automatikusan kiütöd, ja ha meg vadászol vele kikapod a prédát tömegből, smoke és firecracker sem árt neki. De én még béna vagyok hozzá. Poisonra leszek kiváncsi (az még odébb van hogy megkapjam).
  • elitehun
    Nem vagyok szakértő de sztem olyan mint az eagle vision ^^
  • CroftManor
    mi az a templar vision? :)
    Ha préda vagyok, akkor morph és az alakváltás. Vagy morph és a smoke bomb.
    Ha vadász, akkor Pistol és Sprint boost (vagy mi a neve)
    Illetve használom még a dobókéseket is

egyébként azért nem tudtál velem játszani, mert tegnap nem az volt a boxban és készültem buliba... Csak gyorsan rádírtam, mert láttam h tolod vele :) talán ma este tényleg leszek.
  • Hoz_Hun
    Mi a profil összeálításod? (Az első kettő slot elég, a többi úgy is passziv képesség.)
    Nekem: Wanted (Profile 1): Templar Vision és Disguise; Manhunt (Profile 2 és 3): Préda: Morph és Smoke Bomb - Vadász: Templar Vision és Firecracker
  • Hoz_Hun
    Láttalak, de nem tudtam csatlakozni, mert nem jelezte, hogy játékban vagy :/. Biztos lehet valahogy, de nekem nem sikerült.

Hányas szintű vagy? Én most 22. Kezd egyre lehangolóbb lenni: vagy nagyon jó játékosokkal futok össze vagy nagyon rosszakkal.
    Ha nagyon jók és magas szinűek, akkor lealáznak. Most kezdem látni, mennyire számít a szint az elérhető képességek miatt.
    Ha nagyon rosszak (azaz több van bellőlük) elrontják az egészet. A külföldi fórumokon "futó majmoknak" (running monkeys) hívják őket nagyon találóan (vagy "Mr. 100 point guy"). Ha csak egy csinálja nem olyan gáz, de ha már három "versenyez" egymással, akkor tönkreteszik a meccset. Poén az, hogy még csak jó helyezésük se lesz. Lényegében fel alá rohangálnak a célpontok után és semmivel sem törődve leölik potom 100 vagy 150 pontért. Ezzel elveszik a célpontodat. A másik, ha ők a célpontok, futhatsz utánuk... mindig látni őket, de ha nem szemből vannak akkor vagy utánuk futunk (és üldözés ami egy csomó idő), vagy kinyírunk egy random civilt és új célpontban reménykedünk. Ha három ilyen tetőkön szerencsétlenkedő van, az borzasztó szívás. Be fogok tenni dobókést vagy pisztolyt az egyik profilomba azt lelövöm őket a tetőről a picsába. Más is ezt szokta.
  • miko1216
    Itt nekem nem ez a probléma hanem hogy hüólye vagyok hozzá és behozni a nem sikerül LIVE-ot. (rá van kötve) De inkább játszok a single-vel az úgyis mindíg jobban lekötött :D
  • CroftManor
    Rá van kötve a boxra a net? Ha igen akkor csak u playen kell regelned magad és az összegyűjtött pontokért veheted meg az extra ruhákat.
    itt egy videó róla
  • miko1216
    Igen eredeti, minden játékom eredeti, de nincs live-om És fogalmam sincs hogy kell beüzemelni. De ez nem ide tartozik. Jó lesz a single is .
  • CroftManor
    Hogy érted h nincs liveod? Ha van boxod, akkor kell lennie annak is. Eredeti a játékod?
  • miko1216
    Ezt a LIVE-ot az istennek se tudom beüzemelni :( valaki nem írna egy gyorstalpalót PM-ben?
  • Hoz_Hun
    Én sajna csak később érek rá. 8-kor még a gyerekek tévéznek. Ha felmegyek úgy is látom ha fenn vagy, ugye?

"embert ugyanolyanná tudsz változtatni" én még csak lvl.12 vagyok, még nincs ez a "disguise" vagy mim. Asszem az lvl.14-től van.
  • CroftManor
    Akkor este jól írtam be a neved, küldtem meghívót :) ezek szerint megkaptad.
    A manhuntban én azt a taktikát szeretem, amikor több embert ugyanolyanná tudsz változtatni és akkor nehezebben kapnak el. Mert elvétik.
    " Az nagyon zavar, hogy nem tudok karakter választani" De tudsz, de csak akkor ha te vagy a Team első helyén. Tehát gyorsan kell kiválasztani melyik teambe akarsz lenni. Nekem már sikerült :) ma este játszhatnánk majd, 8 tól ráérek.
  • Hoz_Hun
    Ha nincs LIVE-od, akkor semmit sem tudsz tenni. Altair (alap) ruhájához be kell logolnod az Uplay-re (ingyenes, de LIVE azaz Xbox net kell hozzá, Silver felhasználó is jó) és a játékban megszerzett Uplay pontokat ott elköltheted. Asszem 20 ponba kerül.
  • miko1216
    Ja és az is érdekelne még hogy ezek az extra ruhák mint Altair első ruhája amiben az 1-ben volt azt hogy tudom megszerzni? Day One verzióm van de nincs Live-om Kéne csinálni :D
  • miko1216
    Nyílt konfliktusban is pengét :D Bár a végső küldetésben epikusabb lett volna kardot használni :D Persze az is epikusabb lett volna ha nem lett volna alattam 70 hulla ez rombolta a párbaj feelingjét...
  • Hoz_Hun
    Igen, mindegyikért kapsz valami jutalmat.
    Nekem a rejtett penge és a kard. rejtve pengét használok, nyílt konfliktusban kardot.
  • miko1216
    Végre megint tudok broterhood-ozni Koleszos élet hátránya :( Sajnos múlt hétvégén nem tudtam teljesen befejezni a mellékküldetéseket de most már egyre jobban izgat hogy mi lesz Christina-val :D Kérdés: Minden Guild-től kapok egy jutalmat ha megcsinálom a feladatokat? Az assassinost már megcsináltam és megkaptam Altair kardját :D Bár soha nem használok kardot :D Kinek mi a kedvenc fegyverneme? Nekem a rejtett penge
  • Hoz_Hun
    Pedig pont így van. Legalább is az én meglátásom szerint. Őszintén, én sose figyelek arra hogy rámálltak. Aki ezzel van elfoglava, az tiszta ideg lesz a végére. Ráadásul sokszor kivédhetetlen. Egyszerűen képtelenség mindenre figyelni. Ha alapban sunnyogsz és a vadászatra öszpontosítasz símán megúszhatod a dolgot. Hidegvér, hidegvér és hidegvér; ha látom az üldözőt sem kezdek rohanni. Számtalanszor megusztam már így. Igen lutri, de ez benne az izgalom. Egyedül az necces ha 3-t állít rád a gép. Az durva tud lenni. De általában az egyik úgy is eláruja magát és akkor kezdődik a hajsza. Ja hát igen, ha hajsza van akkor nem lehet a célpontal foglakozni. Már csak azért sem mert zsíros pontszám jár a szökésért is.
  • Hoz_Hun
    Tegnapi (első) tapasztalatom a Multiplayről. Először is nem tudom semmi más multiplayhez hasonlítani, amivel eddig játszottam. Hiába is értem el magas KILL számot csak középmezőny. Az számít HOGYAN vadásszuk le az ellenfelet és ettől lesz szuper és teljesen egyedi a multi. Itt nem lehet russolni, ez egy türelemjáték és bizony néha kötélidegek kellenek hozzá. De a hidegvérűség meghozza gyümölcsét.
    Tetszik ez a fejlődési rendszer. Egyre bonyolultabb és a különböző profilokkal mindenki testre szabhatja a neki tetszőt.
    Az is jó hogy pillanatok alatt fordulhat az egész mezőny. Volt hogy a 10 perces vadászat 5 percében ott csetlettem-botlottam az utolsó helyen, aztán pár bravúros kill után két perc alatt első helyre röpültem, (hogy aztán a végére visszaessek a 3. helyre).
    Az nagy előny ha valaki a játékon vagy a Virtuális Tréningen edzett már egy sort, mert sokan elég bénák. Üldözés és menekülés a többségnek nem megy. Előlem alig egy vagy két ember lógott meg.

Wanted: én nagyon élvezem ezt a játékmódot. Beizzítottam a Hellequin karaktert és ha csak tudtam ezt választottam. Eleinte a minél több gyilokra mentem, de hiába is szerepeltem jól, csak a sokadik helyre futotta. Igaz hogy keveset kapnak el, ha gyorsan mozgok viszont alig ad pontot a célpontokért. Szóval lassan ráéreztem erre a sétálok leülök, álcázok, bokorból elkapom, stb stílusra és bizony kaptam is a pontot. Nekem nem volt azzal problémám, hogy másnak is ki van osztva a célpontom. Csak párszor fordult elő, hogy megelőztek.

Manhunt: nagyon jó ez is: egy kicsit nyugisabbnak érzem a wantednél és mind a két körnek (egyszer vadász egyszer préda) megvan a maga élvezete. Az nagyon zavar, hogy nem tudok karakter választani. Itt jobban zavart ha profikkal kerültem egybe mert itt viszont levadásszák előlem. Főleg, ha russolos team-et fogok ki. Persze viszályában is igaz; ha a másik csapat russol akkor szinte folyamatosan látni merre járnak. Ilyenkor egyszerűen utánuk futok és alig-alig kapnak el. Még stunnolok is ezerrel, pedig az nagyon nem megy nekem. Szóval Manhunton pihenem ki a Wanted fáradalmait.

Összeségében nagyon jók a tapasztalataim és nagyon élvezem. Tulajdon képen mindkét módot. Ha muszáj lenne választanom a Wantedet választanám, az rohadt izgalmas tud lenni. Jó lesz még terepismeretre szert tenni.
  • robotnyk
    tegnap kipróbáltam a manhuntot, az sem volt rossz
  • Hoz_Hun
    Már van 1 darab barátom a LIVE-on. TE. :)))
    Még ugyan nem tudom hogy tudunk együt játszani, de majd csak összejön.
  • CroftManor
    hát de ha elrejtőzöl, akkor nem tudsz a te zsákmányodra figyelni, érted? majd meglátod...
    Van egy olyan mód a manhuntban hogy te vagy a vadász csapatban és akkor a kutya se vadászik rád, csak te másra. Az még elég tűrhető :)
  • Atkamon
    Hát igen, szerintem pont ez teszi izgalmassá:P Taktikázni kell, meg rejtőzködni:D
  • CroftManor
    a wantedet azért nem szeretem mert ha épp le akarsz szedni valakit, akkor ugye ráösszpontosítasz. Eközben akinek Te vagy kijelölve, 10x kinyírhat, van hogy felülről rád ugrik és kampec, van hogy alakot vált és úgy öl meg, van hogy benyomja a szuper sprint-et és vágtádban kap el :D
  • Atkamon
    Nekem mondjuka wanted mód szimpatikusabb így látatlanban (vagyis "játszatlanban":D).
  • CroftManor
    az a baj hogy pl a vadász csapatban akár 5en is lehettek egyszerre és van amikor több embernek ugyanazt a célpontot adja be és ha nem sietsz akkor kinyírják, mire odaérsz. Szal nem olyan egyszerű.
  • CroftManor
    nem, hát nézd meg a vidit...
  • elitehun
    Gondolom te vadászni szoktál :P