7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • szabii98
    Vagy inkább lehetne mind3, de így egybe rakva :D
  • CroftManor
    sztem meg inkább az első!!!
  • Totti5
    Ha lenne miről.

Hihetetlen igényes produktum, de ez ugyan az mint az AC2, fikarcnyit sem több, mint ha azzal játszanák csak hagytam volna 1 év szüntet valamiért.

Egyrészt ez nem igen tetszik, másrészt nem tudok belekütni mert annyira kifinomult az egész. Az biztos hogy hiányzik belőle Velence ami elég karizmatikus helyszín volt, és azért Róma nem egy szépség, és nem is túl változatos hely, persze grafikailag minden a helyén van.

Tartalommal nincs gond, és hiába hosszú és el lehet szöszölni, valahol még is kevésnek hat, hisz ezt már egyszer játszottam, ugyan ezeket...
  • szabii98
    3. vagy 1. :D
  • Snexi
    elég jó az angolom,de a játék végén elég sok ismeretlen szó volt
    valaki esetleg leírná spoilerbe,hogy pontosan mi derült ki?
  • Hoz_Hun
    Na ez hamar megy. :)
    Akkor intézkedem a hármas ügyében addig is. Ha később megváltozna max lecseréltetjük.
  • Atkamon
    3. :)
  • DarkSector
    3-asra szavazok.
  • Hoz_Hun
    Csináltam 3 bannert. Valamelyiket be kéne tenni. Válasszatok:

• DarkSector
    jo abba a hitben voltam hogy egyformán jön mindenre
  • DarkSector
    oh
  • Atkamon
    Úgy, ahogy a két másik résszel is volt :)
  • ratgab
    Megjelenés pc-re: 2011 március 8!
  • DarkSector
    WTF. :P
    azmeghogy
  • Atkamon
    Heh, jó is lenne :D
    Már csak szolid 4 hónap kb... :)
  • DarkSector
    amugy ma jelent meg pc-re is nem?
  • DarkSector
    megjöttem. most jobb? :D
  • Hoz_Hun
    :)
    Találtam egy frankó oldalt. Ott (igaz angolul), de le van írva az összes Rift. Van hozzá vidó is, úgyhogy az alapján lazán meg tudod csinálni ha kell. Utolsó 4 szerintem én is ez alapján csinálom meg, mert kegyetlen nehezek tudnak lenni.
    AC:B - Rift Locations.
  • CroftManor
    amugy így tök jó h ketten elbeszélgetünk a topikban xD
  • Hoz_Hun
    Sajnos a futárokat nem jelöli a térképen (ezért is nehezebbek a tolvajoknál). Egy fehér nyíl van a fejük föltt és amint meglátnak visítózva menekülnek előled (nehéz nem észrevenni őket :)). Akkor leszel notorius (teljessen) ha kinyírod (ha az assassinjaid nyírják ki akkor is). Ha csak ráveted magad, akkor semmi, csak a cuccát veszed el. De mivel rögtön tetőre másznak ez elég nehéz.
  • CroftManor
    igen ezek megvoltak :) de van még egy pár ami nincs meg még.
    A futárok milyen jellel vannak jelölve? A tolvajok ilyen piros kis pénzes batyuval asszem.
    Full notorius lesz Ezio?
  • Hoz_Hun
    Hehe, verj agyon egy őrt seprűvel, achivement jár érte. Meg dobj kútba pénzt, azért is.
  • Hoz_Hun
    Ja meg a rablóknál is sok cucc van. De ha jól emlékszem ők lelépnek, ha a tornyot elírtjuk a közelből. Nem tudom, a tornyokat újra lehet-e játszami.
  • Hoz_Hun
    Igen. öszintén szólva elég láma dolog lett ez a shop quest. Szerencsére jegyzi ami megvan, nem kell a listával vesződni. Én a legtöbbet kincses ládából szedem össze, de eléggé random. Assassinok valóban sajna csak hébe-hóba kapnak ilyen feladatot (ezért nézem rendszeresen a küldijeiket), viszont tápos cuccokat szereznek be (úgy értem ritkákat).
    Ezen felül a tolvajokat és a futárokat kapd el. Azoknál mindig van valami cucc. A futároknál ráadásul ritka cucc szokot lenni. Velük eléggé meggyűlik a bajom. Ügyesebbek lettek az előző rész óta, úgy hogy most általában kinyírom öket, amint meglátom. Illetve rögtön ráküldök vagy öt assassint. Sajna így egyből full notorius lesz Ezio, de megéri.
    A 100% szinkronnal vesződsz? Az még néhol alapossan kitolja a játékidőt. Én egyszerűen kényszert érzek rá, hogy mindegyiket 100% kiszinkronizáljam.
  • CroftManor
    ja igen, a faliújságon, pontosabban azon a fekete táblán. Van egy pár helyen belőle.
    A questeknél mi a lényeg? Hogy minden cuccnak meg kell lenni amit kiír?
    Hogy szerezzem meg? Mát minden toronyőrt kinyírtam, assassinok meg csak hébe hóba hoznak valamit.
  • Hoz_Hun
    Ott vannak még a guild questek is... hát nekem még sok van hátra. A Romulus sírhelyekből is 3/6. Azt hiszem az egyik bonuszpályát is megcsináltam, tehát még van egy. Ja meg a shop questek. Abbol csak kettöt csináltam meg eddig. Ja meg a guild faliujságon is vannak feladatok.
  • CroftManor
    amugy így h a végére értem hétfőn, szinte alig van mit csinálni. Maradt a zászlógyűjtés, a questek, a renoválások, na meg az assassinok missionba küldése. A megmászható tornyokból meglepően kevés volt a kettőhöz képest, ha jól emléxem ott kb 70 volt, itt meg összesen 24.
  • Hoz_Hun
    Itt is ugyan az... csak még rátettek egy lapáttal. Igazándiból csak a kép-es puzzlekhez kell némi angol. Mondjuk megértem ha nem szenvedsz vele. Azért érdemes megkeresni őket, nem muszáj meg is fejteni. Menüből - ha már megvan - bármikor próbálkozhatsz.
  • CroftManor
    nem vadászom őket, gondolom angol kell hozzá főleg, az nekem akadozva megy :) a kettőben próbálkoztam ilyen számkombinációkkal meg kép párosítás volt, de az is nehezen ment.
  • Hoz_Hun
    Nincs Facebookom, de lehet időszerű lenne nyitni egyet. Amúgy érdekelne ez a Project Legacy dolog.
  • Hoz_Hun
    Tegnap levadásztam pár Riftet. 6/10-nél járok, de a logikai fejtőrőknél néha a hajamat téptem. Volt aminél a feleségem is megkérdeztem, mert nem boldogultam vele. Te is vadászod ezeket?
  • Hoz_Hun
    A műemlékekre gondolsz? Azt csak karban tartjá. Eltünnek a gyomok, zöldebb körülötte a fű meg ilyenek. Szép is lenne ha újra felépítenék a Colosseumot... hehehe. Apropó, tegnap mekkorát estem a tetejéről,... és elfelejtettem kinyitni az ejtőernyőt...
  • Hoz_Hun
    Hát szerintem ez ugyan úgy működik mint a többi ilyen ruha. Ergo, igen, a viselt páncél értékei maradnak és ugyan úgy javítani is kell őket, csak ezt viseli "felette".
  • Snexi
    amikor renoválok egy nagyobb épületet akkor miért nem újítja föl ténylegesen?a boltok és az alagutlejáratok egyből felújítódnak
  • CroftManor
    Uplay pontért valóban be lehet váltani ezt a ruhát.
  • Totti5
    A ruhát ábrázolja...
  • Atkamon
    Hát ez a jelenet a 2ből van...
  • Totti5
    Már miért lenne rossz...
  • elitehun
    Rossz topik
  • Totti5
    Ha ez a ruha van rajtam, akkor a páncél képességek ugyan úgy jelen vannak, vagy csak a Assassin's öltözéknél?