7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
syberia2 #621 Én Pösti vagyok, úgyhogy a Gameshow-n voltam:PP:) -
#620 Oh, én is Győri vagyok, én is csak ezért nem megyek... :D -
Hoz_Hun #619 Mennék, de győri vagyok. Annyira nem vagyok megszálott hogy BP-re, pláne Szegedre utazzak. Majd pénteken megünneplem... :) -
#618 nem jöttök? Aki tud, jöjjön már!! -
Hoz_Hun #617 Nekem is pénteken jön (codex edition). Mondjuk engem csak a single player része érdekel. -
#616 elkéne menni!
Pénteken végre hozzá a futár!!! xD -
Adam4ntium #615 -
#614 PS3-as Codex Edition unboxing:
-
#613 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azzal, hogy nem csinálod meg a küldetések 'challenge' részét nem hiszem, hogy bármi lényeges elem ki fog majd maradni a játékból. Ez csak egy plusz motiváció arra, hogyha 'challenge'-el csinálod meg a küldetést, akkor extra küldetéseket kapsz majd. Kb. olyan mint a toll gyűjtögetés, nem fontos, de ha mégis csinálod, kapsz extrákat. -
#612 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajna eléggé elfelejtettem a 2. rész történetét, báris Borgia nem ugrik így be. Az első rész kiamaradt ezért még hátrányban vagyok és lehet hülyeséget fogok írkálni.
2. rész ugye a vatikáni résszel és a nagy megvilágosodással ért véget, végülis fő ellenségünknek már vége kicsit mást kaptunk az almától mint gondoltuk. Borgia azzal a fiatalkori ellenségünkkel kapcsolatos aki többször is szívózott velünk később az első verekedés után? A Brotherhood akkor lesz kijátszva ha a 2 tornyot bevesszük az a játék célja? A challangenél az nem világos,h egyszóval ha nem leszel elég ügyes és nem figyelsz a challangere akkor a játék bizonyos része kimarad számodra? Vagy a spoilerezés emlegetésével még az jutott eszembe hogy a challange teljesítése csak előbb nyit meg küldit mint kéne? -
#611 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Noh, a kiváncsiaknak pár szót. A játék pontosan ott folytatódik ahol 2. abbamaradt. Borgia Towerek elég frusztrálóak. Minden towernek van egy level szintje, a gondom az, hogy nem igazán tudom belőni, mit érdemes bepróbálni. A nehézségét nem az adja alapvetően hogy mennyi enemy örködik bent, nem csak az, hanem hogy a torony kapitánya milyen gyorsan lép le. Az van, ha sokáig pöcsörészel és ölöd a guardokat, akkor a kapitány lelép, ergo, ha őt nem ölöd meg, a tornyot nem tudod felégetni. Ha a csávó lelép akkor csak örségváltáskor (hajnalban) fog újraspawnolni. Szóval az egész nem úgy megy, hogy odamész kaszabolsz, majd happy end.
Maga a játék eddig nem adott túl sok újdonságot. Határozottan többnek érzed AC2-nél, csomó aproság van benne, mégse találtam egy komolyabb feature-t sem. Talán annyi, hogy minden küldetéshez tartozik egy 'challenge', pl. csináld meg a küldetést hp vesztés nélkül, vagy első labirintust 8 perc alatt. Ha a challenge-t is megcsinálod, akkor elvileg új memoriákat tudsz megnyitni (új küldi). Ezekkel 'full synchronized' küldetésekkel az a baj, hogy amikor felveszed a küldetést, ugye le van írva a küldetés célja, plusz, hogy mit kell teljesítened hogy 100% sync legyen. A gond az, hogy sok esetben, a 100% sync leírás, elspoilerezi a küldetés hátralevő részét. Ami szerintem nagyon retard megoldás. Egyenlőre ennyi, eddig kb. 4 órát nyomtam. -
syberia2 #610 Hugica hogy megnőtt:))(12:50) -
15 perc játékmenet -
#608 Talan mert warezban kijott akkor mar 2 napja amikor felrakta a gyerek ? :) -
#607 Nem fogok :D csak gondoltam valakit érdekel maga a játék is -
#606 Jaj bele ne halj ám abba az 1 hétbe... -
#605 Ha valakit érdekel a Brotherhood is... Valaki már játszik vele -
#604 azért jó ezt tudni így hogy már megvan 3 éve -
#603 Azt is feltörték már igaz ott is vannak kompromisszumok de már van arra is warez! -
#602 kivéve a ps3-at -
#601 Mindent feltörnek ezek. -
#600 Ezzel a kijelentéssel vigyázz.Mert a legtöbb embernél ebbe beletartoznak a különböző szűrők is amik zabaálják a vramot. -
#599 Ennyire azért nem kell fényezni a pc-t.Mellesleg nem ismered a max grafika fogalmát abban biztos vagyok ha ezt állítod: "2 éve megvan a VGA-m, és minden játék megy maxon..."
Jó a box én is hamarosan beruházok majd egyre de csakis w.rez miatt feltéve ha feltörik ezt az új védelmet! -
#598 A 2 sztoriját viszi tovább, új helyszínen, de ugyanazzal a főszereplővel. Plussz multi... Szóval inkább 2,5. -
#597 ez most a 3. resz ? vagy updateolt 2. ? -
#596 Jó, örülök... :D -
#595 egyébként meg aki most vált át magyar xboxlive-ra, az kap ajándékba 1600 MS pontot -
#594 Öh, ugyanannyi gomb van a konzolos, és a PC-s verzióban :D -
ricsa008 #593 mé ne ha már a pc szop szopjon a box is
ez kellene minden játéknál -
#592 nekem márcsak 1 hetet kell várnom és mivel előrendelési akcióban kértem, így két bónusz pálya is dukál hozzá.
Amúgy meg én jobban szeretem a kontrollert. Sokkal könnyebb 2-3 gombbal irányítani. -
janihunk #591 Nem pohén tényleg nem lehet vele játszani. Még vagy 2-3 hétig :D -
ricsa008 #590 háháháááááááááááá -
#589 Vmi új védelem miatt nem lehet vele játszani :) -
#588 Milyen éves VGA upgrade?:) 2 éve megvan a VGA-m, a gép többi része 3 éve, és minden játék megy maxon... És utálom a kontrollert. -
ricsa008 #587 ez van -
#586 faszért nem vesztek 1x xboxot az éves vga upgrade helyett -
ricsa008 #585 ott rohad el mi ugyis csak jövőre játszhatunk vele nem? -
#584 boxra már kinnt van. -
#583 xbox=konzol, gondolom PC emulátorra gondolsz az meg ha jól tudom nincs rendes. de hát itt a március gyorsan még kicsit csúsztatnak rajta hogy mindenki happy legyen :D -
syberia2 #582 mármint konzolról xboxra