7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • syberia2
    Én Pösti vagyok, úgyhogy a Gameshow-n voltam:PP:)
  • Atkamon
    Oh, én is Győri vagyok, én is csak ezért nem megyek... :D
  • Hoz_Hun
    Mennék, de győri vagyok. Annyira nem vagyok megszálott hogy BP-re, pláne Szegedre utazzak. Majd pénteken megünneplem... :)
  • CroftManor
    nem jöttök? Aki tud, jöjjön már!!
  • Hoz_Hun
    Nekem is pénteken jön (codex edition). Mondjuk engem csak a single player része érdekel.
  • CroftManor
    elkéne menni!
    Pénteken végre hozzá a futár!!! xD
  • Adam4ntium
  • zzeN
    PS3-as Codex Edition unboxing:
  • Sound
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azzal, hogy nem csinálod meg a küldetések 'challenge' részét nem hiszem, hogy bármi lényeges elem ki fog majd maradni a játékból. Ez csak egy plusz motiváció arra, hogyha 'challenge'-el csinálod meg a küldetést, akkor extra küldetéseket kapsz majd. Kb. olyan mint a toll gyűjtögetés, nem fontos, de ha mégis csinálod, kapsz extrákat.
  • Palinko
    Sajna eléggé elfelejtettem a 2. rész történetét, báris Borgia nem ugrik így be. Az első rész kiamaradt ezért még hátrányban vagyok és lehet hülyeséget fogok írkálni.
    2. rész ugye a vatikáni résszel és a nagy megvilágosodással ért véget, végülis fő ellenségünknek már vége kicsit mást kaptunk az almától mint gondoltuk. Borgia azzal a fiatalkori ellenségünkkel kapcsolatos aki többször is szívózott velünk később az első verekedés után? A Brotherhood akkor lesz kijátszva ha a 2 tornyot bevesszük az a játék célja? A challangenél az nem világos,h egyszóval ha nem leszel elég ügyes és nem figyelsz a challangere akkor a játék bizonyos része kimarad számodra? Vagy a spoilerezés emlegetésével még az jutott eszembe hogy a challange teljesítése csak előbb nyit meg küldit mint kéne?
  • Sound
    Noh, a kiváncsiaknak pár szót. A játék pontosan ott folytatódik ahol 2. abbamaradt. Borgia Towerek elég frusztrálóak. Minden towernek van egy level szintje, a gondom az, hogy nem igazán tudom belőni, mit érdemes bepróbálni. A nehézségét nem az adja alapvetően hogy mennyi enemy örködik bent, nem csak az, hanem hogy a torony kapitánya milyen gyorsan lép le. Az van, ha sokáig pöcsörészel és ölöd a guardokat, akkor a kapitány lelép, ergo, ha őt nem ölöd meg, a tornyot nem tudod felégetni. Ha a csávó lelép akkor csak örségváltáskor (hajnalban) fog újraspawnolni. Szóval az egész nem úgy megy, hogy odamész kaszabolsz, majd happy end.
    Maga a játék eddig nem adott túl sok újdonságot. Határozottan többnek érzed AC2-nél, csomó aproság van benne, mégse találtam egy komolyabb feature-t sem. Talán annyi, hogy minden küldetéshez tartozik egy 'challenge', pl. csináld meg a küldetést hp vesztés nélkül, vagy első labirintust 8 perc alatt. Ha a challenge-t is megcsinálod, akkor elvileg új memoriákat tudsz megnyitni (új küldi). Ezekkel 'full synchronized' küldetésekkel az a baj, hogy amikor felveszed a küldetést, ugye le van írva a küldetés célja, plusz, hogy mit kell teljesítened hogy 100% sync legyen. A gond az, hogy sok esetben, a 100% sync leírás, elspoilerezi a küldetés hátralevő részét. Ami szerintem nagyon retard megoldás. Egyenlőre ennyi, eddig kb. 4 órát nyomtam.
  • syberia2
    Hugica hogy megnőtt:))(12:50)
  • Prince23

15 perc játékmenet
  • AnarchoiD
    Talan mert warezban kijott akkor mar 2 napja amikor felrakta a gyerek ? :)
  • CroftManor
    Nem fogok :D csak gondoltam valakit érdekel maga a játék is
  • Atkamon
    Jaj bele ne halj ám abba az 1 hétbe...
  • CroftManor
    Ha valakit érdekel a Brotherhood is... Valaki már játszik vele
  • Piszkos  Fred
    azért jó ezt tudni így hogy már megvan 3 éve
  • grebber
    Azt is feltörték már igaz ott is vannak kompromisszumok de már van arra is warez!
  • Piszkos  Fred
    kivéve a ps3-at
  • Prince23
    Mindent feltörnek ezek.
  • The Protector
    Ezzel a kijelentéssel vigyázz.Mert a legtöbb embernél ebbe beletartoznak a különböző szűrők is amik zabaálják a vramot.
  • grebber
    Ennyire azért nem kell fényezni a pc-t.Mellesleg nem ismered a max grafika fogalmát abban biztos vagyok ha ezt állítod: "2 éve megvan a VGA-m, és minden játék megy maxon..."

Jó a box én is hamarosan beruházok majd egyre de csakis w.rez miatt feltéve ha feltörik ezt az új védelmet!
  • Atkamon
    A 2 sztoriját viszi tovább, új helyszínen, de ugyanazzal a főszereplővel. Plussz multi... Szóval inkább 2,5.
  • AnarchoiD
    ez most a 3. resz ? vagy updateolt 2. ?
  • Atkamon
    Jó, örülök... :D
  • CroftManor
    egyébként meg aki most vált át magyar xboxlive-ra, az kap ajándékba 1600 MS pontot
  • Atkamon
    Öh, ugyanannyi gomb van a konzolos, és a PC-s verzióban :D
  • ricsa008
    mé ne ha már a pc szop szopjon a box is
    ez kellene minden játéknál
  • CroftManor
    nekem márcsak 1 hetet kell várnom és mivel előrendelési akcióban kértem, így két bónusz pálya is dukál hozzá.
    Amúgy meg én jobban szeretem a kontrollert. Sokkal könnyebb 2-3 gombbal irányítani.
  • janihunk
    Nem pohén tényleg nem lehet vele játszani. Még vagy 2-3 hétig :D
  • ricsa008
    háháháááááááááááá
  • Seth
    Vmi új védelem miatt nem lehet vele játszani :)
  • Atkamon
    Milyen éves VGA upgrade?:) 2 éve megvan a VGA-m, a gép többi része 3 éve, és minden játék megy maxon... És utálom a kontrollert.
  • ricsa008
    ez van
  • lolSL
    faszért nem vesztek 1x xboxot az éves vga upgrade helyett
  • ricsa008
    ott rohad el mi ugyis csak jövőre játszhatunk vele nem?
  • The Protector
    boxra már kinnt van.
  • Palinko
    xbox=konzol, gondolom PC emulátorra gondolsz az meg ha jól tudom nincs rendes. de hát itt a március gyorsan még kicsit csúsztatnak rajta hogy mindenki happy legyen :D
  • syberia2
    mármint konzolról xboxra