10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Hoz_Hun
    Lehet mutatja, csak a Romuluszos sírhelyek elvették a kedvem. Az a 8 perc az nagyon húzós. Már tudom, hogy csak háromnak feltétele a 8 perc (100%-hoz), abból megvan már kettő. Úgy hogy ma valószínüleg nekilátok. Meg levadászom a Subject 16 kódjait és megfejtem őket (már ami elérhető területen van).

A shop quest-ek semmi különös: bizonyos anyagokból kell neki valamennyi és akkor odadnak érte egy cuccot (kapitány kardja, vagy plusz nyilvesszőtartó, meg ilyenek). A probléma annyi, hogy ezek a anyagok elég ritkák és némelyiket nehéz beszerezni, főleg ha több is kell belőle. Van amit már megszereztem van amihez már csak egy anyag kell. Ládákból, tolvajoktól, futároktól és assassin megbizatásokból (itt látjuk mint jutalmat, úgy hogy ha kell egy anyag érdemes elküldeni érte assassinokat - csillagos questek) lehet őket összeszedni.