7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#541 Hát nekem nem tetszik az a Páncél amit Eziora rakhatunk. Sztem túlságosan sci-fi-s. Vagy nem tom hogy mondjam -
#540 AC Codex Edition Unboxing -
#539 Húúú de megütnélek -
#538 na egye fene, kibírom azt a 3 napot -
syberia2 #537 nem, nem, én is értem, de sokkal jobban tetszene ha legalább azt megengednék, hogy mi magunknak lefordítsuk a feliratfájlokat -
#536 jaaaaa
Engem mondjuk nem zavar én igy is értem :P -
syberia2 #535 mármint magyar felirattal -
#534 Ezzel direkt engem akarsz idegesíteni?
Lehet hogy a 16 az amerikai megjelenés és a 19 az európai -
#533 a trailer végén nov 16. Most akkor 16 vagy 19 a megjelenés? -
#532 Már a 2-ben is volt felirat^^ -
syberia2 #531 jó trailer
írjunk nekik levelet hogy FELIRATTAL jelenjen meg nálunk:(( -
#530 ELKÉSZÜLT
És ennek örömére kaptunk egy új trailert is -
#529 Most vhogy a kezembe került az AC2 doboza. Kedvem támadt még egyszer végigvinni. Vagy amilyen messze van még a megjelenés akár 2-szer is :S (igen tudom hogy konzolra korábban de én PC-n játszom ^^) -
#528 Get real and improve. ;) -
#527 Még mindig szarkazmus ;) -
#526 nekem. és igen a live miatt. egy csomó jó cuccot le tudok szedni. -
#525 Szarkazmus. Ott a szmájli :D -
#524 Ööh, annak, aki Live-ozni akar. -
#523 Manapság már kinek nincs kicsippeltetve :P -
#522 De ha neki nincs kicsippelve a konzolja, akkor mi a faszé tőcsé le? :D
ezt is figyelembe kell venni, nem minden xbox tudja futtati a tört verziókat. nem olyan mint a pc, h bármit letölthetsz a virágboltból. -
#521 Nekem sem volt soha semmi gondom a DRM-el. -
#520 Nem értem mit sír mindenki a DRM miatt nálam talán egyszer volt vele gond még az elején aztán rendesen ment. És ja kell várni hónapokat de legalább ingyen megkapjuk ^^ -
syberia2 #519 Nembaj, nem kell warezolni, csak azt akarjuk mondani, hogy nem csak a törvényes verzsön jelenik meg hamarabb, hanem a warez is, szóval akár letölteni is hamarabb tudnád, mint PCsek -
syberia2 #518 megkérhetlek ezt normálisan írd le? -
#517 Én nem warezolok. -
ratgab #516 Te is warezolhatsz! Konzol címek hamarabb vannak warezra, mint pc-re!
Nem sajnálom én annyira a konzolosokat, ők mindent hamarabb kapnak meg:
lásd.: Ass Creed 2, Gta 4, Red Dead Redemption, Fable 2, FAble 3, Ass Creed Brotherhood, Darksiders.
Lehet, hogy pc-sek már kibővítve kapnak meg játékokat, de várnak is érte hónapokat! És ennek ellenére, hogy jól megvárakoztatják az embert még kapunk jó kis baromi szigorú DRM-et, állandó internet szükségességet, összeomló szervereket. Nem fenékig tejfel a pc-s gamer élete... -
#515 getriölendimprúv ;) -
syberia2 #514 hogy fizetődne ki, ha egyszer egy hatossal több minden xBox játék mint a Pc? -
#513 de a végén milyen már hogy a pali tartja jobb kezében a kardot de végül csak ad egy pacsit Ezionak :D -
#512 a legegyszerűbb lenne rászánni azt a fél videokártyányi pénzt egy xboxra, kifizetődik az még az évek alatt. -
syberia2 #511 Ízon gondolkoztam, hogy a szemét Ubisoft nemcsak hogy berakja az állandó netes PC-s játékot, nem csak hogy nem kapunk bétát, de még fél évet késik is, nem lenne egyszerűbb az XboX verzót átkonvertálni PCre valami hekkernek:D -
syberia2 #510 ez a tuctuc rap zene alatta:DD
király lesz -
#509 penge xD -
#508 zseniális sztori trailer! -
#507 szertnek egy kis kussal hozzajatulni en is:
koszonom xD -
#506 hát én már mondtam egy semmit most ti jöttök -
#505 ne mondjon senki semmit, nah -
#504 Viszont ha Ő is fizet érte (én tutira) akkor meg te ne mondj semmit -
#503 PC-re majd amugyis egy csomóan lewarezolják. Én meg majd fizetek érte. ugyhogy inkább tényleg nem mondj semmit. -
syberia2 #502 Hűha, két ötperces Dlc, ami fél év alatt készült el, inkább lemondok róla:D