7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Hoz_Hun
    Ó, az nekem is nagyon hiányzott. Leonárdonál vásárolhatod meg (hja ő sem levegőböl él, szóval meg kell fizetni a mestert, de megéri, meg amúgy sem drága). Egy kesztyű. Azután könyebben meg is kapaszkodik a karakter.
  • tomvader60
    Aki végigtolta, írjon már egy rövid értékelést a játékról:).
  • CroftManor
    a lényeg az h 2x kell megnyomni az A gombot, aztán Bvel megkapaszkodni, ha elérte. persze miután meglesz a kesztyű... :)
  • robotnyk
    ok, csak most jászom először boxon, és azt hittem csak béna vagyok :P
  • CroftManor
    majom ugrás a neve. Lejjebb írták h Leonardónál megvásárolható egy kesztyű formájában :)
  • robotnyk
    az a fajta ugrás érdekel, ami a 2ben új volt, de most egyelőre nem találom. kérdés az, hogy valami unlockolható skill lesz-e? arra gondolok mikor egy peremen kapaszkodsz, ugrasz felfelé és elkapja a feljebb lévőt, amit simán nem tudna... nem tudom pontosan mi volt a neve, és nehéz körbeírni, de talán sikerül kibogozni :)
    talán te is erre utalsz majomugrás néven.
  • Reg5
    Microsoft és Fable 3. Lehet, hogy nem félév, de hasonló.
  • CroftManor
    egyébként az nagyon menő h messziről beletudsz dobni valakibe szinte bármilyen fegyvert
  • CroftManor
    úgy haltak meg hogy én elkezdtem felmászni az egyik borgia toronyra, mondom addig lerendezik a katonákat. de sajna kifogtak két lándzsást és azokkal nem tudtak mit kezdeni, lemészárolták őket
  • Hoz_Hun
    Egy fontos kérdés aki végigvitte: lehet a vége után folytatni a játékot, mint a ACII-ben?
  • Hoz_Hun
    Nem sokkal a beírásom után lettek is assassinjaim. Jó sok, főként nőket toboroztam, de van két faszi is. Innentől nagyon élvezetes a játék.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Találkoztam Leonardóval is és nála meg lehet venni a "majom-ugrást". Megvettem nála mindent egyből amit csak lehetett. Az assassinjaid hogy haltak meg? Én mindig olyan küldetésre osztom, be őket, hogy 100% sikerüljön (jó, előfordult hogy kockáztattam 96% vállatam). Ha nagyon húzos a küldetés küdök rá több assassint egyszerre, akkor összeadja szintjüket és úgy számolja ki.
  • xXtamasXx
    igen, elég köcsögség de lassan ott tartunk, h jó ha kiadnak valamit pcre mégha késve is...
  • Atkamon
    Hát igfen, régebben még más cégek is csinálták (Mass Effect első része) de most már csak a Ubi csinálja, ők viszont folyamatosan...
  • tommygear
    am ha belegondoltok legaljasabb cég a pc-sekkel mostanság az ubisoft...
    senki nem csinált még ilyet, hogy bejelenti minden platformra egyszerre utána meg ja bocs pc-re + fél év
  • Hoz_Hun
    Örülök hogy hosszú. De már assassinokat akarok irányítani... :/
  • CroftManor
    ott tegnap tartottam, tehát akkor már nincs sok Leonárdóig
  • xXtamasXx
    én a helyedben inkább örülnék neki, hogy hosszú és nem pár óra alatt végigvihető
  • Hoz_Hun
    Most ott tartok, hogy...
    ...épp kiszabadítottam Caterinát a börtönből. De még se Leonárdó se assassinjam nincsenek. Mikor jön? Még sok van addig?
  • CroftManor
    viszont az gáz hogy meghalhat az assassinod. Jó végülis reális, ha túl erőben van az ellenség. Már kettő meghalt, de megbosszultam őket
  • elitehun
    Örüljetek neki. Ez azt jelenti hogy elég hosszú game. Kivéve ha a következő küldetésnél kaptok vagy 50 új cuccot és még 10 assassinst
  • Hoz_Hun
    Nálam is ugyan ez. Már több mint 10 órám benne van és nekem még csak assassinom sincs. 5-6 életerő (válpán és egy csizma... ennyit tudam venni eddig).
  • CroftManor
    vajon nem is lesz a játék végére?
    nekem az a fura egyébként, hogy már elég sokat haladtam benne, már van kb 6 assassinom is, viszont az életerőm elég kicsi. kb 6-7 kis kockából áll csak. másnál is?
  • Hoz_Hun
    Nekem már csak 3 torony van hátra. Korábbiakhoz egyikhez sem kellet a "majom ugrás" (a videóban láthatóhoz sem, azon már túl vagyok). Bár elismerem van amelyikre csak trükkösen lehet felmászni. Marhára hiányzik a "majom ugrás" nekem is.
  • Hoz_Hun
    Visszaszívom. Hirtelen megnyiltak elég nagy területek. Már csak a pálya egynegyede van le Lockolva nekem (szélső 3 torny körzete van hátra). Mostanra minden boltot megvettem és annyi lovém van hogy az ötvenezres épületeket renoválom. Eddig minden 100% szinkronizálva. Viszont még mindig nincs egy darab emberem se!!!! Nagyon akarnám már a kis Brotherhoodomat építgetni... mikor lesz rá lehetőségem??
  • Hoz_Hun
    Nem lesz fölös multikódja senkinek, mert csak egy kód van, az aktíválja az összeset. A két extra pályát a két multis karaktert és a plusz vértet; mindet egy kóddal adja be a játék.
  • CroftManor
    mindegyikre?
  • Sound
    Hogy is fogalmazzam meg neked... hm... én már hétfő óta játszom :)
  • zzeN
    Nem kell oda a majom ugrás, már az elején fel tudtam mászni gond nélkül.
  • CroftManor
    az a probléma, hogy pl renoválni tudj egy bankot vagy egy kovács műhelyet, fel kell robbantanod a megadott tornyot. és egy darabig fel tud mászni a toronyra de kell hozzá az a "majom" ugrás ami a kettőben volt. Ami még nem elérhető...
    borgia tower gameplay
  • Totti5
    "A szabadság eddig viszont csorbát szenvedett (hozzáteszem eddig). Ha nem a fősztorit csinálom lépten nyomon fehér falba ütközöm. Szinte semit nem tudok megvennei, mert mindig egy (még) elérhetettlen torny alatt áll."

Előző kettőben is le voltak lockolva a városrészek, ebbe megy ugye egy hatlmas város van ami nyilván a story előrehaladával lesz csak teljesen elérhető.
  • Piszkos  Fred
    nekem lehet hogy lesz egy fölös multis kódom, de ez még elválik :D
  • CroftManor
    és a két bónusz pálya amit adtak? az milyen?
  • Sound
    Most fejeztem be a játékot, 20 óra és 4 perc :D Ebben a fő szál van benne, a 6 darab labirintus, és tényleg 2 vagy 3 side quest.
  • CroftManor
    ha neked nem kell a két multis szereplő, gondolom van hozzá kód, én szívesen megvenném tőled ha még nem használtad fel :)
  • Hoz_Hun
    Igen, ahogy Elithun mondja. Sajna az csak egy skin nem igazi páncél. Ott van ahol a köpenyeket váltogathatod. Pont mint Altair ruhája az ACII-ben. Épen ezért én nem is hordom. Én inkább a két kodex editionhoz járó extra helyszinre vagyok kiváncsi.
  • elitehun
    Ha csak egy skin és nem páncél akkor játék közben Pause és az inventory-ban asszem
  • Solid Snake
    "Persze ő a varódobozának akarta "
  • zzeN
    Te aktiváltad az armort? Én igen, de hol kell felvenni? Nem találom:S
  • syberia2
    Arra kérek minden konzolost hogy egyenlőre ne nagyon spoilerezzen
    kb március idusáig:DD
    Ave Caesar
  • Hoz_Hun
    Tegnap megjött nekem is. A kodex kiadás nagyon megérte!! Csodaszép kivitel, vissza adta hitemet a különleges kiadásokban (a Batman különleges kiadás hatalmas csalódás volt). Talán a kodex könyv tetszik a legjobban. Úgye jól láttam hogy ebben benne van az összes kodex amit az ACII-ben meg lehet szerezni (30 darab)? Maga doboz is marha szép - a feleségem rögtön el akarta kunyerbálni, mert nagyon megtetszett neki. Persze ő a varódobozának akarta :/.
    A játék nagyon jó, pont mint az ACII. A harc az sokkal színeseb lett és mintha egy kicsit könnyebb is. Az eleje nagyon moziszerű, nekem úgy tűnt a grafika is szebb lett. A szabadság eddig viszont csorbát szenvedett (hozzáteszem eddig). Ha nem a fősztorit csinálom lépten nyomon fehér falba ütközöm. Szinte semit nem tudok megvennei, mert mindig egy (még) elérhetettlen torny alatt áll.
    Remélem hamarossan lesznek embereim mert azt nagyon várom. Már órák óta tolom és még semmi. Remélem nem csak a végén lesz, vagy nem tudom, de akkor jó hosszú a játék. Most ott tartok hogy a Colosseumban elkaptam a Bolognai futárt és utánna lemásztam Néró kincses kamrájába ahol azok a Romulus hívők vannak (teljes szinkronhoz 8 perc alatt kell végigmenni).
    A muli része nem érdekel, bár kaptam két multis szereplőt is a kodex kiadáshoz.
    Jól láttam hogy most 40 ubisoft pontért lehet venni az ACII-höz női Harlequint. Akkor Leonárdósan: há-háá, van már 30 ubi pontom, még 10 és lehúzom. :)