7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    ott választhatsz hogy te akarsz lenni a vadász csapatban, vagy inkább az "elbújó" csapatban. Múltkor tettem is be videót róla
  • CroftManor
    mikor leszel boxon? akkor játszhatnánk talán private match-ba is
  • elitehun
    Épp ezért jó hogy ott téged is vadászhatnak. Vagy csak nem birod a nyomást? :P
    Am mit kell csinálni manhunt-ban?
  • TDC Geronimo
  • CroftManor
    az szar. mert ott téged is vadászhatnak közbe. Én a manhuntot szeretem.
  • robotnyk
    tudom, wantedet próbáltam
  • CroftManor
    több mód is van belőle.
  • Hoz_Hun
    Sose találod ki....HozHun... :)
  • robotnyk
    ma próbáltam a multit (miután az off black ops továbbra is felidegel a kontroller miatt), és bejön nagyon, jól megcsinálták, egyelőre úgy érzem.
  • CroftManor
    hehe, nem az a nevem ott. ShownCroftManor :) Neked?
  • Hoz_Hun
    Ha minden igaz, ma aktiválok egy kis Goldot. Szóval este kipróbálom. Már unlockoltam a Hellequint. Hehehehe.
    Nem tudom, hogy talállak meg, de ha látok egy CroftManort csatlakozom.
  • Hoz_Hun
    Hát én nem tapasztaltam ilyesmit. Vagy talán ha egyszer. De nem, nem jellemző.
  • TDC Geronimo
    Amikor sprintelek szinte mindig beakad a kép kicsit. AC2be nem volt ez.
  • CroftManor
    Hát nem tudom, én ahogy lejjebb megírtam, nekem nem jött át annyira a hangulat. A kettőben azt éreztem hogy igen, Velencében vagyok, de itt valahogy nem érzem azt, hogy Rómában lovagolnék...
    Tegnap nekem is volt frame rate drop egy kicsi, főleg harcoknál
  • Snexi
    ps3on nálam is előfordult párszor
  • robotnyk
    nyugtassatok meg, hogy nem csak nálam van néha frame rate drop
  • Hoz_Hun
    Multi playert nem említetted. Az is jófajta újjítás (mégha én nem is játszom). :)
  • Totti5
    Letoltam:

Ez nem folytatás, nyilván nem is merték számozni, se nem AC: 2,5, hanem AC:2 kántinyú, minden azzal járó sutasággal és kimagasló dologal.

Tetszett:
    - atom hangulatos az egész még mindig, az egyetlen sandbox játék ( meg az MC:LA ) amit végigjátszottam ebben a grenerációban már harmadjára
    - még mindig tökéletes irányítás és mászkálás az épületeken
    - még mindig lenyűgöző az az aprólékosság, odafigyelés ahogy egy várost életre keltettek a fejlesztők az épületekkel és a benne élő emberekkel, az ember úgy érzi mint ha a leg eldugottabb sarokokat is kiemelet odafigyeléssel és munkával alkottták volna meg...
    - minden nevezetesség maximálisam visszaadja a hangulatot, a Kolosszeum, vagy a Vatikán vagy a Bazilikák, Templomok mind mind festői szépségűek és habár Róma nem volt olyan látványos mint pl Velence mégis elég változatosra sikeredett és kiválóan átjönnek az egyes városrészek hangulatai és a látványa + óriási az egész
    - törénetvezetés hangulatos volt és érdekes
    - kimondottan tetszett hogy a feladatok nagy részében nem kellett harcolni, hanem lopakodni és úgy bejutni és likvidálni 1-1 ember, vagyí csak valamit megszerezni hogy nem vehetnek észre mert akkor bukta, így volt kihívás nem csak hentelésről szólt ( ami alog volt benne mondjuk az 1hez képest, de a kettőbe is több volt ) + ha fullosra akarta az ember megoldni akkor ahol lehetett őlni ott sem volt muszáj a legtöbb esetben és meg lehetett oldalni lopakodással és furfangal
    + habár maga a történet nem volt olyan jó Rómában a végén a jelennel visszahozták egálra a kettőhöz képest a dolgokat

Ami nem tetszett:
    - sííírva könyörög a játék egy cover rendszerért... nem 1-2 esetben azon buktam a dolgot mert csak úgy tudtam kinézni a fal mögül hogy véletlen kiléptem onnan + a gugolás hiánya nagyon bosszantó
    - idiótán nézett ki hogy a nagy husáng a derekára volt felvarrva... miért nem a hátán hordja?
    - most már nagyon unalmas az 1 gombos harc, hisz semmi kihívás nincs benne az ég világon
    - nem volt olyan sok mellékküldi, bár amik voltak az ütősek és jól felépítettek
    - a befejezés megint ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy dölnének bel a kardjukba szint volt... :)
    - ennél is ugyan az érződik minta POPnál, hogy az utolsó utáni puskaport lőtték el , bár a POP minden szempontból ( egyesekben jóóval ) gyengébb ennél, de hiába ezen generáció szülötte az AC, nagyon ráfér már egy kis megreformálás és továbblépés gondolok itt a cover rendszer behozatala, real time harc ( nem egy gomb nyomogatása és animáció nézése ) pl harci képességek ( specializálódás kardokra, husángokra, puskára stb stb... ), valami kezdetleges, de ötletes xp rendszerrel is akár stb...

Lényegében ami újnak momdható volt benne az az hogy Assasinsokat kellett felkérn azokat "menedzselni" és ha kellett a segítségünkre voltak. No ez xp rendszerben ment, mert ha elküldtem őket küldetésre akkor kaptak azért xpt és fejléődött a fegyver vagy az armor, attól függ mit fejlesztettem nekik, no de azon kívül nem volt sok értelme hogy időt vett "el" a hátékból mert kockázat nélkül maxra lehetett őket fejleszteni nem túl hosszú idő alatt, no és onnantól kezdve olyan hatalom volt a kezemeben... nekem meg sem kellett mozdulni, csak hívtam őket és mindenkit lemészároltak egy szempillantás alatt... annyi jó dolog volt benne hogy ezekkel észrevétlenül lehetett bejutni helyekre mert ők öltek nekem csak nézni kellett és ha eltakarították a katonákat az útból akkor mehettem tovább észrevétlenül.

Még mindig nagyon erős 9/10 és végtelenül profi munka.
  • TDC Geronimo
    Szintén. Bármennyire is tetszik ez a rész, a kettő valahogy jobb volt. Multi viszont egyre addiktívebb számomra :D
  • Totti5
    Volt olyan is hogy mezei katona ruhába virítottam a bejátszás elején 1-2 mpig:D de hogy mire fel...
  • robotnyk
    cutscenekben van gond néha ezzel a ruházat témával :p
    épp tegnap találtam meg a coppert az egyik tailornál, nekem az tetszik most nagyon :>
  • Hoz_Hun
    Video nem tudom hol van hozzá.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Semmi különös. Ők Romulus követői. 6 db sirkamrájuk van mindegyikben van egy kulcs a végén. A 6 kulcsal lehet kinyitni Brutus kamráját, ahol benn van a vértje és a tőre (igen, az amivel leszúrta Cézárt annak idején). A csata amit láthattál az a szorinak is része mikor az első sírkamrát megtalálja Ezio. Az első sirkamra még a történet része. A Maradék 5 csak szorgalmi feledat.
  • Hoz_Hun
    Amúgy a fő über páncélnak szánt Brutus Armor (és tőr) amit a tulajdon képen Romulus sírokban szedsz össze, borzasztó csúnya. Ha memóriát újrajátszok automatikusan átvált rá... blooáááh. Majd megnézem, ha Drachen Armor felveszem fölé, akkor a memoriákban az látom-e (remélem). Az legalább kinéz valahogy.

Fegyverként és Altair kardját és Maria tőrét hurcolom magammal.
  • Hoz_Hun
    Majd ha angliában játszódik lesz benn sok eső. :D
  • Totti5
    No megvan Romulus cuccai. Jók voltak a "dungeonok", az utolsó meg főleg, végre volt eső!, amúgy miért nincs benne???
  • CroftManor
    Amugy, én amennyire vártam a brotherhoodot, sajnos azt kell mondjam nekem az AC 2 a nyerő. Valahogy most nem érzem azt a hangulatot, amit a kettőnél éreztem. Nem érzem azt a késztetést, hogy újra elkezdjem. A kettőt háromszor vittem végig 100%-ra
  • robotnyk
    még el van zárva a terület a toronyhoz.
  • CroftManor
    hát akkor nyílik meg, ha kinyírod a toronyőrt/felrobbantod a tornyot. Vagy most ezt nem egészen értem.
  • robotnyk
    thx.
    a legalsó terület a jobb alsó, utolsó borgia towerrel mikor nyílik meg?
  • CroftManor
    spoilerben megírtam hol van a maradék három :)
  • robotnyk
    akkor majd még körülnézek, de össze nem töröm magam értük :p
  • CroftManor
    úgy emléxem nem.
  • robotnyk
    ad valami bónuszt, azon kívül, hogy az elsőért 20 GS jár?
  • CroftManor
    én mind az 5-öt megtaláltam. Nemcsak a tetőn van.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mario kardja pl egy fa alatt van. Be kell nézni a templomba is illetve az egyik félreeső teraszon is van egy...
  • robotnyk
    van 5 is, nagyon aprók, de eagle visionben csillog, én 2t találtam tetőkön.
  • TDC Geronimo
    2012ben desmondal hol lehet megtalálni az artifactot? Van egy ilyen achievement is.
  • syberia2
    Valaki azt a vidit amiben a farkasöltözékes csávók támadnak ránk lnkelje, és spoilerben írja meg hogy mi a lényege:))
    köszi
  • blackfire001
    Ja, a CE tartalmazze ezt a ruhát is? :o
    Nagyon fasza...
    DLC kódom van, majd lehet PC-re megveszem a játékot (CE), ha jól fog futni. :)
  • Hoz_Hun
    Helmschmied Drachen Armor
  • Atkamon
    Hát a Codex Edition...