7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #821 Lesznek shop questek, ahhoz kellenek az itemek, másra nem jók (el lehet adni őket persze). De csak az után add el őket, hogy a shop questeket teljesítetted, vagy ha azok nem érdelenek. Ha eladsz egy ritka tárgyat késöbb a hajadat fogod tépni, mikor 1000-re sem találsz egyet sehol. -
Hoz_Hun #820 Ha aktiváltál egy ruhát (ami nem armor), akkor ki kell "kapcsolni", hogy viszevegye azt amit tulajdonképpen viselsz. -
Hoz_Hun #819 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem is levett, ezért nem használhattam az almát. Ott csak futni lehet, ha 100% akar az ember. Van egy trükk, amit alkalmaztam. Ha a közeledbe ér azaz őr amelyik gyorsabb nálad, vagy elédáll több őr; szimplán nyomj egy "A"-t (futás közbe persze). Akkor ugye ugrik egyet a főhős, de lényeg az hogy az üldöző megtorpan egy pillanatra, akik meg előtted vanna - többnyire - elvétik a csapást. Nekem csak így sikerült kifutnom a Vatikánból, anélkül, hogy egyszer is eltaláltak volna. -
#818 tudom, megvan, ezért nem tudtam melyikre gondol. -
#817 uplay pontokért megveheted Altair Armorját is -
#816 inventory, outfits, ott lehet cserélgetni. ha viszont az alap fehérre gondolsz, azt tailornál lehet "visszafestetni" -
#815 harcba hívhatod be őket,és akkor pár másodperc után megjelennek,iután végeztek eltűnnek -
#814 Amúgy ha már vannak assassin társaink akkor ők sétálhatnak velünk az utcán ugye? vagy csak akkor jelennek meg ha harc van?
-
#813 Szerintetek melyik a legjobb ruha?
Az item-eket meg eladni jobb, vagy gyűjtögetni éri meg inkább? -
#812 szerintem egyedül a római romoknál rondább a játék -
#811 http://forums.cgsociety.org/showthread.php?s=&threadid=936621&utm_medium=plugblock&utm_source=cgtalk -
#810 Ami fura a Fable 3 után hogy a boltok nem zárnak a be éjszakára. Abba tök feeling volt hogy lement a nap a "rikkancs" elordította hogy a boltoknak záróra és mindenki nyuguvóra tért, ebbe kár hogy ilyen nincs. -
#809 A játék elejeén felvettem Ezio utcai szerelését azóta azt használtam, de lassan ideje bedurvulnis zóval visszavenném az alap Assasins öltözéket, de nem találom... itemek közt nincs, Altairé, a hideoutban meg nem találtam meg. Merre lelem?? meg ahogy látom vannak még öltözetek, ezeket hol sikerül összszedni? -
#808 Igen, sokkal élőbb hangulata lett az egész városnak, és a karakterek is sokkal szebbek. -
#807 jah néztem la noir-t, az jo lesz majd, de az asszem többéves mumia már ha a fejlesztési időt nézem, már évekkel ezelőtt mintha halottam volna a játék cimét hogy elkezdték fejleszteni, remélem jó story lesz kb mint a Still Live vagy mi. (ez pc-s játék). -
#806 Ugyan az a motor. AC2ben a karakterek nem voltak a toppon. Itt a többség elég szép, majdnem GTA4/RDR szint, már az animációk is, persze azokat nehéz űberelni, és minden bizonnyal csak az LA:NOIR fogja ami újabb etalon lesz. -
#805 érdekes mert szerintem az ac2-nél is már eléggé kihasználták a gépest.
fenetudja -
#804 jah az durva. -
#803 Karakterek láthatóan szebbek, a város kb ugyan olyan gyönyörű. -
#802 Szeirntem szebb... pedig én csak videókat láttam... De az arcok tuti szebbek. -
#801 szebb a játék az ac2 höz képest is? -
#800 Ma vettem meg, és hát nem kellett csalódnom. A grafika, a játékmenet, minden sokkal de sokkal kifinomultabb lett. A multiplayer meg iszonyat hangulatos, nem tudom, próbáltátok-e már:D -
#799 nyilván veszített ő is,ezért mondta
valaki leírná tömören a végét hogy miről szólt(mi derült ki az utolsó fél órában)?mint már múltkor is írtam,sok ismeretlen szó volt számomra a végén -
#798 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és azt h csináltad h nem vesztettél életerőt? Én ha nyomtam neki hogy egy nagyobb hatósugárban öljön, akkor levett életet, ha kicsit nyomtam, nem vett le, senki nem is halt meg. -
Hoz_Hun #797 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy jó poén volt az almával a kézbe úgy rohangálni a legvégén, hogy a 100%-hoz nem veszíthettem életerőt (harcolni meg nem lehetett az alma miatt, ami használatkor szintén levesz az életerőből). -
Hoz_Hun #796 Na tegnap én is befejeztem a játék sztori részét...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég tré vége lett :/. Sajnos még az Ezios résznél is úgy éreztem, hogy összecsapták. A modernkori rész eddig se tetszet, az ottani ugra-bugra unalmasan hosszú volt. Utálom az ilyen semilyen befejezéseket. Megcsináltam a "The Truth"... több kérdést vet fel mint amit megválaszol. Homályos célozgatásokkal van tele.
Na mindegy, az (Ezios) játék része fantasztikus. Annak ellenére hogy az eddig teljes szinkronizációk mind 100%-ra teljesítettem (sztori, 6 Romulus sír, az egyik bonus map, 4/5 Cristina Memori, meg pár egyébb küldetés) még csak 71% körül vagyok Totálba. Van még hova élvezkedni :). A Shop questekből már csak egy van hátra. Ja tipp.: a 3. fejezet 3. eseményét ismételgesd (végig kell vinni, hogy elmentse a fölszedett cuccokat). Ez az amikor a prosti csajnak a hajón elvágják a torkát a tolvajok. Azoka tolvajok csomó cuccot szórnak el. -
#795 december 14dikén új játékmód és map multihoz, ingyen.
forrás -
#794 Egy kis vadászat pontosabban azok elől való menekülés :) -
#793 hát ha már 75-80%ot ír, akkor tuti h sikeresek a küldetés. Bár én mindig úgy csinálom, hogy 90 és 100% közötti az esély :D -
#792 Ezek az Assasin segítők mókásak:) Nem láttam át és az összeset elküldtem küldetésre aztán eltelt már 20 perc és semmi... aztán nézem hogy 5 csillagos volt, meg is haltak. Amúgy ennek mennyi az esélye? random nyomja be a sikert vagy sikertelenséget, persze néze hogy milyen erősek, vagy ha a szintjükhöz képest választok küldetést akkor biztosan megcsinálják? -
#791 Nekem is a harmadikban a hangulata tetszik, az első elég átlagos szerintem... -
Hoz_Hun #790 Én eredetileg az egyet szántam ide, mert az a kép (eredetije) nagyon jó. Bannerként sajna már nem sikerült olyan jól mint számítottam rá (talán a szöveg lett túl nagy). A harmadik alapképe is nagyon jó, annak leginkább a hangulata fogott meg, így végül is nem bánom. -
#789 Jah elmegy...
Az elsővel nem tom mi a gond nekem sokkal jobban bejön, mert ott azért mégiscsak Ezio van a csapatával és ott lehet is látni hogy Ezio van :P -
#788 mondjuk inkább azt, h jó lesz ez is... -
#787 Nekem ez nagyonnagyon tetszik -
Hoz_Hun #786 Ha gondoljátok, mondjátok, meg mit változtassak az első banneren (kisseb felirat, stb) modosítom és ha az sokaknak tetszik, cseréljük. -
ratgab #785 Tévedtem 2011 február 18 a megjelenési dátum pc-re! -
#784 Sztem az első a legjobb -
#783 Teszt 88% -
#782 egy kis multiplayer tőlem :)