7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#661 én is tettem föl... -
Adam4ntium #660 Facebookon olvastam, hogy napról napra töltik fel a GAMESTOP-osok a képeket a tegnap esti partyról. -
#659 multi -
#658 Hehe, én láttam képeket pár hónapja, hogy hova költöztek be, linkeltem is ide, de nem nagyon reagáltak rá xD -
#657 oksa. csak órák kérdése xD -
#656 szerinted van itt valaki akit érdekelne a gameplay videód? ááá...szerintem senkit..szóval elég ha pm-ben küldöd a yt linket ;) -
ratgab #655 Kínozzatok még, gyerünk csak rajta, ide azt a spanyol(vagy olasz ) csizmát a lábamra...
Kár, hogy nincs a smilek között a "mérhetetlenül, kibírhatatlanul, baromira irigy" smiley!
Amúgy jó játékot srácok! -
ratgab #654 Költői kérdés volt ugyan,de azért köszi a választ! -
#653 A sztori az valami iszonyatosan ki van dolgozva, nem gondoltam volna hogy ac2-őt lehet überelni. -
#652 Jövőre:D -
ratgab #651 Mikor lesz már pc-s verzió -
#650 hát igen :)
Nah belekezdtem, hát eddig nagyon jóóó, jobb mint a kettő. Sosem találnátok ki hova költöztek be Desmondék xD
majd később teszek fel videót ha érdekel valakit. -
#649 ejj de büszke valaki a plakival -
#648 Ja, mostmár jó:) -
#647 vagyis most már elvileg meg tudod nézni -
#646 ment pü -
#645 Nem lehet megnézni a képeidet, ha nem ismerlek :) -
#644 Nah tettem fel pár képet a tegnap esti Launch partyról -
#643 Mindenhol mást írnak, ez szintén ugyanígy volt a 2-vel is:) -
#642 szégyen
cdgalaxis meg 576 valami okból kifolyólag február 11-et ír csak ezért kérdeztem -
#641 2011 első negyedév... Ugyanaz a helyzet, mint a 2-vel... majd január környékén lesz hivatalos dátum, kb március eleje megint. -
#640 van vmi hibatalos info pc megjelenésről? -
#639 Akár spoileres is lehet amit írok(gameplay only), de már úgyis megjelent a játék.
Ha meghal akkor végleg vége. Újra játszani, csak memóriákat(küldetéseket tudsz), de ilyenkor ezek nem befolyásolják hogy hol tartasz jelenleg a játékban. Kb. 7 óra gameplay után aktiválótik ez az assassin guild funkció, én 10 óránál járok (öreg boxom picit haldoklik már, és nem nyüstölöm :D). Személy szerint eddig csak a guildem bővítettem, küldetésekre küldtem őket, használni nem használom a teamet. Picit ilyen I Win Button.
-
#638 nem mert a launch partyn átvehető annak, aki előrendelte :P -
Hoz_Hun #637 És ha a kedvenc emberem makkan meg, itt van lehetőség visszatölteni vagy automatikusan ment és ha meghalt, buktuk végleg? -
#636 http://www.wired.com/gamelife/2010/11/assassins-creed-brotherhood-review/
amúgy ez egy okés review, olyan szempontból, hogy őszinte. -
#635 ofc -
Hoz_Hun #634 Ak már játszott vele; az embereink meghalhatnak a játékban? -
Hoz_Hun #633 Akkor mégsem pénteken hozza neked a futár? -
Hoz_Hun #632 Na ez jó hír... kár hogy már megigértem a fiamnak hogy elviszem a manó-kereséses bulijára (ami szintén 17 órakkor lesz). :(... -
#631 én ma este veszem át a launch partyn. -
#630 Igen, van. -
#629 van rá esély,hogy már holnap kapok az 576-ban ps3-as verziót? -
#628 én a béke téren laktam, ahol a villamos jár. -
#627 Váci út mellett? :D -
#626 jó látni, hogy vannak itt rajtam kívül győriek... Lesz győrben is launch party holnap ! Nemrég fedeztem fel, hogy nyílt nálunk egy dvd galaxis és ott lesz a buli(virágpiacnál).Hirdetés dvd galaxis -
#625 lol. Nekem 3 éves és minden megy maxon. Aki nem hiszi eljön aztán megnézi. Az hülyeség, hogy nem bírja egy VGA 2-3 évig. Én ennyi időnként veszek cserélem, igaz akkor a legjobbra :D -
#624 már laktam egy pár helyen az 1 év alatt :D többek között ott is :) -
syberia2 #623 Véletlenül nem 13 ker? -
#622 én is pesti :P pontosabban felköltöztem 1 éve.