7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#861 AuditorE caPE
Unlocked by completing the
Rome rebuilding metagame to
100% (see page 106 for details),
this cape demonstrates that the
city has replaced an old tyranny with
a new master. Originally handcrafted
by Maria Auditore in mourning for
a lost child, this cape makes Ezio
permanently Incognito – a very useful
feature when you wish to explore the
various districts and obtain their many
collectibles without being harassed
by guards. Once you remove the cape,
your Notoriety gauge will return to its
original level.
Borgia caPE
Unlocked by collecting 100€Borgia
Flags (see page 90 for advice
and annotated maps), this cape
disguises Ezio as one of his sworn
enemies – again making him permanently
Incognito.
Codex kiadás alatt mit értesz? -
Hoz_Hun #860 Igen ez tényleg így van. Én feloldottam (minden Virtuális Traningen aranyat szereztem :)).
Ezzel együt nekem nem tetszik úgy hogy nem használom. Nem feltétlenül minden UPlayes (Altaires eredeti ruha, Altair páncélja és Ezio ifju kori ruhája ha jól emlékszem). Járt egy ruha a Codex kiadáshoz, kapsz egy Desmond "Outfit"-et, meg köpenyből kettőt (Auditore meg a Bolognai vagy mi). -
#859 én csak videón láttam -
#858 Raiden Skin
– In homage to the
VR-trained cybernetic ninja from
Metal Gear Solid 4, this is the reward
for receiving at least a Bronze Medal
in every single Virtual Training mission.
Ez tényleg így van? És sikerült már valakinek feloldania? :D
A többi outfitet úgy tudom csak UPLAY-en keresztül lehet feloldani.
A legjobb ruha meg sztem az, ami az elején van -> a szabó ruha terén nem sokat ér. :/ -
Hoz_Hun #857 Viszont emlékszem hogy a térkép alján van egy rész ahova Ezio önmagában nem tud átmenni mert van egy leszakdt híd. Ejtőernyővel sem tud átvitorlázni és átugrani se tud. Viszont ló képes átugrani, szóval oda csak lóval lehet átmnenni. Mit szenvedtem mire rájöttem... -
#856 körbenéztem én is, de ott nem nagyon van alagút, a thief épületből sem megy semmi alagút -
Hoz_Hun #855 Van egy kettő ami alagutrendszerben van benn jól elrejtve. Mondjuk a Thief épület közelében pont nem emlékszem hogy lett vona ilyen gondom. -
#854 én most azon vakarom a fejem, hogy a thief főépület közelében mutat a térkép egy chestet, de sehogy sem tudok rájönni hogy hol van -.- -
#853 nvm. megtaláltam -.- -
#852 Nekem lenne. Biztos én vagyok a nub, de van egy romulus barlang a térkép észak-keleti részében, ahova az istenért se tudok bejutni :D 3 fa gerenda van keresztbe felül, alul víz és a lejárat ott van a kettő között egy kis beugrónál. Próbáltam beejtőernyőzni, de az se ment. Biztos valami hót egyszerű a megoldás. Na mindegy addig csinálom azt az egyet ezen kívül, ami még hátra van :D -
Hoz_Hun #851 Semmi különös, csak tesz valami hozzáfűzni valót az adott eseményhez (amit épp te követtél el korábban). -
Hoz_Hun #850 EZ nem ide tartozik!! -
#849 -
#848 Milyen elmés megjegyzésekre gondolsz? :) -
#847 nekem is van Manhunt gameplayem :) -
#846 Multit megnéztem, de ebben sem mozgat meg különösebben. -
Hoz_Hun #845 Megmondom őszintén, gondolkodok 3 hónap "Gold"-on. De csak az Assassin Creed miatt. Igen tetszik a mutija és szívesen kipróbálnám. (Max a Red Dead Redemptiont-ba néznék még bele.)
Mindegy a Hellequint mindenkép begyűktöm az UPlayről, amint legközelebb fellépek a LIVE-ra. :)
Manhunt Hellequin Gameplay -
Hoz_Hun #844 Az is valami. :). Amúgy ha minden fontosabb esemény után meglátogatod, tesz valami elmés megjegyzést. :)
Ja meghát a Leonárdos gépezeteket se felejtsük el. -
#843 Sok mindenre nem jó... nem is használtam és nem is fogom. -
Hoz_Hun #842 De ad új cuccot, a mérgezett tüskét is tőle kapod. -
Hoz_Hun #841 Melyik küldi ez? -
#840 Csalódott vagyo Da Vinci kapcsán. Azt hittem itt is meglesz a karaktere és a szoros barátság, de nem... mint ha itt sem lenne. Az a pár küldetés nagyon jó volt amikor a masinériákat kellett felkutatni, de azon kívül... új cuccokat sem ad, pedig vártam hogy lesznek új gépezetek. -
Hoz_Hun #839 Nem adja be azonnal. Sőt a másodikat elég későn adja be. Templar jel mutatja a helyüket, biztos megismered, mert mást nem jelöl vele. -
#838 Kezdetleges, de jópofa dolog. Mondjuk ezekkel instenek hatalma is az enyém már, na nem mintha lett volna probléma eddig is, viszont már harcolnom sem kell csak nézni az ütközeket ahogy lealázzák az emberim a katonákat. Ennek akkor lenne értelme ha jóval nehezebb lenne a játék és taktikai okokból kelljen őket használni, annak a tudatában hogy el is bukhatnak ha túlerővel szemben küldöm őket vagy olyan helyzetbe ahonnan nincs kiút.
Ami rohadtul zavar most hogy már 3.ra bukom el a 100%ot mert küldiben nem használhattam az ejtőernyőt én meg gondoltam leugrok mert úgy gyorsabb errre több hpt vesztettem mint ami megengedett volt és buktam... ez rohadt idegesítő és nevetséges. -
#837 Ezt a két küldetést ami a lekaparható kártyán volt mikor óhajtja beadni? vagy már megcsináltam, csak annyira nem volt értelme hogy elkerülte a figyelmemet?:) -
#836 Ez nagyon nagy
Szerencsére megfestette azt a kis képet :) -
#835 még nem vittem végig, azután fogok. -
#834 Ez nekem is megvolt ;) -
#833 senki nem multizik? :( -
Hoz_Hun #832 Ha valaki nem tud angolul lefordítom a párbeszédet, mert úgy érdekes:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezio vár a padon, Leonárdó mellé ül.
- Ezio. A pápistáknál teljes a felfordulás. Cesare beteg, a Pápa meghalt. Ez a te műved, igaz?
- Leonardo, esküszöm, nem az én kezem által halt meg.
- A világ napról-napra különösebb. A festményeimre kéne fókuszálnom. Épp egy kis portrén dolgozok, ami egy nőt ábrázol. Egyre jobban tetszik.
- Ne hagyd, hogy a gyönyörű lányok elvonják a figyelmedet a terveim megépítésétől.
Leonárdó átkarolja Eziot
- Egyet se aggódj. A nők nem vonnak el engem semmitől.
Ezio elképedve odébb húzódik
- Várj csak, ezt nem értem.
Leonárdo kényelmetlen mosolyal lassan leveszi róla a kezét... Ezio leírhatatlan képet vág :))) -
Hoz_Hun #831 Jobbat tudok: megmutatom. Kikerestem a youtube-on. :)
Azért írom hogy egy kicsit Spoiler... talán... (igazándiból ez nem spoiler)
Leonardo da Vinci -
#830 Pls ird le spoilerben hogy mi lesz akkor :) -
Hoz_Hun #829 Na mégvalami. Azok akik végigvitték: menjetek el még egyszer találkozni Leonardoval. Apró, de jópofa poén lesz. -
Hoz_Hun #828 Amit én szeretnék egy DLC formájában: Assassin Guild
- Assassinjaimat variálhassam a "slotban". Ne a gép tegye be randomba ki jön majd a segítségemre. Vannak kedvenc embereim, azokat akarom (akarnám) használni,
- Festhessem a ruhájukat. Ezt nem értem miért vették ki miután felesküdtek.
- Minden embernél külön beállíthassam milyen fegyvert használjon.
- Legyen opció, hogy magammal viszek egytől-öt embert. Tehát jönnének velem mint a bérencek. Lehessen visszaküldeni és újra magunkhoz hívni őket (csatán kívül is).
Nálam a guildben az arány: 10 női Assassin és 2 férfi. -
Hoz_Hun #827 Kipörgettem 100%-ra a játékot (tehát Total-ban). Megcsináltam az összes Virtuális Tréninget aranyra, megvan az összes Guild Chalange, a Merchant bunyó, Cristina memories is meg a shop questek is. Meg természetesen az összes, ami beleszámít a 100%-ba; a sztori, Leonardo küldik, Guild Missionok, sírhejek, Templar agens missionok, bonus (templar) pályák az összes zászló, toll és kincsesláda. Persze mindent renováltam is.
A köpenyekhez (cap) nem kell megcsinálni a Facebookos játékot, mert megkapjuk a játékban is.
Ha valakinek kérdése van valamelyik 100% küldivel, kérdezzen nyugodtan, ha tudok segítek. -
Hoz_Hun #826 Nem véletlenül ódszkodtam válaszolni erre a kérdésre korábban is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elég jó angolos vagyok, de nekem sem volt érthető a vége. Tovább megyek; az anyanyelvű angoloknak sem. Tele a fórumuk a "mi történt a végén?" topikkal. Nem számoltam, de legalább 10 különbféle elmélet létezik, de valójában a történet ezen szakaszában még NEM lehet megmondani, hogy tulajdon képen mi is a helyzet. Találgatások vannak. A helyzetet nehezíti, hogy sokan nem fejtették meg a "The Truth", és annak ismerete nélkül gyártanak elméleteket. Bár őszintés az is csak kavar egyet a dolgon.
Sok elmélet van arról, hogy Desmond őse van egy Animusban és Desmond életét ugyan úgy kiolvassák éppen mint Altairét vagy Ezioét. Ez mások szerint marhaság (és én is osztom ezt). Mégpedig azért mert a végén zajló párbeszéd alapján minek tennék vissza az animusba ha már benne van. A másikelmélet, hogy Desmondot magát tarják egy gépben és olvassák ki az emlékeit, lévén, hogy a végén egyértelműen ő mondja hogy "Noo". Ez ugyanúgy marhaság szerintem, mint az előző. Az alapelmélet az hogy Desmond Őse Ádám és neki ("azok akik előttünk voltak" és Subject 16 szerint) Évát kell megtalálni. Az hogy Lusy Templomos vagy sem, áruló vagy sem, megoszlanak a vélemények. Egyesek szerint ezért ölette (szúrta) le Desmondal az "Istennő" (asszem Minerva vagy Juno, már keverem a kettőt), mert nem ő Éva. Mások szerint mert kettősügynök. Az is elképzelhető, hogy ez pusztán egy teszt, mint amit Altairral csinált AlMualim az AC1-ben.
A „The Truth” –ból levont következtetések szerint a föld olyan formában mint ismerjük, már talán nem is létezik. Megtörtént a kataklizma, vagy valami más katasztrófa, ami elkerülésén dolgoztak. Mert hogy Subject 16 (és végül is Minerva is) azt hangoztatja, hogy már úgy is késő. Tehát a baj már megtörtént. Innen gyökereznek a Desmond őse az Animusban elméletek. -
miko1216 #825 Na én is befejeztem a játékot. A játékélményt már többen dicsérték és nekem is nagyon tetszett. A történet viszont nem annyira nagyjából értettem talán ha úgy leszek vele mint az AC2-vel amit négyszer vittem ki akkor talán jobban megértem. A végét kicsit összecsapottnak érzem. Valaki aki jó angolos elmesélné egy spoilerben hogy pontosan mi történt? Mellesleg énis majdnem kivégeztem a Christina küldetéseket már nagyon érdekel hogy mi történt ott valójában :D
Más:
Az assassin társak opció nagyon jó ötlet és elég jól kitolja a játékidőt. Bár hiányoltam őket a történetből mármint sehol sem játszanak szerepet semmilyen videóban és mégcsak meg sem szólalnak a besorozás után... Egy igen picit ezt lineárisabbra csináltam volna. Egyetért esetleg valaki? -
Hoz_Hun #824 Ha valakit érdekel a "Cristina Memories" küldiket akkor adja be ha már totálban elértél egy százalékot (az mindegy hogy a sztoriból, a dungeonokból, guild questekből jött-e össze). Nálam az utolsót 5.-ket 75% totál-nál adta be.
Ha valakinek kell Altair kardja, akkor az az Assassin guild lista teljesítéséért jár. -
Hoz_Hun #823 A virtuális tréninget próbálgatja valaki?
Párat kipörgettem arany medálra, de hát némelyik veszett nehéz. A "Combat" menüből megcsináltam az összeset aranyra. Abból érdekes módon az első a legnehezebb. Megölni 20 őrt anélkül, hogy akárcsak egyszer is eltalálnának, és csak a kézi pengét használhatjuk. Elsőre bejön 3 szimpla őr, utána 10 őr amiből 3 aggille, aztán 15 őr amiből már 3 lándzsás is. Ha az ember alkapja a ritmust akkor jó, de nagyon könnyű elrontani. Végül annyira összejöt, hogy 32 őrt vágtam le egyhuzamban a kézi pengével. hehehe
A többi harci tréning ehhez képest gyerekjáték. -
Hoz_Hun #822 Nagyon jó képek. Ezek, meg ehhez hasonlók vannak benne az Altairos kódex könyvbe, a kodexek után. A kodex könyv önmagában megérte a játék extra kiadását.