10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Hoz_Hun
    Amióta assassin guildem van, nem tudok betelni a játékkal. Folyamatosan menedzselem őket. 9 assassinom (assassin tanoncom) van, 3 már elérte a csúcsot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Marha jó a ceremónia videó, ahogy assassiná avatják fel és meg kell csinálniuk a halálugrást. Hármat assassiná avattak, 3 db 9. szinten van 3 pedig 8. szinten. 3 meg még értelem szerűen hiányzik, mert a tornyok elérhetetlen területen vannak.

Brutálisan jól megcsinálták ezt a játékban és egyértelműen látszik ahogy fejlődnek az embereink. Igen hasznosak.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Abban a küldiben, amikor kísérni kell a manuszt a városban és minden őr megtámadja nekünk meg a teljes 100% szinkronhoz rejtve kell maradnunk (ugyanakkor megvédeni); egyfolytában assassinjaimat használtam. Hát az annyira élvezetes rész volt, hogy rég lelkesedtem ennyire valamiért. Magas szinten az assassinok letaglóztak mindenkit (nekem nem kellet semmit sem csinálni). Lándzsás, brutál fejszés, de még a lovas sem állítja meg őket. Használnak mindent; dobótőrt, füstöt, pisztolyt sőt még lóra is szálnak. Egyszer láttam egy lovascsatát, a lovon ülve kardoztak. A nyílvessző támadás, mikor egyszerre ráküldjük mindet, kegyetlenül hatékony. Kb 2 másodperc 8-9 fős őrség