7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#581 xboxot konzolra? -
syberia2 #580 mennyi idő lenne egy hackernek átkonvertálnia az xboxot konzolra? -
#579 hogy jobb kedved legyen: én már ma láttam kozolra warezt :D -
Geri98 #578 meg-dög-lök !!!!!!! -
#577 Már jóideje lehet tudni, illetve a 2-vel is ugyanígy volt... -
Geri98 #576 tessék ??? márciusban ??? miről maradtam le ? (ne értsd félre biztos igazad van) de ez nem lehet ! ezt most értsem úgy hogy már szenvedtem egy jó ideje és már kezdtem örülni hogy na 19-én kijön pc re és most megtudom hogy álljár már le öcsisajt te csak márciusban jutsz hozzá... -
#575 LAUNCH
-
#574 Kis kötekedők vagytok :D -
#573 pontosan tudom h arról beszélt :) azért írtam h már aki... -
ratgab #572 Úgy-úgy! Írigy is vagyok kicsit bevallom férfiasan: Ti (konzolosok) már tolhatjátok a FAble 3-at, Ass. Creed Brotherhoodot is már lassan, mi meg csak (Pc-sek) márciusban jutunk hozzá. -
ratgab #571 Akkor lehet kiengedem a netre az origi Ass. Creed 2-met! -
#570 Ő most a PC-s verzióról beszélt -
#569 " de várunk is rá 6 hónapot" Hát már aki... :) -
#568 Áh, tuti, hogy nem fogsz... 5 mega minden játékhoz elég... -
#567 Kár hogy nálunk nincs UPC (úgytudom az olcsó is) és 5 megával kell beérnem. Remélem nem laggolok majd :) -
syberia2 #566 -
#565 Hány megás nettel fogtok majd belekezdeni a nagy multi gyilkolásba amúgy? -
#564 AC CE kibontás. -
#563 Engem sem. -
#562 Hát a DRM-mel sztem semmi baj nincs. Engem eddig nem hátráltatott -
ratgab #561 De várunk is rá 6 hónapot.... + kapunk rá jó kis DRM-et (apropó nemrég megvettem Ass. Creed 2-t DRM ide DRM oda... csak beadtam a derekam) -
#560 de sztem ha bemutatnak olyat ami még nem volt, akkor nem lesz újdonság majd ha játszol vele. -
#559 Elég nagy durranás lesz, érdemes lesz nézned akkor a közvetítést, mivel még nem látott videókat is bemutatnak :) -
#558 Óóh, dejó lenne elmenni... Kár, hogy Szegeden van, meg kár, hogy egy ismerősöm sem rajong úgy az AC-ért, mint én... :D -
#557 Sziasztok.
Egy pici reklám a témában. ha nagyon zavar, törölhető.
Assassin’s Creed Brotherhood Launch Party
részletek -
#556 Na ezért lesz kúrvajó játék mert még a multi is beleillik a sztoriba -
#555 itt a negyedik fejlesztői napló is: http://www.youtube.com/watch?v=gKjqG__VQKE -
#554 Nekem se de gondoltam hátha valakinek XD -
#553 Amúgy meg lehet h én előbb fogok tudni vele játszani, mint az AC 2 esetében is... de ha multizni akarok, akkor külön elő kell fizetnem Gold-ra, ami plusz 3 ezer.. és csak 1 hónapig érvényes.
Pcn meg gondolom ingyenes lesz. -
#552 Nekem nem sok mond ez a név, de amint látom Metal Gear Solidból egy tag. :) -
#551 Bocsánat Raiden -
#550 [URL=http://gamekapocs.hu/hir/20865/raiden_is_szerepelni_fog_az_uj_assassin_s_creedben]Raide is "szerepelni" fog a Brotherhood-ban[/URL] -
#549 Hellquin trailer -
#548 Úgy értem, a Brotherhoodban még bőven ki lehet használni Eziot, a háromban jöhetne az a váltogatós dolog, amiről írtam :D -
#547 Szerintem Ezio a Brotherhood után már unalmas lesz. Ideje lesz váltani. Csak nem kéne annyira elsietni a fejlesztést, mint a 2-nél... -
#546 Pff... Ez a harcrendszer igencsak bejön nekem. Sokkal élethűbb, mint az eddigi. -
#545 Ac Brotherhood singleplayer videó. Elég tartalmas, érdemes végignézni. Illetve ez is jóóó Vigyázat spoiler veszély! -
#544 Nekem tökéletesen megfelel Ezio :D
Annak örülnék viszont, ha a harmadik részben nem csak egy assassint irányíthatnánk, hanem a sztori szerint mindig másik ősét nézné meg Desmond, hogy különböző problémáira megoldást találjon :D -
#543 Én továbbra is örülnék egy
15. századbeli japánban játszódó Ninja Ezionak, vagy vmelyik vérrokonának. -
#542 Kooperativ móddal bűvülhet az AC a jövőben Na persze nem a brotherhood de talán majd az ac3