418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #361462 Aki esetleg nem tud mit kezdeni a pénzével, és nem áll tőle távol a jótékonykodás:
FV3805 gyűjtés
A gyűjtés 50 fontról indul az E-Bay-en, a legtöbbet felajánló Type 59-et kap.
-
#361461 hú szép. Tigris 2 is szép lesz. Még totál alap grafikán is :) -
yossarianHUN #361460 Odass, de badass lett a HD IS-8.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.14. 18:35:19 -
yossarianHUN #361459 És ezt is megértük.
-
Nirz #361458 jó de remélem nem úgy kell elképzelni mint egy mmorpg rendszert hogy van fő karakter aztán egy hónap játék után minden maxolva van rajta és betehető minden tankba
Ez is csak a kezdőket segíti még jobban , nem örülnék ha magas szintű legénységemet egyenlővé tennék ezzel a változtattással -
Nirz #361457 Nem véletlen hogy népszerűek a tankok amelyek ignorálják a tanulj meg lőni szlogent, egész egyszerűen alpha+ high pen > bármely más stat
-
davidbog #361456 Úgy mint a World of Warshipsben, hogy nincs külön parancsnok, töltő stb hanem egy ember szimbolizálja az egész legénységet. Mármint a fejleszthetőségnél, mert a csatában megmarad majd mindegyik külön-külön és ki lehet őket lőni.
Gondolom a skillek, perkek átdolgozása is olyan lesz mint a WoWS-ban. Ott pontokér lehet venni őket, Szerintem a parancsnok alapján az crewen lévő xp-t átváltják majd ilyen pontokra és abból lehet majd az új skilleket megvenni.
Az új rendszer azért lesz jó, mert így a legénység fejlesztésénél nem számít majd az, hogy milyen emberek vannak a harckocsiban. Magasabb szinten a két töltőemberrel rendelkező gépek legénységhúzása probléma, ha nincs olyan premium géped, amiben szintén két töltő van. Vagy ha olyan premium géped van, amiben két töltő van, de a húzni kívánt legénységnél csak egy.
A jelenlegi skilled/perkek valóban elég egysíkúak, 4-5 skilles legénységnél alig különböznek szükséges skillek a heavy, medium vagy TD gépeknél, egy-egy skill kivételével ugyanazt rakod mindre. -
yossarianHUN #361455 Következő patch.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Gyuszopapa #361454 Ez a dolog már a VK Bélánál sem érdekelte őket.Igaz annak a tetejét be lehet verni már ha megáll és egy helyben marad illetve az RNG megengedi.ST-I-vel 3-szor vertem tetőn és csak a 3.sebezte,addigra ő már 1500 vert belém megérte ugye. -
#361453 Persze, világos volt már az előbb is. Csak Én messzire elkerülök mindent amiben hókuszpókuszcsillámszivárványvarázslatok vannak, így az mmo-k és mobák közül 10-ből több mint 9 hidegen hagy :) Hallottam hogy vannak "tank" karakterek, de hogy ha ezekkel csinálod a dolgod az "tankolás" (jó hülyén hangzik) már nem jutott át a szűrőmön :)
Mindenesetre köszi a felvilágosítást! -
#361452 Tankolás ahogy a mmo, moba stb. játékokban van a tanker, dps, healer szerepkör, ennek analógiájára használják itt ezt a kifejezést, ééérted! -
#361451 "Szerintem a manőverezés fontosabb mint a tűzerő. Med hordát még mindig kurva körülményesen lehet megfogni...."
itt nem személyes preferinciáról van szó, hanem a 3 lényeges összetevőről ami egy járművet meghatároz, a tűzerő jelenleg a meghatározó, a másik kettő háttérbeszorul, ezen akarnak (sztem nagyon is helyesen) változtatni. -
András77 #361450 Lehet, hogy a teszten elbukik ez a buff, mert egy alját elrejtő JT-n eddig a géppuskafészket lehetett meglőni 170-181 penes ágyúkkal, mást nem. Ha kiszedik, akkor pl pershing, IS, SP meg a többi kisebb átütésű tank nagy gondban lesz ilyen szituációban. Jó, hát persze, tudom, meg lehet kerülni (csak éppen ez általában nem szokott sikerülni a rengeteg camper "sniper" miatt) de inkább az lesz, hogy aranyat ( a szegényebbek meg HE-t) tölt mindenki és beveri a pofáját neki, bár az SP aranyának kell egy kis RNG plusz is, hogy bevigye.
Mi a következő lépés? Buffolják az E3 frontját is, mert még mindig van aki, be tudja lőni a láncnál szemből? A játék egyensúlyt nem értem, mert ha benne vannak a játékban a kis átütésű ágyúk, mint top fegyverek bizonyos tankoknál, akkor legalább az esélyt adnák meg, hogy valamit be tudjanak lőni. A WG féle adjunk nagyobb szerepet a páncélnak logika csak az arany lőszer még fokozottabb használatát hozza elő. Legyen a páncélnak fontos szerepe, de minden tank belőhető legyen több kisebb helyen (alul és felül is) ha valaki ismeri ezeket a pontokat és az RNG megengedi, hogy eltalálja. Valahogy így kéne ennek kinéznie, nem az, hogy használj aranyat vagy rimánkodj az artynak, hogy segítsen. -
bornofakone #361449 huh tényleg :DD
Akkor lehet a többi tanknál is benéztem...na majd újra meglesem őket. Viszont akkor legalább 1 kis buff-ot kapott JT, ami ráfért :D
Akkor szorgalmazom h JT8.8 is jöjjön mihamarabb HD-ba :D Bár baromi nehéz lehet lemodellezni 1 88mm-st...(mer amúgy minden mást már lemodelleztek HD-ba...tipikus wg :D) -
Gyuszopapa #361448 Ezt benézted mert épp hogy kivették a gyenge pontot.Nem jól nézed a dolgokat. -
Lichtmaschin #361447 Hétvégén nagyon szeretett a wg. Kisebb agyvérzést lábon hordtam ki.... Mindenki arannyal lő, csapat mintha nem lenne és csak válogatott trágárságokat tudnék mondani erről a játékról -
bornofakone #361446 Rettentő fontos volt nerfelni a JT páncélzatát :)
Pl. a machinegun port v mi a franc az már jó ideje kivették a gyenge pontok közül (anno a KT-nál is)...most újra berakták, pocakja gyenge volt eddig is...de hogy még jobban gyengítették...így teljesen értelmetlen lesz forgatgatni. A felépítmény meg a mantlet vékonyabb lett...szintúgy. Belehaltak volna ha maradt volna minden ugyanúgy.
DE!!! UFP 2 mm-el vastagabb...húúha :D
Type59 a másik wtf, aminek a tornyát rendesen buffolták...megint értelmetlen húzásnak tartom, ha már 1x nerfelték...maradhatott volna ugyan úgy, be volt járatva és sztem normálisan balanszolva volt. Kupola is szép buffot kapott, bár nem belőhetetlen...de azért 70+ mm-ről 170-re ugrott ha jól emlékszem.
E5 szépen ki lett tárgyalva, tényleg bika lett, lehet belepakolom az emberkéim m103-ból :D
Arl-t sajnálom, az is csak megszívta...pedig nem volt 1 kiemelkedő tank...de persze a frontját muszáj volt nerfelni, az egyetlen jó dolgot az elején, ami azért meg tudott fogni 1-2 dolgot :D
BP-nek nem is vágtam amúgy h ennyire erős a tornya...:D
Utoljára szerkesztette: bornofakone, 2015.09.14. 12:14:47 -
#361445 ennek a tankolásnak már nem bent kéne hogy legyen ??
"most a tűzerő fontosabb a tanknál, mint a manőverezés vagy a páncél"
Hát...nem is tudom. Ha tűzerőnek lehet azt mondani hogy a light tank spammeli az aranyat spott helyett és a top3 dmg-elő közt van, akkor értem miről beszél.
Szerintem a manőverezés fontosabb mint a tűzerő. Med hordát még mindig kurva körülményesen lehet megfogni....
Páncél persze hogy kuka, egyértelmű. Sose lesz komolyabb szerepe amíg van arany lőszer
-
Megamax #361444 Egyszer már probálták ezt a dolgot hogy tankolásért is járjon XP de akkor eszméletlen mennyiségu XP-k jottek ki.
Ha már O-I akkor itt az én korom is vele
http://wotreplays.eu/site/2148115#siegfried_line-megamax-o-i
csak a szokásos jól megy aztánn a végét elrontom -
#361443 Jaa, így már világos. Csak nálam a tankolás alapértelmezése egyenlő az üzemanyag utántöltéssel :) Használok ilyen modot a pattintós küldik miatt, de jó hogy már pont is fog járni azért ha megyek és felfogom a camperek elől a lövést :) -
#361442 Tegnapi egyik meccsem.
Legalább ilyen csatákat kellett volna mennem egész este, hogy nyerni is tudjak. Csupa retardáltal voltam állandóan, ezt is nagy nehezen sikerült megnyerni és itt legalább az rng nem szívatott annyira mint a többiben. Volt olyan csatám, hogy Lakevillen 11-en! mentek a mocsárba. Eredményt ki lehet találni... -
#361441 Arra mondják amikor pl. heavyvel nyomulsz az első sorban és pattintgatod a rád lőtt lövedékeket.
Vannak modok amik jelzik a tankolás értékét, a pattintott lőszereket és lehetséges sebzésüket játék közben.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.14. 11:29:44 -
#361440 A "tankolásért járó xp bónusz" az miaz -
#361439 na még egy kicsi:
a tankolásért járó xp bónuszt hamarosan bevezetik.
a tankszázados meccsek kapcsán nem sok új dolog van, sőt lehet hogy megszüntetik ha nem igénylik a játékosok.
a HAVOK kapcsán megjegyzik, hogy a nagyszámú rombolható tereptárgy a többségében gyenge konfigos játékosoknál gondot okoz, de a munka tovább folyik és keresik a megoldásokat az optimalizációra hogy a gyenge gépeken is működjön.
A rombolást nem csak grafikai effektként , hanem a játékmenetet befolyásoló tényezőként akarják megvalósítani.
a korszerű tankok a koncepcióba egyenlőre nem férnek bele.
megy harc a botok és tiltott modok ellen. Van pár mod ami zavarhatja a többi játékost, dolgoznak a problémán.
pár hd modell páncélváltozás
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.14. 11:16:05 -
#361438 Jah, ott kaptad be az IS-től, a lánckerék sokat takar de nem fedi le. -
Nazarov77 #361437 A hitboxával kezdhetnének valamit, mert nem egyezik a vizuális modellel amúgy.
Az a gyenge kis 40mmes rész nincs rajta a vizuális modellen akárhogy is nézem, és elég kellemetlen gyenge pont, a panther is ezt találta el amitől szétment az ammo rack. -
#361436 néztem is hogy mekkora hidegvérrel várta amíg megen betöltessz -
Nazarov77 #361435 Szegény Panther miatt lelkiismeret furdalásom van amiért kilőttem 2 lövésből a kör legelején. még írta is utána hogy "hogy az a... :( " -
#361434 Ok, boxold le velük -
#361433 Grat!
szeretnék én is egy ilyen leosztást, a löveget kifejlesztem addig valahogy hozzá -
#361432 én is a locastan-t használtam :) jobb volt, de mióta befejezte, kénytelen vagyok beletúrni.
tesztelésre használj egy replay-t, akkor nem élesben vonja el a figyelmed -
Nirz #361431 1 fő lesz az egész legénység? ezt meg hogy értik?
Borzalmas butításnak hangzik
A skill átdolgozás is rosszul hangzik
A tűzerő fontosságához se nyúljanak -
#361430 nahh, itt a maradék:
intenzív munka folyik a client optimalizálásával kacsolatban. Cserélik a régi bigworld-öt a saját fejlesztésűre. A régi bigworld-ből gyakorlatilag semmi sem marad. Azért van erre szükség hogy az új meghajtó bírja az új terepek, növényzet, skybox, épületek, objektumok a mainál összetettebb megjelenítését az új kontentekben.
ez a munka sokáig tart, az eredményekre sokat kell várni.
lecserélni a régi motort hirtelen nem lehet, mivel túl sok meglévő kontent függ a tőle.
a balance kapcsán a fejlesztők beismerik hogy vannak problémák vele, ennek régebben nem tulajdonítottak jelentőséget hogy a top tier egyenlőtlenül kerül be a csapatokba, ezt felülvizsgálják.
a gyakori térképismétlődéset megvizsgálják.
az olasz tankfa alakul, a közeljövőben nem, de később valószínűleg bevezetik.
minden peccsel bekerül pár új spéci jármű (prém, event, stb.)
fejleszthető tankágakat továbbra is bevezetnek, van valamennyi ami rendelkezésre áll ezekből.
hamarosan bekerül a játékba a cseh fa, egyenlőre a medekkel indítanak.
nagy horderejű dolgok már nem kerülnek be a játékba, maradnak a kevésbé lényeges kérdések, mint a többtornyos, löveges megoldás, a kétéltű és a kerekes tankok kérdése.
ezek bevezetése a későbbiekre nézve tervben van, mintegy egy kellemes kiegészítőként.
Legénység koncepcióváltás lesz, 1 fő, hogy probléma nélkül át lehessen ültetni másik tankba.
teljes skill átdolgozás, mivel a jelenlegi perkek alternatíva nélküli fejlesztést adnak.
most a tűzerő fontosabb a tanknál, mint a manőverezés vagy a páncél,
ezzel az összefüggéssel gond van.
Komplex megoldást szeretnének, nem lehet megnövelni a védelmet csak úgy hogy minden máshoz nem nyúlnak.
az új fizika az light, medeknek fejlettebb manőverezési képességet nyújt a kanyarokban, sarkoknál, stb.
a bevezetendő dolgok közül prioritás az új fizika és az új lőszer átütés modell. (hHheeee?!)
a történelmi csatákat szeretnék szabályosan és nívósan megvalósítani, PvE elemek bevonásával, mivel a játékosok nem akarnak alacsony tierű járművekkel részt venni ezekben a csatákban, az egyszerűbb járgányokat bot-ok fogják vezérelni.
a későbbiekben lehet majd lájkolni a jó játékost a csata közben.
a cybersport (ladderen kívül) a kulcsfejlesztési irány a wg-nél.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.14. 09:55:06 -
Nazarov77 #361429 O-I tank ász, brutális kör, 63 híján 4000 sebzés tier 7es csatában :D
replay
-
#361428 Arti ellen a legjobb mód: kiválasztod a küldit őlj x artit. Onnantól kezdve alig lesz (se light, se med tanknál alig kapok artit, pedig kellene 3). -
#361427 Pár új infó:
10tiernér magasabb tankok bevezetése a jövőben nem kizárt.
Ezek a tankok nem kifejleszthetőek, csak 10 marad a fejleszthetőség.
Ezeket aranyért sem lehet majd megvenni, egyébb részletek a megjelenéssel kapcsolatban hamarosan jönnek.
a 12 tier nem jelenti azt hogy ezek modern tankok lesznek.
a haditechnika egy rakás érdekes szerkezetet kitermelt amit nem tudtak effektíven beilleszteni a jelenlegi keretek közé, így találtak rá más módot.
a fejlesztók az ígérik, hogy érdekes játékmódban érdekes feltételek között jelennek meg ezek a tankok, egyenlőre előbb a korábban beígért dolgokat fejezik be. (süketelés megen)
a top járművek maradnak a toppon, rájuk felesleges plussz xp-t tekerni, mivel nem számítják be.
a 2.0 fizika (mellesleg a 3-ik iterációja fut) ez az új irány ami a bevezetésre vár, de e mellett fejlesztés alatt van több nem kevésbé fontos terület. (szokásos rizsa)
Serb saját accountja 53% winrátán áll
Serb (С.Буркатовский) asszondja (kiba nagy troll szöveg jön) hogy szerinte az arty nem idegesítő faktor kell hogy legyen a játékban hanem útált. Azt is bevallja hogy a fejlesztők hibát követtek el hogy lenerfelték az artykat, mivel a wot egy taktikai játék és a nerf előtt az egyik kulcstaktika volt a lightok előretörése az ellenséges artykra, most már nem így van és nagyjából taktika gyanánt csak a bázisbehúzás maradt. Kivenni vagy lecserélni az artykat nagy hiba lenne a játék szempontjából. Az arty (ez a kevésbé mozgékony és sérülékeny "pofonosztó") teszi a játékot taktikai játékká. Az arty nerf okozta a bokorkempet szerinte.
Storm szerint az hogy 2 éve nagyon sok arty volt a játékban, ez az osztály imba volt, A fejlesztők úgy határoztak lenerfelik. Egy kis időre ez megoldotta a problémát, sokkal kevesebb arty lett a meccseken. Mostanság két probléma lett. Az egyik az hogy akik nem játszanak vele feleslegesnek és rossznak ítélik, az artistákat meg egygombos játékosoknak, az artisták ugyanakkor a nagy randomfaktor miatt sipákolnak.
Még konkrét döntés nincs arty ügyben, a fejlesztők kísérleteznek, tesztelnek, stb. aztán ennek fényében változtatnak.
a játékosokat a bevonják a változtatások folyamatába, a fejlesztők az artyt a dmg dealer-ből debuffer szerűvé alakítanák, azaz ne egyszeri nagy sebzést osszon az arty hanem hogy lerontsa a meglőtt tank karakterisztikáját (lehet a crittekkel modulokra meg legénységre mennek rá?)
szóval lecsökkentik az egyszeri alap sebzés mértékét de ugyanakkor lehetőséget adnak a legénység pl. időszakos megsüketítésére ami alatt sokkal könnyebben lesz kiiktatható a tank.
ha 1 arty lenne egy csapatban gond lenne a várakozási idővel.
az arty "segítsége" a csapattagoknak beleszámít a kapott xp-be.
a fejlesztők most azt szeretnék megcsinálni amit a játékosok kértek: nerfelik az arty sebzést és növelik a pontosságát.
ha megváltozik az arty szerepe, akkor szeretnének kiegészítő gameplay elemeket építeni a játékba, battle assistant típusú hogy kiegyensúlyozott feltételekkel vehessenek részt a játékban.
a fejlesztők bevezetnék az arty lámpát, hogy látszon ha befog az arty (döntés alatt hogy mikor égjen, ha befog vagy lövedékkilövéskor)
tervebe van véve hogy a minimap mutassa a kb. helyét a tüzelő artynak
a cél hogy az "idegesítő" artista faktort átalakítsák gameplay segítővé
ezeket a módosításokat a teszteken keresztül a játékosokkal egyeztetve fogadják el.
az új fizikát a tesztek után kielemzik, megnézik mennyire terheli a szerókat, a játékbeli visszajelzéseket is.
a fizika közel kiadásra érett, ha a játékosok jól reagálnak rá hamarosan bevezetik.
van még infó csak fáradt vagyok, később befejezem...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.14. 02:35:51 -
#361426 O-I expből csak hülyét lehet csinálni, az a tank nem kínál több opciót. -
Lokker #361425 medekkel nem akarnak kezdeni valamit? vicces volt nézni ahogy 6db 10-es med (3db táras) 3 perc alatt felmorzsolja a csapatot... -
Angelus1991ster #361424 Tier 5-ös prémiumoknak alapból tierlimitet kéne adni. T-25-öt is csak akkor venném meg. -
AlucardHuN #361423 Nem olyan rossz az, tudni kell vele célozni, de persze egykét t6 ellen jól jön a gold ha sarokba szorulsz. T5-ben egyértelműen mészáros. Bár mostanság csak egyszer mentem vele, de messziről hülyét tudtam csinálni egy O-I exp-ből. Én valszeg a T25-től kapnék agyfaszt, főleg hogy azt berakja t7-be is.