World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

200+100k talán credit, obj260-nál 450k ha megvan másodlagossal. Aranyat nem kapsz sehol, csak prém napokat.
Redshire-t régen és most is szeretem. Régen, ahogy írod talán jobb volt a spottereknek, de most meg mindenkinek jobb. A hegyen nagyon jót lehet lighttal és meddel játszani, a heavy-k meg most azért kicsit jobban el tudnak bújni, de elismerem lehetett volna kicsit még dombosabb az ő részük.

Swamp régen is rossz volt és most még rosszabb. Lighttal, esetleg meddel néha kijön egy-egy jó kör rajta, de az tényleg rossz pálya. Pontosabban délről rossz, északról könnyebb és nyerhetőbb.

Amúgy amikor azt írják minden pálya jól kiegyenlített a két oldal szempontjából azzal nem igazán értek egyet. Több pálya is van, ahol könnyebb az egyik félnek szerintem.

T-55-nél mik a jutalmak az első küldetéseknél?
En leszarok mindent , csak tobb palyat ne b.sszanak mar szet.... Mindenki utalta redshiret , en szerettem. Tdolgoztak , azota ruheltem. Azon a palyan olyat lehetett felderiteni hogy gyaaaahh. Most nagyon jo lett. A hevik mennek a helyukre , az artyk meg mar beszukilve varjak oket. Felvillansz es durr. A dombokon meg kukucskalnak es kapjak a maflast azt sem tudjak kitol. Ez igy jo ? Swampot szerettem most ruhellem. Barmelyik palyahoz hozzanyulnak az csak szarabb lesz szamomra. Na jo kivetel talan a mountan p mert onnan kivwttek s deli oldalrol az arkot igy abban mar nem kell fennakadni mikozben a masik oldalrol szitava lonek. Alakul az csak igy tovabb....
Ezt nem vitatom.
Master91
Ez jogos is, ezért moddolom majdnem szarrá a játékot, mert modok nélkül 10000000% hogy nem játszanék

itt azon indult a hiszti, hogy foxynak nem indult el a játék, mert köcsög wg gg wp, azt kiderült hogy valamelyik mod a szar. hoppá, nem baj, szar a wg mert modolni kell a játékot

nem a user a hülye hogy rossz modott rakott fel és nem indul, hanem a wg....hát lel
Master91
Foxy logika, ne akarj jobban bele mélyedni..... <#fejvakaras>
Azért buzik, mert az olyan hatalmas mérvű dolgokat, mint például egy hitlog, vagy nem hajszárító hatású motorhangok, nem tudnak 5 éve beépíteni a játékba. Az eszméletlen erőforrás- és időigényű jelzéses minimap és célkereszt melletti töltésidőmutató (hűha) mintegy 4 év után tudott WG oldalról is implementálódni. Na sebaj, megértjük mi, hogy nem mernek többéves felkészülés nélkül ilyen nagyszabású projektekbe fogni, de akkor legalább az ezeket egy-két hét alatt (ingyen) összedobó modderek munkáját ne lehetetlenítsék el.
Most épp azért buzi a WG, mert a nem általuk készített mod-ok nem működnek az új patch után? Aha...értem.
Azért van egy különbség az általad hozott példák és a WoT között. Bár én egyikkel sem játszottam igazán(mi az az FTL? 😄).
A WoT egy mmo, nem singlie játék amit csak funból modolnak. Itt ezeknek komoly jelentőségük van. Pl. egy normális minimap, damagepanel vagy célkereszt azért kicsit nagyobb változás minthogy most szürke lovon ülök kék páncélban vagy kék lovon szürke páncélban.
És igen, az az ő balfaszságuk hogy a mai napig nem tudják ezeket a modok kiváltani azzal, hogy egy normális alternatívát kínálnának. Azt a nyamvadt töltésidő számlálót is 3 évig tartott beépíteniük. És akkor még mindig nem tudom hogy pl. mennyit sebeztek belém vagy mennyit dmg osztottam eddig ki a csatában. Pedig ezek nem nagy dolgok. A többi tengernyi modról nem is beszélve.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Akkor írok egyet: Pár napja amx 50-100-al már faxom tudja melyik térképen nézegettem merre indul a birka csapat,mindig ettől teszem függővé hogy én merre indulok el. Erre 20 másodprec eltelte után egy gyökér 700wn8-as amx scout beírja az általános chatbe, hogy riportoljanak engem. Csak így, semmi indoklás. Erre az ellentől 2 magyar barom beírja hogy done. Mikor rákérdeztem mégis miért riportoltak, csak hebegtek össze-vissza, de ettől függetlenül másnap kaptam egy nap bant.
Azért igen meredek azzal jönni hogy+200 millió bevétel után biztos kisebb profitot hoznak le maguknak 😄
Pláne hogy ez szoftvercég, nem vasmű hogy 2x akkora bevételhez 2x annyi kiadást kell elkönyvelni (vasérc, energia, melósok). Az IT nem erről szól 😊

Persze manőverezgetni lehet, pl leírják költségnek ha megint felvásárolnak vkit meg efféle - de azért ne essünk túlzásokba.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.18. 16:46:17

Egy GTA IV-szerű ENB grafikai tunning módra kíváncsi lennék.

angelus1991ster.blogspot.hu

Tesó, azt hogy a WG megcsinálta hogy bárki által egész komolyan moddolható legyen a játék az nehogy már negatív dolog legyen.
A modok opcionálisak és használatuk mindenki előtt nyitva áll. Te döntöd el hogy kell vagy nem.

Persze fel lehet fogni úgy is mint Foxi, hogy szar a játék mert vannak hozzá modok.

Akkor megemlítek olyan játékokat mint Skyrim, Fallout New Vegas, FTL... azok is szénnémoddolhatók és az nem annak a jele hogy szar a játék, hanem annak a jele hogy sok kreatív player van akik érdemesnek tartják a játékot arra hogy energiát nem kímélve tunningoljanak rajta.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.18. 16:41:50

3 egységsugarú probálkozik a TD szakaszos küldetéssel. tier7 és 8 TD-k, a hárman összesen elértek 800 sebzést. Azt hiszem egy ideig el fog nekik tartani, amíg teljesítik a küldetést. <#eplus2>
inv ment

bocs gameltünk

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

foxi tessék
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.18. 16:05:42

Egyvalaki biztos örül neki 😊

Oks akkor jövök ha még van hely.
akkora szerencsém volt a T-55 lt15el, mint a ház, viszonylag hamar beadta prohorovkát ( 2 napon belül <#banplz>) És meg is lett 6019-el 😄 Pedig ritka fos csapatunk volt, de utolsó leheletemig küzdöttem a spotért 😄
minden jó, 3k spot kell LT platoonban

Ru 251, Type 64 van ha azok jók.
inv ment

DasIsFuck
Jesszusom, ez az lt15...

nem elég, hogy kb van egy maroknyi map amin van reális esélyem a 4k spotra, de a csaták tele light tankokkal, hogy még olyankor is felezni kelljen a spotsebzést...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Lunki88
Van egy amx 1375-öm ha megfelel. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GreenhornPanzer néven megtalálsz.
LT platoon valaki?

okosszöszi26
hálistennek nem így történt, mert épp mással volt elfoglalva
kb. annyit vett észre az egészből, hogy egyszer eltaláltam, az volt az ÖTÖDIK!! lövés amit rálőttem
akkor fogta magát és elhúzott
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.02.18. 15:31:01

|Származási hely: Degec|

Kötelező modokról itt még nem hallottam, én sem használtam, ismerőseim sem és nem éreztem magam hátrányban. Mondjuk ez ízlések és pofonok. Viszont ha visszaolvasol, akkor az egész abból indult ki, hogy azért gg-zett, mert egy, a játéktól független dolog miatt nem tudta elindítani a játékot. Ennél érthetőbben már nem tudom leírni, ha nem érted meg, sajnálom.

szerintem lassan ossze lehetne hozni egy egesz sg.hu-s dramatagozatos osztalyt 😊))
Tudja valaki, hogy a WoT generals betatesztjénél menni idő múlva reagálnak vissza, hogy bekerülök-e a zárt bétába vagy sem?
kihagytad a "köszönöm WG, hogy a páncél szart nem ér egy olyan játékban ahol tankokkal kell menni, mert szétcseszted a randomot (is) az ingyen gold ammóval" mondatot 😄
Lunki88
Aztán az IS3 nagy lomhán rádfordítja a tornyát és célzás nélkül belövi a jagdtigered hasát. Az érzés megfizethetetlen. <#vigyor2>
Ha meg már egy érvbe kötsz vele, akkor járjuk már körül a te érvedet is, miszerint a wg-nek semmi köze nincs ahhoz, hogy modokkal nem működik a játékuk. Kezdjük mondjuk ott, hogy egy értelmesebb játékhoz nem kötelező jellegű külön modokat letölteni, ahhoz, hogy egyenlő feltételekkel harcolj az ellenfelek ellen. Remélem azt nem szükséges oldalakon keresztül indokolnom, hogy itt miért is kötelező. Aztán ha már így van a helyzet, akkor a wg egy ici-pici fáradsággal kidobhatna saját modokat, vagy simán beállításként betehetné őket. Hülyeséget se mondok ezzel, mert van már rá példa(térkép nevek, stb.). Ezzel a megoldással a többi modot akár be is tilthatnák szépen. De ott van a másik lehetőség, vegyék ki abszolút a modolási lehetőséget, és akkor a csalók kivételével mindenki egyenlő feltételekkel indulhatna.
Tehát ahogy most állunk: kötelező tartozéka a játéknak 1-2 mod, amik már évek óta ugyanazon az elven épülnek be a játékba, a wg mégse képes egy olyan patch-et kiadni ami ezeket figyelembe veszi.
Tényleg semmi köze nincs ehhez a problémához a wg-nek?
okosszöszi26
hát nem tudom...

vajon örülnöm kéne az olyan fejlesztésnek, ami miatt a JT-vel 4-szer egymás után lepattanóra, meg alá viszi a lövésemet egy IS-3 oldaláról, ami nem is volt tőlem messze?
most lehet mondani, hogy rossz helyre céloztam, de én biz jó helyre céloztam, és mindig ugyanoda csak éppen a jó RNG-nek köszönhetően összevissza lődözött ez a fos

hát akkor köszönöm WG, hogy ekkorát javítottál a játékon

|Származási hely: Degec|

en nem banom h mindig probalnak javitani, es esetleg marad vagy lesz benne uj hiba. ez normalis. mashol sem megy mashogy. a bibi az egesszel az, hogy az ilyen javitasoknal az ember megint kutakodhat a modok utan, mert eg es fold a kulonbseg a moddolt es a vanila jatek kozott.
sajna ez a baj, hogy a játékosok nagy részét hülyére veszi, a peccsek kb. semmi újat nem hoznak, a game évek óta alig fejlődött
de nem is kell nekik megerőltetni magukat mert így is kurva jó bevételük van ameddig a sok kis tomato tömi a WG zsebét 😄
Szerintem inkább az a vicces, hogy itt rengetegen úgy játszanak ezzel a játékkal, hogy naponta fizikai fájdalmat éreznek miatta. Eszem megáll.

Vicces, hogy egyes embereket mennyire hülyére tud venni a wg, és képesek tapsikolni, hogy naponta javítás, havonta új verzió...Javítanak...hogyne, azért lesz minden egyes javítással 10 új hiba, de tapsoljatok csak mert egyet javítottak...Eszem megáll.
Ezt nem vitatom, de itt most nem is ebből indultunk ki. Olyanért rinyál ez az eszes, amihez a wg-nek semmi köze, aztán ultimate érvként bedobja ezt a "úgyis mindent elkúrnak" mondást.

miert, en hol irtam hogy baj?
de szerintem ha ugy jon ki soron kivul valami hogy fix, akkor szerintem megis a wg oldalan lettek elbaszva a dolgok eredetileg.
ennyit a sapkarol.
ugyhogy hadd ne kelljen mar gratulalni, h megint felig szarul jott ki a legutobbi patch. hiszen csak felig szar. lehetne teljesen is.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.18. 14:54:51
Sherman0070
Nem azért szolok ebbe bele de ha a wg betesz valamit az 100% hogy bugos szar lesz.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nem, teljesen újonnan feltelepített játékkal, módok nélkül is eljátssza, csak akkor nem annyira sűrűn
Véleményed szerint az baj, ha észrevesznek egy hibát és idő előtt (nem a rendszeres patchre várva) kijavítják?

Sherman0070
Szóval nem a modok miatt lép ki a játék magából napi 3x?
Jó tudni

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

nem, random nyomkodom a billentyűt és csak összeáll valami értelmes mondat.....
bocs, de nem foglalkozom a magadféle hülyékkel aki más problémájával foglalkozik 😄 és nem is fogom szétírogatni a fórumot emiatt....
ennyit rólad 😄 sok sikert a 8-as prém tankhoz serbnél 😄
azt azert megkerdeznem, hogy ket rendszeres patch kozott ki kell adni egy javitopatchet akkor megis ki baszta el a dolgokat?
joe662
Nekem spec a 9.6-peccsel elkezdett melegedni a VGA,és a proci is,most meg mintha,hűtőházban játszanék,7-8 fokkal hűvösebb mind,pedig nem változott semmi nálam,ugyanaz a szoba,ua hőmérséklet,még a gépet se raktam odébb 1centivel se.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Te olvasod, amiket itt firkálsz?
1, gg wg wp, mert kiír valami frissítési üzenetet
2, hopp, valamelyik MOD a hibás, nem a kliens
3, azanyját, megint nincs rajta sapka

(inkább legyek wg bérenc, mint egy picsogós, sírós, panaszkodós, debil, hazug picsa)

nah mar megint egy rinyamegmondo ember?
mindig elbasznak valamit.....
minden egyes peccsben 😄 most pl. szar a Tiger P modellje is, sok játékosnak esett az FPS, a game magától kilép probléma még mindig fent áll...
és ezeknek semmi köze a módokhoz 😄
de ha ennyire wg bérenc vagy akkor menj el hozzá és szopd le 😄 talán kapsz cserébe egy ingyen 8-as tankot 😄😄