418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilovearty #361382 A franciák sem franciák hanem a bevándorló cigány csürhe -
#361381 Az utolsó előtti, amikor a kistank orraáll, és visszatolat ebben a helyzetben, tisztára olyan, mint a stunt-világban a stoppie :)
-
Userx2 #361380 Oldalt igen. Mohó voltam. -
#361379 Az a szikla mögül kikandikálás nem a legjobb szögben történt, szerintem az oldalad lőtte be ?
Az ágyú persze sérülékenyebb, mert szemből kemény dió lett és a találkozást túlszeretné élni az ellen akkor ellövi az ágyúdat azzal is időt nyer. -
#361378 Cheers.
Konnyu tankkal mar latvanyosabb muveletek vegezhetok: replay -
Userx2 #361377 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ezt ne, az E5-el!!! :-) Van biztonságos elhelyezés skill... Löveg mintha sérülékenyebb lenne. Amúgy ajánlott gép. -
#361376 A lőj ki egy magasabb Tier-t feladat ... activated -
lexlutor #361375 szombat esste eu1 .. fomusorido..
4db t10el tobb a tuloldalon :DD
-
Angelus1991ster #361374 Ez a fizika mikor fog vajon kijönni? Félév múlva lesz egy újabb teszt? AMi készen van már jó ideje. De lusták megcsinálni. -
lexlutor #361373 majd a nem is rosszat ird fel, arra az egy honapra, amig midnen retardalt idiota ezzel szorakozik majd a csatakban. -
#361372 Na, nem is rossz az Arty ha mellélőne és felfordítaná az nem lenne utolsó dolog és akkor jöhetne a csörlő mint a WT-ben.
Az egyik gif-ben átfordul a kis tank és ha jól látom az ágyúcső is besegít a végén ezek szerint most már le van modellezve valósra ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.09.12. 21:58:22 -
#361371 Dinamikus kameramozgást engedélyezni kelli hozzá a menüben ha ilyet szeretnél.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.12. 21:33:29 -
Userx2 #361370 Nem sok wotos vonatkozása van, de nagyon kész van. Inkább ne wotozzon. :-) -
lexlutor #361369 nem tudom sirjak vagy nevessek..
http://thearmoredpatrol.com/2015/09/12/new-physics-in-action/ -
Angelus1991ster #361368 Gondolom Mr. Vodka igen népszerű az oroszoknál. Inkább fűjeznének. -
#361367 Volt egy orosz-litvan munkatarsam (orosz nemzetisegu de litvaniaban elt es nott fel), azt mondta a moszkvai oroszok a legrosszabbak, azokat meg o se tartja civilizalt elolenyeknek.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.09.12. 21:08:24 -
Angelus1991ster #361366 Azoknál a klingon hordáknál még a drága csehszlovákiaiak,franciák és törökök, no meg sziemkáék is jobbak. legröhejesebb amikor bázist foglalnak, mintha számítana. Ennyire elfajzott emberek vannak ott? -
#361365 Letoltottem egy csomo gigat de minek... Ja lehet kezifekeset fordulni, huuu. Gyors tankkal se jott ossze a lelovom a holdat agyukiterites. Ha lelovik a lancod menet kozben az latvanyosabb faralast eredmenyez. Egyelore semmi egyeb extra. Alig lehet tesztelni mert a degeneralt ruszkik TK-znak meg veresen veszik mint egy normal csatat. -
Userx2 #361364 E5 nyitó...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #361363 Legalja mindennek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vicces videót azért összedobott.
-
lexlutor #361362 ..ami ma megy, minden kritikan aluli.. -
#361361 Aztakurva -
Lucifer001 #361360 Beírom World of tanks . Kiválasztom a "life"
És ezt adja be -
Lucifer001 #361359 Srácok ez erős off lesz . De ezmiez ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#361358 Valaki rajtam kívül nyomja a test szervert??
Csak én gondolom úgy hogy ez semmi ez a fizika változás? Kézi fék jó dolog gyorsabb tankoknál de kb. ennyi
Ezzel se találkoztam (nyilván tankfüggő) -
som70 #361357 Hali! Véleményem szerint nem az arty a legnagyobb gond. Szerintem azzal lett elrontva ez az egész, hogy behozták a sok táras szart. -
Angelus1991ster #361356 Valami tank tank elleni küzdelem úgy tudom volt a nyugati frontvonalon. -
Angelus1991ster #361355 Azért 3 km/h-nál többel mennének. Tog II sebesség lenne a max:D -
Karvalykarom #361354 Sziasztok keresek olyan clant aki szívesen felvesznek nem napi 24órában játékost "sok más clannal szemben akiknél követelmény a napi minimum 4óra játékidő" mert ugye az ember dolgozik is nem is keveset +szeretnék ügyesebb játékosoktól tanulni pl: harcitaktika merre mit kell eltalálni
Nevem: csontevo csaták száma 2500- a többit lessétek le ha kérhetem -
#361353 azért egy GW E 100al igen nehézkes a mozgás, míg BChat artyval semmiség -
#361352 AW-ben, ha nem mozog az arty, csak 1 helyből lő, akkor felspotolódik. Fordítsd ezt le a WoT szintjére, és megnyugodsz máris. A pumpa majd akkor megy fel, ha ezt véletlenül pont nem fogják kopizni- -
yossarianHUN #361351 Na igen, ez is egy érdekes kérdés. Mert hogy a passzív scoutolást, és azt a néhány tankot amivel még lehet sunnyogva játszani ez véglegesen kinyírná, az tuti. Másik, hogy magukat az artykat is, mert az egyik felvillantja az ellenség hátul kuporgó szatellites bokorülőit, a többi, meg a csapat meg szétkapják őket egy pillanat alatt. Ezt mondjuk nem sajnálnám -
lexlutor #361350 mondjuk a tobbivel kapcsolatban is felmerult egy-ket lehetseges problema :
"
Illumination shells? OMG illuminati confirmed!
Joking aside,this is a bad idea,Illumination "star" shells were used in night battles only,in WoT there are no night maps,what will WoT Illumination shells be? AP with a camera on them?!?
And what about clan wars,why to use scouts when you can have the arty shoot an Illumination shell on the area of interest?"
"- Illumination shells for artillery
Yeah, makes much sense in (mostly) WW2 game. Wil also be great where one guy from platoon of 3 artys will just constantly be spotting for the other two so you have to camp harder. Great idea."
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.12. 16:52:22 -
lexlutor #361349 na igen! csodat nem kell varni, az biztos. -
yossarianHUN #361348 Egyébként nem vagyok meggyőződve róla, hogy ezzel meg lesznek oldva a problémák. Lehet hogy én vagyok fanatikus, de szerintem az AW-ban is túl erős az arty. Most kisebbet fog ütni de gyakrabban, amivel ugyanott vagyunk, plusz még jön hozzá a crew suppression, ami eddig nem volt. Nem vagyok megnyugodva. -
lexlutor #361347 mivel gyakorlatilag palya es tankmodelezzokon kivul nemigen van a wg-nel, abba a bughalmazba tenyleg nem lehet konnyu evek ota eloszor vmit fejleszteni is, nem cska igergetni, aztan lemondani :) -
yossarianHUN #361346 Azért aranyos, hogy gyakorlatilag egy az egyben lekoppintják az AW rendszerét, mégis van pofájuk hónapok óta olyanokat benyögni, hogy több oldalról vizsgálják a kérdést, meg tucatnyi különböző módszert tesztelnek, és az egész csak 2016-ban fog jönni. Nehéz is lehet átemelni egy működő modellt. -
Kryon #361345 Jót tesz nekik a konkurencia, jöhetett volna hamarabb is az AW. -
lexlutor #361344 pedig az artykkal nincs is semmi problema! -
yossarianHUN #361343 Szerintem hónapok óta.