World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Swamp régen is rossz volt és most még rosszabb. Lighttal, esetleg meddel néha kijön egy-egy jó kör rajta, de az tényleg rossz pálya. Pontosabban délről rossz, északról könnyebb és nyerhetőbb.
Amúgy amikor azt írják minden pálya jól kiegyenlített a két oldal szempontjából azzal nem igazán értek egyet. Több pálya is van, ahol könnyebb az egyik félnek szerintem.
itt azon indult a hiszti, hogy foxynak nem indult el a játék, mert köcsög wg gg wp, azt kiderült hogy valamelyik mod a szar. hoppá, nem baj, szar a wg mert modolni kell a játékot
nem a user a hülye hogy rossz modott rakott fel és nem indul, hanem a wg....hát lel
A WoT egy mmo, nem singlie játék amit csak funból modolnak. Itt ezeknek komoly jelentőségük van. Pl. egy normális minimap, damagepanel vagy célkereszt azért kicsit nagyobb változás minthogy most szürke lovon ülök kék páncélban vagy kék lovon szürke páncélban.
És igen, az az ő balfaszságuk hogy a mai napig nem tudják ezeket a modok kiváltani azzal, hogy egy normális alternatívát kínálnának. Azt a nyamvadt töltésidő számlálót is 3 évig tartott beépíteniük. És akkor még mindig nem tudom hogy pl. mennyit sebeztek belém vagy mennyit dmg osztottam eddig ki a csatában. Pedig ezek nem nagy dolgok. A többi tengernyi modról nem is beszélve.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Pláne hogy ez szoftvercég, nem vasmű hogy 2x akkora bevételhez 2x annyi kiadást kell elkönyvelni (vasérc, energia, melósok). Az IT nem erről szól 😊
Persze manőverezgetni lehet, pl leírják költségnek ha megint felvásárolnak vkit meg efféle - de azért ne essünk túlzásokba.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.18. 16:46:17
angelus1991ster.blogspot.hu
A modok opcionálisak és használatuk mindenki előtt nyitva áll. Te döntöd el hogy kell vagy nem.
Persze fel lehet fogni úgy is mint Foxi, hogy szar a játék mert vannak hozzá modok.
Akkor megemlítek olyan játékokat mint Skyrim, Fallout New Vegas, FTL... azok is szénnémoddolhatók és az nem annak a jele hogy szar a játék, hanem annak a jele hogy sok kreatív player van akik érdemesnek tartják a játékot arra hogy energiát nem kímélve tunningoljanak rajta.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.18. 16:41:50
bocs gameltünk
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
nem elég, hogy kb van egy maroknyi map amin van reális esélyem a 4k spotra, de a csaták tele light tankokkal, hogy még olyankor is felezni kelljen a spotsebzést...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kb. annyit vett észre az egészből, hogy egyszer eltaláltam, az volt az ÖTÖDIK!! lövés amit rálőttem
akkor fogta magát és elhúzott
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.02.18. 15:31:01
|Származási hely: Degec|
Tehát ahogy most állunk: kötelező tartozéka a játéknak 1-2 mod, amik már évek óta ugyanazon az elven épülnek be a játékba, a wg mégse képes egy olyan patch-et kiadni ami ezeket figyelembe veszi.
Tényleg semmi köze nincs ehhez a problémához a wg-nek?
vajon örülnöm kéne az olyan fejlesztésnek, ami miatt a JT-vel 4-szer egymás után lepattanóra, meg alá viszi a lövésemet egy IS-3 oldaláról, ami nem is volt tőlem messze?
most lehet mondani, hogy rossz helyre céloztam, de én biz jó helyre céloztam, és mindig ugyanoda csak éppen a jó RNG-nek köszönhetően összevissza lődözött ez a fos
hát akkor köszönöm WG, hogy ekkorát javítottál a játékon
|Származási hely: Degec|
de nem is kell nekik megerőltetni magukat mert így is kurva jó bevételük van ameddig a sok kis tomato tömi a WG zsebét 😄
de szerintem ha ugy jon ki soron kivul valami hogy fix, akkor szerintem megis a wg oldalan lettek elbaszva a dolgok eredetileg.
ennyit a sapkarol.
ugyhogy hadd ne kelljen mar gratulalni, h megint felig szarul jott ki a legutobbi patch. hiszen csak felig szar. lehetne teljesen is.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.18. 14:54:51
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Jó tudni
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
bocs, de nem foglalkozom a magadféle hülyékkel aki más problémájával foglalkozik 😄 és nem is fogom szétírogatni a fórumot emiatt....
ennyit rólad 😄 sok sikert a 8-as prém tankhoz serbnél 😄
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
1, gg wg wp, mert kiír valami frissítési üzenetet
2, hopp, valamelyik MOD a hibás, nem a kliens
3, azanyját, megint nincs rajta sapka
(inkább legyek wg bérenc, mint egy picsogós, sírós, panaszkodós, debil, hazug picsa)
minden egyes peccsben 😄 most pl. szar a Tiger P modellje is, sok játékosnak esett az FPS, a game magától kilép probléma még mindig fent áll...
és ezeknek semmi köze a módokhoz 😄
de ha ennyire wg bérenc vagy akkor menj el hozzá és szopd le 😄 talán kapsz cserébe egy ingyen 8-as tankot 😄😄