418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#361582 bazdki, izombol kitöltöttem :DDD na mindegy, ingyen információ wg-nek -
TiborTamas #361581 Nem akarok senkit elszomorítani, de a második bekezdés szerint csak amcsi szerveren lévő accountra küldik a goldot: "Survey rewards are only offered for NA accounts for WoT PC, WoWP, WoWS, and WoT Blitz." -
#361580 "Ami meg a WG-t illeti nincs semmi lehetoséguk megnézni hogy a játékos milyen Modokat hazsnáll márcsak azért is mert személyi jogokat sértenének ha belenéznének a játékos tudta nélkul a gépbe. Gondolom én. "
Végig olvastad már a szerződést amit minden patchben első belépésnél elfogadsz? :D
Nem tudom mi van benne, nem a gépet kell ahhoz kotorászni hogy miket futtatsz, hanem hogy mi fut mondjuk res_mods mappából (buta tipp, nincs kedvem végig gondolni)
lényeg az hogy valszeg meg oldható lenne a wg részéről
de ők nem olyan srácok -
Toweliee #361579 ACCOUNT ACCOUNT ACCOUNT -
#361578 Nem mondják azért tutira, ezek ilyen népszerűbb arcok, nagy hallgatósággal meg vlmiféle renoméval, páran személyesen ismerik Stormot, vagy más megmondóembert a wg-ből, az egyik 2 napja volt Minszkben valami gittegyletes röfögésen, a másik is arról dumált hogy a múltkor Stormmal mit ötleteltek össze az arty rebalance kapcsán vlmi kv mellett, stb. nem tudom hogy mi hasznuk származna abból ha nagyon fals dumákat tolnának, valahogy belepiszkálnak sztem azért az is6 ba, annyi mindent mondott így is a wg dolgokról kategorikusan, amit később magasról leszart, hogy én nem csodálkoznék annyira ezen se. -
yossarianHUN #361577 Ez szinte biztos hogy hoax, ne hidd el. Annak idején megmondták, hogy prémtől tierlimitet el nem vesznek, max. kiveszik a shopból. Ha meg mégis megtennék, biztos hogy csak gold refund-al mernék meglépni, különben kitörne a néplázadás, és ezt az AW-val a sarok mögött nem merik vállalni. -
Megamax #361576 Hát aki meg akarja rizikóni hogy elveszik az ACCOUNT ja az csak használja. Kiprobáltam , csináltam egy teljesen uj ACCOUNT ot és felraktam egy másik gépre a WOT ot és mobilnetrol bejelentkeztem mentem egy két csatát de már nem tudok bejelentkezni az ACCOUNT ra azt íjra nem jó a jelszó . Nem nem bannolta ki a WG hanem simánn ellopták az ACCOUNT ot . Szerintem ezek a nem fizetos csalások tuti tele vannak trojai és még kitudja milyen más kártevovel. Szerintem nem éri meg. Ami meg a WG-t illeti nincs semmi lehetoséguk megnézni hogy a játékos milyen Modokat hazsnáll márcsak azért is mert személyi jogokat sértenének ha belenéznének a játékos tudta nélkul a gépbe. Gondolom én. -
#361575 Jah ahogy nézem mostanság több orosz streamer témázik újabban az is-6 ról, állítólag meg fog szűnni a tierlimites besorolása. Cserébe a 217 es átütésű lőszere megy alaplőszernek, a kumulatívnak meg adnak kb 250 es átütést goldlőszerként. Szóval így sem lesznek túl jó kilátásai tier 10 ben ezzel együtt gigantikus mennyiségű szitoközönt vízionálnak ennek kapcsán a wg felé
ugyanezektől hallani azt, hogy a KV5-öt valószínüleg megbütykölik kicsit a HD közben. Az artykról ugyanaz van, hogy lenyomják a sebzést cserébe felhúzzák valszeg a splasht és crittelni fognak, a crittek lezúzzák a legénységet és a modulokat (amikből lehet hogy többféle lesz) időlegesen bizonyos százalékra amiből visszagyógyulnak (megjavítják). Ezekért ugyanúgy fog járni az exp az artistáknak. -
#361574 Találtam pár friss dev választ a játékosok kérdéseire (sok f@szságot kihagytam, de azért került bele bőven):
A T95E2 akciós tank tierbesorolásával kezdenek-e valamit? (mivel annyira szar hogy a saját tierjében is szív top tankként nemhogy tier 10 ben)
Válasz: tierbesorolás nem lesz átnézik a statisztikát és valószínű buffolják.
Prémium light 7-8 tier tervbe van véve?
Válasz:nem.
Korábban volt arról szó hogy a 6-ik érzék perk a rádióshoz kerül alapként, mikor lesz meg?
Válasz: nem 2015-ben fog megtörténni.
Mikor lesz patton 48 buff?
Válasz: tervben van, időt nem tudnak mondani.
Lesz lengyel tankfa?
Válasz: tervben van ebben az évben az össz eus tankfa (?), lengyel tankok is lesznek, de nem teljes tankágban, mivel nincs top tieres tankjuk.
Úgytűnik a wg nem képes a tiltott modhasználók ellen fellépni, ezek szerint bárki bátran használhat ilyet?
Válasz: képesek vagyunk és teszünk is ellene, rendszeresen bannoljuk a szabálysértőket és csítereket.
Steamen lesz esetleg a wot?
Válasz:egyenlőre nincs tervben.
A következő szem. küldetéssorozatban nem megoldható hogy tankágaktól függetlenül is teljesíteni lehessen? Külön poén lehetne ha a játékos egyedül találná meg hozzá a megfelelő járművet.
Válasz: érdekes felvetés, de a köv. küldetéssorozatról még korai beszélni, új módozatok a feladatok teljesítéséhez biztos lesznek.
Mikor és milyen módon lesz bevezetve az obj.277?
Válasz: nem a közeljövőben tervezzük behozni.
Van-e vlmi fejlemény és várható-e az e75, e50 alvázas td-kből valami?
Válasz: nem várható semmi ezekből.
Lehetséges valamilyen módon a későbbiekben kölcsönözni prém járműveket valamennyi arany fejében?
válasz: tesztelés alatt áll a prémium kölcsönzés alkalmazás, a tesztek alapján eldöntjük hogy a későbbiekben berakjuk-e a kliensbe.
Valaki látott már kétszer is randomban egy kínai közepes 121B tankot, erről lehet vlmit tudni?
Válasz: 121B kínai tier 10-es tank, exclusive kínai régiónak készült. Másolat a 121 esről csak 105mm L7C löveggel, jelenleg tesztelés alatt áll, hogy megjelenik-e más régiókban csak később derül ki.
Várható-e a KV-5 buffolása ha hd modellt kap?
Válasz: átalakítás közben eldöntjük.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.16. 20:13:12 -
#361573 gecc a T95 xD -
#361572 Ugyan, állítólag lelkesen harcolnak ellene a devek
mókás gameplay az új fizikáról
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.16. 18:57:33 -
Pongyi #361571 Lassan olyan lesz ez is mint az NFS World... Tele csíterrel. -
#361570 tegnap már csak én maradtam kis hatos tankkal, low hp-n gondoltam elbújok és átcsörtettem a térkép túl oldalára be egy szikla mögé, kb esélyük se lett volna megtalálni, mert láttam, hogy pont az ellenkező irányba indult a hevijük. Szépen beálltam és kb 1 perc múlva meg is érkezett a hevi ami ellentétes irányba indult. Biztos nem volt fent neki a mod ami mutatja, hogy leromboltam egy kerítést... -
Angelus1991ster #361569 Na erre kíváncsi leszek.
-
yossarianHUN #361568 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A sors fintora, hogy végül pont ezzel az ócskavassal lett meg tökéletesre a HT10, annyi megfelelő IS-7 kör után, amiknél még nem tartottam annál. Mondjuk ezzel a körrel a 10k is meglett volna. -
Nirz #361567 Én nem bánnám hogyha op tankok lennének a prémek de a játék szempontjából a balance érdekében jobb ha ez nem így van. Főleg hogy így is minden szir szar fost megvesznek emberek akkor miért is kellene op tankot árulni?
A jelenleg az egyetlen amire rá lehet mondani hogy op prém az a Su-76 i--> ami lényegében egy Fcm 36 Pak 40 normális sebességgel, max tier 4-ig. Állítólag ugye a RU serveren 95% winratejé volt a tanknak és EU-n ezért csak 4 órát élt meg, mielőtt eltávolították. A döntés pedig hogy soha többé nem adják el de nem is nerfelik.
Persze a sohát úgy kell érteni mint a type 95-ötöt. Mikor a powercreep beéri majd pár év múlva lesznek versenyek ahol nyerni lehet stb. Vagy mint a p2j ami 3 éve szuper tank volt de most egy tier 2-es TD megeszi, aztán árulják 100 euróért -
baromarc0011 #361566 Van a sokat emlegetett csomag tudja azt is,mikor becéloz ég egy lámpa mint a 6érzék,majd a lövés pillanatában,megjelenik a kis genya a térképen is+megjelenik a töltési ideje is -
bornofakone #361565 oké, akkor már ment is a submit :)
köszönöm a válaszokat :) -
Tessellia #361564 Twitterükre is kitették -
#361563 Anno volt már asszem vlmi hasonló közvéleménykutatás ami ugyanígy nézett ki, sztem teljesen legitim. -
#361562 Ezt a lőszer készlet hiányosságát mikor fogják orvosolni? -
bornofakone #361561 Ez mennyire legit?
popey8
a goofy gameplay az nem az ilyen vicces, humoros pl. RNG-s videók? :D
-
#361560 Mi a ***** az a goofy gamplay? :) Sose hallottam még róla... -
#361559 105 milissel mennek vele -
#361558 talán, ebből pl látja hogy mikor vagy betöltve
ennél nemtudom hogy artyra is érvényes vagy csak sima tankokra -
besti #361557 Valódinak tűnik és elvileg ad majd 250 goldot:
survey -
#361556 O-I Expen melyik gunt érdemes használni? A trollt (105 miliset) vagy a 75 miliset? A 75 milis nekem stat alapján jobban bejön. Vmivel pontosabb, gyorsabban céloz, kicsivel nagyobb a pen, nagyobb a rof, ami viszont kiegyensúlyozza a kisebb sebzést. Nagyobbak ellen viszont kicsi az alfa. Mennyire bírja a gyűrődést páncél ügyileg? A troll gunnal talán kevesebbet kell kint lenni az ellen előtt... -
Pongyi #361555 Olyan csít van, hogy ha artyval becélzok egy tankot azt jelzi neki valami és elmozog? Vagy csak kezdek paranoiás lenni artyval.... -
#361554 Az antivírus, malware részeit ignorálni szoktam, azokkal nincs tapasztalatom, a többivel meg vagyok elégedve. -
#361553 Tényleg, anno Én megvettem 2k forintért amikor a régi gépem volt , bár akkor még totál máshogy nézett ki. Lehet hogy felrakom, megnézem mi változott :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.16. 12:18:22 -
bornofakone #361552 Az azért vicces angol, mert 1 progammal van megoldva az egész :D
1 angol streamer/youtube-st se hallotam még hogy JT éjt éjt-t mondott, vagy éjti éjt vagy éjt dát éjt mondanak. Illetve a szaggatott, ütemes folyamatosan egysíkú hangnem. Sokszor vannak elharapva a szavak eleje vagy végei, mintha úgy vágták volna össze a szöveget, de sztem 1 program által van a hanganyag kialakítva. Ilyeneket utoljára/hasonlóakat youtube-n hallottam, spodermen-s és irenmen-s videók alatt.
Az ilyen programok olyankor jók, ha az illető feltöltő nem akar a saját hangján megszólalni, nem jó a kiejtése v ilyesmi, a hangja vékony, vagy szimplán nem akarja a saját hangját használni, pl. 1 kitalált lényhez. + a hangját ugye lehet utána torzítani is stb. -
#361551 Én nemhasználom mert szanaszétkúrta a beállításaimat és játszhatatlanul szar lett miatta pár játékom, többek között a wot is, felcsűrt benne pár kib@szott erőforrás igényes beállítást, effektet, stb.-t, inkább hanyagold.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.16. 12:11:25 -
Pongyi #361550 Na akkor most hogy legyek okos? Jó a Raptr vagy nem jó? Kinek higgyek?:) -
#361549 Nekem ez van fenn, full, pro virágbolti verzió, nemcsak a játék jobb futása miatt, hanem inkább a rendszer karbantartás miatt, évek óta használom a különböző verzióit, a winfos nálam kb.4 évente van újrahúzva jellemzően hardveres okok miatt, szal nekem bevállt. -
#361548 Az AMD Raptr progival lett meg a CoH2 :) -
#361547 Ja és a modok.
Modok nélkül nálam simán 60 fölött van, sivatagi mapon 100 környékén az fps, bár néha beesik 40-45-re.
Modokkal viszont a plafon a 60 és gyakran megy 30 alá. Olyan modokkal is, amik lényegében a garázst módosítják és csatában nincs semmi hatásuk.
-Ha van AMD Raptr a gépen azt uninstalláld a picsába!!!
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.09.16. 10:39:45 -
#361546 Erre inkább nem mondok semmit....
De pár "trükk" amit alkalmazok/alkalmaztam
-Razer cortex game booster használata. - Ezzel kipucolhatod a memóriát, egy halom olyan dolgot bezár ami fölösleges a játék futtatása alatt. Ez több száz mega ram felszabadítását jelenti. (Emellett Én a videókártyámhoz kapott tuning program gameboosterét is használom)
-Eddig a "patch"-ek megjelenésekor nem frissítettem a játékot, hanem leszedtem az új teljes klienst (most is, de észrevettem hogy így is van egy szép m,éretes update mappa..)
- Ha teljesen új a kliens, akkor sem árt legalább a játék mappáját töredezettség mentesíteni.
- Feladatkezelőben lehet próbálkozni a játék prioritásának az emelésével, de ez instabillá teheti a rendszert.
-
Pongyi #361545 Jaja én is így gondolom, de a wotinfó csak nem tesz ki olyat ami totál bullshit:) -
#361544 délután megnézegetem majd, de első olvasásra túl szép ahhoz hogy igaz legyen. -
Pongyi #361543 Sziasztok. A World of Tanks Magyar Portálon (wotinfo.hu) a MOD-ok menüben vagy egy WoT-Windows7 optimalizáció (by Trixxon) nevű cikk-link. Ezt van aki megcsinálta már? Illetve érdemes ezzel próbálkozni, tényleg annyit javít a futási teljesítményen amennyit ígér? Azt tudni kell h standard beállítással játszom csak a textúra van közepesre véve h azért valahogy kinézzen a játék, + fent van az xvm ami jócskán (értsd -10-20fps) lassított a játékon és laggzok is tőle. Na csak mert egy két beállítást már kipróbáltam belőle de semmit nem vettem észre... Most olyan 25-30 fps körüli átlag értékkel játszom, ezt jó lett volna 45-50-re feltornászni. Attól félek h a végén ugy összekutyulom a winfosom hogy majd amiatt fog rosszul futni a játék. Szóval van vélemény-tapasztalat ezzel a WoT-Windows7 optimalizáció (by Trixxon) beállítással kapcsolatban?