World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
közben meginterjúvolnám őket arról, hogy mi motiválja őket akkor, amikor az összes játékoskeserítő baromságot beletuszkolják a játékukba, míg a valamirevaló fejlesztések rendre elmaradnak
az a baj, hogy más módszerekkel szerintem nem lehet őket meggyőzni arról, hogy ne basszák már teljesen tönkre ezt a játékot, ami ígéretesnek indult, de egyre nagyobb foshalmazt csinálnak belőle
|Származási hely: Degec|
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Csak lövés előtt 2-3 másodperccel állok le a pontos célzás miatt, most a nerf után nagyon kell a célzás, hiába mondja a f.sz wg, hogy meg sem látszik a nerf, én érzem nagyon, igaz nekem sok lövésem volt mozgás közben. Korábban nem kellett leállnom célozni egy ilyen pontos ágyúval, most már kell, különben mellé fog menni. Ezt nem tudom jónak nevezni, ez csak a vérpista idiótáknak kedvező változás, mert ők eddig sem mozogtak a tankkal a lövések közben. Gondolom ment a sok rinyálás, hogy menet közben eltalálták őket, ők meg nem tudják meglőni az ellenfelet (mondjuk ez a része most sem változott, de "legalább" nehezebb az egy helyben álló vérpistát meglőni, ha mozgatom a tankot).
Jobbra nem szeretek menni ebből az irányból, mert ha van egy értelmes jó tornyos ellenfél és felfut a nagy dombra és belövi szinte az egész területet. Amúgy is jobb oldalon nagyon álló háború szokott lenni, néha kikukucskálnak a domb fölött.
Bal oldalon ha letaroljuk őket, akkor meg még odaérek a bázishoz (encounter módban is, ha meg két zászlós van, akkor visszaérek bázist védeni, sőt le se kell mennem a dombról, onnan belőhető majdnem a teljes felvonulási terület).
Szépen meg lehet lepni az ellenfelet vele, mert nem számítanak támadásra onnan <#eplus2>#eplus2>, úgyhogy ebből gondolom, hogy nem csak nekem volt elsőre meglepetés, amikor onnan láttam támadni tankot, de fogalmam sem volt, hogyan került oda.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nekem egész hetem ilyen 3:15-ös vereség volt 😄
1. max 2 med.
2. med egy rakással, csata kb 4 perc és kikaptunk
3. 2 med kilőve a 3.at az orrom előtt lövik ki.....
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
még a t55at csinálom ki kellene gyújtani egy tankot kétszer vagy két tankot felgyújtani de nem megy. van úgy hogy az első lövéssel kigyújtok egy tankot utána meg semmi.
ezt is talán kis tierben kéne csinálni. a meedes küldiket mivel csináltad?
az ilyen hülye küldiket ahol ki kell lőni náladnál magasabb tankokat kisebb tierben könnyebb meg talán kigyújtani is könnyebb vagy nem?
Ahol meg sebezni kell az meg x tierben obj140 3as platonban ott is lehet killeket gyűjteni. 8-9-10 tankot leszoktunk darálni szakaszban.
Szerintem a Comet, és a T20 sem T6 tank.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.18. 08:47:45
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez a láncolásos küldit nem értem, azt írja löjjem le a láncát majd sebezzem meg 3× 3 tankot. mielőtt még megjavítanák a láncaikat.
140be beletettem egy csomó het aztán azzal lőttem, de közben megjavította és nem volt meg a 3sebzés meg nem is sebeztem az is7est hevel.
De megadta XD
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Csata: Westfield
Jármű: G.W. Panther
Szerzett tapasztalat: 1 027
Szerzett kredit: 28 088
Csatában elért Achievement: 1 Kiválóság jele, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" és 4 kill.
angelus1991ster.blogspot.hu
angelus1991ster.blogspot.hu
Mission completed! Reward:
Vehicles added: T28 Concept (100% crew)
Slots added: 1
WG próbál visszacsábítani, egyből sikerült az MT-15 csutkára... 😛
- it’s possible but not sure that in distant futures, clouds will move like in WoWs
köszi 😊
mert ezekkel a 2-15 meg 3-15 0-15 csaták elég érdekesek....
sosem megyek 15-2 15-3 15-0-s sorozatot győzelemben, de vereségben mindig
firefly jobb ágyú gyenge mobilitás, cromwell gyors, páncél nincs egyiken se
faszom itt szenvedek már 1 órája ezzel a jacktoros szarral
xvm.xc-t próbálom /res_mods/configs/xvm mappán belül