418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #361302 -
lexlutor #361301 2015 szeptember: - partially :DDDDDDDD
es nem eg a pofajuk, komolyan?!?!?!:DD
- Storm states that the players weren't officially notified that WoT is now running on a different engine because the new engine is not yet completely implemented. Once it is, the players will learn of the changes;
- New engine will partially support multicore mechanism; -
#361300 Szép gyűjtemény, grat. Dobhatnál róluk egy képet :) -
markastor84 #361299 A kis mihaszna:
Utoljára szerkesztette: markastor84, 2015.09.11. 19:24:12 -
yossarianHUN #361298 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
walert #361297 Köszi a választ. Eszerint, ha a kezdőket nem engedi össze a pedotankerekkel, lehet úgy értelmezni, hogy a gyengék jobb MM-et kapnak ? Maga a jó játékos lehet kezdő vagy közepes csataszámmal rendelkező is, azaz nem kell feltétlen pedokkal pakolni, hogy jó ellenfeleket kapj, azaz maga ez az urbanlegend, miszerint az ilyen meg olyan színűek, jobb MM-et kapnak ez alapján megdőlni látszik. Vagy tévednék ?
Hol lehet erről olvasni ? Tudnál linkelni valami oldalat, ahol ezt a MM belepiszkálást leírták ?
A többiektől továbbra is tisztelettel megkérdezném : hol lehet erről olvasni, miszerint a noobok és/vagy az unicumok jobb MM-et kapnak? -
rudii #361296 Csúzli Parancsnokok! :) Sokan kérdeztétek, javasoltátok tehát itt volt már az ideje. Szóval a mai streamel egyidejűleg elindul a facebook oldalam ahol azonnal tudtok majd informálódni mindenről aki likeolta. Közben pedig pörög a stream lessetek be! ;)
facebook
live stream
-
Nirz #361295 Túlzás hogy op eddig ahányszor szembe jött sosem volt gondom pennelni,bármilyen TD megeszi.
A másik meg állítólag költséges a játék a tankkal mikor egy győztes csata 50k credit minusz .... -
#361294 Megnéztem pár adatot csak kíváncsiságképpen. Kicsit szánalmas az us 1.5 milla, eu 4 milla játékosszáma (ázsia a 800k val végképp lóf..) az orosz 14 millió játékosszámához képest ha az 500 feletti random csatásokat vesszük alapul, ami kb a reális (valszeg ennél kevesebb valós) játékosszámot tükrözi.
Csak érdekességképpen megnéztem hozzá, hány játékosnak van szerverenként 2500 wn8-a : ru 3014 eu 1204 us 444
Kb. háromszoros a diferencia a szerverek között, a játékosszám fényében azt kell hogy mondjam hogy mi még örülhetünk hogy nem a ru szerverre regisztráltunk, hatványozottan több az idióta arrafelé...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.11. 18:49:43 -
yossarianHUN #361293 Átdolgozott Erlenberg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#361292 100 dolcsiért a kutya sem fogja venni akármilyen op az a pz2j
akit érdekel némi szerverekre lebontott statisztika az itt megnézheti:
-
#361291 Ha bearanyoznák vagy teleszórnák strasszal még akár népszerű is lehetne arrafelé. -
lexlutor #361290 ez meg az ultraszanalmas kategoria.. secret.. az.. persze..
Mr. Yuri Pasholok, the official WG historian, says that the tank was historical. Some kind of experimental tank with documentation provided by the Chinese counterpart of WG, Khongzhong. That info was kind of secret, and they told WG to not spread it to anyone else.
The Chinese server will also have more variants of the 59-Patton in-store.
-
lexlutor #361289 ezt mar a multkor is lebegtettek,d e ezert megis ki a fasz fog hajtani??
plane esetleg penzt adni??
ez egy szokasos loszar eu akcio.. eza kibaszott exlusive..
jah.. anyatok..
az meg kulon vicces lenne ha tenyleg pz2j-t oszgatnanak aztan a ru szerveren..
-
Nazarov77 #361288 Látom a Walking dead új évadját a WoTban forgatják, nem tudom mi folyik ma de nem lehet nyerni. Mind a 3 körben +- 3k sebzésem volt tier 7el de nem volt elég.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt meg egyedül fogtam a banán utcát 4 ellenség ellen..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #361287 És most látom, hogy most leírták, mit is fog adni, ha valakinek meglesz az összes ilyen earning your stripes token. Hatos német tankoknál hat darab győztes csatáért jár majd dupla XP, heteseknél hétért, nyolcasoknál nyolcért, stb. Mindezt szeptember 29-től október 31-ig. -
Tessellia #361286 Hétvégi event
Mivel előző hétvégén 6-os prémek és sima 8-as tankok voltak leárazva, most meg 7-es prémek és sima 9-esek, talán akkor ez azt jelenti, hogy a következő hétvégén 8-as prémek és sima 10-esek lesznek. -
tothgyorgy #361285 Hát ha nem a csatáim számát, hanem a teljesitményt nézed, kb stimmel is. -
#361284 Hhá nézőpont kérdése, t10 ről nézve a t5-6 ra szokták mondani -
tothgyorgy #361283 t2-3 prem a kezdőknek való sztem. A t5-6 nekem sokkal jobban bejön, -
tothgyorgy #361282 Ki fogom próbálni. Igazából a 10 nekem cw-re kell, bár mostanában a t6 a divat, arra meg ott a t37. Nem a táras ágyúval. -
#361281 Az oroszoknál ilyen Pz Kpfw II Ausf J БТ-СВ pedotankos akciók lesznek, mivel senki nem nyomul állítólag tier 2 es prémekkel, a nagyvonalú wg (qrva drágáért) leporolt két elfekvő prémet és bepróbálkozik a 3 as szinttel hátha hirtelen annyival többen kedvet kapnak hozzá, mondjuk elég troll a német...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.11. 15:23:01 -
Megamax #361280 Ha az 50-120 at szeretted akkor az 50-B t imádni fogod az ágyu tob lovést fog fel mint maga a torony , képes még az arty lovéseit is elnyelni. -
yossarianHUN #361279 A fényszórót nem én lőttem. Megkerülni persze, jó ötlet lett volna, azokat a tényezőket leszámítva, hogy 1: lekapta volna a fél HP-mat amíg felérek a dombra 2: mögötte és mellette is álltak csapattársai 3: pár száz méterrel mögötte véreres szemekkel sasolt az E4 és a JP E-100 minden egyes rezdülésre. Ezeket leszámítva tényleg taktikai mesterhúzás lett volna:) -
#361278 Új Siegfried térkép képek
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.11. 14:29:58 -
tothgyorgy #361277 Én szeretem a táras tankokat,50-120,13-90 van jelenleg. Ha nincs csapat aki mögé elbújhatsz, akkor halott vagy. Ha előbb látnak meg , mint te őket akkor szintén. És mégis. -
bornofakone #361276 Nincs is kielégítőbb dolog mint elkapni a táras tankokat töltés közben...komolyan annál nagyobb öröm néha még arty kinyírása közben se ér :D
Amúgy is utálom az ilyen autoloaderes fattyú tankokat...:) -
kingofn00b #361275 A tegnapi napról a véleményem:
buzi az összes artista és OP táras tankok -
#361274 Nem próbáltam, a "rengeteg" számora meglepő opció, majd ránézek ha lesz időm a játékra -
Angelus1991ster #361273 Ázsiaiaknál kivan írva. ugyanaz mint múlt héten.
http://worldoftanks.asia/en/news/pc-browser/49/special-earn-your-stripes-corporal/
Romoto-nak: ha küldetéssel megnyerünk egy zászló jelzést , akkor azt csak egy tankra lehet feltenni, vagy rengetegre. -
Plata #361272 Mi a franc,mentem egy csatát,és csata után mindenért duplán fizette,dupla javítás dupla lőszer.
Dupla szopatás event? -
#361271 Kiba brazil zászlót már osztogattak korábban, azóta is ott rohad a raktárban, 2x xp jól jönne ha lenne időm játszani (nincs) -
#361270 Gondolom csak kíváncsiságból tesztelte a kupolát és ha már ott volt, a tőle jobbra lévő fényszórót is -
Angelus1991ster #361269 Hétvégi küldetés eddig sehol. Pedig megcsináltam a 35k xp-set.
NA-sok megint bekaphatják.
http://worldoftanks.com/en/news/pc-browser/22/dia-da-independencia-do-brasil/
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.11. 11:28:45 -
#361268 A 8 lövésből ha pl 4-el ellövöd az ágyúját majd megpróbálsz oldalába kerülni nem segített volna?
Vagy bár tudom inkább le vágnád a kezedet ,de esetleg az artytól kérsz tűztámogatást :) -
R3nton #361267 Ilyennek kéne lennie egy normális heavynek, meg mint a VK45... -
#361266 Tegnap 1 goldlőszert sem lőttem el vele, elég nagy rendet vágtam néha pár tier 10 es med között, mivel mozgékonyabb ezért igyekeztem a medes területeken mocorogni vele és kerülni az e100 jagd e100 és társait, így még rentábilis is tud lenni, mondjuk a med goldspammet az lfp annyira nem állja de mindenképp kellemetlen ellenfél lehet ezeknek. Szóval ezt a mozgékony heavyt kevésbé érinti az artys jelenlét. Jut eszembe, egy meccs tegnap nagyon kellemetlen volt, spot alatt voltam egy heavy ütközőzónában, elég jól pattintgattam amíg egy t49, ami kívül esett a látókörömből szanaszét nem lőtte a tornyomat szemből, vitte lövésenként a modulokat meg legénységet is,nem bírtam eleget javítani és teljesen leamortizált. -
#361265 régi drivert is próbálj ki -
Userx2 #361264 Visszavenném, ha lenne mibül. Egy nehéz tank sem lehet OP, ha 3 cigó arty akar a fejére pottyanti. Még az is lehet, hogy eladom brit tizeseimet ezért a tankért. A Chefatinra nem éri meg várni azzal páncéllal. Inkább lesz TD vagy med, mint nehéz tank. WG is bevallota, az FV havy nem rossz, csak kreált tank. -
#361263 "A jelenségnek az alábbi okai lehetnek:
Lehet, hogy telepítenie kell a képernyőillesztő legújabb frissítéseit
A vizuális hatások vagy a túl sok háttérben futó program lelassíthatják a számítógépet
A GPU a megengedettnél hosszabb idő alatt jeleníti meg a grafikus elemeket a monitoron
Megjegyzés: Ha régebbi videokártyát használ, előfordulhat, hogy nincs olyan videoillesztő, amely teljes mértékben kompatibilis a Windows-verzióval."
szóval kihagytad a legkézenfekvőbbet, a monitor driverét újratelepíteni, és vagy megadni az eszközkezelőben alapértelmezettnek.