World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsb1000
STUG - SPG15 küldit melyik artyval csináljam?
T6-os artyval tudok a TOP3 xp-s között lenni, de nincs meg a 2K dmg.
t9 artyval összejön a 2K dmg, de sosem vagyok TOP3.

A bejelentkező oldalon a jelszó mellett neked is ott van a HU? Ha jól tévedek ez jelentené a nemzetiséget és az Account managementnél állítod be. Aztán lehet, hogy IP alapján határozza meg. Gondolom ezt jeleníti meg az xvm is zászlóval. Így mindegy milyen nyelvű a kliensed.
voivod32
Egy újabb gyöngyszem.[/spoiler]
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.02.21. 11:11:50

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Angol nyelvű kliens van fent, sztem ebből nem jöhetnek rá.Ehhez képest pár napja mikor egy orosz kollegát visszaküldtem az orosz szerverre , a chatben rámírt hogy:magíar tatar.
Sunsetjoy
Épp mondani akartam, a TK-s rendszer gyorsabb, automatább.
A "folyamatos" "rossz" viselkedés feljelentése adódik/adódhat össze néhány nap alatt. Persze ha ki vagy pécézve, és rendszerezettebben jelentenek fel, akkor csocsi, rábaxtál.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Ezeket a pályákat azért fogják kiszedni, mert ezekhez kell egy kis kreativitás, itt a jó játékosok jobban tudnak érvényesülni. Meglátod minden olyan mapot csőpályává fognak átszerkeszteni, ahol van egy kis mozgástér, lehet flankelni, stb. Sajnos az átlag WoT játékos csak akkor tudja hogy kire kell lőni, ha az a térképen közvetlenül az orra előtt, tőle 2o méterre bukkan ki az egyetlen irányból amit az átlag 3oo wn8-as játékos is felfog:pont a tank ágyúja előtt.
Maala
Ne az előző napot nézd, hanem az előző 3-4 napot.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Válts tankot. Nekem eddig T44-el, T54-el, és Cromwellel nagyjából adta.
Én most kicsit statot húzok, mert az IM artyzás csúnyán el fogja rontani. Sajnos ezt még mindig könnyebben tartom az irányításom alatt mint hogy mennyit spotolok egy félkegyelmű csapatnak.

0T3P

A sportszerűtlen játékot mivel tudod magyarázni? Szóval ha én árulkodok csapattársra akkor tudom hogy chatbant kockáztatok, ha ki is lövöm akkor pár nap eltiltás. De ott volt pl amikor nyár végén a Zwack-ot meg egy másik klán teljes állományát felfüggesztették sportszerűtlen játékért, úgy hogy jó páran be sem voltak jelentkezve.
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2015.02.21. 10:11:32

wot nick: PsychoTrooper

UFO SP grindelőknek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu

3-15, 5-15, 2-15... A hétvégi horror újrakezdődik. Azt nem értem, hogy ha én minden hétvégén folyamatosan vesztek, akkor kik azok, akik folyamatosan nyernek?
voivod32
Múltkor ugyanígy jártam. reggel bekapcsoltam a gépet, és -szabadnapos lévén- gondoltam játszom egy kicsit, de nem jött össze. Rögtön kiírta, hogy egy nap ban-t kaptam, sportszerűtlen játékért. semmit nem követtem el előző nap, semmi TK, stb, még csak be sem kékültem. És mégis jött a ban.

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Talán az IM missziók miatt írni fognak egy ilyen spotting damage hit log módot.

Én még csak stugnál tartok,de ott is van ilyen küldi,nekem úgy lett kész hogy berohantam tömegbe,szóval szerintem bugos.<#wow3>
Fel vettem a küldit de nem volt kedvem a sunnyogós spotoláshoz és bementem az ellenség közé,mégis kész lett.

sztem mindenki örülne neki, ha valaki talál szóljon 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Móddolgatok játékokat, de nem tudom megírni. Lenne ilyen mód, könnyű harckocsikat jobban megkedvelném.

Multihitlog-módot nézegetem. Az szinte mindent kiszámol csak ezt nem.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.21. 09:28:55

Annak én is örülnék. Sokat segítene, ha menet közben tudnám, hogy én spottolok, és jól csinálom amit csinálok, vagy nem én spottolok, és változtatni kéne.
Na ez az, hogy nehéztankkal nem lehet elleni rajta. Legalábbis ha van arty. Gyakorlatilag képtelenség arty-safe helyet találni rajta, és ha mégis, akkor az olyan, ahonnan esélyed sincs beleszólni bármelyik frontba.
Kéne azért spot sebzés számláló mód a , hitlog panel mellé. Rendszer úgyis számolja.

Nem is kéne az a rész amikor ki kinek lőtt. Csak egy számláló.

patchaou
Ha jól tudom amikor nem enged be azt megindokolja.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát ehhez képest eddig én mindig tudtam hogy miért függesztették az accom vagy a chat-em. <#eplus2>

Sokszor már az is elég, ha látják, hogy magyar vagy, és már kapod is a reportot. Saját tapasztalat, sajnos.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Egyszerűen nem értem, miért akarják ezt a pályát kiszedni. Nem sok spotolós maradna, másrészt én ezt a pályát amúgy is nagyon szeretem. Még nehéztankkal is el lehet rajta lenni, ahogy a példa is mutatja.

hát ja, de akár ezt is beszámíthatná valamelyik spotolósba

Hoppá. Erre se számítottam. Bezzeg az LT15 soha az életben nem lesz meg.

Szokj hozzá mostantól. Ha valakinek nem tetszik ahogy játszol, vagy nem bírja elviselni hogy lelőtted, akkor kapod a reportot, X darab után automatikus ban. Köszönjük WG.
popey8
LOL Sikerült a HT-15 az FV heavyvel!!!!, csak sajnos nem nyertünk, így a másodlagos ugrott😞

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Neked szerencséd volt,én tigrissel majdnem megcsináltam,elkezdtem foglalni erre két arty elkezdett ugatni hogy ne foglaljak,mondtam nekem kell küldihez,erre kilőtt.

popey8
Érdekes. Nekem mikor cap volt heavyvel és beírtam, h vki segítsen pls egy Maus azonnal szólt, h jön segíteni. Kár, h túl messze és lassú volt. Nem ért oda, befoglaltam egyedül😄 De legalább a szándék meg volt.

#347417 Pontosan így gondolom én is. Ettől még túl sok a kid.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

fsb1000
SPG-14 küldihez keresek artysta szakastársat. Esetleg túlélő képes Könnyűtankost. (2K sebzést kell produkálnom...)
Ingame: fsb1000
Max 6-7 körre.

A MEPH klánt ismeritek?
Innen is csókoltatom a másodtisztjüket.

MT-25 -el voltam (ez már magáért beszél sokat attól a tanktól nem lehet várni).
2 másik light elnyomott egy hero run-t az első percben szóval egyedül spotolgattam, mikor láttam hogy túlerő van (RHM, M41B, wz132) és nincs senki mögöttem visszavonultam. Na erre eldurrant a csórikám feje és noob-ozott mint az állat (teszem fel teljesen rossz helyen állt, nem tudott lőni a spotra), majd a játék végéig tologatott. Nyertünk, első lettem XP alapján a csapatban.

Na most jön a poén,
Ráírtam csata végén angolul, hogy ezt azért nem kéne. Erre visszaír magyarul. OK, válaszolok magyarul.
A válasz angolul érkezett 😊, a Srác még öt percig nyomta a dumát angolul.

WOT én így szeretlek.
Utoljára szerkesztette: sempike, 2015.02.20. 22:16:19
Egy olyan tankot nem lottel ahol a 200-as pen ne lett volna eleg. Egyedul a VK volt ami nem papir, de annak is csak a frontja jo. Azt szembol nem fogod beutni 219-el sem(persze vannak veletlenek) az oldalara meg eleg a 200 is.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Mnemomic
mai nap megint mindenről pattanok legrosszabb pillanatban kapok ammo racket, láncot, én senkit nem találok el. megint szopat a játék pár nap után. ez inkább szerencsejáték mint tudáson alapuló sokszor..dugják fel maguknak a rohadt rng-jüket.

Ma kaptam 1 nap bant. Tegnap 9 csatát játszottam, 3800wn8-al zártam, teljesen jó köröket mentem, 2 tank ásszal. Visszanéztem a replayeket, egy csapattársbe se lőttem bele, de még csak nem is kocccantam, a chatbe se ugattam senkinek, tul. képp nem is használtam, erre 1 nap ban. Ez mégis wtf?
Szerintem aki kicsit is komolyabban veszi a wotot, csak azok írogatnak ide, vagy olvassák a fórumot. Az átlag 10 éves felhsználó azt se tudja hogy léteznek ilyen fórumok, mivel a tankja elejét is csak ritkán találja meg. Ezt nem azt jelenti persze hogy az idősebbek vannak többen.
A nick nevem: Miert.

Várlak szeretettel
Írjatok mindig nicket, aztán ha ráér valaki, akkor meg tud pingelni. Az egyik szakaszos TD küldetés még hiányzik nekem is, lehet, hogy ma este nekiállok.
Valaki segítene nekem küldizni? S persze én is segítek neki. Td-hez kéne elsősorban. 21 óra után leszek. Van, akinek jó lenne ez az időpont?

Nem vagyok jó játékos, csodát ne várjatok.....
fsb1000
9.6 pontosság nerf:

Gondoltam, hogy vélelenül maradt ki, és nem az van, hogy nem tudta eldönteni. De ezért vicces minden közvélemény kutatás, mindig van pár érdekes eredmény.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2015.02.20. 19:22:34
A nőhiány engem is meglep. <#confused> Ami még érdekes számomra, hogy mennyire magas az átlagéletkor. Lehet a kid, kisgyerek beszólások nem is jogosak az egyes csatákban.

Sunsetjoy
100 válaszadó statisztikában nem sok, nem volt nő köztük (máshol nem akartam "házalni" a kérdőívvel). Amúgy mivel nem volt kötelező kitölteni, bőven lehetett hogy véletlenségből kimaradt, ne legyél már ilyen 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Egy nő se WoT-ozik? Vagy inkább egy se töltötte ki a kérdőívet? Biztos kevesebb női játékos van, de vannak. És aki nem vállalta a nemét? Ő bizonytalan benne, nem tudja, esetleg transznemű...érdekes.
Sunsetjoy
Mivel nem érek rá később elemezni, meg nem is jött több válasz, hamarabb lezárom a közvéleménykutatást kb. 1 órával.

Rövid áttekintést itt találhattok az eredményekről: Közvéleménykutatás vége

A hosszabb leírás, amiben egy-két plusz gondolat, illetve a lényeg található, a spoilerben olvasható el. A bevitt adatokat (főként az egyéb rubrikába írtakat) nem osztom meg senkivel, amúgy sem lehet tudni hogy ki mit írt, mert nevet nem kérdeztem 😊

World of Tanks közvéleménykutatás

Válaszadók száma: 103

JÁTÉKOSOKRA VONATKOZÓ ADATOK
Mióta játszol a World of Tanks játékkal?

1. helyezett Az első 2 évben kezdtem (max. 2013 január). -> 56 szavazat
2. helyezett Még a zárt (illetve a nyílt) bétában szocializálódtam. -> 24 szavazat
3. helyezett 2013. január 1. és 2014. december 31. között kezdtem. -> 22 szavazat

4. helyezett 2015-ben kezdtem, újonc vagyok -> 1 szavazat

Játékos statisztikák, modok?

1. helyezett XVM modot használok, néha megnézem ezeket az oldalakat. -> 71 szavazat
2. helyezett Nem használom ezeket a modokat, oldalakat, de érdekel a statisztika, a játékbelit használom. -> 15 szavazat
3. helyezett XVM modot használok, bújom a statisztikákat, még állandó logfeltöltő programot is használok a naprakész
infók miatt, stb -> 7 szavazat

4. helyezett Nem használom ezeket az oldalakat, a statisztika sem izgat, a játékbelit se igazán nézem. -> 6 szavazat
5. helyezett Egyéb (Nincs xvm, de nézem néha oldalakon / vbaddict / noobmeter válaszok, tehát az 1. helyezett felé tendáló válaszoknak minősülnek)

Mi az életkorod?

1. helyezett 35-50 éves kor közötti -> 52 szavazat
2. helyezett 25 és 35 éves kor közötti -> 31 szavazat
3. helyezett 18 és 25 éves kor közötti -> 16 szavazat

4. helyezett 50 éves kor feletti -> 3 szavazat
5. helyezett 14 és 18 éves kor közötti -> 0 szavazat
6. helyezett 14 éves kor alatti -> 0 szavazat

Játékostudásod, wn8 értéked?

Majdnem mindenki (4 ember kivételével) megadta a wn8 értékét.
Szélsőértékek: 392 és 2820

1200 alatti értékek, kb. 100 válaszadóból kb. 23%
1200 - 1500 közötti értékek, kb. 100 válaszadóból kb. 25%
1500 - 1800 közötti értékek, kb. 100 válaszadóból kb. 29%
1800 feletti értékek, kb. 100 válaszadóból kb. 23%

Fenti értékek körülbelüli értékek, a határvonalakon állókat két helyre is besoroltam, de durván következtetve a válaszadók 50-55%-a 1500 feletti értékekkel rendelkezik.

Fiú vagy lány?

1. helyezett Fiú -> 102 szavazat
2. helyezett Lány -> 0 szavazat

(1 válaszadó nem vállalta nemét)

PRÉMIUMOK
Rendelkezel-e prémium előfizetéssel (vagy rendelkeztél-e), amelyért fizettél?

1. helyezett Regisztrációm óta néhány alkalommal előfordult / kisebb mennyiségben (vagyis áron). -> 34 szavazat
2. helyezett Regisztrációm óta előfordult elég gyakran / nagy mennyiségben (vagyis áron). -> 29 szavazat
3. helyezett Soha nem fizettem a játékért, így erre a válaszom nem. -> 20 szavazat
4. helyezett A regisztrációm óta nem volt olyan huzamosabb idő (mondjuk 2-3 hónap), amikor NEM volt prémfiókom. -> 15 szavazat

Az 5. helyezett az Egyéb válasz - ahol szövegesen írták le az infókat
(ebből 3 nagyon keveset/azóta nem, 1 jó ideje igen, és 1 tervezi a közeljövőben. Ezeket nem vettem bele az alapválaszok halmazába)

Van-e (volt-e) prémtankod?

1. helyezett Van/volt néhány magasabb szintű prémtankom (is). -> 61 szavazat
2. helyezett Az "ingyen" szerzett prémtankokon kívül nincs más prémium járművem. -> 20 szavazat
3. helyezett Van/volt egy/néhány kisebb (T3-T5) közötti prémtankom, amit vettem. -> 12 szavazat

4. helyezett Egyéb válasz (5 ember: x db prémtank, kisebb-nagyobb, 1 ember tervez venni, 1 ember pedig ajándékba kapott egyet)
5. helyezett Már az előrendelési csomagok min. egyikével rendelkeztem. -> 3 szavazat

Kedvenc alacsony (T5 és alatta) prémtankod? Maximum 3, itt az összesből 8 helyezett lesz felsorolva, az egyéb válaszok figyelmen kívül hagyásával.

1. helyezett Churchill III (USSR) -> 24 szavazat
2. helyezett T-25 (DE), FCM 36 Pak 40 (FR) -> 21 szavazat
3. helyezett Tetrarch (USSR) -> 16 szavazat

4. helyezett LTP (USSR) -> 12 szavazat
5. helyezett Pz.Kpfw. S35 739 (f) (DE) -> 10 szavazat
6. helyezett Matilda IV (USSR) -> 8 szavazat
7. helyezett T14 (US), T-127 (USSR), Stug IV (DE), 105 leFH18B2 (FR) -> 7 szavazat
8. helyezett M22 Locust (US) -> 6 szavazat

Egyéb válaszok: Nem használja őket / el is adta őket / nem vett ilyeneket / stb. -> 15 szavazat

Kedvenc magasabb osztályú prémtankod? Maximum 3, itt az összesből 8 helyezett lesz felsorolva, az egyéb válaszok figyelmen kívül hagyásával.

1. helyezett E-25 (DE) -> 33 szavazat
2. helyezett T34 (US) -> 18 szavazat
3. helyezett T26E4 SuperPershing (US) -> 16 szavazat

4. helyezett Type 59 (CHN) -> 14 szavazat
5. helyezett SU-122-44 (USSR), 8,8 cm Pak 43 Jagdtiger (DE) -> 12 szavazat
6. helyezett IS-6 (USSR) -> 11 szavazat
7. helyezett TOG II* (UK) -> 9 szavazat
8. helyezett SU-100Y (USSR), Löwe (DE), FCM 50t (FR), WZ-111 (CHN) -> 7 szavazat

ÁLTALÁNOS TANKOKRA VONATKOZÓ KÉRDÉSEK
A tanktípusoknál direkt volt csak 2 válasz megengedve, hogy kényszerítve legyenek választani, vagyis "mi lenne, ha?" Az egyéb válaszokhoz ennek ellenére érkeztek ezt kikerülő válaszok is😊 A 2 legjobb eredményt elért választ tekinthetjük igazán lényegesnek, de az első hármat írom ide.

Könnyű tankok

1. helyezett Sebesség/fordulékonyság -> 59 szavazat
2. helyezett Lopakodás -> 51 szavazat

3. helyezett Látótáv -> 47 szavazat
4. helyezett Átütés
5. helyezett Táras ágyú
6. helyezett Sebzés
7. helyezett Egyéb (ebből 6 ember nem használ light tankot)
8. helyezett Páncélzat

Közepes tankok

1. helyezett Menettulajdonságok -> 82 szavazat
2. helyezett Átütés -> 54 szavazat

3. helyezett Sebzés -> 36 szavazat
4. helyezett Páncélzat
5. helyezett Táras ágyú
6. helyezett Egyéb

Nehéz tankok

1. helyezett Páncélzat -> 91 szavazat
2. helyezett Sebzés -> 59 szavazat

3. helyezett Átütés -> 39 szavazat
4. helyezett Sebesség, menettulajdonságok
5. helyezett Táras ágyú
6. helyezett Egyéb

Páncélvadászok

1. helyezett Sebzés -> 62 szavazat
2. helyezett Átütés -> 58 szavazat

3. helyezett Álca -> 48 szavazat
4. helyezett Páncélzat
5. helyezett Sebesség, menettulajdonságok
6. helyezett Egyéb (2 ember nem használ TD-t, vagy nem tetszenek neki)
7. helyezett Táras ágyú

Tüzérek

1. helyezett Újratöltési sebesség -> 49 szavazat
2. helyezett Bevitt sebzés -> 41 szavazat

3. helyezett Lövedék pályája -> 26 szavazat
4. helyezett Robbanási terület
5. helyezett Egyéb
(ebből mind arról szól, hogy "pfejj" "férgek!" "pusztuljon mind" "nem játszom velük" "nem értek hozzájuk" "csak a

küldetések miatt vagyok velük muszáj játszani" 😄 )
6. helyezett Mozgási sebesség
7. helyezett Átütés
8. helyezett Táras ágyú

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI VETTE A FÁRADTSÁGOT, HOGY KITÖLTSE!

Haha, pörgetem a 300 effes köröket. IS4 IS7 kombót cserélem, kv1-el nem lehet, olyan mintha majomházba lennék. Már háromszor is 10 secen múlott. Viszont ha már látom megint mindenki egy oldalon dőlök is a folyóba, átkozódhatnak mit keres ez t10-ben.
Lehet abba kéne hagyni?

Maala
Egy szó: Szakaszban.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Csak én szopok ennyit Is 8-al vagy mindenki?Papírtank...
Igen, nekem is ezek voltak még a macerásak. Mindig beírtam, hogy cap kell a feladathoz, kaptam is rögtön, hogy retard vagyok és csak azért sem capelünk veled, stb.

Hiba volt komolyabban venni a missionokat. Most dobtam el 20 csatát mire sikerült rammelni az E50-el, nagyon komikus jelenetek voltak. De ezek a cappelős dolgok iszonyatossak. "No cap, no cap" értem én de ha kell a küldetéshez. Kv1-el sikerül 1,5k damage, 3 percig cappelek aztán kész, uccsó 10 secben megölnek mindenkit. Fájok

ja, 1 kicsit bassza is az agyam 😄 De nyugodtabb lennék ha meglátnám proho-t battle loading-nál, és kicsapnál ugyan úgy 1 JPZ-t 😄D
kösz

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...