418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tono34
    A T28c-nél a wz111-el sikerült teljesíteni, meg is lepett.
  • ROMOTO
    Tegnap pont egy ilyenbe küldtem egy laza 900-as HE sebzést borsiggal, teszteltgetem a nagyobbik löveget, jó szar , de nincs kedvem még visszaváltani. Kb. szemből a lövege alá kapta repült vele az ammorackmeg még vlmi modul, qrva ritka ez a td, se camo, se páncél, nagyon kevés szituban lehet kipumpálni valami tisztességes sebzést vele. Nem úgy mint a papír német táras megfelelőjéből. Valszeg, csak a nagyon elszántak húzhatták ki, mivel a másik ágon használhatóbb az FV. Lehet ezért is magas a tankászkodás, mert nem túl noobsafe és csak prók mennek vele hébe-hóba..
  • ratgab
    Nem szoktam ilyet csinálni, hogy képeket szúrok be csatákról, de ezt muszáj, mert annyira meglepődtem, hogy csak na:

HT-15 mission KV3-al (6000 sebzés/blokkolt lövés), spoiler tagba rakom, hogy ne szemeteljem a topikot....Aki akarja megnézi. Még csak a Stug-ért harcolok, de ezen meglepődtem. Nem gondoltam, hogy meg lehet ezt csinálni 7-es tankkal is (jó nyilván kellett hozzá némi malac is, hogy 2700 sebzést megfogjon a kv3 páncélja).

• robogo81 #361659
    Nem ilyesmit keresel?
    Igaz ez nem CS,hanem UT.
  • pointer4
    Nekem a 215B(183) az igazán bejövős, sajnos most nagyon lomha lett, de a városi pályán az nem probléma. A 4005 nekem nagy csalódás lett, se nem fér bele több lőszer, a befogása is azonos, vagy még kevesebb a toronynak. Pontosság, csőlehajlás se jobb érzetre. A sebesség plusz is kb semmi, cserébe egy amx12 is kicsipkézi szemből.
    Amióte nerfelték az ágyút, azóta 5AP, és 7 HESH van benne, mert az IS7 és társaiba a 200-300as sebzés vicc.

Az OBJ260-at meg ne hajtsd nagy gőzzel, a T55A sokkal jobb 'ajándék'. Olyan papír a 260-as, kb mint egy IS8, több HPval. Toronyot átlövik szemből bármivel, csőlehajlás kínai szintű, ágyú 350m+ ra kataszrófa. Testnek csak a felső része pattint, sidescrape-be belövik simán.
  • popey8
    #361649 Thx. Először csak HESH-t raktam bele, de aztán láttam mennyire rapszódikus az átütése/sebzése, így raktam bele 2 AP-t. Goldként használom az AP-t, mikor biztosra kell az 1k sebzés (és keményebb a célpont), bár őszintén szólva még csak 1x lőttem el mindkettőt. A HESH-t próbálgatom :) Amúgy vicces, mert a BIA nekem sem működik rajta, 6% kell még. Átképzésnél véletlen elbaxtam -.- BIA-ával sztem még egy kicsit jobb lesz.

#361650 Ha win, sztem Ace, ilyenkor persze mindig retard agyhalottakat ad az ember mellé :)

#361653 Én már egyébként nem idegesítem magam a küldikkel pluszban. T28 sincs meg, elég ideget okoz a sima random a baromságaival, nem hogy még azon túráztassam magam, h miért nincs napok óta vmelyik map, TD-ből 2, elég pattintás, kigyújtás meg a többi random sz@r vagy a csapattársak miatt, h miattuk nem sikerült a küldi stb. Amúgy ha csinálnám, akkor 15-nél nekem elég lenne az elődleges, mert a csajok miatt úgy is megcsinálnám a maradék 4 15-öst :)
  • pointer4
    De azok mozgékonyak is :D

ROMOTO
    #361594:

És mi lesz az 5 arty kinyírásáért járó medállal ? :D
  • pointer4
    Gratu, pont a napokban kaptam én is egy 28k-s ilyet :D

Ha bele gondolok, milyen kevés ilyen öreg róka van mint mi :D
  • pointer4
    World of Tanks (18617 új)

Jajj be rég jártam errefele :D
    Üdv újra mindnekinek, mi most a téma? :D kurwa arta, béna lengyelek, köcsög goldammoósok ? :D eltaláltam ?:D
  • Pales27
    5 kill kell az obj 260-hoz így csak elsődleges lett volna meg :D am grat
  • Lokker
    Valaki aki benne van mod témában, tudna kicsit mesélni mekkora meló egy mod működőképessé tétele az új verzióra?
  • kisbesi
    Sziasztok!
    Egy sound modot keresek, remélem tudtok segíteni.
    nagyon hasonló az Aslain-féle XVM modpackban található announcer modhoz, viszont nem teljesen ez, amire gondolok.
    CSS-s hangok vannak benne, tankok kilövését számolja: double kill, multi kill stb. Vagy ha az elleféltől valaki meghal, akkor firtst blood.
    9.9-hez volt ilyen mod, talán pont ebben az XVM modpackban volt benne, de most nem találom, meg egy honlapon sem láttam.
  • Sunsetjoy
    Azt az IS-4-et kifújtad, mint a tojás belsejét szokták .D Az se semmi, hogy csak 2. osztályt kaptál rá...
  • csagataj
    Grat! Csak HESH van benne, egy darab AP sincs? Sajnos irtózom tőle, pedig biztos sokat lendítene, ha végre befejezném rajta a második skillként a BIA-t.
  • popey8
    Új sebzésrekordot sikerült elérnem. Ezzel meg lett volna a 260 TD15 küldije. Büszke annyira nem vagyok rá egyébként, mert ez a löveg a magas átütésű HESH-ével szemét egy dolog és semmi keresnivalója a játékban. Talán inkább a magas sebzés/alfa a gond és hogy modulokat is elvisz. A jagde100 alfája is sok már, ugyanez érvényes természetesen buzeráns artyra is. OMG mit lehetett ezzel művelni pen nerf előtt? Itt csak a legmagasabb sebzés van, de full hpról halt a batchat (1800) + az 50b és az fv heavy is kapott 1700 vmennyit. Nem tagadom, mikor ezeket az 1700 felettieket lőttem elég jó érzés volt De akkor is szemét dolog.

Másik FV TD-m nincs, szal nincs összehasonlítási alapom, de sztem egyébként nem rossz TD, bár elég nehéz vele játszani és jó eredményt elérni (hiába a nagy alfa a 3k feletti sebzés sokszor nem jön össze). A 25 mp-es töltésidő, az hogy gyak nincs álcája/páncélja és a nagyon gyatra gun depression negatív és sajnos pozitív irányban is, eléggé behatárolja a lehetőségeket. Viszont legalább nem lomha. A löveg+HESH páros - mint látható is, durva dolgokat tud művelni, mikor adja az rng - szó szerint pusztító elegyet alkot, érdemes 1x kipróbálni. Az ágyú statjai papíron csak kicsit jobbak a másik FV TD-n lévőnél, viszont pont ez teszi sztem játszhatóbbá. Aránylag gyorsan céloz és pontos is. A fentebb említett 1700+ lövések közül 2 kb. 450 m-ről talált be, úgy hogy az ellenből csak a tornya látszott.

• ROMOTO
    Ha már szar, szarabbnál szarabb köreimet ma ezzel akarja kompenzálni a game
  • Antimat
    Köszi
  • Pales27
    teszten az volt
  • yossarianHUN
    Fasza lesz. Egy fürgébb Pershing, jobb ágyúval, és szarabb toronnyal.
  • Antimat
    Nyugtassatok meg, hogy az M46 Patton fullosan fasza lesz.
  • yossarianHUN
    Ahh, erre is azt hittem, hogy utoljára CoD-ban láttam ilyet, esetleg hallottam, többnyire cérnahangú 12 évesektől a mikrofonba visítva. Tiszta nosztalgia.
  • ROMOTO
    Azért ez a KV-4 egy mángorlóba szúrt szívószálra hasonlít a leginkább, értem én hogy nincs más löveg hozzá meg valós arányú, de optikailag tuningolhattak volna valamit a vastagságán
  • Angelus1991ster
    http://thearmoredpatrol.com/2015/09/17/kv-4-ktts-hd-renders/
    Panzer 58-ról, Toldi III-ról és Turán III Prototype-ról megjelenhetnének már HD képek.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.17. 20:09:29
  • vasasgabri
    Ugyan így vagyok néha az Ob268-al de mégis szeretek vele menni.
  • vasasgabri
    Ok majd megnézem de mégse ha majd lesz.

Komolyan:próbáltam de unalmas hogy sokat nem megy,mivel kevés időm van inkább próbálom a küldiket csinálni.
  • Master91
    Most van test szerver vagy mi, próbálgasd ki (most éppen azt hiszem nincs, de úgy rémlik hogy lesz még a napokban)

Vagy nem lesz ?
  • davidbog
    Egyikhez se, elvilleg ez az A18 ez L/55-ös löveg. Bár korábban ilyen néven semmit nem találtam róla. A Skoda cégnek voltak saját légvédelmi lövegei. Ezeket a németek is használták csak német névvel, például ilyen a 7,5 cm vz 37 is, valószínűleg inkább a AA lövegekhez van köze az A18-nak.
  • ROMOTO
    Neeee! Én nemrég szálltam ki belőle, szipiszupi td-s lévén szoptam mint a torkosborz azzal a behemóttal
  • vasasgabri
    Elsőkörben megveszem a Jt aztán majd még körbe nézek a YouTube háztáján is.
  • yossarianHUN
    Az awkward moment, amikor az ember egy meddel megcsinálhatta volna a T-55A HT10 misijét.
  • yossarianHUN
    Ezért mondtam, hogy a JT és a Süti kevésbé szarok, mint a medek. Szövegértés.
  • lexlutor
    annyival h heavy tankok. med t9 stock grind tobb mint fajdalmas.
  • vasasgabri
    Ez eggyel jobb mintha a játék törlését ajánlottad volna.:-))
  • Angelus1991ster
    Akkor lehet, hogy inkább több köze van a cseh A18-as ágyúnak a Kwk 42 L/70-hez mint a kwk 40 l/48-hoz.
  • vasasgabri
    Az E75-el,M103-al aránylag sikerült átvészelnem az alap időszakot.Nem tudom hogy ezek mennyiben másak.
  • ROMOTO
    Akkor bocs, mind szar stockon, azt tanácsolom hogy álljon meg és ne menjen feljebb.
  • yossarianHUN
    Hát ez erősen egyéni vélemény:) Nekem százszor inkább egy Patton, de még egy JT is, mint egy ST-I. De ha jól értem, a kollega elsősorban azt kérdezte, hogy stockon melyik mennyire használható.
  • ROMOTO
    De-de, csak is az ST-I-t, 9 es tierben ez a legjobb gép mind közül, JT szar, Leopard szar, Patton szar

Angelus1991ster
    Nem hosszabb az a cseh lövegcső? Valami rémlik hogy azzal van összefüggésben
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.17. 19:03:41
  • Angelus1991ster
    Cseh tier 5-ös T-24 tankon lévő 75mm A18-as ágyú jobb , mint a német t5-ös medek 7,5 cm-es ágyúja .
    75mm A18 - 132-es átütés.
    7,5cm kwk 40 l/48 átütését buffolhatnák egy csöppet. Mert ha a cseh ágyú a jobb, akkor nem értem . Miért ezt gyártották a második világháborúban , és miért nem az A18-ast.
  • vasasgabri
    Nem szoktam egyedül kóborolni nem vagyok "csaknorisz",inkább támogató játékos vagyok.Szeretek,szeretnék csapat játékot játszani.Mivel Unicum soha nem leszek legalább a támogatójuk próbálok lenni.