418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #361262 Előbb utóbb jön az FVstage 1 autoloaderrel :D 4*1850 mondjuk 10 másodpercen belül :D -
#361261 T5 japán használható amíg rá nem lőnek, ami szebmejön vele az át is fogja ütni, mozgékony és jó alfa sebzés, cserébe masszívan frusztráló ormótlan nagy papír felületek. Sajnos nem volt free xp-m hozzá, így végig kellett szenvednem. -
kantorgabor #361260 Sziasztok a következő problémával fordulok hozzátok. Játék közben egyszercsak kimerevedik a kép és megfagy a játék és a windows azt irja ki, hogy a képernyő illesztő szoftver nem válaszot de azután helyreállt. Már feltettem a legfrisseb drivert a videó karira és windows8.1-ről átváltottam a winows 10-es verzióra de ez sem segit. Más játékok amik ugyan nem online játékok nem fagynak ki csak ez az egy. Valakinek valami ötlet? -
#361259 Mondjátok, hogy a T5 japó nehéz tank használható... Kicsik nem találnak el semmit, ha mégis akkor nem üti át .. -
R3nton #361258 World of T-54s :D -
AlucardHuN #361257 "Lesz" a francokat, múltkor tapasztalltam is. -
AlucardHuN #361256 Szép és jó ez a t110E5 buff, még egy tank amit rohadt necces lesz belőni 235 pennel:P -
#361255 Azóta már lecserélték az alját, T-34 testről VT55A (harcászati vontatójármű) testre: link -
yossarianHUN #361254 Egyébként erről van szó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Panaszkodtatok a tizenhetedik T-54 változat miatt? Nesze. -
yossarianHUN #361253 Ezt konkrétan valami katonai akadémia tanulóinak beadandója volt:D (komolyan) -
#361252 már látom magam előtt hogy minden egyes kibaszott kísérletű tankot betesznek ide, ami tök felesleges...
miért kell egy olyan Is-3 amit Ivánék össze raktak valami pajtába egy auto loaderrel hogy mit tud, aztán leírták Moszkvának jelentésbe hogy lőttünk vele 20-at, de szar az egész? ... -
yossarianHUN #361251 Valami reward tank lesz, de nem kell megijedni, nem igazi autoloader, csak gyorsabban tölt, mint a sima. -
besti #361250 Ma (már sokadjára) kb. 2 másodpercen múlott a 3. arti. Már egyet belelőttem, de mielőtt betöltöttem volna (pedig pont emiatt t62-vel voltam) kilőtte az artink (így lett 600 sebzése). Ez is azért lett így, mert a 2. artiról (9-es bat) először pattantam, majd persze belém lőtt és pirosra roncsolta a gunt - ez a kb. 10 mp veszteség miatt buktam ismét. Nem lehet ezt a küldit megcsinálni, ha nem artival vagy szakaszba, akik nem lopják el az ellenséges arti fraget. Ha ott 3 arti van, akkor nálunk is, és a végén tuti leszedik a maradék arti(kat)t már splash-sel is. De hol találok olyat, aki huzamosabb ideig megy artival - ha gondolod összeállhatunk erre a küldire, esténként lehetne párszor próbálni. -
#361249 Is-3 autoloaderrel mivan??? -
#361248 Pislogtam én is mikor Is7-el meg Conquerorral próbáltam a kupolát is pattantam
vágtam egy "Hm" fejet és behúzódtam fedezékbe
Lehet haladok tovább a T-29-ről :D -
yossarianHUN #361247 Pofátlanul OP lett ez az E5 a buffal. A képen lehet látni hol lövöldöztem a tumort a tornyán, és ezen nem is látszik az összes, mert egy bizonyos mennyiség után eltűnnek a régi lövésnyomok. Összesen nyolcszor lőttem meg, ebből egy sebezte, de az is csak azért, mert épp oldalra volt fordítva a tornya.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #361246 Nem, a Big Wind, T34-es kasztnin Mig 21 hajtóművek. Lángoló olajkutak oltásához használták. -
#361245 azóta lefestették szép pirosra -
Angelus1991ster #361244 Szerintetek ez photoshOP?
-
Angelus1991ster #361243 Tacskó? -
bekescsaba #361242 Szóval ma állok a számítógépes boltban.
Jön két tacskó, és kér valamilyen márkájú egeret (isten bizony holnap megnézem ha kell), aminek a típusa secreat weapon.
Mondják, hogy ez nagyon kell neki, mivel ez az egér azt tudja, hogy az összes lövést egy pontba nyomja, gyakorlatilag nullára redukálja a játékokban a szórást.
Innentől nem figyeltem rájuk, mert megjött az eladó, vele beszéltem meg az új gépem részleteit. Rá-rá sandítottam az egérre, és annak dobozán valóban láttam, hogy ilyet tud.
Létezik ilyen egér???
-
Angelus1991ster #361241 -
#361240 Eddig tartott
#361239 Gondoltam megyek én is kicsit a t110e5 el, 5 menetből 5 win
#361238 Amit az első sorban írsz nem konteó, ezt a WG hivatalosan elismerte, benne van az mm szabadalomban. Yossariannak régebben mutattam forrást is (még FTR-en is kint volt, ha jól emlékszem), de már nem tudom hol van ez konkrétan leírva.
#361234 Több fájlos configot használok már és közben saját teszteléssel+xvm hivatalos fórumán való kérdezősködéssel kiderítettem, azért köszi szépen :) Sikerült kisebbé és halványabbá tenni a pontot, az árnyékot is eltüntettem róla (bár vmennyit kell majd visszaállítanom, mert egyes mapokon, így alig olvasható a tanknév), viszont az ikont nem tudtam módosítani, mert pl. a TD-nek nem jeleníti meg a fordított 3szöget, pedig a kódot a megadott oldalról illesztettem be (http://www.fileformat.info). De erről már le is tettem, mert 3 napja!!!! szenvedek az xvm minimappal, h kb. úgy nézzen ki, mint nekem a loca féle. Az volt a gond, h sok mindet nem tudtam mit csinál és így sokat kellett feleslegesen tesztelnem. Persze normális leírás neten nem volt.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.09.10. 22:13:42 -
Angelus1991ster #361237 -IS-3 with autoloader will appear ingame as a reward tank. - gondolom ez is cw tank lesz. -
#361236 Valami konteóról régebben is lehetett hallani, hogy ha valaki sorozatosan gyengén teljesít egy tankkal, akkor azzal a tankkal egy idő gyakrabban pakolja az mm a top-ba. Meg ugye most már publikus az, hogy ebben a pecsben belepiszkálnak az mm be a stat alapján a kezdő szinten, elvileg nem engedik össze a kezdőket a pedotankerekkel, mondjuk én nem vettem észre nagy változást azalatt a pár csata alatt. -
R3nton #361235 1000 hála ezért a posztért, kipróbáltam ez tényleg vadállat lett :D JagdE nem tudott belőni 2x se :D Nagyon király :D -
#361234 minimapLabels.xc fájlban keresd a "lost": "alfa"
vagy ha az egy fájlost használod akkor a "minimap" rész alatt lesz
az alakját: minimap.Labels.xc -> "units" -> "format" -> "lost" -
Tessellia #361233 Komolyan 3 éves híreken kell rágódni? 2012-ben eleve tök más volt az MM mint ma. Plusz ha manipulált az MM.. Akkor 3 év nem lett volna elegendő, hogy mindenki számára kiderüljön a turpisság? Mert számomra semmi extra szivatás nem tűnt fel. -
walert #361232 Ok, pont ezért írtam ide, mert nem hiszek bárkinek és tőletek, valóban intelligens és jó játékismerőktől tudjam meg a valóságot. Most egy klántársam linkelt pár dolgot. Nincs időm és energiám, ma elolvasni és kielemezni, de mivel ugye itt a fórumon sok WOT fan van és úgyis szívesen olvassátok, így ezt most idelinkelem, ami elvileg a manipulált MM-ekről szól
http://lightquick.co.uk/world-of-tanks-is-the-matchmaker-rigged.html?Itemid=252
http://greedygoblin.blogspot.hu/2012/04/proof-that-world-of-tanks-is-rigged.html
http://www.rockpapershotgun.com/forums/showthread.php?10588-WoT-is-rigged
http://wot-ro.blogspot.hu/2013/05/wots-matchmaker-is-rigged-proof.html -
yossarianHUN #361231 Nem tudom hogy ez tényleg WG által közzétett/megerősített forrás, vagy valami fanfiction, de előbbit kizártnak tartom. Tegnap és ma kb. 100 csatát játszottam 50-100-zal, és kb. a 60%-uk T8-ban volt, de a maradéknál is a T9 dominált. Pedig azért nem tartom magam nagyon tapasztalatlan tacskónak. Sok dolog miatt tudnám kritizálni ezt a játékot, de az, hogy folyamatosan két tierrel nagyobb csatákban lennék, nincs köztük.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.10. 21:08:36 -
beczl #361230 Eredeti forrás by Google: http://www.google.com/patents/US8425330
Dynamic Matchmaking 4. bekezdés:
"As players progress and advance in experience, the player (or vehicle) will gradually be moved into higher battle levels based on the experience, attributes, and capabilities of each player's characters and/or vehicles." -
walert #361229 Van ilyen a küldetések és akciók fülön, hogy újonc képzés és ott van ilyan küldetés, melynek keretében 150 goldot is és 5 nap prémet kapsz, csak azért mert leszereltél egy felszerelést -
TiborTamas #361228 Szerintem a "mariskától"... :D -
yossarianHUN #361227 Nem tudom milyen forrásból szerzed az információid, de szerintem sürgősen válts:) -
lexlutor #361226 errol mutass mar egy kepet legyszives. -
walert #361225 Olyan már most van, hogy frissen regizett account kap 5 prémnapot, csak azért mert az álcaháló felszerelést fel tette és képes volt leszedni. Egy küldetés fülön található ez is -
yossarianHUN #361224 Majd ha látom az eredeti (nem Jancsi bácsi nagynénjének vejének szomszédja mondta tegnap a kocsmában) forrást, akkor visszatérhetünk rá. De egyébként nem mondtak ilyet, ne higgy el mindent amit hallasz. Olyat mondtak, hogy a játék hajlamos recent WR alapján dobálni alulra-felülre az embert, de aztán ezt is visszavonták. -
walert #361223 Ok, csak gondoltam mivel sok játékos jár ide és okosok, így csak tudnak valamit mondani erről a skill alapú MM-ről. Elvileg a klántársam azt mondta, hogy a wotinfo vayg wothungarín olvasta kb 2 hónapja, hogy WG-s blogból ezt idézték ki. Miszerint a nagyon gyengék és a kiváló statúak jobb MM-et kapnak. A rosszak, azért hogy élvezetes legyen a játék és játszák a jók, pedig azért hogy a sok gyenge képességű ne fogja vissza őket a csapatban vagy ilyesmi