418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• András77
    "Prémtankban 100 meccsből 10-ben ha használok amúgy goldot, prémfiók nélkül pont az a kis kredit úszna el a francba:D "

Ez a gondom nekem is a churchill-el, hogy hiába lenne meg az átütése papíron, de pontatlan nagyon a lövege, tényleg csak közvetlen közelre jó sorozni. Ha meg célozni kell, akkor nem tudom kihasználni a RoF-ot, de a fő baj, hogy normál lőszerrel akkor is általában ott pusztulok vagy átváltok aranyra, akkor meg elúszik a bevétel.

Arról nem is beszélve, hogy a legénység fejlesztés miatt vettem én is, bár a kredit is fontos lett volna, de közben meg annyi mindenféle spéci játékmódok voltak, ahonnan kigyúrt legénységet lehetett szerezni, hogy a fejlesztés sem volt szükséges igazából. A winter módból lényesen jobb legénységet kaptam és azt raktam rá a kv85-re. Mindegy most már, el vagyok vele, csak tudom, hogy a t25-el már rég meglenne a szükséges kredit meg sokkal több is, nem kéne szűkölködnöm.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.09.13. 23:19:03
  • Sunsetjoy
    2 éve zsírkirály volt a chIII, amíg nem jött be annyi "páncélozott" cumó, amihez már nem elég az átütése. Nagydarab mamlasz, de nem annyira gáz.
    Az igaz, hogy t-25 és matilda iv jobban tetszik már nekem is. Prémtankban 100 meccsből 10-ben ha használok amúgy goldot, prémfiók nélkül pont az a kis kredit úszna el a francba:D
  • András77
    Ha olcsó tankkal akarsz kreditet gyűjteni, akkor választhatsz olyant, amivel örökkévalóságig tart vagy olyant, amivel belátható időn belül össze lehet grindelni. Azért megnézném azt, akit nem érdekel, hogy mennyire unalmas a grind vagy esetleg ad némi élmény faktort is.

• Nirz
    Jah az alpha és a pen mindenek felett.
  • András77
    A churchill iii nekem nagyon nem jött be. Másod accra vettem, de már nagyon bánom, mert nem lehet vele normálisan kreditet termelni és össze kell szedjem a 6millát egy tier10-re hamarosan (ok, ha eladom a tier9-t, akkor "csak" 4,5). Egy T25-el hamar összejött volna, de ezzel nem megy. Kénytelen vagyok IM küldetésekből gyűjteni, különben soha az életben nem jön össze. Sőt, még annyi szerencsém is van, hogy valahogy az is8 a kevés tier9 egyike, amit nullszaldósra ki tudom hozni, tehát nem kell még azért is kreditet grindelnem a tier10-re gyűjtés mellett, hogy menjek a tier9 tankkal, az nagyon beb.szna. Így is nehezen gyűlik a kredit.

Biztos hogy van, aki szereti, de nekem nagyon szenvedős. Általában keveset aranyozok, de itt van, hogy egyszerűen muszáj, különben annyira frusztráló lenne vele a játék. XP-t jól adja mondjuk, ez mellette szól, de a kreditet már nem és a játék sem túl érdekes vele. Ez az én véleményem, de 100x inkább egy T25, mint ez. Még a chinukai meg a matilda iv is jobban termeli a kreditet, legalábbis nálam.

Ha ragaszkodsz a szovjet nehéz ághoz, akkor más választásod nincs az olcsó kategóriában, de nem fogod szeretni ezt a tankot, szerintem.
  • Master91
    de sose voltak op-k :D
  • Nirz
    jah még mostanság sem rossz választás, régen meg majdnem minden tier 5 igy nézett ki:
  • ROMOTO
    Churchill 3 am van, de nem szeretek menni vele, annyi kv-1 meg T1 mellett ami előfordul tier 5 ben frusztrálóan kevésnek érzem, vagy válthatok goldlőszerre, de az sem mindig segít, kreditben meg pláne (múltkor linkeltem valami epic kört de szinte full golddal kb nullszaldós lett)...akkor már inkább beülök a kv-1 be, sztem simán jobb minden szempontból kivéve legénység xp, azt meg nagyjából fosom le....
  • csagataj
    Churchill III-on én is gondolkodom. Kellene még egy tank a KV-5, az IS-5, az IS-6 és az IS-2 után, amin naponta megfuttathatom az IS-7 legénységét. :) (Obj. 260 még nagyon messze van.)
  • lexlutor
    az igazi igenyes megoldas ala WG:

"- Himmelsdorf has several artificial walls in order for players not to jump off cliffs (mostly around the mountain), this is intentional ("there's enough stupid stuff in the game as it is")"
  • Angelus1991ster
    Churchill III megért 1373 FT-ot. Az az egyetlen t5-ös prémium ami megéri, főleg a tierlimit miatt.
  • yossarianHUN
    Meg mondjuk bármelyik féláras akcióban (amiből T5-ben elég gyakran van) meg lehet venni kb. 1000 forintért, akción kívül kicsivel több, mint 2000-ért. Ez azért szerintem senkit nem vág földhöz.
  • Angelus1991ster
    Októberi missziók is annyira királyak lesznek, hogy ha a 4 db 150 goldos missziót megcsinálom. Jobb is ha nem lesz normális küldetés.
  • Sunsetjoy
    Megcsinálod a 4x150 goldos küldetést, már 600 van. Egy kicsi kell még, meg egy feles leárazás, aztán veszel T-25-öt. :)
  • Angelus1991ster
    Gyarmatnak minek? Van Wazze-111. Amihez , ha nincs elég tankod t6 vagy afelett cseszheted. No meg van ez a 4*150 goldos misszió. Ennyi. T-25-nek azért örültem volna.
  • xotyi
    Amikor 0.1 seccel gyorsabban tölt be a másik és ezzel bukod a meccset (3db HE löszerem mardt a végére)
  • Userx2
    És erre még van egy medeket megszégyenítő mozgás közbeni pontosságú lövege is. Könnyű tank vadász is.
    E5 vs Béla _220m Forgathatta a srác...
  • Lunki88
    A WoW-ot is évek óta temetik, de még mindig több milliós tábora van. Nyilván nem egy kategória a két játék, de szerintem bőven van még potenciál a WoT-ban is.
  • lexlutor
    azert az valahol vicces, h a us szerveren megint tankot osztogatnak, kb 2 het utan :)
    http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/09/on-track-stb-1.html

nalunk meg wz11re futotta masodszor is, mikozbe az angol t8 fv-rol hetek ota nem hallani semmit, ami a us es ru szerveren mar ki lett adva...
  • ROMOTO
    Lehet az is hogy már túlvannak a csúcson, még pár évig kiveszik belőle amit lehet aztán, bezár a bazár. Az AW nak meg szintén lehet jó 5 éve hogy kaszáljon, mielőtt azt is megunják, ez is egy lehetséges verzió.
  • ilovearty
    "4-5 év alatt bőven volt idejük masszív játékosbázist kiépíteni."
    Reggel ötkor akartam játszani amx1390-nel, és nem tudott berakni csatába, olyan kevesen voltak fent. Azért ez régen nagyon nem így volt.
  • ROMOTO
    A konkrét példa nem feltétlen ideális, de nem is lehetetlen, felesleges szőrszálhasogatni
  • ROMOTO
    Az nekünk mindenképp jó hogy talán kialakul egy egészséges versenyhelyzet, ugyanez tehető felelőssé a gátlástalannak tűnő fejlesztési irányok megjelenésére (+11;12 tier, kerekes harcjárművek). Kíváncsi vagyok hogy vajon mi sül ki belőle, a WOT már nagyjából megszerezte és learatta a piacot elég sok időt hagyott neki erre a konkurrencia, az AW megjelenésével nyílván osztódik a torta, kötve hiszem hogy csak morzsák maradnak a wg számára. 4-5 év alatt bőven volt idejük masszív játékosbázist kiépíteni. Én pl. nem tudom hogy mennyire harapnék az AW ra akármilyen faszán is csinálnák meg, egyrészt mert masszív herótom van már a call of duty-modern warfare környezettől, másrészt meg az elért eredmények miatt sem lenne könnyű váltani, hogy máshol újrakezdjem. Ha a játék ugyanolyan faék egyszerűségű lesz mint a wot, akkor a játékosbázis is javarészt retardáltakból fog állni mert nem lesz semmilyen kihívás,ami visszatartja őket. Lehet bármilyen jó megcsinált játék ugyanúgy fog köpködni mindenki egy idő után ott is a gyökerek miatt, mint ahogy itt is kb ez a legtöbb indulat forrása.
  • Solten
    Sok ertelme nincs, egy-ket alsobb tieres tanknak jol jonne, de ennyi. Na meg annyit lehetne kihozni belole hogy a masodlagos pl automatikusan tuzelne a konnyebb pancelzatu tankokra automatikusan (a la WOWS), ha kozel mereszkednek.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.09.13. 16:49:14
  • Solten
    Mit fejlesztenenek a Bigworldon? Sz@rbol nem lehet varat epiteni. Amugy se a jatekmotorral van a problema.
  • yossarianHUN
    Mert a Maus annyit találkozik lightokkal:) A medek meg nem azért forogják le mert nem tölt elég gyorsan, hanem mert nem tud elég gyorsan utánuk fordulni. Ezen a 75-ös se segítene. Plusz ha már a Maus körül köröznek, akkor tök mindegy, olyan böszme magas, hogy ilyen közelről általában nincs is elég depressionje ahhoz, hogy láncot lőjön.
  • ROMOTO
    "Multi turret, meg multi gun mechanism...omg...még mindig itt tartunk?! Minek?! Ki a tököm fog pl. lövöldözni maus-n a 75 mm-s gunnal míg a 128-s tölt? :D Minden másodlagos gun, amit az ember használni tudna, haszontalan, mert amivel összefuthat, azokat csak karcolgatja..."

azért gondold kicsit végig, arra kíválló egy ilyen 75 ös hogy a lightokat (akár sebezze) vagy medeket leláncolja, nem lenne olyan könnyű leforogni egy ilyen multiturretest, igazából nagyon is hatékony taktikai elem lenne.
  • yossarianHUN
    Az E5 frontja a 9.10-ben:

Egyszóval brutális. A tornya gyakorlatilag mindennek üthetetlen gold nélkül, de azzal is alig. A teste az LFP-n lévő kéttenyérnyi részen kívül még golddal is tabu mindennek. Kell egy ilyen. Szerintem egyértelműen a legdurvább T10 heavyvé lépett elő. Én meg eddig azt hittem, az IS-7 sajátja a bulldózer szerepkör.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.13. 16:09:19
  • Pares
    És megérdemlik, úgy vagyok vele, hogy annak ellenére, hogy rengeteg időt öltem a játékukba, szinte remélem, hogy tönkremennek.
  • patchaou
    A legegyszerűbb az lenne, ha az alapoktól kezdenék újra :)
  • yossarianHUN
    A WT-nek köze nem volt soha a WoT-hoz, a tankos miliőn kívül. Játékmenetre tűz és víz a kettő, és igen, a tömegeknek kevésbé emészthető a WT. Ezt a WG is hamar felismerte, és a kezdeti homlokráncolás után megint évekre hátradőlt, megnyálazta az ujját, és tovább számolgatta a rubeleket. Most viszont azt látják, hogy feltűnt egy játék, ami ugyanazt nyújtja mint a WoT, csak jobban. Mert legalábbis még csak pár hónapja van porondon, de már most benne van egy rakás olyan fícsör, amit ők évek óta csak ígérgetnek, már ha egyáltalán. Én is aggódni kezdenék a helyükben. Visszanyal a fagyi.
  • yossarianHUN
    - it's possible tanks with tier 11 and higher will appear

Most komolyan szanaszét kell erőszakolni a játékot, csak hogy minél jobban hasonlítson az AW-ra? Megint átesnek a ló másik oldalára, azért ennyire ne legyünk már megalkuvók...
  • ximix #361390
    Hangosan gondolkodás on
    Érdekes ez a AW-ra hivatkozás, az nem lehet hogy bartelt kötöttek a WG adja a játék mechanikai licencét az AW cserébe meg lehet a az engin fejlesztését majd ?
    A WT-re nam nagyon hivatkoztak az AW-re meg egyre többet és az AW az elején kinézetre igen hasonló volt, mint a WoT.
  • Nirz
    there are ideas to completely overhaul the crew system in WoT to resemble the one in WoWs (one "crew").

WTF?

Amúgy tegnap csak nekem volt szar a játék, értsd kiugró ping ingadozás?
  • bornofakone
    Rettentően értelmetlen hülyeségeket akarnak bevezetni...
    Minek amphibious tanks meg wheeled vehicles? Értelmetlen hülyeség....kétéltű tankokat a büdös picsába se fog tudni senki se használni, nincs hol alapvetően. Hacsak nem, megtanulnak repülni és mint a zero-k kamikaze-ként az artyknak lehetne őket vezetni. Azt díjaznám, ha a tomato-k megtennék.
    Multi turret, meg multi gun mechanism...omg...még mindig itt tartunk?! Minek?! Ki a tököm fog pl. lövöldözni maus-n a 75 mm-s gunnal míg a 128-s tölt? :D Minden másodlagos gun, amit az ember használni tudna, haszontalan, mert amivel összefuthat, azokat csak karcolgatja...
    Nem értem egyesek miért akarják ezt annyira bevezetni....netto baromság.
    WoWs-ba milyen ez a legénységi bizbasz? Mert amúgy ez is paraszt dolog h kompletten átvariálnak minden crew skill-t, amikor sztem 4-5 alap az qrva jó, a felesleges nem használt szarok helyett kellene csak új, értelmesebbeket berakni és tádááá.
    Artykra muszáj rebalance...ez egyértelmű, de a büdös életbe nem lépik meg...AW jelenléte most annyit ért el, hogy több ígéretet kapunk, jobban hangsúlyozva a dolgokat...de amgy semmi lényegi dolog nem történik, ha mégis, akkor pedig csak saját magukat hazudtolják meg...(a levédetett hiperszuper mm rendszer, az teljesen jó, nincsen semmi gond vele, de ha mégis, azt nem lehet megoldani. Aztán hoppá tudunk a hibáról, ami eddig fícsör volt, és javítjuk minden erővel blablabla...:D)

Amúgy az a komment mindent elmond, nem is lehetne összefoglalni a dolgokat jobban :D
  • Solten
    "- developers will add multiturret mechanism, multigun mechanism and amphibious tanks, maybe even wheeled vehicles"

Ja vegul is, mar evek ota igergetik...

"- WG is planning the same artillery features as in AW: players will be able to see that they are being fired at by arty - and they will also see where roughly is the arty firing from"

Eddig ezt qrva nehez volt bevezetni, most hogy vanszorognak a konkurencia utan hirtelen marhafontos lett es el kell lopniuk.
  • lexlutor
    nem nagyon kell varni, mert mar egy parszor kerek-perec megmondtak hogy nem lesznek:D
  • Tessellia
    Úszni képes tankokat is ígérnek? Biztos ki vannak erre balanszolva a pályák. Oh várjunk csak..
  • lexlutor
    komment .. ehhhehhehee:

- complete artillery overhaul; they are talking about that since 8.6
    - Motion physics they talk about this for 2 years or so?
    - multiturret and multi gun: player base is asking for this since the beginning, it was never important enough, now they will do it?
    - wheeled vehicles: I remember Serb saying it is world of TANKS, not world of Vehicles
    - crew skill overhaul, they talk about this since 2 months after the last crew skill overhaul wich was like 3 years ago or something?
    - increasing role of armour; devs talk about this since gold ammo for credits
    - tier 11 tanks: this was always debunked because the tanks would be to modern and wouldnt fit the gameplay mechanics and stuff.
  • lexlutor
    ehhe... igen, mindenkeppen ez a legnagyobb problema veluk..
    - Storm confirms the upcoming artillery overhaul. The biggest problem with current artillery system is its randomness

elkezdodott a korlatlan igergetes. a problemak amik evek ota megvannak, es sosem sikerult megoldani, majd akkor most!

- currently MM is not working perfectly, WG knows about the issue where for example one team has one tier 10 and the other has five. It will be fixed. The issue where one player plays the same maps over and over again will also be fixed.
    - developers will add multiturret mechanism, multigun mechanism and amphibious tanks, maybe even wheeled vehicles
    - XP for tanking will come soon

en itt fogom abbahagyni, ha ezt bevezetik. tobb tucat crew-t huztam ki, erre..
    - there are ideas to completely overhaul the crew system in WoT to resemble the one in WoWs (one "crew").

eza komment fogta meg legjobbana lenyeget:DDD "Basically the same shit i have been reading since 2013"
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.09.13. 14:14:54