World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugyanígy a Zoom mod is meggyorsítja a célzást, nem kell így beszélni róla, mintha nélküle játszhatatlan lenne a játék. Térkép is inkább leveszi a "memorizálás" terhét a játékosokról, ahogy az ellen töltésidő mutatója is a kevesebb tankkal játszókat hozza egálba a sok tankot megéltekkel (akik emiatt ismerik a szemben lévő tank töltési idejét).
Kényelmi funkciókról beszélünk, nem létszükségletről.
Aki pedig tud mutatni egy olyan MMO-t, amit nem lehet szarrá modolni, azt megszavazzuk házigazdának, oké? 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.18. 22:23:19
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ezt elsősorban streamereknél vettem észre, hogy amíg normál zoom mellett az ilyen kisebb réseknél vagy egy olyan résznél amit távolról teljesen lefed egy fa vagy bokor nem lehet mögé látni és max csak akkor tudsz pontosan célzott lövést leadni, ha éppenséggel pont ismered az adott részt, hogy mi hol van miliméter pontosan, ellenben zoom modokkal szépen fullosan ráközelítve már átlátsz a bokrok és fák lombjai között és egész pontosan kivehető hogy mögötte hol is van a terepakadály ami adott esetben kitakarja a tank felét csak a bokrok és fák miatt ezt te nem látod és csak az ellenség körvonalából saccolhatsz.
Ez pl hatalmas előny, rengeteg sebzés és döntő lövés múlik ezen.
Hatalmas előny még a sebzés detektor is ami attól független hogy az adott tankot felspotolták vagy sem jelzi, hogy mitől és milyen lőszerrel is lő.
Ez is olyan hatalmas befolyást gyakorol nagyon sok helyzetben amin kb az életed és sok száz hp adott esetben a meccs múlhat.
Egyébként én sem használtam modokat soha, én speciel teljesen jól megvoltam nélkülük is, de amikor kipróbáltam 1-2-t egy kis ideig és láttam a streamereknél azért rögtön átjött, hogy ezek kb cheat szinten vannak az alaphoz képest ami egy multi játékba igen érdekes koncepció..
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ja és lehetőleg mindenki egyszer töltse ki személyenként, a fő accountja "véleményét tükrözve".
WoT magyar közvéleménykutatás
Vagy 2-4 hétig, vagy valamilyen válaszmennyiségig él a szavazás, majd kiderül, mennyire aktív a dolog (ha úgy alakul más magyar wot-fórumokon is jó lenne körbekérdezni😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Legfontosabb az xvm, egyáltalán tudjam kikkel állok szemben. Teljesen máshogy kell játszani egy jó játékos ellen, mint egy béna ellen, de egy egyszerű kezdő ellen is. Én mindig fontosnak tartom a lejátszott csaták számát is a wn8 érték mellé.
Aztán az általad is említett térkép, amit ennyi év után végre alapként megkapunk a másik elég fontos töltésidő mérő mellett.
Töltésidőhöz tartozva az ellenfél töltési idejét jelző mod is sok esetben életet menthet.
Akkor pl egy "láthatatlan" tank lő rád, és te mégis pontosan meg tudod állapítani, hogy hol van egy damage indikátor segítségével.
És akkor végére pl. azok amik elég nagy vitákat is eredményeznek, hogy tiltani kéne őket, vagy már tiltva is vannak:
A gold detektor, ami alapján egyből tudod kik is szemeznek veled az erdő mélyéről, és ki nem túl veszélyes rád pl. oldalról.
Valamint a zoom modok, amik bokorból teljesen kilátnak, míg alap zoomal nagy zöldséget látni egyes helyzetekben. Vagy pl. kitávolítva akár az egész pályát is belátod, falak mögött meg tudod nézni, merre néz, hova céloz az ellenség.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A T71 nagyon jó, nekem csak nagyon kicsit jutott eszembe lecserélni az új ág hetesére, de utána mentem vele pár kört és megtartós maradt. <#hawaii>#hawaii>
Amikor megjelentek ezek a modok, kipróbáltam én is, de a második keresgélés után (akkoriban még nem tolták az arcunkba 1000 helyről) meguntam. Nekem annyi plusszt nem adott egyik sem, nem érdekelt, ki lő golddal, a csilliószoros zoom sem tetszett, letojtam, hogy ki mennyit tolt belém és karrierem vége felé a kör végén már ki is írta a játék, mennyit sebeztem, játék közben meg kisebb dolgom is nagyobb volt annál, hogy nézegessem a számlálót (azért elég jól meg tudtam saccolni, mennyi is volt az annyi). Számomra leghasznosabb akkoriban az a térkép mod volt, ami megmutatta az ellenfelek utolsó felbukkanási helyét. Végjátékban sokszor segített. (Hang, skin mod biztosan sokat dob a játékélményen, elhiszem). Aztán mégis meg oltam valahogy, de abban teljesen igazad van, hogy más emberek-más elvárások.
Kérlek, magyarázd el, hogy melyik modokkal lenne több esélyed egy unikum csapat ellen. Most tekintsünk el attól, hogy itt egyesek az unikumokat statpadder nooboknak titulálják 😊
Aztán jönnek a rosszabb esetek is, amikor valamiért hiába törli az ember amit kell, hiába üríti a mod mappát, akkor sem megy.( ez volt 9.5nél nagyon sokaknak).
És persze beletartozik sok egyéni hiba is: rossz helyre másolom, rosszat törlök, és már nem is tudom mi volt a gáz, lehet újratelepíteni.
Tegyük még hozzá, hogy elég sok felnőtt játszik ezzel a játékkal, akiknek esetleg napi fél-egy órájuk jut rá.
Így nézve azért ritkán jön jól az a csupán negyed óra szarakodás.
Na majdnem kifelejtem a lényeget...Mindez a wg több évnyi életéből nem venne el 15 percet.
Mindegy, nem is ez a wn8 érték a lényeg, hanem, hogy pl adott esetben mennyi esélyed van unicum csapat ellen, mikor esetleg többet is te kéne kiszedj.
Diegho-ról nekem most hirtelen a foci jutott eszembe(ne haragudj), szerintem nem is olyan rossz példa erre: Ronaldo(amelyiket akarod), mezítláb, ruha nélkül is a legeredményesebb tudna lenni egy magyar mérkőzésen, mégis nagyon fontos egy jó cipő, és egyébként jó ruha is.
Sok pluszt adnak a modok, főleg ha olyan ellen hoz a sors akinek van. Ettől függetlenül még lehetsz jobb más mod használóknál, de lehet, hogy modokkal a legjobb lennél...
Jobb választás lehet, mint a Bulldog?
Kíváncsi lennék, hogy egy Diegho használt-e?
Prém nélkül:
Vereség
Csata: South Coast
Jármű: VK 28.01
Szerzett tapasztalat: 1 125
Szerzett kredit: 23 680
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védő, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Majdnem 2200HP sebzés T7-ben amit magamnak spotoltam (a csapatom már a 2. kill- nél elfogyott)
Ha már nem csinál saját modokat, nem vesz fel modokat gyártó embert a wg, akkor legalább annyit tegyenek már meg, hogy elfogadják, hogy mások a szabadidejüket áldozzák, hogy játszhatóvá tegyék az ő szarjukat, és ennyi év alatt írjanak bele plusz 1 sort a hetente kijövő új verziójukba, aminek köszönhetően el is indul a játék az adott moddal együtt.
Erre írtam én, ha ennyire nem képesek, akkor vegyék ki a modolási lehetőséget, úgy is folyton csak oltogatják a modokat, hogy mennyire szarok, ők jobbat tudnak, csak nem teszik bele, mert túl bonyolult lenne,stb-stb.
Amúgy is, milyen kedvezés a felhasználóknak? A felhasználó most is teljesen bolondbiztos módon bemásolhatja azt ami tetszik neki. Nem kényszerítenek hogy használj ilyen célkeresztet meg olyat... mert tuti hogyha mondjuk szabvánnyá tennék a Jimbo célkeresztet, akkor meg lenne olyan aki azért puffogna., hogy neki meg az nem tetszik.
Vagy a textúra modok... van akinek tetszik a csiricsáré tigris textúra, én meg okádnék tőle. Megoldás: akinek tetszik az felteszi a textúra modjait, akinek meg nem az nem.
Amúgy is, rengeteg mod van, nem elég egyszer megcsinálni, utána erőforrásokat kell biztosítani a modok frissítésére tesztelésére...
Egyszerűen felesleges pénzkidobás implementálni olyan modokat a cég részéről amit mások már megcsináltak.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.18. 19:37:37
rakd fel egyesével a modokat, így ki szűröd melyik okoz galibát, ha meg van melyik nézz utánna hogy miért (lehet pl. hogy van róla infó, hogy bugos , de már készül a frissítés)
vagy beraknak egy t54 clone-t, mert abbol meg keves van 😄
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.18. 19:09:28
Hogy miért csinálja meg a WG ezeket? Talán mert egy normális cég úgy gondolkodna, hogy ha van egy jól működő és népszerű mod, amit ráadásul könnyen be lehet építeni, akkor azt megcsinálják ők maguk. Hogy miért? Hogy ezzel kedvezzenek a felhasználóknak, akiknek a pénzéből élnek. Nekik ez egy egyszerű feladat, de legalább látszana hogy foglalkoznak a játékukkal, akarják hogy jobb, felhasználóbarátabb legyen. Ehelyett itt a WG aki szarik az egészbe, csak fizesd a pénzt és kussolj.
Ennyi erővel csináljanak egy pályakészítőt aztán majd a userek csinálnak pályákat. Vagy egy tank editort, akkor azzal se kell foglalkozniuk.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egyébként nálam a francia low tier tankok az etalonok, ha lenne helyem arra hogy vacak t2-t3 gépeket is gyűjtsek tuti az első lenne a francia ágon lévő tankfelhozatal.
játszani kevés dologgal fun t4 alatt, de attól még ott lennének a garázsba
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.18. 18:56:06
- the tank, from which AMX-30 will be unlocked, will be announced later to avoid the “we already grinded the XP!” whine
- developers have not yet investigated, how 0.9.6 nerf influenced the survivability of small weakspot vehicles, such as Tortoise
- Storm doesn’t remember the numbers exactly, but for all vehicles with normal (non-derp) guns, the damage difference between 0.9.5 and 0.9.6 after the accuracy nerf was less than one percent
a legutobbi angol ag utan, ami nem kicsit csalodas volt nekem legalabbis - es meg csodalkozik storm h az egesz angol ag ne popular..- eloszor a jatekban, el sem fogom kezdeni oket.
WoW. MMO és egy magát szintén szarrákereső cég terméke. Potom 3500 addon van hozzá csak ezen az oldalon.
Meg az a baj, megint félreértitek hogy miért nem csinálja meg a WG azokat a dolgokat amik a userek kitaláltak: azért, mert minek? 😊
A userek ingyen megcsinálják, karbantartják fejlesztik, a WGnek nem kerül semmibe. Nem bénaságból nem csinálják meg, hanem azért mert minek feltalálni a kereket.
A WG lefejlesztette a MOD APIt, a többi már a playerek dolga.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.