418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Akkor ne az ST-I-t, azzal nem fogsz pörögni, meg szemtelenkedni, pláne nem bújkálni .D
  • vasasgabri
    A td-ket nagyon szeretem az elődje az örökös maradna.
  • vasasgabri
    A játék stílusom az változó. Szeretem a pörgős csatákat és a bújkálós szemtelen játékot. Van csörcs3 és E25 pénz csinálásra.
  • yossarianHUN
    A szépség.
  • Gyuszopapa
    ST-I nem rossz csak ne maradj egymagad mert egy gyors med leforog.A testétt nem árt dugni de azért az is pattint elég szépen csak rá kell mászni az ellenfélre hogy ne lőhesse a LFP-t.Sajnos az artysták szeretik mert lassú és az ő fogyatékosságukkal is képesek eltalálni.Az ágyúját nem találom rossznak csak kevés a DPM és lassan szűkül.
    Én szeretek vele játszani meg is marad a garázsban.A frontja jobb mint az IS-4 effektív.
    Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.09.17. 18:43:09
  • yossarianHUN
    A stock ST-I-nek gyenge a tornya, és katasztrofálisan lomha, de ha megvan a BL-9 az IS ágról, az ágyújával nincs nagy baj. Fullosan kap egy nagyon kemény tornyot, ehhez jön az átlagnál erősebb, de lőhető test. Az ágyúját viszont gyűlöltem, míg IS-8-on semmi baj nem volt vele, a Sütin folyamatosan mellé/fölé/alá lőtt, ha meg el is találtam a célt, általában valahogy mindig a legvastagabban páncélozott részére vitte az RNG a skulót. Tudom, hogy van minimális stat eltérés az ágyún a két tank között, de ezt azért mégsem éreztem indokoltnak, hogy az egyiken nincs vele semmi gond, a másikon szökőévente egyszer lő oda, ahova céloztam.
  • yossarianHUN
    Stockon a JT a leghasználhatóbb, mivel eleve van egy normális ágyúja. Az ST-I szintén nem élhetetlen. A T9 medek meg híresen szarok stockon, azokkal mindenképpen szívni fogsz.
  • Master91
    Hát ez elsősorban és leginkább tőled függ :D

Milyen a játék stílusod? Biztos hogy ha meg veszed, akkor tudsz valamivel pénzt szedni még?
    JT-m volt vagy 2-3 éve, szerettem, nagyon jó az ágyú, de lassúcska ( jó legénységgel emlékeim szerint egész fürge voltam BIA+forgásos skill+talaj ellenállás csökkentős skill), páncélt felejtsd el, biztos vagyok benne hogy szórni fogják rád az aranyat, és bizony ha meg látok egy JT-t artyval már szűkülök is rá

Leopard PTA-m is volt, nekem tetszett, de eladtam mert már nem bírtam a temérdek ammo sárgulást, borzasztó volt, emlékszem az verte ki a biztosítékot végleg hogy B.chat első lövéssel láncolt+motor sárga+ammo sárga, ammot javítottam, második lövéssel megint ammo sárga. Hát kijött a garázsba a tank és adtam el..

ST-I-re szavaznék, de nem sok tapasztalatom van vele (haveréval játszottam, és okosabb ellenfél meg tud izzasztani néha)
  • vasasgabri
    Sziasztok! ST-i,Jagtiger,Leopard Pt A, M46 Patton közül kellene kettőt választanom mivel jelenleg ennyire van pénzem.Melyiket ajánlott megvenni,ha nincs szabad XP az azonnali fejlesztésre? Van köztük olyan amelyik nem olyan rossz alap modulokkal?
  • Angelus1991ster
    Cseh tier 5-ös közepes tank. Minden szép és jó. Csak a töltésidő kicsit sokígy elsőre.
    http://thearmoredpatrol.com/2015/09/17/skoda-t-24-from-supertestsaya/
  • ROMOTO
    Telón nincs sajnos szmájli, :p XD
  • ROMOTO
    Nekem nincs, felőlem akár nerfelhetik is, volt egy fórumozói kérdés meg rá egy válasz, mindenki lenyugodhat a csába
  • Faboo
    Előbb átnézik a statját. Lehet az lesz a válasz, hogy teljesen rendben van, nincs szükség a buffolására.
  • davidbog
    Nem rég linkeltétek a WG-s híreket, volt köztük olyan hogy a páncélátütési modell változtatása. Ennél véleményem szerintem olyanra gondoltak, hogy az átütési értékeket szétválasztják szögekre. Lenne 90°-os, 60°-os és 30°-os átütési adat. És az átütés számításánál azzal számolna a rendszer, amelyikhez közelebb van a döntöttség. (A War Thunderban már ilyen van, számomra ez az egyetlen értékelhető dolog a játékban. :D) Például ha egy T29 34°-os homlokpáncéljára lőne az ember, akkor a lövedék 30°-os átütési értékével számolna, ha a Tigris I 90°-os oldalát akkor a lövedék 90°-os adatával számolna, stb.
    Ezzel meg is lehetne oldani a páncélzat problémáját, mert a 30°-os adatokat le lehetne csökkenteni olyan mértékre amit már megfogna a páncél. A 90°-os adathoz képest a 30°-os ~2,5x kisebb érték ha teljes kaliberű AP-ről van szó és 3,5-4x kisebb ha APCR/APDS-ről.
    Jó hát akinek nincs erősen döntött ~30°-os páncélja az ugyanúgy szívna, de legalább a többiek nem.
  • Nirz
    Mindig minden a legjobbhoz van viszonyítva ha már nem hozza a szintet akkor szar
  • davidbog
    Nem tudom miért lenne annyira rászorulva. Miben annyira rossz egy T-44, M26, T-34-2, STA-2, vagy T-34-3-hoz képest? Kb semmiben. Akik el vannak kényeztetve az újabb heavy átütésű tier 8 közepesektől, vagy a T-54 mod1 páncélzatától, azoknak megértem hogy gyenge a T95E2, de amúgy nem az.

Páncélzatban az egyik legjobb, csak a hatalmas kupola ront rajta sokat. A mutatott lövegpajzs az sokat nem számít, pont a nagyobb és gyengébb kupola miatt, senki nem lőtte még tudatosan a lövegpajzson lévő gyengébb sávokat. Sokkal többet fog meg a lövegpajzs mint amennyiszer átütik és sérül a gép. Tűzerőben is leginkább a célzókör nagy szétesése a probléma mintsem a viszonylag kicsi átütés. A mozgékonysága is nagyon hasonló mint egy M26 vagy STA-1-é abban is teljesen korrekt.

De nem baj buffolják, csak lesz még egy OP gépem. :D
  • ROMOTO
    Nemtom honnan veszed, onnan indult hogy valszeg buffolják mert rá van szorulva a t95e2...
  • Faboo
    Nem igazán értem, hogy mit akartok egy medtől manapság! Legyen TD lövege, heavy páncélzata, light mozgékonysága és látótávolsága, arty splashe.
    Kész is a tier12 med.
  • ROMOTO
    Grat!

A patton egy ideje nem túl népszerű pont a lövegpajzsa miatt, valamikor majd befoltozzák...

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.17. 15:33:43
  • csagataj
  • ROMOTO
    Jah, nézzük csak mennyire jó az.

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.17. 15:04:23
  • Master91
    full arannyal
  • Tessellia
    Főleg ha abból a 6-ból minimum 3 táras és ők szakaszban tolják;)
  • Master91
    jó ötlet, de kérem a medeket / lightokat is ilyesmi szintre lehozni oldalanként

külön szeretem mikor tierX-be egy oldalra bebasz vagy 6 médiumot meg 3 lightot és akkor már csak abba bízok hogy legalább enyém lesz a legtöbb sebzés a 3 perces loose alatt
  • Pales27
    M48 patton tornya van, azért az nem olyan rossz.
  • popey8
  • técs
    Legyünk optimisták és higgyük azt, hogy 2 lesz a max oldalanként. Még ez is pont 2-vel több mint kellene.
  • ROMOTO
    Artyhaterek figyelem eddig max 5 arty lehetett egy csapatban, Storm benyögte hogy lecsökkentik max2-3 ra.
  • ROMOTO
    ja, de azokat nehezebb pl. átlőni a lövegpajzson, nem csak a löveg szar azon a tankon.
  • Pales27
    több t8-as mednek, aminek nincs tier limitje 170-180-as a penje
  • Angelus1991ster
    A T95E2 akciós tank tierbesorolásával kezdenek-e valamit? (mivel annyira szar hogy a saját tierjében is szív top tankként nemhogy tier 10 ben)

- ja , valamit kezdehetnének a lövegével. 173-as pen ritkafos.
  • tothgyorgy
    Nagyon helyes.
  • popey8
    "lényeg az hogy valszeg meg oldható lenne a wg részéről
    de ők nem olyan srácok"

Megoldották és egy kicsit olyanok :) Több klántársam is mondta már, h CW csata után a tűzfal jelezte, h a wot egy másik IP címhez akar kapcsolódni. Ezt más külföldi klánok tagjai is leírták. Nagy valószínűség szerint wgék bele akartak nézni a játék fájlokba, h milyen modokat használ az illető. WG részéről volt már róla szó, h CW-n is használják az emberek a "csaló" modokat. Ezt akarják megakadályozni és emiatt ellenőrizni fognak.
  • patchaou
    Ő élvezte a játékot :)
  • yossarianHUN
    Mikor három perc után, 2-13 állásnál, a két perce halott, nulla sebzéses IS-4 csapattársad beírja, hogy "gg"...

• rudii
    Sajnos erre nem tudok választ adni. Előfordul, hogy mindig van 1-2 személy akinél akad esetleg. Nem tudom náluk miért van. Ritkán előfordul, hogy a probléma nálam van, de akkor mindenkinek rossz és jelezni is szoktam, hogy nálam a gond. :/ Esetleg ha lejjebb veszed minőség.
  • Megamax
    Végigolvastam , és ami a gépedenn van ahhoz nem nyulhatnak hozzá a beleegyezésed nélkul hacsak el nem fogadod a szerzodésben ami nincs benne. Tudod elejétol fogva mindig elolvasom ugyanis elég sok pénzt beleoltem a játékba és nem szeretném hacsak ugy elveszne bármilyen okból is az ACCOUNT (csakazértisígyírom). Amugy meg a cheateknek is utánnaolvastam és nem módosíttanak semmit a játékban hanem a memoriában lévo adatot figyelik és aszerint variálódnak a dolgok a játékban.Ezért van az , hogy ha lerombolsz valami tereptárgyat a játékban azt megmutatja a Cheat de az ellenséges tankokat már nem tudja megmutatni. A másik dolog hazsnálja az aki nem fél.
  • DasIsFuck
    Na frissítettem a vga drivert.
    Most már betölt a garázsba, de amint belép azonnal le is fagy a gép.
  • Pales27
    Az a baj, hogy ennyi erővel sima (nem cheat) modba is tudnak tenni, olyan dolgokat, amivel ellopják az accountot.
  • ROMOTO
    Nekem pont megfelel