World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
de az tudtommal nem megy hogy 3 light tank közül 1 spotol 3k-t a másik 2 meg 1-1k-t és úgy van meg az 5
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
ezek bassza meg összesen nem lőnek 5k t nem hogy a spotomra...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Vagy esetleg sokadjára is meg kell csinálni az elsődlegeset is?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.20. 14:22:18
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.20. 14:19:59
kettőt találtam ami gyanús.
1: 19,85EUR, PLAYSPAN ULIMATEPLAY
2: PAYPAL *DIM DISTNT 3,240EUR
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.20. 14:20:10
Nekem a paypal pl. PaySpa-n keresztül vette le a Mastercardomról a lóvét.
Anno nagyon régen, amikor még nem a játék fizetett nekem. 😛
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.20. 14:12:49
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Amúgy igazából mind1 is, most nézem FTR-t, hogy átdolgozzák, és az 1-2-s sor E-F környékén bebasznak sziklákat, házakat egyéb dolgokat, fasza...
Én nem vagyok konteós, de ez már nekem is büdös. 3 hete nem tudom megcsinálni az utolsó medes küldetést, mert állandóan 2 vagy jobb esetben 3 TD van csak. Aztán ah heavyvel megyek hirtelen lesz 5-6 is. Micsoda véletlen...
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha bekattintod, hogy light-ot kell kilőni, nincs light az ellenfélnél. ( egyébként meg min 3-4 ) Ha magasabb tier-ü ellenfelet kellene kilőni top tier vagy. ( egyébként meg jó, ha nem low. ) Ha két medet kell kilőni akkor max 1db van az ellenfélnél. ( egyébként meg 3-4 ) Ha 2 TD-t kell kilőni akkor vagy nincs, vagy max 1db az ellenfélnél. ( egyébként meg nyüzsögnek. )
És ez eddig minden ilyen jellegű küldetés bekapcsolásakor így indult. Aztán 5-6 esélytelen meccs után kezdenek megjelenni a küldetés teljesítéséhez szükséges ellenfelek.
Kohn bácsi erre csak azt mondaná hogy: Ügyes! <#vigyor0>#vigyor0>
Igazolnom kellene a supportnak, hogy az Én accountom az enyém.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
mi a nicked? megpingellek, aztán meglátjuk
nem tűnik nehéznek.... csak egy 3-as top tier TD szakasz kell, meg egy noob csapat 😄 meg szintén noob enemy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3-as szakaszban azért egyszerűbb lenne 😄 ha vki/vkik pont itt tart/tartanak akkor lenyomhatnánk 😄
darkwaith: minek ragasszam amikor szét is lehet szedni? 😄DDD
am nem, szétszedni sem lehet meg átragasztani sem.... kb. 30 éves ez a kocka ami nálam van, majd veszek én is magamnak egyet...
de akkor már 11×11-est veszek XDDD
wot nick: PsychoTrooper
Csak azt akarom mondani, hogy a nagyobb DPM lehet hasznosabb közelharcban is, de majd ha meglesz a nagyobb pen ágyú, akkor nyilatkozom, az még messze van.
mire rájöttem mi, hogy "működik"
de most már egyáltalán nem tűnik nehéznek 😊 ha faszán begyakorlom akkor nekem is 10perc lesz 😊
vagy unalmamban amíg tölt a map wot-ban gyors kirakom <#zavart1>#zavart1>
Nekem 41 perc a rekordom. Mondjuk haverom meg 10 perc alatt kirakja, hogy rohadna el <#idiota>#idiota>
T-54
Battle: Karelia
Vehicle: T-54
Experience received: 2 498 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 51 501
Battle achievements: Master Gunner, Mastery Badge: "I Class"
jöhetek vissza wotozni <#email>#email>
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
A legjobb példa erre az is7: 0,4 "pontosság" és 3,4 célzás idő, mellé 250 átütés. Gondolom a pár fanatikust leszámítva megegyezhetünk abban, hogy ez egy elég csapnivaló ágyú, csak közvetlen közelre használható normálisan, távolságra meg éppen amit az RNG enged neki, de teljes becélzás nélkül inkább ne is lőjünk vele távolra. Pedig nagyon komoly átütése van.
A T-54 201 penes ágyú: 0,35 és 0,23, a másik ágyú 0,39 és 2,9, szóval van különbség, nem is kevés. A 201 penes ágyú mindig jobban célra tart, lényegesen gyorsabban becéloz, ergó sokkal inkább oda megy a lövés, ahova szánom.
Azt is elfogadom, hogy ezzel az ágyúval muszáj célozni gyengébb pontokat, mert tier9-be már sovány az átütése, de cserébe jók az egyéb paraméterei. A nagyobb pen ágyút meg lerontja, hogy pontatlanabb és lassabban céloz be.
Szerintem pontosan úgy van, ahogy írjátok, nincs kifejezett előnye egyik ágyúnak sem, attól függ, hogy ki hogyan használja a vasat és milyen távolságból mennyi becélzás mellett szokott lőni, illetve, hogy mozgás közben szokott-e lőni sokat.
Az egyiknél 201 az átlag, vagyis 151 (201*0,75) és 251 (201*1,25) között mozog.
A másiknál 219 az átlag, vagyis 164 (219*0,75) és 274 (219*1,25) között mozog.
A nagyobb pen legrosszabb esetben 13 mm-el jobb, legjobb esetben 23 mm-el jobb a másik ágyúnál. Szóval ha szívat a random, jobb vele az esélyed átütésre, azonos, fullra beszűkült esetben, megfelelő távolságból.
Tehát mind annak idején is mondták, komoly választási lehetőség aszerint, hogy Te, a játékos milyen modorban harcolsz!
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.02.20. 11:05:08
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Ha van kényelmesen idő megvárni a teljes becélzást, akkor elhiszem, hogy jobb a másik a nagyobb pen miatt, de nem tudom, hogy ki hogyan használja a T54-t, nekem mindig minimális időkeretem van csak lőni, mert általában túl közel tanyázom az ellenséghez vagy mozgás közben kell lőni.
Például rámront egy obj704, le kell kapjam a láncát, ezzel az ágyúval működik, a másikat nem tudom, ki kéne próbálni, hogy ilyen helyzetben, amikor pillanatok vannak csak lőni, mit tud.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.20. 11:00:29
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
t55 a 201-es pennel t54 meg a 219-es pennel😄
egyébként a stug 4-nek gyanítom nem jobbak az ágyú értékei mint a stug 3 b-nek t4-en😄
Nekem meg Matilda 4-essel most lett meg az mt-15 úgy, hogy eszembe sem volt a csata alatt😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Asszem rájöttem a titok nyitjára a T-54-gyel kapcsolatban: A nagyobb penű ágyút kell rátenni. Őszinte elismerésem a többségnek, akik a 200 penessel használják, de nekem ég és föld a kettő közti különbség. Hihetetlen, gyakorlatban mennyit számít ez a 18mm penkülönbség. Egy rakás olyan szituációból másztam már ki vele, ahol a másik csak pattogott volna, vagy tölthettem volna nagy kapkodva a goldot. 300 méteren belül egyáltalán nem zavaró a pontossága és a célzási ideje, annál messzebbre meg nem szoktam lőni vele, mivel agresszívan használom. Ha meg mégis, akkor meg na bumm, kicsit tovább célzok. Cserébe át is üti amit lövök.
yossarian: TD-nél kell a 8000 damage 😊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.20. 09:46:59
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤