World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Most használd ezt, talán ez jó leírásnak: t28 concept missions
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
"Be among the top 3 players on both teams by damage caused. Destroy 2 enemy vehicles. Survive the battle.
Additional – Win the battle."
Szóval nem xp-re hanem dmg-ra kell hajtani... Úgy meg a KV-3-as csapattársat lekörözött.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.02.19. 22:06:21
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És túl is éltem a kis fv-vel.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(Még csak az MT-15 van meg, a többi 12-14 szinten...)

❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.19. 21:29:02
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Én miután kifullozok egy tankot jóval kevesebbet veszem elő, általában amiket jobban kedvelek azokkal 400+ csatám van, de ez is tiertől függ, mert pl az e-75-el valszeg 200 csata kb csak annyi volt, hogy kieliteztem, meg is látszik hogy 414 csata után milyen rossz wr-em van vele.😄
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.19. 21:07:09
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
pedig maga a tank, hááát nem jó 😄
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Gyakorlatilag 3 td van a játékban, mely egy lövéssel képes a hp-jának több mint a felét sebezni. A tárasokat nem számolom. Az ISu majdnem a 70 %-át tudja.
Ma mentem egy 6700 sebző kört a WFT PZ 4-el. Ehhez kellett, hogy egy is8-at fullról amoreckeltem, meg egy E100 leégetett magáról vagy 1000 Hp-t.
Szóval szerencse is kell.
Ami dühít, hogy a küldiknél jóformán 3 mapra korlátozódik az egész rendszer. Malinovka, Fiery Silent és a clónja
ISU-152 Su 100 és SU152.
Nem minta nem lenne még 50 másik küldi 😄 Összesen 15 küldetés van kész, ezek már brutál nehezek 😄
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.19. 19:08:13
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.19. 18:57:03
angelus1991ster.blogspot.hu
Annyi hátránya van, hogy könnyen tud gyulladni(általában ha nem tudod elrejteni az alját, akkor nagy eséllyel elszáll a motor vagy kigyullad), a lövegpajzsot a nagy átütésű TD-k gold nélkül is átütik (ilyenkor alapból sérül az ágyú, szóval egy fegyverkovács skill kell rá), a magas tankok a motor tetejét lazán be tudják lőni (közelharcban erre is nagyon kell figyelni). Most hirtelen ennyi jutott eszembe 😄
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.19. 18:38:56

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.19. 18:10:54
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.19. 18:05:48
Kétszer nem talált el,több lövésre nem volt ideje,oda értem és rammoltam majd 3 golyó bele a tárból és halott volt.<#mf2>#mf2>
Gold ammohoz kellett volna neki egy kis célzó víz is,dombról lefelé robogó medet nem találta el.
A dupla pattintásos nehéztankos küldetés KV-1-el volt második csatára meg.
A T28-as küldetéseknél is a TD ág a legkönnyebb, de második legkönnyebbet már nehéz választani és talán a MT a legnehezebb (az artysakat nem ismerem), mert kell hozzá MM és sok szerencse is.

Bár ez sem igaz, mert az alját és a kupolát eddig is bevitted 110mm+-os ágyúkkal és t6 is tele van már 170-200-as átütéssel...
Én személy szerint nagyon régen kukáztam a P-t mert már akkor sem működött a páncél és annyival lomhább és rosszabb az ágyú karakterisztikája mint a H verzión, hogy nem igen volt élvezhető.
Már csak dísznek van bent a garázsomba, legénység húzásra is mind az e-100 mind a maus esetében is a sima tigrist használtam/használom.
De eleve régen rossz, ha valaki nem visz gold lőszert, min 5-öt mindenbe ágyúba kell rakni belőle.
mert átlagos srác vagyok akinek volt egy atom jó köre, erre így van elk**va
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873