418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    Na megvan az O-Ho, itt a legeslegelső csatám:
    5200 sebzés, ace, 18k wn8 éééés az elmaradhatatlan vereség...

Replay

amúgy az a wn8 számláló mod az aslain packből miért nem hajlandó működni?
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.09.16. 09:54:18
  • patchaou
    Van bizony. Egy faszi akinek farmoltam képes volt ebay-en 100k forint környékén venni Type-59-et...
  • Solten
    Hogy tamogasd SerB bacsi urprogramjat. Esetleg kell a loved a ciprusi epuletukhoz. Vagy qrvakra. Amugy birom a teszterek velemenyet: "se nem jo, se nem sz@r, olyan szokasosan atlagfosch. Gyujtoknek mindenkeppen ajanlott". Gyujtoknek? Tenyleg valaki ennyire geek balf@sz hogy pixeltankokat gyujt!? :D Vagy ez a meno manapsag a csajoknal? Gyere fel baby, megmutatom a wot-os tankgyujtemenyem. :DD
  • R3nton
    Hát én sem igazán látom értelmét, hogy beállítsam a garázsba az e-25 mellé. Pedig nagyon tetszett korábban. Igazából én most az IS-8ra gyúrok, vissza akarom venni, amióta megláttam milyen fasza lesz az új skin :D
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.09.16. 00:47:26
  • ROMOTO
    Nekem az tetszett amikor a garázsban álló járgányokról közli az első lényeges információt hogy melyik TD kétszer kissebb-nagyobb a másiknál
    Egyébként az összehasonlítási alap is megfelelő volt szerinte, mindhárom német és mindnek volt szép camo festése, egyébként az mellékes lehetett hogy a másik kettő tierlimites meg ilyen 1 tieres különbségen sem akadt fenn. Még véletlenül sem jutott volna eszébe berakni egy JPanther2 est vagy RHM-et (szép camoval), amik ugyanúgy 8 as td-k és mennek tier 9-10 be, a td használhatóságát ha az volt a cél, talán értelmesebb lett volna azzal együtt összevetve megvizsgálni.
    Lepkefing alfa, dpm, jó mozgékonyság (cserébe papír test) , jó szűkülés és pontosság (cserébe parittyakőként szálló alaplőszer és annyira nem kényeztető 30 fokos lövegkitéríthetőség) gyengus kumulatív prémlőszer, magas he pen vicces sebzéssel. Városi pályákon cumi, esetenként 8 tierben de 9-10 ben meg tuti szópóálarc ez a td. Jah és jó kredithozam amíg max tier 7 jön szembe...
  • Userx2
    Ez is minek?
  • Lunki88
    Persze, ez egy speciális eset volt, amúgy nem megy ilyen jól vele. :)
  • Userx2
    Gondolom triplázó kör volt, és nem így járatod a csöfit. Ehh, nekem még erre sincs fineszem, hogy golddal csillagozzak. Nem megyek a fekete lyuk közelébe. :-) A jumbo repesz rombolóval már beszippantott.
  • Lunki88
    44k kredit, prém accon.
  • Userx2
    Mennyi volt a számla? :-)
  • yossarianHUN
    Ezt ismeritek?

Nekem ma tűnt fel a Ranked Battles fül a missziós mappában. Milliós nagyságrendű krediteket, több ezer goldot, és egy rakás mindenféle personal reserves vackot lehet nyerni velük. Akár még össze is állhatna egy SG-s csapat, csak próbaképpen.
  • Toweliee
    rudii miért van az, hogyha nézem a stream-ed pár percig tökéletesen fut, aztán elkezd akadozni? Hiába frissítek, pár percig megint jó aztán újra akadozik.
  • Lunki88
    Mentem egy izmos kört a Chaffee-val. :)
  • Angelus1991ster
    Cseh T4-es medium tank.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nos a Turán I ennél jobb lenne.

http://ritastatusreport.blogspot.hu/2015/09/supertest-cz-tier-4-st-vz39.html
  • vasasgabri
    Ma nagyon jó napom volt. IS-2 14 csata egymás után 0 sebzéssel vereséggel. Átlag csata hossz 4 perc. Cromwell-ról 5-ször pattantam. 6-os Arty hátáról pattant.8-9 tierben szinte mindenről pattant. 5 méterről földbe lőtt teljesen beszűkülve. Kupolát lőttek szinte minden modul sérült. Mérgembe odattam a 9 éves fiamnak hogy játszon vele,erre 2700-at sebzett és 4-et kilőtt. Azthittem szét robbanok! Vissza mentem játszani utánna már nekem is jól adta. Nem értem miért csinált ilyet. Még soha nemvolt 0 sebzésem vele,egyik kedvenc tankom.
  • rudii
    Csúzli parancsnokok! :)
    Elkészült az első rendes gameplayem. Videó készítésben van még mit gyakorolnom és a kör se hibátlan. De próbálok majd egyre igényesebb munkát kiadni a kezemből. Pénteki adásban, nemrégiben megszerzett Leopard 1-re sikerült megszereznem a tank ászt. Kérlek értékeljétek a videót és ha tetszik iratkozzatok fel.
    Videó
  • Angelus1991ster
    Szerintem csak egy sima felolvasóprogram. Google fordítóba másolj be egy random angol szöveget . Ott női hang fog megszólalni szinte ugyanazzal a monotonitással. Ha viszont humanoid, akkor kurvára a legjobb vulkáni. Mindenféle érzelem nélkül.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.09.15. 20:56:16
  • Antimat
    Próbálj meg drivert frissíteni.
  • Antimat
    Hol érdemes accountot eladni?
  • R3nton
    Vicces angolja van, tényleg mintha valami sablon oktató videó lenne
  • DasIsFuck
    Valószinű vga lesz,remélem.

Más játékokkal nem nagyon játszottam mostanába, wt,magic duels kb ez a kettő amivel játszottam,wot-hoz hosszú ideje nem nagyon nyúltam.

egyébként no signal, going to sleep amit ki ír.
  • yossarianHUN
    Jó kis videó, de a beszélő ürgétől agyrákot lehet kapni:D Ennek valami robotot kéne szinkronizálnia, vagy nyelvvizsgafeladatokat mondani egy lemezre.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.09.15. 20:16:54
  • R3nton
    Az egyik legjobb 9-es (volt?). Meglepődnék, ha nem. Ágyú pöpec, még a stocknak is jó az átütése és elég jó dpmet ad hozzá a stock ágyúval. Toronypáncél sokat megfog, nagyon jókat lehet vele tolni. Én sok embertől hallottam, hogy egyik kedvenc tankja.

Én most T110e5özök végre egy újabb fasza heavy a VK, Maus után :)
  • mittomén1
    ahogy tapasztaltam teszt szerón a tier10es mozgékonyságával semmi gond nincs.valóban lehetne jobb is de egy patton 45el megy egy t62a is max 50.ennyit tud az e50m is sőt,csak kicsit nehézkesebben gyorsul.ez engem nem különösebben zavar.
    Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2015.09.15. 20:16:07
  • R3nton
    Lol ez azért sántít :D Az objectnek 580 lóerős a motorja az E-50M-nek 1200. És ezt a súlykülönbség se egyensúlyozza. E-50M-nek 19,26 a HP/t mutatója, míg az objectnek csak 16,11. Ezzel nem azt mondom, hogy az E-50M mozgékonyabb, de nem rossz az. Jó ágyú, szolid páncél, durva rammolási képesség, hátránya az szerintem inkább a szar dpm és a kicsit gyengébb torony, de az még nem vészes. Mozgékonyság ha nem is top, de elfogadható, főleg, hogy azért gyorsan felgyorsul 60ra, igaz kicsit nehezebben fordul.
  • Antimat
    Ez inkább valami vga-driver probléma talán.
    Más játékkal, amit hasonló felbontáson használnál is csinálja?
  • yossarianHUN
    Más játéknál nem csinálja? A monitor nem ír ki "Out of range"-et? Kábelek rendben vannak?
  • R3nton
    Kanonen összehasonlítás

Elég jó elemzés, bár a benzint nem raktam volna bele az e-25be és a JT-be, úgy igazságosabb lett volna. És kíváncsi is lettem volna mennyire különbözik a mozgékonysága az e-25-től, de szerintem nagyjából ugyanaz lehet...
  • DasIsFuck
    Olyan porblémám van, hogy bejelentkezésnél ahelyett, hogy bejelentkezne kikapcsol a monitorom és újra kell indítanom a gépet.

Most frissítettem be a játékot, elég rég nem nyúltam hozzá, semmi mod..nem tudom mi baj lehet.
  • DasIsFuck
    Tank isnpectro egy dolog, éles helyzetek meg egy másik.
  • Userx2
    E50M Terrain Resistance

On Hard Ground: 1.06
    On Medium Ground: 1.25
    On Soft Ground: 2.21

Object 140 Terrain Resistance

On Hard Ground: 0.53
    On Medium Ground: 0.62
    On Soft Ground: 1.44

Ami ennyire lomha még snipernek se való.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.09.15. 18:27:45
  • yossarianHUN
    Ez érdekes, a minap rakott ki róla valaki egy TankInspectoros képet, amin az UFP-re 345, az LFP-re meg valami 230+ effektív páncélt ír.
  • Userx2
    Én is eladtam. Az a baj, hogy ilyen gyenge torony mellett a könnyű tankok és Ojjektek is képesek körbetáncolni. Egy medet... Toronyforgási sebességben az E5 is veri két fokkal. Nem ajánlott kihúzni.
  • lexlutor
    en az e50tol stockosan megoszultem. annal szemetebb grindem nekem meg nem volt a jatekban.
  • Gyuszopapa
    Minden találat visz valamit is elég gyakori vele.Ennyi javítót mint amit a Cent 1 és 7/1 megevett soha nem használtam el.Gyakorlatilag mindenki a maximálisat sebzi bele.A torony beszorul,ellövik az ágyút,ammo rack,meghal a sofőr a célzó a parancsnok.Stb.
    Hát nem lesz megtartós az biztos.
  • xotyi
    Én elvagyok vele, az (stock) ágyút már megszoktam, sőt kedvelem, a Cent I-en és a Caernarvon-on is ugyan ez a löveg van, egyedül az alfa szánalmas így tier 9 magasságában de a legnagyobb bajom a mobilitás, oké hogy gyorsan eléri,de a 40km/h egy ekkora hajón nevetséges, a torony pöpec, bár néha olyan helyeken vernek be hogy csak pislogok. Múltkor szépen fogok 3 tankot hulldownba és csipegetem őket a nagyszerű 220-as átlagsebzésemmel mire odagurul egy FV Halálcsillag és egy röpke kattintással 1400+-ot vert belém, na az úgy jól esett. :D
  • yossarianHUN
    A stock se vészes, a hosszú 88-as jóval barátibb, mint a legtöbb T9 med alap ágyúja. Csak a lomhasága miatt úgy kell használni mint az elődjeit, hátul sunnyogva. Aztán fullosan indulhat a daragép.
  • Gyuszopapa
    Az ilyenektől agybajt kapok.200 csata után lett meg a top ágyú a Cent 7/1-re,de addig kőkemény szopóállarcozás volt az egész.Így is csak az átütés és sebzés javult a tank maradt ugyanaz a hígfos.Részvétem annak aki így stockról húzta valamikor ki és húzza majd ki.
  • mittomén1
    XD
  • mittomén1
    és a stock e50? fullosan én se félek tőle de iszonyat mennyiségű tp a lánc torony és az ágyú.egyébként köszi
    Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2015.09.15. 16:40:11