418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #361502 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
yossarianHUN #361501 A Panthert kedveltem, csak távol kell vele maradni az akciótól. A P2-t viszont gyűlöltem, mindig próbáltam medesen használni, és mindig keresztbe tett, az se alkalmas normális medes harcmodorra. Az E 50 viszont a kedvenc tankom az M48 mellett, 2200 felett van vele az átlagsebzésem, brutális egy dög. Egyike a kevés olyan mednek, ami snipernek és brawlernek ugyanúgy alkalmas. És 700-akat rammolni jóskapistáékba szintén jó móka. Az E 50M nem rossz T10-ben, de nem is éreztem kiemelkedőnek. Az ágyúja lézer, de a páncélzata a gyakorlatban nem ér sokat, és a mozgékonysága is hagy kívánnivalókat maga után. Nem rossz gép, de az elődje sokkal durvább a saját szintjén, és nekem semmivel nem tudott többet nyújtani a Pattonnél, úgyhogy nem maradt meg a garázsban. -
mittomén1 #361500 valaki tud valami jót mondani az e50m ágról? e50m-t próbáltam már az nagyon jó tank.msot vagyok a panthernél aminél jobban eddig csak a mindenki által agyon dícsért is3 idegesített fel jobban.közepes tanknak csapnivaló.páncél 0 ami nem lenne baj,de úgy mozog mint egy bálna főleg a forgása szörnyű.a valóságban szerintem egy picit jobb tank volt anno.egyedül sniperkedésre jó,de van hogy ott is elpattan nála valami és akkorát szór hogy a tier tízes brit arty jut róla eszembe.ha megmozdul a célkereszt egy minimálisat akkor már 6 métert lő mellé bármilyen távon.mozgás közben tíz méterről nem képes eltalálni valamit.rammolni jó de a world of tanks nem vidám park hogy dodzsem módba toljam.az a 198 átütés sem stimmel.amikor 5ször pattantam le a kv1s-ről akkor aztán tényleg érződik 200 átütés...máskor meg bevitte frontból az is8at.panther 2 jobb lesz? és a stock e50? mert az aztán nem 2 csata kifullozni.
Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2015.09.15. 16:13:37 -
yossarianHUN #361499 Akkor nézd meg őket TankInspector-ban. A KV-4 hasa 170 mm gyakorlatilag függőlegesen, az IS-3 orra középen emlékezetem szerint 167 effektív, ami a szélek felé nő. -
#361498 Értem én, de megnéztem volna egy Quickybaby gameplayt 10 es tierben, nem olyanban ami max 8 as és kv2 ők oldalát lövöldözve számolgatja azt a kiba nagy sebzését, mert az kurv@ra félrevezető
td lévén evvel meg pláne nem fog az ember flankelgetni tier 9-10 ben, mert amilyen látótávval, sebzéssel rendelkeznek arrafelé, hamar megmakkan ha sokat pattog.
Egyébként van egy olyan érzésem hogy ezeket a prémtankokat mint a t54 proto, kanonejagdp stb. már évekkel ezelőtt összerakták, az akkori feltételekhez igazítva és most szimplán beküldik ahelyett hogy csavargatnának rajta ha már tier 9-10 ben fog dekkolni, teljesen jól működnének korlátozott tier-el, de a top tierben kiherélődnek, a szerencsétlenek meg vergődhetnek a szarka kis prémjeikben goldot lövöldözve, mint ahogy teszik már most is sokan pl. a t54 proto-ban.
amcsi szerón ugyanannyiba kerül csak dolcsiban euró helyett, magyarán óccsóbb -
#361497 Félre értettél néhány pontot,de az is3,kv4-el kapcsolatban tudnèk vitatkozni.
De telóról vagyok így kicsit nehézkes. -
#361496 Amikor még a német 88as a t8 legjobb ágyújának számított a maga 203-as átütésével... -
yossarianHUN #361495 Nem olyan vészes az, majdnem olyan fürge mint egy E 25, úgyhogy lehet vele rohangálni. A 110-nek gyakorlatilag ugyanennyi az átütése, és az heavy lévén még flankelni se tud, mégis az egyik legjobb T8 heavy. -
#361494 En még nem léptem ki csatából, bár elég gyakran megfordul a fejemben, de mindig adok egy esélyt, 20 k feletti csata alatt láttam jónéhány élből szar szitut ahol végül nem jött be a papírforma, és még többször olyat hogy bukta esetén is legalább én jól jöttem ki belőle, meg fordítva is volt jónéhányszor hogy én voltam a top atom játékos, gyakorlatilag le kellett volna darálnom a fél mezőnyt, aztán pár perc múlva csak a füstölgő roncsomat néztem bambán... -
madmanic #361493 10. új rekord -
madmanic #361492 istenem... 7 csata 7 kilépés...
nyomorék wg mi a tökömért nem lehet skill based MM et csinálni??? A sok agyatlan csicska eljátszogatna egymással... -
#361491 A Kanonenjagdpanzernél nem tudom hogy gondolták ezt a 212/251/103 átütést 8 as tierben ami mehet 10 be is, automata szopóroller a köbön -
#361490 Belefutottam egy elég használható kis tank statisztika alkalmazásba, angol nyelvű opcióval, lehet nézelődni.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.15. 11:26:36 -
Nazarov77 #361489 hagyjad, szerencsétlennek csak 672 a DPMje, a Chi-ha messze sokkal jobb mint ez. Áttütése 81/122/25 és a DPMje 1400. -
lexlutor #361488 azt majd egyszer meselje mar el valaki, h t3ban ahol az atlag atutes cca 50, minek is kerul be egy 80penes autoloaderes agyu?
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/09/supertest-cz-tier-3-lt-vz38.html#gpluscomments
azt odaig ertem, h mindenki leszarja majd a cseh agat, de mar t3ban kell a powercreep, egy ujabb elbaszott pedotanker gep ? -
yossarianHUN #361487 KV-4 hasa 200 pennel könnyű, IS-3 közelről D25T-vel is sima liba, a WZ hasát gyerekjáték beütni, az SP ellen meg tök fölösleges a gold, úgyis benyeli, a tornyát meg AP-val is beütöd.
A Tiger P tornya foshalom, a BP frontja 175 pennel forgatva is üthető, a T29 teste karton, ha meg hulldownban van, ott kell hagyni, támadni úgyse tud úgy. -
#361486 Kv-4-et még a 200-as átütéssel is necces ütni, is-3-nál is 10-ből 1X átütöd ott akkor már örülsz.
Én eleget mentem sp és wz-111-el ezek ellen, hogy szemből instant prémre váltsak.
De ez is olyan mint a t7-en egy tigris p és egy bp vagy t29.
Eggyiket egy type-58 szintű átütéssel kinevetem akárhogy áll nekem, míg bizonyos tankokon meg nincs egy normális gyenge pont szemből amit kisebb átütéssel ap-val is van esélyed beütni.
t8-on ugyan ez a power creepet játssza el már régóta a wg.
Pl ha most jönne be a második szovjet ág, akkor az is-8 tuti t8-ra bejön és a rendes t-10 meg ment volna a helyére, de az sem biztos, hogy a t-54 t9-es tank lenne most.
-
#361485 akit érdekel itt talál még pár új HD modellt
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2015.09.15. 00:48:58 -
yossarianHUN #361484 KV-4 hasa 185 effektív, T28 hasa vékony de üthető, IS-3 UFP-je az illesztésnél 175 effektív, a T-54 Protkó tényleg necces, de a tornya üthető, a teste meg kis szerencsével. -
#361483 Csak hogy nem azok, sőt amik elvileg csak erre épülnének e 100,maus azokat vagy nevetségesen könnyű belőni vagy csak egy speciális beálok sidescrape pozícióban használhatók.
Ezek tetejében meg nevetséges, hogy pont az olyan eleve univerzálisabb tank kap ilyen páncélt ami egyébként mozgékony és remek lövegsüllyedéssel rendelkezik. -
#361482 t8-on csak az is-3,kv-4,t28 prot,t-10,t-54 prot csak így emlkezetből amiken 200 alatti átütéssel szemből semmit nem tudsz kezdeni.
Ezeken még az a gigantikus lfp sincs, sőt oldalról is problámás egy kv-4-5,is-3,t-10 beütése.
A jt-n se torony,se oldalpáncél a 8.8-as verzió még fordulni sem tud. -
yossarianHUN #361481 Nem akartam mondani -
#361480 WTF??? Az az egyik angol arty, ugye? Egy sz@ros gatyát se kapnak tőlem az tuti :D -
vat69 #361479 Ómájgáddd! Rá adásul az egyik "unicum"-nak úgy látom 9k csatája van már?? Most nem azért én még elég kezdő vagyok, de ha lábbal játszanék is jobb lennék mint ezek! Nem tudom némelyik hogy a francba tud ilyen debil lenni! Még csak kis tierben nyomulok mert nincs sok csatám, és hát tudnék mesélni én is el hihetitek! Van egy hasonló videóm vagy 3 napos az még durvább ennél! Saját csata végén hasonló két debil elkezdett össze vissza lövöldözni de tiszta Benny Hill show volt az egész! -
#361478 Tessék Jagd 8.8 HD -
yossarianHUN #361477 Az a szomorú, mikor ezt T10-ben látod. -
yossarianHUN #361476 Korlátlannak korlátlan, csak időnként cserélődnek a megszerezhető tankok. Vagy újak jönnek a meglévők mellé, ezt nem tisztázták. -
#361475 Én úgy emlékszem azt mondták, hogy miután bejönnek az újak a régieket is lehet csinálni tovább. -
Nazarov77 #361474 Jó szórakozást :D
-
#361473 sztem korlátlan -
lexlutor #361472 januarban indult, es nekem ugy remlik ennek a kornek a vege december,es azt hazudtak h utana masik tankok jonnek.
-
#361471 tényleg IM-ből 3 hónap van? valami hivatalos izé van erről?
Azt se tudom mióta van már bent, most már csak meg kéne szereznem az USA td-t -
lexlutor #361470 e25 nem op! sose volt :D
"- SerB szerint hiba volt az E 25 megjelentetése. Az, hogy még mindig vannak alkalmak, mikor megvehető, vagy misszióval megszerezhető, "egyes emberek rossz ötlete" volt."
vegulis meg van 3 honap az im-bol. talan a vegere mukodni is fog :D
"- meg fog jelenni egy speciális, szakaszkereső mechanizmus a jövőben" -
lexlutor #361469 hehe ugyezen rohogtem fel en is hangosan :D -
Angelus1991ster #361468 Orosz fórumon papírtank építése után szerezhetsz medált is.
http://forum.worldoftanks.ru/index.php?/topic/1652818-/ -
R3nton #361467 Nem értek vele egyet. Egy heavy igen is legyen olyan, mint a VK45, vagy a T110e5, legalább a frontja bírja a cuccot...És arannyal se nagyon lehessen átlőni... -
yossarianHUN #361466 - a kínai és japán arty ágak még nincsenek kész, az adatgyűjtés folyamatban van
- Storm tisztában van az MM probémáival, ezek javítva lesznek
- a probléma, mikor ugyanaz a néhány map ismétlődik újra meg újra, javítva lesz
- az olasz közepes tank ág elméletben összerakható, de a játékosok nem érdeklődnek iránta túlzottan
- a WG adatgyűjtő csapata nagyon jó, olyan tankokat is meg szoktak találni, amikről senki nem tudta, hogy léteznek
- a kétéltű tankok megjelenése a nagyon távoli jövőben várhatók
- a legénység rendszer teljesen át lesz dolgozva a jövőben (a WoWS mintájára)
- a fejlesztők teljesen át akarják alakítani a páncélátütés rendszerét, a dolog tesztelve lesz, de az illetékesek nem biztosak benne, hogy megéri-e a befektetett munkát
- a történelmi csaták PvE módként fognak visszatérni, a gyengébb tankokat botok fogják irányítani
- a chat interface fejlesztve lesz
- elképzelhető, hogy a company mód úgy ahogy van el lesz távolítva
- elképzelhető, hogy a KV-5 buffolva lesz
- több prémium arty volt tervbe véve (még magas szintűek is), de a játékosok reakcióját látva az artykat illetőleg ezek el lettek halasztva a bizonytalan jövőbe
- SerB szerint a WG több olyan játékon is dolgozik, amikről még semmit nem tettek közzé
- a WoWS készen áll az éles indulásra. A WoT annak idején nyersen (félkészen) lett elindítva, mert elfogyott a fejlesztésre szánt pénz.
- jelenleg SerB munkájának csak a 20%-át adja a WoT
- Lesz WoT PS4-re
- az új Master of Orion ugyanolyan jó lesz, mint a régi
- SerB szerint hiba volt az E 25 megjelentetése. Az, hogy még mindig vannak alkalmak, mikor megvehető, vagy misszióval megszerezhető, "egyes emberek rossz ötlete" volt.
- SerB szerint a WT E-100 utódja a Grille 15 cm lesz
- a fejlesztők dolgoznak egy új játékmódon T10 tankok számára. Ebben bizonyos körülmények között a játékosok T12 tankokat szerezhetnek meg, amikkel durván lehet majd darálni. - ehhez speciális MM fog tartozni.
- a HD Obj. 140 nem várható a közeljövőben
- jelenleg másfél hónaponként egy patch az arány a WoT-ban. Elképzelhető, hogy ez az ütem lassulni fog, de erről még nem született döntés.
- meg fog jelenni egy speciális, szakaszkereső mechanizmus a jövőben
- a jelenlegi tesztek alapján a szerverek képesek kezelni az új mozgásmechanikával járó nagyobb terhelést
- az új mozgásfizikával a fordulásdinamika észrevehetően javulni fog
- a 9.11 várhatóan fog teljesítményjavulást hozni
- a fejlesztők többnyire elégedettek a csaták átlag időtartamával
- amikor a történelmi hűség és a játszhatóság összeütközésbe kerül, mindig utóbbi élvez elsőbbséget -
yossarianHUN #361465 - WG archive team is very good, it finds tanks nobody knew existed;
Jaaaj de magas az a labda:D -
yossarianHUN #361464 Szerintem gift shopban biztos, ingame gondolom egy peccsel később. -
davidbog #361463 Tényleg jól néz ki. Kár hogy ugyanolyan romhalmaz marad. Az AMX M4 mle49 is egész jól néz ki. Következő patchben már az is megvehető lesz?