World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre a csapatom lő ki hogy meg tudják csinálni a missiont, hol lehet az ilyen felnyomni?
azon kívül hogy ment a report a 4 játékosra?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Már nem azért de ha valami 100mm az akkor tényleg 100mm. Attól hogy a WoT random elnyel olyan lövést amit nem kéne attól nem lesz erős ott. Úgy tűnik már nem működik akkor ott a WoT féle rétegelt páncél.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
A tigerp meg páncél nélkül semmit nem ér kb.
a csövével nincs bajom de a "tempója" miatt katasztrófa
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
most meg a nagy büdös lófaszt!!! 300 WN8-as IS-2 rámnéz és napshot átlő engem....
ekkora szemétláda WG-t pffff, eddig se volt OP, nem tudom minek kellett hozzá nyúlni, de így meg semmi előnye nincs már a sima tigerrel szemben és még lassabban is tölt 2 sec-el
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.19. 16:28:32
hol volt szó arról a peccs leírásban hogy szarrá nerfelik a Tiger P páncélját?!?!?!
oké, hogy HD lett meg szebb lett, de ez vmi vicc... a lövegpajzsot bárhol átlövi egy 100+mm-es pennel rendelkező gun....
és szemből is sokkal gyengébb mint volt.... szánalmas ez a WG komolyan
Az ilyennek csak azt lehet kívánni, hogy rontson rá szemből egy béla, aztán az ellenség kereszttüzében próbálja meg flankolni, mert szemből nem fogja sebezni. Mindjárt megértené, hogy miért kell arany lőszer.
Ezért szerintem relatív hogy jobbak-e a t-54-től mint medek.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Tudom nem tettem oda a vasat<#banplz>#banplz>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Golddal használva a T-54 a legjobb med T9-ben, de arany nélkül szerintem a Cent, illetve az E50 is jobb.
Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.19. 14:57:12
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Még mindig ugyanúgy csak az idegbajt tudja rám hozni ez a retek szennyedék T-54, ugyanúgy, ahogy egy-két hónapja. És nem, nem tudom eldönteni, melyik ágyúja a nagyobb szar. Amelyik nem talál el semmit, vagy amelyik nem üt át semmit. Bár utóbbi is minden második lövésnél valahová a halál farkára lő szinte a körön kívülre, de sebaj.
Amikor átveszem, akkor kötelezően meg kell adni a nemzetet, tank osztályt-típust, beosztást?
Vagy csak bekerül a barakkba, és később is beosztható?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Sajnos, akkor még valahol a HT-8 környékén jártam csak és nagyon ritka az olyan csata, ahol nincs arty mióta van az IM.
Előszedtem most a caernarvont is, már nagyon régen mentem vele és haladni kéne azzal is, meg az is jól tud elvileg tornyozni. Mines-on elmegyek jobb oldalra a hegy mögé, mert 4 skycancer volt, nem érdemes olyankor ezzel középre menni, hiába használható a tornya. Megjelenik egy béla és teljes gázzal nyomul előre. Mondom itt k.rva nagy gáz lesz, mit lőjek rajta? A gyenge pontjait mozgás közben nem embernek való feladat eltalálni. Sikerült úgy leláncolnom, hogy nem tudott meglőni és az egyik arty belelőtt, némi hp-t vesztett, de jött utánam és természetesen senki meg sem mozdult, hogy segítsen.
Mondom kipróbálom talán az egyetlen dolgot, amit ilyenkor lehet csinálni, egy szerencsés he lövéssel tönkretettem a tornyát, nem tudta forgatni és utána is csak iszonyú lassan. A caernarvon simán körbefutotta utána. Gondolom elmondott magában mindennek <#eplus2>#eplus2>
Persze, amikor már csak 1 lövés kellett volna, akkor már többen bejelentkeztek a frag-re és egy arty kilőtte előlem.
zegi norbi: nem szoktam nagyon nézni a játékosokat, de feltűnő volt, mennyire gyenge az ellenfél és látom, hogy te vagy ott és te vagy az egyetlen értelmezhető játékos <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.19. 13:47:32
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
El sem akartam hinni. Korábban IS-7, IS-8, E75, M103 tankokkal próbáltam de semmi.
A vicc hogy a 110-el csak a napi triplára indultam, és nem is erőlködtem a küldetésre, erre meglett. <#vigyor0>#vigyor0>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2015.02.19. 13:38:24
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Belövik ezt mindenütt. Visszavettem a drágát, és neki hála egy óra alatt eljutottam a pontra, hogy nincs pénzem megjavítani a tankjaimat csata után. Asszem hanyagolom kicsit, még mindig gyűlölöm ezt a tankot.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.19. 13:23:46
Redshire, malinovka, és egyébb aktív/passzív spottolható mapra is berakott...de nem bírtam összekaparni az 5k spot-t. Nagyon idegesít már, de nem az is h nem sikerül, hanem hogy nem képes proho-t berakni. Úgy voltam végig nyomom a light küldetést, utána hozzá se nyúlok, mert Bulldog minden csatában ég nekem, volt olyan csata ahol 2x gyújtottak ki egymás után 2 lövés, ez 2x 1 nap, úgy hogy azon a napon 14 csatát játszottam...hát na.
Vszínű az is gond h qrva frusztrált vagyok, hogy nem képes proho-t beadni...de vicc komolyan.
Ja én nem tárasan használom Bulldogot, de nem érzem h annyiszor szállna el, átlag a legröhejesebb pillanatokban robbantam...pl. easy fight, is-2 ellen 1 lövésnyi hp-ja maradat (körbeforogtam), seggét oda tudta nyomni a házhoz, elkapott, bumm repült a fejem, ő meg robogott tovább 100hp-val. vicc 😄
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
yossarianHUN: a lövegpajzs mellett belőhető, ehhez volt szerencsétlenségem már párszor. A sok siemka valahogy ösztönösen állandóan a lövegpajzsot lövi és bemákolják az ilyen lövéseket.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.19. 13:18:41

Éljen a T-54, meg az ő erős tornya. A Lorraine úgy hugyozt át zsinórban 3-szor AP-vel, hogy köpni-nyelni nem tudtam.
Aztán valamelyik nap megint egy barátomnak csináltam meg LTTB-vel Prokhorovkán. Aktív spottal kezdtem, de tőlünk rajtam kívül nem igazán jött senki középre, így bátran feljöttek meglőni engem és le is szedtek 150 hp-ra még az elején. Viszont ezután az ellen Bulldogját kiszedték, így bátran felmehettem az E1-es bokorba és onnan passzív spottoltam tovább, amíg az az oldal meg nem lett tisztítva, majd még a végén rohangálva mutattam/lőttem, amit tudtam. Ez lett belőle: Replay. Még az Obj. 260-as LT-15-höz is elég lett volna. 😊
Érdemes amúgy két artyval szakaszban menni, mert akkor legalább tudod, hogy biztos lesz, aki lövi a spotod.
A sajátomat egyébként Bulldoggal csináltam meg szintén Prokhorovkán, full aktív spottal (csak végig rohangáltam középen).
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Malinovkán F7-ben van egy rész, amit teljesen elfednek a bokrok (én oda szoktam menni), onnan össze lehet szedni a 4k spot dmg-et vagy az nem annyira jó hely?
Bulldoghoz: Érdekes. Én az elejétől kezdve a táras löveggel használom és alig kapok ammoracket, pedig nincs rajta a safe stowage. Robbanni meg talán 1x v 2x robbantam vele.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Additional – Destroy a track of an enemy vehicle. Spot the enemy vehicle and enable your allies to cause at least 250 HP of damage to the vehicle spotted by you.
Additional – At least 1 vehicle immobilized by you must be destroyed.
Az FTR is ezt írja, le kell kapd a láncát és legalább 250hp veszteséget kell szenvedjen miközben spotolod. Spotolod?
A mellék küldetés meg az ,hogy valaki kilője a leláncolt ellenséget.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mondjuk a sebzés átlagra nem lehet büszke eddig, de nekem nagyon tetszik az E75, sokkal kevesebb a modul és legénység sérülés, ami az őrületbe kergetett néha a tiger2-n. A fenntartása sem tűnik rossznak, nem eszi jobban a kreditet, mint a tiger2, mert kevesebb sérülést szed össze. Mondjuk volt olyan csata, hogy e100, sima lőszerrel úgy ahogy jött fordulásból és kapásból belőtt, néztem is, de hát RNG ugye. Nem szabad hagyni sokat célozni az ellenfelet, kicsit mindig mozogni kell, az ilyen siemka kapáslövésekkel úgysem lehet mit csinálni, de amit lehet próbálom hárítani. A beforgatásra kell nagyon figyelni, mert ha nem jó a szög és a tank is lefele vagy felfele áll akár egy kicsit (egyenetlen talaj) máris be tudják lőni. Az viszont nagyon tetszik, hogy az elejét srégen kidugva a ház sarkánál nem bírják sebezni, lepattanó lesz vagy maximum lánc, amit pikk pakk felteszek full javítás mellett.
Na mindegy is, 6-6,5e-t összeszedtem eddig szinte minden csatában, de ennél jobb és több kell mindenből a 8e-hez. A nagy ágyúban bízom azért, sokkal nagyobb pen és alfa. Most már látom, hogy a 8e azért nem olyan pofonegyszerű még ezzel a tankkal sem.
Az egyiküknek kilőttem parancsnokot töltőt meg lánctalpat.