Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De ha nagy szabadságra és komolyabb játékra vágytok, akkor adjatok egy esélyt a Novus Mundusnak (www.novusmundus.eu). Nemsokára készen lesz teljesen és akkor még jobb lesz.
Kormányzóként és polgármesterként birodalmat/városokat irányíthattok...és civet szeretõ emberkék csinálják.
www.republiknet.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Viszont én a happiness épületeket megvettem... körönként kb 200 aranyat termelt a birodalom, 4 körönként vettem a +3 +4 happiness-t adó épületeket, amik egyébként városonként 2x kört igényeltek volna.
Jó befektetésnek tûnt, fõleg amikor éppen rohantam le 2 másik birodalmat 😊
"Építs happy face-t adó épülete"
Ehhez annyit, hogy úgy tûnik, aranyból megvenni az épületeket sokkal hatékonyabb (eg gyorsabb, könnyebb) mint építkezni.
Egyszer vagy kétszer csökkent így az unhappy face. Nem jöttem rá, hogy mikor számít és mitõl nem. Egyébként én soha nem hagyom, hogy maga a fejlõdés rakjon át unhappybe. Akkor szépen megállítom a fejlõdést sõt, néha hamarabb is. (Bár csak két játékot toltam le.) A perzsáknál nagyon hajtottam a sok-sok golden agre.
farmereket átrakni máshová, h csökkenjen a kaja termelés, esetleg stagnálásig redukálni?
A játék manualja egy vicc. 2xx oldal, de a lényegi kérdésekrõl egy kurva hangot nem ír...
For the greater good
Ai ellen nekem ez bõven elég volt.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Hazudós ûberstratéga 😊
Azonnal el kell fojtani mindent mar a kezdetektol.
Jo pelda erre, amikor az elso jatekot inditottam, ott latom az USA embereit mellettem, na azonnal kinyirtam a settlerset, hogy meg veletlenul se tudjon varost alapitani. Na de egy exTasestol, mit is varhatna el az ember 😄DD
Igen, van, hogy sokat kell várni, meg ha kretén beállítások vannak, akkor várhatsz a végtelenségig. De nem lehetetlen, egyáltalán.
Próbáld már meg, légy oly kedves! 😛
Amúgy legnagyobb oldschool írtásokat Syndicate-el csináltam Amigán. Lángszóróval élmény volt hentelni országról országra járva 😛
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Egyszer próbáltam így Lock On-t tolni, de egy 16 éves francia srác nem volt túl profi angolból...
Belép valaki, elindítod, lejátsszátok. Jössz, elmeséled a tapasztalataidat.
Publik nép ellen. Aki elõször belép a lobbydba, az ellen. Bárki is legyen az.
A 3x3 az nem 1x1. Persze attól még kipróbálnám, de kivel? Mikor?
Maga a játék nekem annyira nem tetszett, de ahsonló okokból a civ4 multi se, szóval ez nem civ5 specifikus. Túl sok egység mozgatása quick timer meg türelmetlen játékostársak mellett, szimultán körök nem mindig fair játékot eredményeznek stb. Ha majd játszok is multit akkor azt pitboss rendszerben fogok.
Ha 1v1ben megy, akkor lehet, hogy megveszem, mert amíg kijavítják a bugokat, addig is lehet _valahogy_ játszani vele, még ha csak 1v1ben is, de legalább _ember_ ellen, nem ez ellen a debil AIval szarakodva.
Gyakorlatilag meg azt mondják, csak az 1v1 mûködik rendesen.
Egyébként az elõzõ részbe is sok duel volt.
Legnépszerûbb a 3v3 volt a balance miatt. FFA-ba (általában 56player) csak poénból ment az ember annyira lutri volt. De szerencsére ott nem volt annyi pro gamer, mert a tem match-ból kiközösített noobok ott sorakoztak, és a gyenge mezõny miatt FFA-ban simán lehetett gyõzni.
6-nál több playeres multikra ebben a részben se számíts szerintem. De még ahhoz is valami kéne... Úgyhogy légyszilégyszi menjél a kedvünkért duelezni😄
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Valami értelmes emberrel aki lehetõleg nem lép ki 5 perc után..
Ossza meg a tapasztalatokat. Igazából nekem annyi is elég lenne, hogy jol fut nincsenek perces lagok, nem esik ki senki game közben..
Molnibalage áldozd be magad ^^
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévő vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Ott van fehéren feketén. És a civ4-re tutira több ráment az életembõl.
BF2 vel van 1600 órám az tuti, annál meg sokkal többet civeztem a4. résszel.