Sid Meier's Civilization
-
mikromanus #1933 uwu hun:
Győzelemtől mindenki veszett messze van, tehát nem emiatt borul el az AI virtuális agya. Seregben akkor is kapom a "leminősítést", ha kb semelyik nem tudná bevédeni. A tengeri sereget szerintem nulla fenyegetésnek veszi az AI, pedig ha jól vannak fejlesztve a hajók, akkor kb nulla rizikóval sz*rrá lőhetnek bármilyen várost vagy sereget. Az azért vicces, hogy 1, vagy max 2 kör míg lenullázódik egy főváros és egy elaggott szárazföldi egységgel befoglalom, de folyamatosan jelzik, hogy nevetséges a seregem. A másik formailag visszatetsző AI lépés ha a megbízhatatlanságomat kezdi hirdetni miután kb 5*30 környi ideje vagyok már kereskedelmi kapcsolatban, sose mondtam nemet a javaslataira és legutóbb még ő ajánlotta az együttműködést/baráti szerződést. Ja és persze olyan ellent tiprok épp, akivel 3-4 körrel korábban még harcolt. De legalább azt a bugot már javították, hogy akkor is hadat üzenjenek ha már 10 köre ostromloma városaikat (korábbi patchnél ilyen bug is volt. Épp elhullik, de azért 3 új hadüzenet mellé még a kis áldozatom is benyögi, hogy most aztán kész, végem mint a botnak és majd jól megmutatja)