4740
Sid Meier's Civilization
-
kenyeresdaniel #1894 Köszönöm a gyors válaszokat -
#1893 Csak lemondasz a jóról. Szerintem erre nem hat az ally status. -
kenyeresdaniel #1892 Még pár kérdés ami eszembe jutott :)
Ha egy ally military városállamnál kikapcsolom azt hogy időnként katonai egységet adjon nekem ,akkor ezt valami más módon kompenzálja ?
Vagy csak egyszerűen lemondok a jóról .
Sziámi vezetőnek ugye ally városállam extra kaját és extra kultúrát ad.
Akkor egy military városállam nem támogatja jobban őt mint bármely más vezetőt? -
#1891 Valszeg igen. -
kenyeresdaniel #1890 Azt tudja valaki hogy ha egy ally városállam területére építek utat , akkor azt nekem kell fenntartani ? -
#1889 Az mi? -
Lonni #1888 CIV worldöt betázza valaki? -
#1887 A bibi az, hogy sok idő. Nekem meg nincs kedvem duel map, tiny méret és 2x2 típusú játékhoz...
Más.
A három kipróbált nagy MOD közül - NiGHTS, Echoes és Total MOD - az Echoes talán a legjobb. Vágre pl. van épület ami a naval egységeknek és a légi egységeknek ad kezdő XP-t, de a vallási épületek - vallás ettől nincs - érdekes színfoltot és apró egyediségeket adhatnak a városnak.
A Petroleum MOD erősen ajánlott, nagyon kihozza az "olajboom" hatását.
A diplomácia + városállam MOD már kétértelműbb, de nekem tetszik. Nem pénzből, hanem ipari termelésből lehet befolyást szerezni + azért kell építeni ezt-azt. A gép használja a MOD-ot és nem is gyengén. Ja és végre kinyírja azt, hogy XY városállam kéri, hogy intézd el a másikat. Ez rövid úton ahhoz vezetett, hogy egyetlen városállam sem maradt szinte... -
Verseghy #1886 Valami multiparty-t nem rendezünk egyszer?:) -
#1885 En is magyarparti vagyok ugy, hogy itt elek jelenleg Ángliaban, de sajnos a modokat tenyleg bezavarhatja, raadasul a magyaritas nem altalaban nem profi munka, gyakran rossz helyesirassal. Sajnos. -
#1884 Én tudok angolul, emelt szinten, de jobban szeretem a saját nyelvem... -
#1883 Nem maga a nyelv a gusztustalan. A magyarítások sajnos a legtöbb moddolást hazavágják. Erre értettem. Mellesleg azért az ember legalább tanuljon már nyelveket. Valahol el kell kezdeni... -
#1882 275 a vége. -
#1881 Még az lenne a kérdésem, hogy melyik a legújabb patch? Az update 7? (Asszem in-game 167 a végződés) -
#1880 Nah mostmár jó, de a set up game eddig nem volt ott, mindössze 2 menüpont. Megnézem, lehet hogy a magyarítás volt, de az is lehet, hogy valami hibás DLC-t bemásoltam. -
totya4 #1879 Ha a magyar nyelv neked gusztustalan akkor ne használd... -
#1878 Mert te scenario-t nyitsz meg.
És mi ez a gusztustalan magyar nyelv? Ezt sürgősen felejtsd el, mert a modok lehet hogy ettől simán kiakadnak...
Tehát pipáld be a MOD-otkat amit használni akrasz. Ki és ott van a brwose mod (magyarul gőzöm sincs, hogy mit írnak oda) ott van, hogy set up game. Onnantól fogva ugyanaz, mint a sima játék indítás, csak MOD lesz.
-
#1877 Megvan, az egyik DLC zavart be. Most megnézem melyik volt... -
#1876 Mongol, polinéz, spanyol-inka, és egy ilyen deluxe babylon van fent. Szal nem vágom, csak nekem van ilyen a játékban?:D -
#1875 Szerintem ez egy DLC lesz, megnézem hogy mik vannak fent... -
-
#1873 VÁrj, megmutatom, hogy mit ad ki -
#1872 Most akkor tényleg csinálja screenshotokat? -
#1871 Nem, valami tök más játékkal játszok :D -
#1870 ???? Te biztos, hogy CiV V-öt használsz? -
#1869 Ha arra megyek, akkor kiad egy olyat, hogy Conquest of the New World, és ennyi... az meg valami tök más -
#1868 A Mods -> Single Player menüponttal indítod a játékot? Mert a Sima Single Player-rel nem lesznek modok. -
#1867 De még egy tök alap óra sem működik. Nem lehet, hogy zavarja őket valami? -
#1866 Sajnos ez nem segítette, már én is néztem, de azért köszi!
Az a baj, hogy akármilyen civilizációt töltök le, egyikse jön elő, pedig telepítettnek írja -
#1865 http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=411274&page=2
Szerintem próbálkozz itt. -
#1864 Értem. Viszont leszedtem Hukkak egy ilyen új civilizációk pakját, nah azzal nem tudok játszani, hanem csak látom őket? Mármint interakcióba léphetek velük? Mivel a játék kezdésnél nem jönnek elő :/ -
#1863 Nem értem a kérdést. A letöltés után kell az install és a pipa. Aztán a mod alatt indított játék a pipák szerint megpróbálja használni a modokat. Nincs igazából semmiféle jelzés arra, hogy a mod fut, hacsak nem változtat bármi olyat, ami az indító képernyőn is látható. -
#1862 Szevasztok!
Nem tudjátok, hogy miért van az, hogy hiába töltök le egy modot, és telepítem, meg pipálom ki, akkor se tudok játszani vele? Mármint a mod menü pont alatt a single játéknál nem érhető el... próbáltam, hogy magam csomagolom ki a modot de úgysem jó...
Kezdő vagyok a CIV világában, szal bocsássátok meg tudatlanságom! -
#1861 Még egy elég erősnek tűnő MOD van.
http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=399510
A total mod továbbfejlesztésének tűnik.
A petoreum mod használata veszélyes, iszonyatosan kiegyensúlyozatlanná teszi a játékot főleg, ha arabbal vagy, mert annak ugyebár sok olaja van, ha nem kapcsolod ki.
A mod speciális épületei eszméletlen mennyiségű bónuszt tudnak adni. Volt olyan városom, ahol golden age alatt 600 feletti (!) ipar volt. Az épület nélkül meg alig 200.
http://forums.civfanatics.com/showthread.php?t=417580
A CiV-ből számomra már csak a kémkedés hiányzik. -
A Total MOD elvben szép sok dolgot ad, de egyes népek special épülete helyén modern armor van...
A másik nagy mod az Echoes. A többi cuccot is érdmes kipróbálni. -
#1859 Dobjak screeneket a két legjobbnak tűnőről és a listáról, amit érdemes használni? A kémkedés kivételével szinte minden jó dolgot megcsináltak, amire vágytam. -
#1858 "Mert megérdemled!"
;) -
kenyeresdaniel #1857 Ma megkaptam az első civ5 atomot.
24 es városombol 12 es lett :S -
#1856 Most tudtam meg, hogy milyen MOD rendszer van. Gyerekek, ez baszott jó. Már töprengtem rajta, hogy visszatérek CiV IV-hez, de így most nem.
Van olyan mod ami lehetővée teszi a fejldő tile improvementet, némileg több épületet adó - pl. söröző - stb. Az, hogy modulszerű, az meg főnyeremény.
Már csak valami kémkedés / szabotázs rész kellene bele... -
totya4 #1855 Hol látom a városok határait, ha azok egybefolytak?