Civilization
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még csak most ismerkedem a játékkal, mert az elmúlt 3-4 napom arra ment el, hogy egyáltalán elinduljon a játék. Indításnál intro alatt kidobott, meg volt olyan, hogy egyik nap két órát sikerült vele játszani, de már másnap el sem indult. Többszöri újrainstallálás, valamint komplett rendszertelepítéssel teltek a napok. Szóval szívatott keményen.:(
Nu, a kérdésem: Van a menüben single player, valamint a mod menün belül is egy singleplayer menü. Miben különbözik a kétféle singleplayer inditási lehetõség?
Bár napok kérdése és elmegyek megveszem ha nem leszek lusta, csak igazság szerint most jol elvagyok ezzel is :) aztán nem sürgõs.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Létezik olyan oldal, ahol a játékhoz mode-ok vannak fent? Ha igen, akkor melyiket érdemes használni?
Köszi a válaszokat.
For the greater good
Indításkor az intronál kidob hibaüzenttel... (settings-ben már beállítottam, hogy ugorja át az intro-t, de így is kidob... vidokari driver is frissítve lett)
For the greater good
Vagy lehet még valami fullextrás 4850-es, matricákkal, extra szoftverekkel meg mindenféle marhasággal :)
De találtam egy olyan beállítást, hogy mindenkit ki kell ölni a mapról, ezt még letesztelem, bár a többi gyõzelmi feltételt is szeretném majd kipróbálni.
Az lenne a kérdésem, hogy be lehet valahol állítani, hogy az évek lassabban teljenek? Sokszor 2050-re még hiányzik 10-12 kutatás.
Azt néztem, hogy egyéni játéknál be lehet állítani, hogy max 999 körös legyen a játék, de ezt esetleg lehetne fokozni?
Olyan rövidnek érzem így a játékot, fõleg nagyobb térképen. <#whatever>#whatever>
Nektek nincs ilyen gondotok?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ÁÁÁÁ sajnos komoly gondok vannak ezen a téren, remélem hamar lesz vmi patch vagy mod mert ez így azért gáz..
DE az egész harc is, ostobán harcol hozza elõre az ijászokat, tengeri csatát meg ugye már említettétek, nos ott 0 .. arra nem is reagál.
A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."
Susmus nélkül az Aquá-ban, 38k ért, egy Asus 4850-est :)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
egyébként sok a parasztvakítás itt már a kártyákban is, hiszen a physics sem akkora plusz mint ahogy azt ajnározzák. procikban is minimális különbségek vannak, de mégis legtöbb hasznos kis különbség. ez van, ezt kell szeretni :)
The Matrix has you...
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ma végre megoldódott az elõbbi problémám, nem dobál ki, hanem most 1 nép maradt amit le akarok igázni, de nem tudom, mert állítólag nekem békeszerzõdésem van velük.. van a halált, 200 kör óta nem is állunk háborúban, de akkor se engedi megtámadni.. noormális ez?! O.o
Diplomácia AI 0 szarrá lövöm városait, nem ad a szabadságért nyersit, elfoglalom a városát, hogy vissza adjam neki, mindenét oda adja? :D
Normális ?
Nem figyelsz. Erre irtam, hogy ott a beallitasi funkcio, hogy strategic balance.
The Matrix has you...
A DX10/11 nekem is megõrült egy idõ után, de ragaszkodtam hozzá a grafika miatt.
Aztán mégis áttértem a DX9-esre, az meg magasabb graf beállítások mellett is vígan ment.
Van egy oldal ahol a két verzió közötti különbségeket próbálták bemutatni, hát nem volt sok, ha nem egymás mellett vannak a képek azt sem mondanám hogy van egyáltalán!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#nyes>#nyes>
De most tényleg, nagy nehezen lenyomtad mondjuk Napoleon egyik városát. Erre õ belovagol a diplomácia képernyõben és morcos arckifejezéssel elmondja, hogy a francia nép nem tûrheti, hogy ilyen csorba essen rajta, ezért most 15 körrel visszatölti a játékot.
Na ehhez mit szólnátok?
(a legnagyobb csalás a reload)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
الكحول
A mohának mindig a déli oldala fás!
Mondjuk ez annyira tipikus, hogy amikor végre kapok egy igenkurvajó kezdõhelyet(2 búza, 2 szarvas, 2 hal, 3 ezüst, 1 arany - legendary start a beállításoknál), akkor meg stratégiai nyersanyagok nincsenek. Igen sok játékot nyaltam be már így a civ sorozat folyamán...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Sajnos a legtöbb játék úgy néz ki, hogy az ellenfél, pár perc alatt rájön, hogy õ ide kevés lesz és kilép. Van, hogy tényleg annyira nagy a különbség a rterületek között, hogy nincs értelme erõltetni, de vannak egész jól balanszolt mapok is. Így egy átlag játék inkáb fél és egy óra közt mozog.
A 3-5 órás játékok igen ritkák, de azok a legjobbak.
Ez persze civ4, az 5-rõl semmi tapasztalatom nincs.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévõ vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
De nem tudom hányszor kell még leírni, hogy deity-n loadgame nélkül is lehetett nyomni, kisebb térképen, vagy olyan elõnnyel, mint amit az Aarth1000AD map nyújtott bizáncnak. Duelbe marathon speeden az inkákkal pl egy debil is tudott gyõzni.
Egyébként ez a játék is olyan. Most nyomtam le egy immortalt szigetes mapon. Az AI olyaan béna tengeren, hogy az már szégyen. Kultúrális gyõzelem volt beállítva, a franciákkal voltam, de idõ közben sajnos kiírtottam mindenkit:D
A kultúrális gyõzelmet egyedül csináltam meg ellenség nélkül.
Asszem a deity is menni fog ilyen beállításokkal.
Zeroval beszéltem TS-en mikor ugyanezzel próbálkozott. Asszem jól áll vele.
Nem árt tudni: A feszültség alatt lévõ vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.
Inkább térképfüggõ, egy battleground map megvan kb másfél óra alatt, egy kontinenses meg olyan 3-5 óra.
név : Civilization5hun
pass: 123456
gyertek be és írjatok rám aztán megpróbáljuk elvileg van LAN.. :P
Mármint a public játék.
Ismerõssel nyilván olyat tolsz, amilyet akarsz.