Civilization

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Hát, a Civilization az Civilization. Mihez hasonlítsuk, ha ez a kategória alapjátéka? Vannak még civszerû játékok... :)

Ez most kapott egy kis panzer generalos beütést a hatszöges térképpel, az nagyon jót tett neki.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Molnibalage
Teljesen más.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szerintem nem volt rossz ez a játék, tetszett a hajós ûberkedés, nekem inkább az a bajom, hogy nincs benne más lehetõség. Az elõzõ részben, bármilyen mapon lehetett játszani deity-n is a megfelelõ beállításokkal.
Igazából a 4-el alig játszottam AI ellen, a multi volt az igazán jó, nagy meccsek voltak néha. Persze az is tetszett, hogy abba ûberpró voltam, és szinte soha nem kaptam ki:) Nagyon kéne az a multi ebben is. Ha nem lehet majd rendesen multizni értelmetlenné válik az életem:D

Nem árt tudni: A feszültség alatt lévõ vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.

NEXUS6
King fokozaton nyomok egy játékot most, 1-2 moddal kiegészítve. Az egymezõs korlát kikapcsolva, viszont a vas kell a fejlettebb egységekhez is, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a játék.

Nos az AI, izé, õööö... szal érdekesen nyomja.
Beszol ez a Bizmárk, hogy nekem annyi, meg a fél világot rámuszíccsa. Hát a mellettem levõ civilizáció elkezd piszkálódni az egyik városomnál, volt ott pár swordsman azok simán tartják, közben a várossal pusztítom az ara járó hajókat is. Várom, hogy jöjjön a Bizmárk, akinek a legnagyobb birodalma/katonai ereje van per pillanat. Várom. Közben a haverjának vagy 15 egységét amortizáltam le, erre felajánlja, hogy 45 körig valami eszméletlen szinten tápol. Hát nem én támadtam rá az biztos, de ha már adja, hát elfogadom a rengeteg drágaságot. Közben Bizmárk még mindig sehol, ja küldött asszem 5 karavelt, azokat lenyomtam.

Szóval átruccanok az õ kontinensére 4 fregattal és azzal szórakozok, hogy a parton pusztítom az egységeit, a 4 fregatt egy ösztûzzel lenyom egy infantry-t. Kúl. Ha nem is warrior vs. helicopter, de majdnem. A nagy tevékenységem odáig vezet, hogy egyre jobb feltételekkel ajánl békét. Elõször az összes városomat követeli, aztán már csak az összes erõforrásomat, aztán már õ ajánlgat dolgokat. Könyörgöm, ha építene egy daram ironcladot, vagy akármit, mert a technológiája marhára megvan hozzá, akkor az én kis kalózflottámat pill alatt lerendezhetné.
Ez az opció láthatólag eszébe sem jut. Hát megvárom, hogy meddig hajlandó elmenni, mert az egységeit csak küldi szépen sorba a partra, ahol én meg kinyírom õket. Lassan már nem tudok bónuszt választani a fregatoknak.:)

Szóval ilyen stupid AI-t tényleg régen láttam.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

grebber
Nem játszottam még egy résszel sem.
Ez is kb hasonló mint a Total War széria??

Next PC upgrade: 2022

Én láttam domi-ra hajtani, elfoglalt egy teljes foldreszt kiirtott 2 civet teljesen. Csak aztán hajóval nem derített, így kontaktba se került az én földrészemmel...
Molnibalage
De. Így kaptam ki az elsõben. A 2. táján nem hittem volna, hogy a spaceship meglesz, ezér kezdtem felszámolni a városállamokat.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

dronkZero
Az nem a "time"? 2050-ben vége, akinek addig a legtöbb pontja van, az nyer?

Molnibalage
A score victory is gyõzelem. Mikor városállamok elfoglalásával megelõztem 4. szinten, akkor õ bizony nekem esett egy másikkal, akinek esélye sem volt, de azért õ is hadat üzent. Persze esélye nem volt átjönni az óceánon, halomra mészároltam a transportjait.

dronkZero
Az a baj, hogy más térképen meg totál esélytelen vagy, elözönlenek a két korral fejlettebb egységek.

Csak úgy viszonyításképp, 50. körre megépülnek a második körös csodák (great lighthouse, colossus). 50 kör alatt NEM FEJLESZTED KI a hozzá tartozó technológiát, nemhogy még a 30-50 körös csodaépítés...
A 100. körre kb 15-20 technológiával járnak elõtted, kb akkor lépsz a középkorba, amikor õk a reneszánszba.

Ilyen feltételek mellett a bezárkózás nem megoldás. Nem vagyok én alapból vérszomjas, csak deity-n nem lehet másképp nyerni.

Bár a franc se tudja, hogy egyáltalán PRÓBÁLKOZIK-E a gép a játék megnyerésével? Amikor 4-es, prince szinten gyõztem, akkor semmi jelét nem láttam ennek, ott még be volt kapcsolva az összes gyõzelmi mód. De a policy-k terén sehogy nem álltak (kultúrális gyõzelem), Az Apollo-programot egyik sem építette meg (pedig volt aki már future erában járt), nagy büdös világbéke volt, egyik sem hajtott a domination-re. ENSZ sem volt megépítve.
Komolyan, semmi jelét nem láttam, hogy a gép gyõzni akarna.

Nehezebb szinten az tuti, hogy agresszívebb, úgyhogy a domination valakinél véletlenül összejöhet, de azt még meg kéne nézni, hogy a többi gyõzelmi módra hajtanak-e?

Ti láttátok már bármelyik gépet aktívan a gyõzelemre játszani?

dronkZero
Angolokkal kezdtem, a hajók alapból elég komoly tulajdonságokkal bírtak. Ship of the line, +2 lépés. A policy-k közül megcsináltam a honor részt a "dupla XP"-ig.
Innentõl kezdve egy sima támadás +4XP, egy város bombázása +6. Nagyon hamar meg lehet szerezni a range promót, amivel a város (és a legtöbb ellenséges hajó) hatókörén kívülrõl lehet támadni. (A gép nem lép közelebb, hogy lõjön, tököm tudja, miért)

Egy idõ után van olyan promó, hogy kétszer lõhet a hajó (és ezzel együtt lövés után is léphet), akkor ez már akár +8 vagy +12 XP egy körben, ráadásul lehet olyat, hogy "bezúzok, lövök kettõt, elhúzok a halálba", innentõl kezdve esélytelen megtámadni a hajóimat.

Záros határidõn belül olyanok lettek a hajók, hogy megvolt nekik az összes promóció, meg még begyûjtöttek vagy 4-5 szintre elegendõ XP-t is. Ez utóbbi meg azzal jár, hogy ha valami véletlenül mégis megsebzi, akkor a következõ körben már lépheted is a szintet az azonnal maxra gyógyulós promóval. Ez már a gyakorlati halhatatlanság.

Úgyhogy igen, a játék úgy néz ki, hogy megy elõre a flotta, szétlõ mindent a vizen. Aztán egy-egy hajót ráállítok a városokra, hogy lõjék szarrá, a többivel meg elpusztítom a maradék szárazföldi egységet. Aztán hozom a hódító hõs egy egységes seregem, és bemasírozok vele az üres városokba. Repülõm még nincs, de azzal még egyszerûbbé válna a dolog.
De õszintén, meguntam ezt csinálni. Nem nehéz, nem gondolkodós, egyszerûen csak ki kell seggelni.

Molnibalage
A Civ II-ben azért nehéz szinten is lépést lehetett tartani a géppel. Milyen békés megoldás van azzal szemben, aki úgyis 100%, hogy 3-szor gyorsabban fejleszt, mert csal, mint állat?

Hát így jártál, túl profi vagy. ;-)
Szigetes térképen még nem játszottam és hajós inváziót sem indítottam, biztos úgy van, ahogy írod. Mondjuk én szinte 100%-ban a békés utat választom, ha háborúzni kell, akkor is csak védekezem (nekem üzennek hadat), nagy ritkán foglalok el csak 1-1 várost.

Biztos jön majd egy patch, amiben a vérszomjas játékosok is megtalálják a számításukat. :-)
Molnibalage
Én nem tolom 8. szinten. Eddig két játékot toltam. Az elsõt 5. szinten, ott point victoryval kikaptam. A másikat 4. szitnen, ott meg spaceshippel gyõztem.

Mellesleg én sem vagyok kezdõ cives...

Molnibalage
A többit lerendezték a hajók és a légierõ?

Dronk?
dronkZero
Tudom, nem nekem mondod, de azé' válaszolok:

"kkor az lenne a baj, hogy az elsõ 4-5 szinten mekkora egy hülye az AI. "

Még mindig nem érted a problémát. Ha így lenne, akkor NEM lenne baj, hogy az elsõ 4-5 szinten hülye az AI, mert az lenne a dolga, hogy hülye legyen.

Itt most az a helyzet, hogy MIND A NYOLC SZINTEN hülye az AI, ÉS csal.

Igazad van, sokkal egyszerûbb megoldani, hogy csaljon, mint írni egy jó AI-t. Fejlesztõ szempontból abszolúte értem. Csak éppen nem fejlesztõ vagyok, és leszarom, hogy nekik mi a könnyebb, és ez így nem tetszik.

"Van 8 nehézségi szint wazze, nem találsz rajta egy olyan fokozatot, ahol élvezni tudod a játékot és nem szidni?"

Nem, nem találok. Annyira seggfej a gép, hogy deity-n szigetesen is csak hosszabb a játék, nem nehezebb, hiába van 2356923468 egysége a gépnek, ha
1. nem lõ vissza a hajóimra
2. egyesével küldi a hadihajóit (amik, ugye, nem lõnek vissza)
3. nem védi a transzportjait, körönként akár 10-et is összefogdoshatok.

Deity fokozat, és EGYETLEN szárazföldi egységem van, amivel már három civilizációt kiirtottam!
Ne mondd már, hogy ez bárhogyan is élvezetes lehet?!

Molnibalage
Dronk minden, csak nem kezdõ Civ téren szerintem.

Nem arról beszélek, hogy intelligens vagy sem, hanem hogy ha nem lenne egyformán okos (vagy buta - ahogy tetszik...) az összes nehézségi szinten, akkor az lenne a baj, hogy az elsõ 4-5 szinten mekkora egy hülye az AI. Sokkal egyszerûbb, hogy ahogy megy feljebb a szint, egyre olcsóbb neki minden.

Amúgy nem tudom, miért akarsz olyan szinten nyerni (pláne kezdõként), ahol leírja, hogy szinte lehetetlen. Van 8 nehézségi szint wazze, nem találsz rajta egy olyan fokozatot, ahol élvezni tudod a játékot és nem szidni?
dronkZero
Tudod az az alapvetõ probléma, hogy így is-úgy is egy dilettáns idióta az AI, csak nehezebb fokozatokon ez el van rejtve a csalás mögé.

Ha úgy lenne megoldva a nehézség, hogy az AI a lehetõ legoptimálisabban használná ki a területét, jó sorrendben fejlesztene, amivel elõnybe kerül, és úgy gazdálkodná ki a dolgait, hogy megszívja a pléjer, akkor elfogadnám. Rendben lenne, nehéz. Számoljon ki 1000 körre elõre dolgokat, optimalizáljon abból. Az nem zavarna.
Ezzel szemben az a helyzet, hogy faszságokat rak a kockákra (szerelmes a trading postba, például), közben meg olyan bónuszokat kap mindenre, hogy besza-behu. Szerintem deity-n simán egy 3-as szorzót kap mindenre.

Na ez nem menõ, fõleg, hogy mellette meg hiába van meg neki minden, használni nem tudja õket, az egységeivel szárazföldön nem taktikázik, csak özönlik, a vízi teljesítményérõl meg inkább ne is beszéljünk...

dronkZero
"Csak félõ hogyha meg is csinálják az emberek 90%-a már nem játszik vele, feltette a polcra."

Hát ez Civre nem jellemzõ, még egy hónappal ezelõtt is lehetet multizni a néggyel, pedig már a BtS sem mai gyerek. Ja, hát meg persze a kiegészítõk adnak egy lökést a multinak mindig.

Dow2vel sem értek egyet, azt is lehet tolni simán, nem kell többet várni egy meccsre, mint amikor friss volt a kieg.

"Veszélyes dolog, ez az adjuk ki félkészen ."

Programvédelem 2010. Nem mindenféle DRMmel szarakodnak, vagy lemezellenõrzéssel. Simán félkészen adják ki, a peccs exkluzíve steamen jön majd, hogy a warezosok még csak hozzá se jussanak, meg arra számítanak, hogy a krekkerek nem fogják követni a változásokat. Nagyon sok játéknál van már ez a módi.

"ne attól legyen nehéz mert csal ^^ hanem mert okosan játszik."

Na látod, ha ilyen lenne, lehet, hogy én is megvenném még a single részéért is. Csak sajnos az a helyzet, hogy ezt a problémát 19 év alatt nem tudták megoldani, én nem nagyon számítok rá, hogy valaha sikerül is nekik.
Úgyhogy marad a szokásos megoldásom: ha van multi, és jó is, akkor adok érte pénzt, egyébként viszonlátás.

Molnibalage
Felsõbb szinten sem intelligens. Lásd a szigetes példát. Ahhoz nem kell intelligencia, hogy két korral elõbbre jára és két generációval késõbbi egységekkel leverjen téged úgy, hogy összefognak ellened...

Nem értelek. Szerintem úgy a jó, hogy magasabb szinten csal. Illetve nem csal, hanem más feltételekkel játszik, mint mi. Jobban örülnél, ha alacsonyabb szinteket csupa ökörségeket csinálna és csak az utolsó 3-4 nehézségi szinten lenne intelligens? Nem hiszem. Szerintem gondold át ezt mégegyszer...
Csak félõ hogyha meg is csinálják az emberek 90%-a már nem játszik vele, feltette a polcra. Ugyan ez volt ugye dow2-vel is , mire tényleg játszható lett alig maradt player.
Veszélyes dolog, ez az adjuk ki félkészen . Bár én simán csak a singlé-ért megvennem , de akkor az legyen tényleg frankó, ne attól legyen nehéz mert csal ^^ hanem mert okosan játszik.
Milyen sakkprogram lenne az ahol a gép 2x lép meg két királynõje van kezdéskor.. ?
No megyek tolom mert amugy igen tetszik csak érzem hogy ebben a formában max pár hétig kötne le, arra meg jo a warez is :P ez van no..

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

dronkZero
Nabazdmeg. Kösz, hogy szóltál.

Fórumban linkelt cikk: Firaxis kirúgott 20 embert, többek közt a minõségellenõrzés részlegrõl. Hát meg is látszik.

No és azért ez sem túl biztató.. Link
De nem beszélek le senkit vegyétek meg és mondjátok el milyen ^^

A Háború istene gy?löli a hezitálót.. "Every failed empire has a legion of elite warriors.."

Én is néztem hogy megveszem de hivatlaos forumon azt olvastam hogy multi jelenleg játszhatatlan.
Példa
De rengetegen panaszkodnak, szétesik, lefagy,nincs mentés stb..
Igazából én egy combos patchre várok addig nem veszem meg. Mivel ha Ai nem javul hamar uncsi lesz a game.. Ha meg ugye multi döglött akkor ^^..
Maga a váz az ötlet tökéletes továbbra is azt mondom , de jelenleg bughalmaz sok melo van még vele. Ha megcsinálják lesz egy rendes patch egybõl kell nekem is.

dronkZero
Ja, mert a maglev aztán kell bele... Análvibrátor sincs a civben, pedig az is egy létezõ és alkalmazott technológia.

Sztem pl a vasutat olyannak képzeled, amilyennek tetszik, 2050-tõl tekintsd maglevnek. Totál teljesen lényegtelen, hogy konkrétan milyen vasút a vasút, a lényeg az, hogy az egységek gyorsabban mennek rajta, meg ugye az 50% production bónusz itt az új részben.

Pont errõl beszélek, hogy ezek a modok elvesznek a részletekben, anélkül, hogy lenne bennük egy játéktechnikai koncepció, hogy úgy mégis mit akarnak kezdeni ezzel a sok belepakolt tartalommal.
Itt teljesen igazat adok Sid Meiernek, néha a kevesebb több.

dronkZero
Egy csomó minden letisztult, inkább úgy mondanám. Összevontak egy csomó mindent a heppinessbe, pl. Így sokkal kezelhetõbb.

A hiányzó dolgok meg jönnek majd DLCben meg kiegben. Majd a második kiegészítõ után lesz ez teljes értékû civ. Az alap Civ4 is kényelmetlenül kevés a Beyond the Swordhöz képest...

Modokat én személy szerint hanyagolni szoktam, általában egy megalomán faszság a legtöbb júzer készítette mod. Ötletek vannak, elszántság arra, hogy meg is valósítsák szintén van, de alapvetõen hiányzik belõlük a dizájneri munka, hogy a sok összelapátolt részlet JÁTÉKká álljön össze, ne pedig egy elbaszott, kiegyensúlyozatlan kupac digitális hulladékká. Ha az AI vanilla civben hülye, akkor nincs szó arra, hogy ezekben a modokban miket mûvel.

Nekem nagyon tetszik az új Civ. Még így is, hogy a gépem a minimum konfig alatt van és csak varázslattal sikerült elindítani. Az AI-val semmi gondom sincs, nekem épp elég okos és nagyon ki tud cseszni velem, ha valami neki nem tetszõt cselekszem. Például a legutóbbi játékomban szövetséges lettem egy közeli városállammal, majd erre rögtön bejelentkezett Róma, hogy ez neki nem tetszik, mert õ el akarja foglalni. El is foglalta. Vagy ha a másik nép felé terjeszkedsz, akkor is kifejezi nemtetszését. Vagy ha olyan városállammal háborúzol, aki jóba van egy néppel, akkor rögtön beszüntet veled minden kereskedelmi kapcsolatot. Ha jóval gyengébb vagy nála, akkor megtámad. Szóval szerintem igenis jól játszik az ellenfél. Persze én sosem játszottam multiban és megrekedtem egy közepes szinten. Civ4-ben sem tudtam nyerni Prince szinten sem.

Ami negatívumot tudok mondani, azok a világcsodák megépítésekor lévõ videó hiánya. De ez nem érdekes, a játék nem errõl szól. Minthogy a fúziós erõmûrõl, a mikrohullámú fegyverekrõl meg más agyament baromságokról sem.
Molnibalage
Ez még OK.

Civ IV mod az amit említesz? Én kb. 1,5-2 éve, vagy még régebb óta leálltam vele. A Civ V-öt is csak kíváncsiságból vettem meg. Két játékot végigtoltam vele. Egyelõre elég volt, van nála most jobb is.

Pluskast
Ok én sem azt mondom, hogy jussunk el a star trek szintjéig, de egy rakás értelmes tech-et be lehetne tenni. Ott van pl a supreme ruler 2020. Totál értelmes technológiák vannak benne. Pl fúziós erõmû, mikrohullámú fegyverek, maglev vonat (ez ráadásúl létezõ alkalmazott technológia) metal storm fegyver stb stb stb. Mind mind olyan technológiák amik 20-30 éven belûl meg fognak valósúlni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Mod valóban kell én is szeretem a 3. és 4. részeket is modokkal játszottam.

Molnibalage
Kinek mi a hobbija. Én pl. azért is hagytam a ROM-ot a fenébe, mert nekem nem tetszik ez a "nagyon jövõ" tech tree. Nem erre készült a Civ IV engine.

Viszont tényleg lehetne picit részletesebb a tech tree és lehetne benne több alkalmazás, ami a meglevõ dolgokat tápolja.

MOD kell majd nem vitás, csak kérdés, hogy milyen. Ha jól értem, akkor most nem modok, hanem komponensek vannak, ergo különféle modok összemixelése könnyebb lesz, mert nem komplett csere van, hanem egyes részeket cserélsz csak le.

Pluskast
Amúgy sajna azt kell mondjam vissza lépés az 5. rész. Egy rakás dolgot kivettek ami az elözõ részekben benne volt és hasznos volt a játék számára. Engem pl marhára zavar, hogy nem létezik környezet szennyezés. Akkor ebben a részben már nincs olyan csoda aminek köszönhetõen az egész világtérkép felfedezésre kerül. A 4. részben több volt a resource típus. Az ai sokkal inteligensebb volt, több tudomány is volt és ami a legjobban zavar még most sincs igazi future tech. Én nagyon várnék már egy olyan civet (nem modokra gondolok) ami kicsit tovább megy a lopakodó bombázónál és az atom rakétánál. Az, hogy most van giant death robot attól nem megyek a falnak. Na és ami végképp nem tetszett, hogy miután megépítettem az ûrhajómat és kilõttem olyan semmit mondó kis kép jött fel, hogy ez már szégyen a kiadott civ részek után. Komolyan ledöbbentem.. Ha már a 2. résztõl kezdve gondot fordítottak arra, hogy egy animációt beraktak (ok asszem a 2. résznél videó bejátszás volt) akkor komolyan leesett volna a karikagyürû az újjukról ha itt is megcsinálták volna? Komolyan mondom kezd az az érzésem lenni, hogy egyre több játék egyre jobban kezd "egyszerûsödni". Persze tudom majd jönnek a dlc-k meg a kiegek na de akkor is. Muszály ezt az üzletpolitikát folytatni lassan már minden pc-s játéknál?

dronkZero
Olyan multira gondoltam, ahol nincs egyetlen AI sem. FreeForAll 4-5-6 emberrel, vagy 2v2, 3v3, 2v2v2, stb. Kompetitív multi, nem kooperatív.

Pluskast
Hááááát. Én több barátommal is tolom, jelenleg eléggé buta az ai, sõt single-ben még jobb. Pl warlord fokozatban nem hajlandó várost építeni. Volt olyan, hogy már 1400-ban jártunk és a gépnek még mindíg 1 városa volt.

dronkZero
"Arra nincs tippem mit lehet csinálni nem szigetes mapon, ahol deity szinten"

Semmit. Nem kell erõltetni ezt a single playert. Én szerintem ezt a deity játékomat sem fejezem már be, baszottul unom. Voltam olyan hülye, hogy standard méretû térképen kezdtem, valami elbaszott unalmas lenne ez a végéig... Nem szigetes mapon majdnem biztos vagyok benne, hogy megnyerhetetlen, de õszintén próbálkozzon vele az, akinek hat anyja van.

Sztem én ma elballagok a CDGalaxisba, aztán este már multi. Ez alatt az egy hét alatt nekem elegem lett a szinglizésbõl. Akár csal az AI, akár nem, olyan irtózatosan segghülye, hogy az valami borzalmas. Szerintem effektíve játszhatatlan ez singleben, annyira gáz a helyzet. Ennyire használhatatlan talán még egy civben sem volt az AI.

Remélem semmi extra probléma nincs a multival, mert azt ugye nem tudtam eddig megnézni...

Csonqest victory lett a vége az elsõ deity játékomnak.
Tiny méretû szigetes map volt 6 néppel, és egyetlen városállammal.

A szigetes map nagyon könnyû az AI bénázása miatt, de azért voltak kemény szituk is. Pl mikor az arab 15 csatahajója és megszámlálhatatlan mennyiségû destroyere, meg tengerealattjárója között kellett partraszállni az kemény volt. Nekem csak 4 csatahajóm volt volt + 6 destroyer. Nem is küzdöttem meg a flotttával. Lyukat vágtam a masszába, hogy eljussak a partig, szerencsére csak 3 városa volt, és mikor bevettem õket megszûnt az a rengeteg hajó.

Arra nincs tippem mit lehet csinálni nem szigetes mapon, ahol deity szinten a térképet vastagon ellepve közerlít az ellenség a középkori egységeivel, mikor te az õskorból próbálsz kimászni...

Nem árt tudni: A feszültség alatt lévõ vezeték ugyanúgy néz ki mint a feszültségmentes, csak más a tapintása.

Apollo progit hol lehet elindítani? az egy csoda?

A mohának mindig a déli oldala fás!

Az ancient ruin-t nem kellett volna betenni a játékba vagy nem ebben a formában.
Most már én is ki fogom kapcsolni mert a gép buta és nem hajózik én meg szépen elhajoztam indonéziába meg ausztráliába és simán lett muskétásom ie elött 400 körül ami szerintem teljesen elrontotta a játékot.

Lehet, én csak a luxury displayt raktam fel.

* nem minden mod-ot lehet folytatni

nem minden mofolytatni!!! de az infoban írják, hogy támogatja-e a savelt állást

Úgy tudod bekapcsolni a modot egy mecseden, hogy a modon belüli opcióval indítod vagy töltöd be a játékot. Ha simán a single playerben teszed, nem lesznek modjaid.

Molnibalage
A gépbe rakva tudja azt amit akarok. Utána meg ki nem szarja le, hogy mi a neve? 2 éve még tudtam.

Warton
Hát gratulálok, 60 kát fizettél valamiért és azt sem tudod miért. <#puszi>

Molnibalage
Lehet. Sajnos csak azt írja ki a driver, hogy 4800 series. A dobozt meg nem tartottam meg...

http://segmentnext.com/2010/09/21/civilization-v-errors-crashes-memory-tweak-fixes/

NEXUS6
Nekem is állandóan fagyott, de Skidrow megoldotta!
<#nyes>
Szerintem én is megveszem, de elõbb menjen le olyan 5000 Ft-ra mert szerintem annyit ér.:)

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs