civilizationbanner.jpg

Sid Meier's Civilization
  • mikromanus
    Szerintem minden szinten a nyugis győzelem kulcsa, hogy ne engedj önszántadból szent birodalmadba holmi jöttment idegen turistákat. King fokozaton tegnap meglett a kulturális győzelem 3 várossal, de a vége nagyon uncsi lett. Semmi nyitott határ egyezmény és simán végigmosolyogták a szomszédok a játékot :)
    2-3 erősebbel összebarátkoztam, ha valaki javasolta, akkor beleegyeztem a kutatási egyezményekbe, meg emellett arra kellett ügyelnem csak, hogy azt a 2 db ezüst nyersanagot mindig időben elcserélgessem valami másra, vagy eladjam fix 240 Goldé'. Kicsit aggódtam, mert az arabok még az 5. policy ág eleje fele megcsinálták az Apolló projektet és 15 tudomány előnyben voltak, de nem volt gond. Annyi sok városa volt, hogy csodálkozok hogy bírta a boldogtalanságot. Főként ha azt nézzük, hogy egy policy volt végig kifejlesztve és hangulatnövelő nem volt egy sem.
    1950-re meglett a győzelem, de az utolsó 50 kör szado-mazo space nyomogató, verseny volt (egy egységet azért megtartottam mozgásban, vagy nem "ástam be" a városba, hogy azért ha eksön van, akkor tudjak reagálni és ne csak menjen az automata körváltás)

Azt hittem, hogy a nyílt határok megállapodások arra vannak, hogy elmélyítsék a barátságot más civekkel, de úgy tűnik ez csak egy csapda, hogy megnézzék mi miatt haragudjanak meg rád később. Vagy van bármi haszna a nyílt határoknak (mármint hogy te nyisd mega határodat)? :)