• Betyarkoro
    "Es meg az MAS is reszelgetik parhuzamosan, azt is fejleszteni kell." - Itt nem értem h mire gondolsz. D:

Én amúgy nem értem hogy miből finanszírozzák a fejlesztést. Lehet hogy van vmi befektetőjük akik pénzelik ezt. Igaz hogy NULLA bevétele van de jelenleg fejlesztenek és ha már fejlesztenek akkor lehetne egy vízió hogy pl mit szeretnének csinálni a dx9 verzióval. Mert ugye így véges a költségvetés. Véges költségvetésbe meg nem fasza hogy nem tudjuk hogy akarjuk csinálni.

Úgy gondolom hogy ha most ők úgy döntenek hogy szimultán megtartják mind 2 verziót. Akkor ugye a modoknak is tartani kell ehhez magukat. Később mikor úgy gondolják h mostmár nem kell dx9 mert sajt tegyük fel 2 év mulva. Akkor meg benne van a pakliba hogy kezdjük előről ezt a szarakodást hogy a meglévő cuccokat igazítsuk hozzá az új verzióhoz.

"A felujitott rF2-vel nem a nagykozonseget celozzak meg, nem tudnak atcsabitani tomegeket mashonnan."
    Miért gondolod azt hogy nem lehet átcsábítani? Jelenleg mire jöjjenek át? Akiknek van VR azok átjöttek hogy megnézzék mi a helyzet. Akiket érdekelt a DX11 azok is átjöttek és megnézték mizujság van.
    De most erre a semmire ami most van arra persze hogy nem jönnek át. Itt is az sg-n még nem postoltam de emléxem hogy volt megnyilvánulás hogy minek csinálnak egy ilyen hoki kocsit mint az USF2000. Meg máshol is láttam hogy a NOLA pályára is húzták a szájukat.

Ha lenne egy vízió amire fel lehet pörgetni magad hogy úristen itt évvégére az rfactor 2 kap egy hivatalos WTCC licenszet. És mint tudjuk az rfactor 2 az atyaúristen és mostmár lesz benne WTCC is.... Erre persze felkapják a fejüket az emberek és odafigyelnek. De ugyan így mondhatnánk bármelyik más szériát is. rF2 nagyon jó endurance versenyekre is. Ha bejelentettek volna egy endurance csomagot hogy ekkora lesz x darab gte kocsi meg lmp kocsi meg 1-2 pálya akkor mindenki akiket ez érdekel egyből átmenne hype üzemmódba. Május 1 is egy ilyen vízió volt hogy Május egy és jön a megváltó _update_ ami majd hozza a dicső DX11, VR, HUD frissítést. Erre egy héttel előtte kb fityisz hogy openbeta lesz.

De most a vízió jelenleg egy zandvoort pálya. Vmi chevrolet endurance vmeiknek a modern verziója. Meg a radical ból valamelyik verzió. És újra beígérték azt amit kb 4 évvel ezelőtt is hogy lesz normális váltó szimuláció és ha belefér akkor még egy két váltó hibát is szimulálni fognak.

Én aki követem a projectet nem tudok 5 különböző dolgot felsorolni amire felkapja az ember a fejét. Hát akkor mit várunk olyantól aki nem is követi? :D

Egyébként az AMS-el lehet vonni egy jó párhuzamot. A stock car extremre is már ráhívták a papot meg a kereszt is megvolt. Az egész cuccot az indiegogo kampányuk mentette meg. Én emléxek rá hogy az az indiegogo kampány is majdnem befuccsolt és a végén valamelyik bejelentetett kocsi mentette meg a kampányt. Ott is az emberek rápörögtek hogy jön majd a V10 meg a rallycross meg az új menü meg a mittom én milyen fejlesztés.

Jah. uhm. rF2 engine megmentése. Ezt megjegyeztem. Tökéletes jelző a jelenlegi helyzetre. :D
    Utoljára szerkesztette: Betyarkoro, 2017.06.10. 15:55:00