• Betyarkoro
    Alapvetően nekem azzal van a problémám hogy hiába pofázom én is meg a másik is napestig a fórumon, discordon, racedepartment-en hogy még mindig fostalicska a teljesítmény dx9-hez képest. Ha meg rárakod a PP-t Low-ultra akkor meg aztán tényleg siralmas a teljesítmény dx9-hez képest.

Szal véleményem szerint még az alapon sem vagyunk túl. Ehhez képest meg Marcel feszt azt fúja hogy ők már úgy érzik hogy a teljesítmény jobb. Csak érdekes módon nem ezt támasztják alá a visszajelzések.

És akkor végeredményben a DX11 az lett amit a szkeptikusok állítottak hogy kaptunk egy cukormázat amivel még szarabb lett a teljesítmény. És extraként még buktunk olyan pluginokat mint a trackmap.

Na meg akkor ők nem tudják hogy most mi legyen a DX9 sorsa. Nem tudják hogy most amikor ez a DX11 kijön a bétából akkor dobják a DX9-et vagy éljen a kettő egymás mellett.

Ha a 2 verzió egymás mellett él akkor a DX9 verzió miatt csak olyan cuccok kerülhetnek be a DX11 verzióba ami visszafelé kompatibilis a DX9 verzióval. Magyarul csak szarságok. Ilymódon nem is csoda hogy nincs AC "Fotorender" mikor saját magukat vágják tökön hogy egy elavult techet támogatnak.

A következő lépésről meg megint kussolnak.
    Pl ez: - Fixed UI and HUD colors reversed on some elements.
    Még nem néztem meg a buildet de ez gondolom arra vonatkozik hogy a gumi hőfoka alacsony hőmérsékelten pirossal volt jelezve kék helyett magas hőmérsékleten meg fordítva. Na most ezt mi a tökömnek csinálták meg? Én azzal voltam hogy nem csak a főmenüt meg a kocsiválasztót fogják kidobni hanem vele együtt a játék közben látható PS2 kinézetű majom hudot is.

De most akkor mégsem fogják?
    Akkor megint vkinek seggelni kell majd 2 hónapot hogy csináljon egy új trackmap plugint? Mert ugye a forrás kód náluk van de látszólag ők kezdeni nem akarnak vele semmit sem. Az eredeti készítő meg leszarja ezért passzolta át a trackmap plugint s397-nek.

Nekem az a fura. Hogy már dolgoznak ezen a szaron több mint egy féléve de igazából nem beszélnek arról hogy mit szeretnének. Nyilvánvaló hogy valamilyen formában lesz dlc meg új cucc. De úgy hogy mégis mi a cél? Ők akkor most ráfekszenek mondjuk az amerikai szériákra mint ahogy ams a brazil cuccokra? Vagy implementálnak egy új karrier módot mert single player-t érzik fontosnak?

Ha kérdezel valamit folyton csak kitérő válaszokat kapsz. Kapsz egy szépen megfogalmazott semmit.
    Igazából senki nem tud semmit sem. Ha meg azt állítja hogy igen. Akkor viccelődik. Mert fel lehet menni discorda meg lehet őket kérdezni és nem mondanak semmit. Indok: majd mondunk valamit valamikor. Vagy megmondják h nem tudjuk még.

Ami az igazán kiborító az az hogy mire eljutunk az "És majd csak ezek után jöhetnek a további fejlesztések" fázisba addig már megint eltelik egy szaros év.

Májusra be volt minden ígérve. Junius van DX11 még mindig beta. Performance nuku. Új HUD TBA. Basszus ha kitolják ezt az új HUD-ot és az is ilyen bugos szar lesz mint ami a DX11-volt. Jó ég arra is várni kell 1+ hónapot hogy megreszeljék? :D

Én alapvetően elég derülátó voltam. De így hogy nap mint nap azt látom hogy nem tudnak semmit. Eléggé elveszi a lelkesedést.

Külön poén hogy nagy modding platform. Erre vmeik nap az egyik art csávójuk benyögte a fórumra hogy hát ők nekik még nincs tervben hogy vmi új plugint vagy vmit kirakjanak az új 3d modellező cuccokhoz. :D

Hónapok óta megy a nyafogás a fórumon hogy történjen már vmi mozdulás modding témában is. Erre ez az első official hír hogy nem történik még semmi és nem is tudjuk hogy fog e a közeljövőben. :D

Tartalom témába is jobb lesz ha felkötik a gatyót mert az hogy nyiltan elutasítják a laser scannelést mert sajt nem vet rájuk jófényt. Pláne hogy egyesek már úgy tesznek nyilvános fórumokon hogy laser scannelt cuccok nélkül már nem is sim egy játék.