19779
  • Betyarkoro
    Dashmeterpro mint alternatíva?

http://www.sensadigit.com/

Szépen be lehet állítani hogy nézzen ki. Meg van virágbolti verzió is tesztelni.
  • Hellboy76
    Ezt már a fórumban is kérdezgették:
    "Any updates on how to draw on screen from a plugin?
    UPDATE: Got an answer from Studio 397. They are focusing on making the DX11 build stable and working for everybody. After that, figuring out how to make plugins draw on screen will be one of the first priorities."
  • simcompany
    Nekem is ez most a legnagyobb problémám. Ha menne a TrackMap plugin, már rég DX11-en nyomnám. De én képtelen vagyok az autót jól beállítani anélkül. Hisz ez egy szimulátor, kell nekem a visszajelzés. A jót könnyű megszokni :D
  • Alexease
    Sokan hasznaltak, talan most, hogy felporgot kicsit az rF2, ujra folglakoznak majd a plugin-okkal is.
    De elofordulhat, hogy lesznek valamigyari cuccok is. Az AMS-t eleg jol megszortak cuccokkal.
  • Alexease
  • Adebayor
    Szerintetek lesz valami a track map pluginból dx11-re? :D Mert már minimum 1,5 éve 0,96-os verzió. tuti senki se foglalkozik vele :)
  • simcompany
    SIMCO WTCC 2016-2017 - v1.05

Változások:
    - AI javítása
    - gumi szélesség javítása, szélesebb lett
    - árnyékok javítása
    - grafikai javítások
  • Betyarkoro
    16/5/2017 Build ID : 1818133
    - Performance improvements (improvements on frame pacing, less stuttering)
  • Ingy2
    Thx cimbi, vsz ha lesz helyem megint nekifutok a cockpitnek amit Bobák Úrtól örököltem, addig marad a zacsi rezegtetés vidéki módra
  • Betyarkoro
    Monte Carlo 1966
    Quebec Super Kart 2011

Formula Renault 3.5***
    Renault Clio Cup 2010
    Brabham BT20 1966

***Formula Renault 3.5 Physics changelog:
    New CPM Tires
    Minor reduction in tyre load sens.
    Rears have a slightly wider peak slip at lower loads.
    Improved AI correlation
    Minor brakes tweak.
    Force Feedback is now stronger.
    Engine smoke emission location improved.
  • ManoNegra
    Ha már a szoftverért kifizettél nyolcvan dollárt, akkor érdemes kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.
  • hondash3
    Nyilván nem ugyan az a kategória. Csak próbálom érzékeltetni, hogy ebbe kell önteni pici lóvét, hogy legyen értelme. De egy jó FFB szerintem többet ér.
  • ManoNegra
    Egy darab elhiszem hogy nem dob sokat rajta. Nekem egy Playseat evolution cockpitem van, a fém váz amúgy is jól közvetíti a rezgéseket, négy darab 100 wattos, külön bekalibrálva azért lehet hogy többet tud nyújtani.
  • hondash3
    Ingy, azoktól az aprókáktól ne várj kb. semmit.
    Nekem ez van: http://www.ebay.com/itm/Sinuslive-bassPUMP-III-BODY-sound-producer-Bass-Pump-4-Ohm-Bass-SHAKER-BODY-SHAK-/172571456453?hash=item282e0f73c5:g:rO8AAOSwnDxUmGy9
    Ez CD nagyságú, már egész jó súlya van, de ez sem üti ki a prosztatád. :D
  • ManoNegra
    A hangkártya azért kell pluszban, mert egyszerre egy hangkártya nem tudja kiszolgálni a hangot és a basszus rezgetőket. A hang amplifier egy négycsatornás autohifi erősítő.
  • hondash3
    Pont tegnap tudtam beüzemelni a SimVibe-ot egy 50W-os Bass Pump-pal.
    Hű de sokat nem dob hozzá, filmek alatt hatásosabb cucc, mint sim-ben.

Nekem a fejhallgató-erősítőm a másodlagos hangvezérlő.
  • Ingy2
    Meg ha HDMI-n használom a hangot akkor is kell el másodlagos hang kari?
  • Ingy2
    Ebay Bass Shakerek
    Ez meg valami 4es pakk 20 ért

De milyen hang amplifikáló kell hozzá, ezt a részt nem vágom.
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.05.15. 21:45:10
  • Ingy2
    Tenx az infót srácok :)
  • ManoNegra
  • ManoNegra
    Itt árulják a programot, és lehet hozzá venni alkatrészeket, de azok behelyettesíthetők más eszközökkel is. Lényegében igen, a buttkicker, de a lényeg itt a szoftveren van.

Magyarhonban ilyen rezgetőt találtam, amit érdemes lenne emberi áron kipróbálni. + erősítő+hangkártya.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.05.15. 21:11:00
  • sertrex
    http://www.thebuttkicker.com/
  • Ingy2
    Van valami link ahol utána lehet nézni miből áll és mennyibe kerül? Ez a Buttkickeres cucc?
  • Ingy2
    Duwwa, egyébként utánanéztem és Codemasters konvert az rF2es. Assettohoz is az van picit javítva, de a célegyenes gödrén nem nagyon korrigáltak.
  • Hellboy76
    Na szóval. A jelenlegi verzió biztosan nem PCARS konvert.
    Az AMS és a PCARS verzió közötti domborzati eltérés max 30cm! Szinte teljesen egymásra fektethetőek, a legnagyobb eltérés az 5-ös kanyarnál van, de ott is csak a dőlésben.
    Az RF2-es verzió kb a közepén ráillesztve az előző kettőre, az 5-ösnél ~3 méter, a 16-osnál pedig ~9,5 méter, de jellegre teljesen követi a szkennelteket.
    OultonPark_01
    OultonPark_02
    (A fentiek a szkenneltek)
    Utoljára szerkesztette: Hellboy76, 2017.05.15. 20:53:03
  • Betyarkoro
  • ManoNegra
    Ez annál valamivel több lenne elvileg, mivel négy kisebb rezgető szimulálja a négy kereket ért hatásokat. És a mélynyomóddal ellentétben ezek hangot nem adnak ki, legalábbis nem sokat.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2017.05.15. 19:32:01
  • Ingy2
    Ja már öreg és nem bírja szuflával
    Csütörtök óta Beteg Szabival bulizom.
  • Joke1RS

Nagyon ráérsz ma! Szabadnapot kaptál Charlizetól?
  • Ingy2
    Most próbáltam berakni a mélynyomót az ülés alá, nem rossz de gondolom úgy lenne igazi ha az FFB jeleket basszussá alakítná
  • ManoNegra
    Használ valaki SimVibe szoftvert, ilyen rezgetőkkel? (szegény ember motion cockpitje :-) ) Érdekelne a vélemény, mert azért annyira nem olcsó, hogy ablakon kidobott pénz legyen, de ha sokat dob az érzésen, akkor megérné.
  • Ingy2
    Mondom nem rossz de vannak elnagyolt részei a pályának ami eléggé illúzió romboló.
    Képekkel illusztráltam hol kéne őket kerekíteni.
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.05.15. 16:45:42
  • shiet
    Sztem az rF2-es Oulton Park az egyik legjobb rF2-es pálya, mondom ezt azután hogy az iR verzión is vezettem már "párszor", sztem felesleges lenne abból mégegy verzió.
    Utoljára szerkesztette: shiet, 2017.05.15. 14:50:13
  • Hellboy76
    Majd leellenőrzöm, mint ahogy azt is mekkora eltérésekről lehet itt szó. Persze csak egymáshoz képest, mivel nekem nincs pontfelhőm.
  • tobias88
    Tényleg követi a domborzatot csak a kutyát nem érdeki, ha ezt a játék fizikai motorja nem használja ki
  • Ingy2
    Akkor csak nekem tünt fel hogy a 2 pálya nem ugyanaz, rf2ben akkor nem a Pcars verzió van
  • Hellboy76
    Én meg ezt néztem:

Azért ismerjük el, hogy nagyon jó. Szinte minden jellegzetes "hullámnál" megállítottam a videót és nagyon jól követi a valódi nyomvonalat és domborzatot.
  • Ingy2
    Ez meg az igazi Oulton.
  • Ingy2
    A videó. Nagy különbségek nincsenek de remélem a videóban látszik hogy az AMS-nek jobb a részletessége főleg kanyarban és szintváltozásnál vehető észre. Nemtom lehet-e kis poligon gyarapítással segíteni rajta és talál nem torzul a textúra. Képeket is rakok.

Oulton1
    Oulton2
    Oulton3

Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2017.05.15. 12:06:00
  • Hellboy76
    Persze, nem erőszak, szívesen megcsinálom, ha időm engedi. :)
    Várom a videót, mire gondolsz...